YouTuben parhaat

  • 808 843
  • 1 806

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Joka tykkää suomalaisesta iskelmästä ja tanssimusiikista, niin YouTubeen hakusanaksi Fopsilainen. Musiikkikappaleita on listoilla jo yli 1750, joissa noin 370 eri esittäjää.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kiitos tästä! Melko monikulttuurista meininkiä on, kun repeilen norjalaisessa kirjastossa suomalaiselle videolle virolaisista kissakirjakuvista. :D

"Kiisul on janu" ^-^
En tiedä mitä naurunorttia on vedelty ennen videon tekoa mut tuo kyllä saa aina niin pahasti repeilyttämään. Että limps limps vaan!

Viron versiota tästä odotellessa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
En tiedä mitä naurunorttia on vedelty ennen videon tekoa mut tuo kyllä saa aina niin pahasti repeilyttämään.

Heh, ekalla kerralla olin, että mitäs paskaa tämä on. Tokalla kerralla jo hymyilytti ja nyt video on katsottuna varmaan 10-15 kertaa päätä pyöritellen ja hymähdellen.

P.S. Googlen kääntäjä antaa muuten ihan mielenkiintoisen tuloksen "pehme kiisu"-haulla virosta suomeen. Noh, pussy, kun pussy.
 

Liitteet

  • IMG_5988.jpg
    IMG_5988.jpg
    23,2 KB · kertaa luettu: 402

redpecka

Jäsen
No voe hemmetti, katoin tuon Slipknotin Dirlandaan ja en tajunnut mistä on kyse kun en tunne bändiä ja ajattelin, että niillä on joku suomiheppu vierailevana artistina jollain mahdollisella Suomen keikalla.

Näitähän näkee paljon nykyisin kun vaikka joku Mike Monroe hyppää jonkun jenkkibändin lavalle vetämään biisin ja nykyään Metallicakin vetää Popedaa ihan oikeasti. Mutta tuossa Iron Maidenissa tajusin jipon... Hahaha, hulvatonta.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Menköön nyt tähän ketjuun kun en parempaakaan keksi. Itselläni ei ole kompetenssia sanoa miten tarkasti tiedot on osattu kääntää selkokieliseksi mutta olettaisin kuitenkin sisällön olevan jotakuinkin kohdallaan.

Tältä videolta löytyy Titanicin ja muiden laivojen morsesanomat / hätäviestintä tuolta surullisen kuuluisalta yöltä kun Titanic painui meren pohjaan. Ainakin itselläni reilun 50 minuutin video tuntui menevän yhdessä hujauksessa kun tilanteen kehittymistä seurasi. Kyllähän tuo kommunikointi tuohon maailman aikaan on ollut erittäin hidasta ja kömpelöä, toki sen aikaisesta tekniikasta johtuen. Pistää myös pahasti silmään miten välinpitämättömästi hätäkutsuihin aluksi suhtauduttiin, tälle tosin varmasti löytyy useitakin syitä aina huonosta signaalista yms. johtuen.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Larry Craham (Sly and the Family Stone) kertoo basson "släppäysekniikan" keksimisestä. Videossa on hyvinkin paljon jotain Kummelia tuon koko tarinan muodossa, mutta samaan aikaan soitto ja habitus on äärimmäisen tyylikästä. Jotenkin nauraa ja ihastelee tuota toimintaa samaan aikaan. Hieno persoona. "Lemme tell you a lil' story..."

Niin. Jos vanhempi musiikki ja vaikkapa instrumentit eivät iske, niin tuskin saat tästä mitään erikoista irti.



 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Drawfee menee kategoriaan mukavaa ja leppoisaa ajanvietettä, jonka parissa menee helposti vahingossa useampikin tunti jos ei ole tarkkana. Lahjakkaat taiteilijat piirtävät milloin mitäkin ja vitsailevat siinä sivussa. Alla muutama pätkä, tuolta kanavalta löytyy n. mijoona lisää.















 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Menisköhän nyt oikeeseen ketjuun.

 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Pakko nostaa tuolle hepulle tai mahdollisesti porukalle hattua hauskasta kanavaideasta. Hyvää settiä kieltämättä. Videot ovat myös mukavan pituisia. Kanava meikäläisen(kin) tilauksessa.
Se mikä jäi tästä viestistä veks' (en jaksanut kirjoittaa eilen, oli vähän muutakin murehdittavaa kuin yksi Jatkiksessa väärään ketjuun mennyt viesti), oli se et kys. kanava yhdistelee aika tummapaahtoisen huumorin tavoin eri klippejä Simpsoneiden jaksoista.

On tappamista, pettämistä, muita rikoksia, ja mikä tärkeintä:
Michael Jackson
Tämä ei ollut vitsi.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös