F1 2019 (PS4, Xbox One & PC)

  • 12 000
  • 33

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Jep...osia vaihtelemalla tuoreempiin sääntöjen rajoissa ja ajamalla tosiaan harjotuksissa vain ''tehtävät'' niin itellä kyllä pysyny auto ehjänä. Itseasiassa kertaakaan en ensimmäisellä kaudella keskeyttänyt mihinkään vikaan. Muutamissa kisoissa kyllä vaihdelaatikossa oli ongelmia ja vaihteita katosi muutamiksi kierroksiksi. Ja avattavan takasiiven kanssa oli kans joissain kisoissa ongelmaa. Turva-autoa en radalle oo saanut. En edes virtuaalista. Mites muut? Onkohan se ees mahdollista, vai tuleeko ''toiminto'' jossain päivityksessä myöhemmin?
Jos nyt yhtään kiinnittää huomiota moottorikomponenttien kulumiseen ja vaihtaa tarvittaessa, niin keskeytyksen aiheuttavaa vikaa ei pelaajalle voi pelissä oikeastaan tulla. Turva-auto on pelissä mukana, mutta on todella harvinainen. Sama juttu oli viime pelissä, kolmeen kauteen itsellä ei tullut oikeaa turva-autoa kertaakaan ja virtuaalinen ehkä kahdesti.
 

Lämpö

Jäsen
Kiitoksia vastauksista. Katotaa jos pysyis auto ehjänä toisella kaudella.

Itsellä(kään) ei tullut turva-autoa kertaakaan ensimmäisen kauden aikana.

Mestaruuden vei suht ylivoimasesti Hamilton, toisena Leclerc ja kolmantena Vettel. Talleissa Mercedes vei, Ferrari toinen ja Red Bull kolmas.

Siirrot toiselle kaudelle:

Hamilton ja Gasly vaihtoi päittäin paikkoja Mersun ja Red Bullin välillä.
Perez siirty Renaultille ja Giovinazzi Racing Pointille. Grosjean siirty kokonaan sivuun
 

Plair

Jäsen
Kannattaako tätä peliä ostaa, jos olisi tarkoituksena pelata ohjaimella? Joitain arvosteluita katselin, että peli olisi aika anteeksiantava ohjaimella pelaavia kohtaan. Hankinta houkuttelisi PS Storen alennuksista.
 

Lämpö

Jäsen
Joo-o. Mitähän sitä sanois koneen toiminnasta.

Toinen kausi uraa menossa, ite päädyin vaihtamaan kauden puolivälissä tallia huonoimmalta Toro Rossolta sarjan puoliväliss olevaan Renaultiin. Tämän jälkeen sain kolme voittoa putkeen. Kolmen voiton jälkeen homma tasottui ja sijoituksia tullu sijojen 2-10 paikkeille.

Tällä hetkellä on 16 kisaa takana tätä toista kautta. ”S-postiin” oli tullut ilmoitus, että sarjaa johtava, Alfa Romeolla ajava koneen keksimä(?) Lukas Weber vaihtaa tallia Alfa Romeolta Willamsille, joka on sarjan toisteksi huonoin talli. Tilalle ilman tallia ollut Carlos Sainz. Eipä noissa koneen siirroissa ole kyllä mitään järkeä - no, ainakin mm-sarja tasottui...
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Tämä peli olisi kannattanut ostaa vasta Maaliskuussa. Tuntuu että nyt Codemasters on viimeinkin saanut korjattua kaikki suurimmat ongelmat pelaamiseen ja Career modeen liittyen. Eipä noita vaan enää välttämättä viitsi aloitella kun uusi peli on kohta hyllyssä. Saa nähdä miten F1 kauden avauksen siirtyminen vaikuttaa tuohon pelin julkaisuun vai vaikuttaako ollenkaan. Ainakin se on jo varmaa, että kaikesta huolimatta sisältää kaikki 22 rataa. Ei kai siinä nyt periaatteessa pitäisi olla muuta ongelmaa kuin tallien voimasuhteiden arviointi, mutta senkin voi patchilla korjata myöhemmin. Jos nuo voimasuhteet tehtäisiin testien perusteella niin siellä pitäisi sitten Racing Pointin olla Ferrarin edellä ja Williamsikin olisi aika hyvissä asetelmissa.
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieman välillä kutkuttelee lähteä ajamaan kisaa formulalla ja tämä käsittääkseni löytyisi ps now - palvelusta. Voisin vastaanottaa pieniä vinkkejä miten lähteä liikkeelle, voiko esim luoda oman kuskin ja lähteä hänellä rakentamaan uraa? Entä millaisia säätöjä löytyy kisaviikonlopun pituuteen? Tykkään kyllä autenttisuudesta, mutta en välttämättä jaksa viettää montaa tuntia oikeaa aikaa yhden radan parissa.

Edit. Mainitaan vielä että edellinen formulapelini taisi olla f1 1997, joten hieman on ehkä taidot ruosteessa.

Kisoja ja kaikkea muuta siinä ympärillä voi säätää mieleisekseen. Itse olen ajellut täysiä kisoja ja aika-ajoja, mutta ne voi säätää melkein miten itse haluaa.

Kuskin voi myös luoda ja sitten siitä lähteä ponnistelemaan eteenpäin. Ihan hauska välillä aloittaa ihan uusi peli ja valita talliksi vaikka Williams. Saa hiukan tehdä töitä että pääsee joskus pisteillekin.
 

Bread Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kookoo ja Hull City
Hieman välillä kutkuttelee lähteä ajamaan kisaa formulalla ja tämä käsittääkseni löytyisi ps now - palvelusta. Voisin vastaanottaa pieniä vinkkejä miten lähteä liikkeelle, voiko esim luoda oman kuskin ja lähteä hänellä rakentamaan uraa? Entä millaisia säätöjä löytyy kisaviikonlopun pituuteen? Tykkään kyllä autenttisuudesta, mutta en välttämättä jaksa viettää montaa tuntia oikeaa aikaa yhden radan parissa.

Edit. Mainitaan vielä että edellinen formulapelini taisi olla f1 1997, joten hieman on ehkä taidot ruosteessa.
Voit ajaa 25% tai 50% kisoja, jos täysi kisa ei kiinnosta. Uramoodi on tosiaan pelissä ja uran alussa ajat pari kisaa F2-luokassa ja näet muutamat cutscenet. Sinun mukana ajaa kaksi feikki kuskia Weber ja Butler, jotka ovat myös cutsceneissa. Weber hyvä kaveri "Valtteri Bottas" ja Butler on kusipää, jonka rinnalla jopa Dan Ticktum jää kakkoseksi. Myöskin aidot kuskit vaihtavat talleja kausien välillä. Vaikeustasojakin löytyy 110, joten saat juuri sen tasoisia kuskeja kuin haluat.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pitkästä aikaa kyseinen peli tulille, lähinnä testin vuoksi josko kiinnostus nousee niin voisi hommata myös uusimman.
Mukava tahkota pitkästä aikaa, PC:llä ja G29 rattipoljinsetti kiinni. Hieman piti käydä uudelleen ”kalibroimassa” vaikeustasoa ennen uran aloitusta ja 95 sieltä sitten valikoitui, näyttää olevan aika passeli ainakin tutuilla radoilla. Ajo-avuista käytössä kaikki lukuunottamatta manuaalivaihteita. Ilman luistonestoa joskus ajellut ja pääsee kyllä lujempaa mutta mukavuussyistä mennään nyt näin. :)

Australian aika-ajoissa sija 10, tallikaveri Kimi 11. reilu kymmenyksen erolla. Kisassa sija 11 kun Kimi keskeytti edestä konerikkoon.

Bahrainin aika-ajot sija 11 ja Kimi sijalla 9. Q2:sta Kimi meni viimeisenä jatkoon vajaa kymmenyksen erolla minuun. Kisasta sija 10 plakkariin, Kimi keskeytti jälleen edestä Alfan moottori savuten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös