Jalkapallo – liveseuranta

• 6 137 574
  • 122 227
Häviää viimeistään finaaleissa
Diogo Jotalla puolittainen läpiajo ihan puoliajan lopussa mutta meni sitten perhana rähmälleen lopussa ja näin ollen laukauskin saamatta. Leicester-Wolves tauolle niin ikään maalittomassa tilanteessa.

PS. Etsin tähän peliin ihan itte striimin kerta Viaplay lähettää minulle vähemmän kiinnostavan pelin (Wolves-fani kun olen).

mikko600

NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kannattaa tuolta nyt vaikka ottaa lukemista, eikä ihmetellä. Joillekin tosiaan seura ja sen tulevaisuus merkkaa aika paljon. Eikä esim. homomyönteisyys saa jättämään seuraansa.

Taas äsken Wolvesille läpiajo eikä vieläkään maistu.

Jeesus toi Bruce on tyhmä.
Mitä se teki? Just pääsin takaisin vastaanottimien ääreen ja Castle-Arsu pyörii tabletilta samalla kun chromecastaan Wolvesin peliä mutta aivan en ehtinyt näkemään.

Arsenal siirtyy samalla johtoon.

mikko600

Vaihtoi kuudennen puolustajan kentälle ja vaihtoi ryhmitystä 4-4-2:seen, yllättäen löytyi tilaa heti. 0-1 Arsulle.

Manchester United, Bruceola
Arsun ei kentällä olevista pelaajista saisi kivan avauksen.

Bellerin Luiz Kolasinac Tierney
Ceballos Torreira Elneny Özil
Lacazzette Pepe

Nyt painostaa Leicester aika lailla. Kolmas kulmuri muutaman minuutin sisään.

Maalittomaan pistejakoon päättyy Wolvesin kauden avaus.

Vuokralainen

Kerho! Arsenal
Arsenal haki 1-0 voiton Newcastlesta. Pirun tärkeä voitto, kun ei nää kauden aloitukset ihan aina ole niin hyvin menneet.

mikko600

Newcastle oli todella munaton. Ensimmäinen vaihto ja peli ihan sekaisin. Steve Brucen niskaan menee tämä tappio.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Mukavasti pöhinää kentällä ja sen ulkopuolellakin.

Walkin

Manun keskikenttä ei nyt oikein vakuuta eikä kyllä hyökkääjätkään ole saaneet mitään aikaiseksi toistaiseksi.