Oskar Osala Kärppiin

  • 100 101
  • 333
Olen ollut kokoajan sitä mieltä että jos vaan haluja on Kärpissä pelata niin mottipäistä summaa kehiin, ei varmasti tuu löytymään lähellekkään vastaavaa voimahyökkiä Euroopasta yhdelläkään jengillä, Kärpät vaan yksinkertaisesti tarvii Osalan kaltaista pelaajaa jos mielii jotain Euroopan mestaruuksia voittaa. Huippuäijä!
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitokset Oskarille ajastasi Kärpissä. Runkosarjassa pelasi monta aika huikeaa peliä ja nakutti hyvät pisteet vaikka otteiden tasaisuudessa jäi kyllä aika pahasti piippuun. Keväällä sitten hyytyi lähes täysin ja kevään esitykset olivat kyllä iso pettymys. Odotin Osalalta todella vahvaa panosta kevään pudotuspeleissä, mutta toisin kävi. Siitä huolimatta olisin halunnut että Osku olisi täällä jatkanut meillä myös ensikaudella. Ehjä kesä alle joukkueen mukana, niin olisi varmasti kovaa jälkeä tehnyt ensikaudella. Liekö Kärpät edes tarjonneet jatkosopimusta? Hyvää jatkoa jokatapauksessa Osalalle, jäänyt mieleen sympaattisena pelaajana ja ihmisenä.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Oskar osallistunut Vaasassa golfin sm-kisoihin ja lainauksessa golfliiton tiedote asiasta:

"Oskar Osalan kilpailu päättyi kahteen kierrokseen tuloksin 78-79/+15. Miesten cut-rajaksi muodostui +3."

Vaihtaakohan lajia morsmaikun mieliksi ?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Aika immartelevaa Kärppien kannalta, että Mikko Mannerin Kärpät oli se seura, missä Osala halusi vielä yrittää löytää kipinän takaisin. Hyvin taitaa Kärpät kohdella pelaajiaan.
Manner oli syy ja se tuli jutussakin esiin. Uskon, tämänkin jutun jälkeen, että seura olisi Suomessa voinut olla mikä vaan kunhan Manner on sen valmentaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös