Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 149 859
  • 32 709

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pilasiko joku Bond-päiväsi? Kenen takia kytkin luistaa? Kuka on 007-elokuvien Jar Jar Binks?
Vuosikymmenten varrelta löytyy muutama Felix Leiter, jotka ovat olleet tarinan kannalta täysiä turhakkeita, mutta sitä on pitänyt tunkea väkisin sinne hölöttämään auki turhaa nippelitietoa ilman kummempaa funktiota. Tai sen funktio on markkinoinnissa. Jenkkiyleisö ostaa ja samaistuu paremmin Jamekseen, kun muistutetaan, että se on heidänkin firman puolella. Itselleni on ainakin tullut sellainen fiilis, että kohtaukset, joissa Felix vierailee ovat tylsiä ja passiivisia - muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Lupa tappaa lienee suurin poikkeus.
 

redpecka

Jäsen
Ilmeisesti ainakin Elät vain kahdesti -kirjaversiossa Bond oli koodilla 7777 koska hänen annettiin ymmärtää kuolleen. 007 ei tosin tainnut olla kenelläkään käytössä silloin.

Leffoissa esiintyneitä tuplanollia on olleet 002 ja 004 elokuvassa Vaaran vyöhykkeellä, siinä alussa kun Bond oli jossain harjoituksessa muiden tyyppien kanssa niin tuollaiset oli mukana, nimiä ei mainittu. Lisäksi 002 kuolee Francisco Scaramangan luotiin elokuvassa Kultainen ase. 002:n nimi on tuossa Bill Fairbanks.

003 esiintyy Pallosalamassa ja Kuoleman katseessa, nimenä on Jason Walters.

004 on myös Pallosalamassa ja nimi on Aidan Flemings.

005 on myös Pallosalamassa ja nimi on Stuart Thomas.

006:sta tosin tunnetuin versio on se Alec siinä Kultaisessa silmässä. Lisäksi Pallosalamassa on 006 mutta nimeä ei mainita. Liekö Alec sekin.

008 on tosiaan mainittu Kultasormessa ja nimikin on kaiketi Bill Timothy. 008 mainitaan myös Vaaran vyöhykkeellä -elokuvassa.

009 on sitten varmaankin eniten esiintynyt 007:n lisäksi, tuo on ekan kerran mukana Pallosalamassa ja sen jälkeen Octopussyssa. Lisäksi 009 on mukana Kun maailma ei riitä -leffassa sekä myös Spectressä. Joissain nimenä on ollut Peter Smith.

Lisäksi 0012 koodilla varustettu kaiffari on vilahtanut Kun maailma ei riitä -elokuvassa jossakin valokuvassa. Nimenä kaiketi Sam Johnston.

Eli onhan näitä tuplanollia.
007-rakastettuni, eikö siinä alun laskettelukohtauksessa Itävallassa Bondi ottanut jonkun mikrosirun hankeen kuolleen 00-agentin (002?) kaulakorusta ja tuli sillä samalla reissulla tappaneeksi Triple-X:n (Barbara Bach) miehen?
-----------------

Ajattelin myös vähän lisää ja ehkä se kumminkin on ihan hyvä, ettei nykypäivän sankarit lyö avokämmenellä niitä naisiaan sun muuta ääliömäistä, vaikka muistaakseni taisin niinkin jossain yhteydessä tokaista. Vaikka itse kaipaisinkin vanhaa bondinostalgiaa kaikkineen niin kyllä se on ihan muut tekijät kuin feministinen Bond-maailma joka näistä nykyleffoista paskoja tekee.
---------------------

Miksi kaikkien mielestä se joku Islannin jäälinna-Bond on ylivoimaisesti paskin? Sekavahan se on, mutta en jotenkin tajua tätä yksimielisyyttä täällä?
--------------------

Nopeasti tulee yksi todella huono kohtaus mieleen: Siellä MI6-päämajassa tutkitaan pahiksen tietsikkaa. Yhtä'äkkiä tää nuori Q tajuaa että hitto, tässähän on joku virus ja nyt se on meidän koneissa, apua, äkkiä piuhat irti!!! Olis nyt pyytänyt vaikka fsecuren hyppöseltä vähän apua ihan tällasissa perusjutuissa.

No tilanne jatkuu, Bardemi joka on siellä huipputurvallisessa lasikopissa vankina oli suunnitellut tämän kaiken ja näin pääsee pakenemaan. Takaa-ajokohtauksen yhdessä vaiheessa se sanoo Bondille että Watch this! ja painaa jotain nappia ja Bondin niskaan vyöryy metro. Oli hyvin suunniteltu kaikki aikatauluineen, sekunnilleen. Ja mitään tätä ei olisi tapahtunut jos se pikkuainstaini ei olisi liittänyt sitä vihun konetta firmansa nettiin. Sinne olisi jäännyt pahiksen etukäteen asentamat metrotunnelipommitkin räjähtämättä.

Tämän sekoilun keskellä tuntuu se näkymätön auto siellä lumilinnassa ihan ok-jutulta.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Tämmöinen pikku juttu vaan, ei kovin tärkeä...
Jaska kiipes sen muijan kanssa tonne vuorelle ja katto kun kopteri laskeutui kraateriin...
Sit kun tuli pimeää niin kävi pomppimassa siellä metallin päällä...
Mut sanokaas et missä vitun välissä se vaihtoi ne kalastajan vaatteet siihen harmaaseen koko vartalo haalariin ja mistä se kaivoi noi imukupitkin esiin ?
Sillä oli varmaan kaikki kamppeet jo kalastajavaatteiden alla. Oli meinaan sen verran kyrsiintyneen näköinen kun ei "vaimolta" mökillä pesää tippunu "this is business", että eikai siinä mahdollinen lämpöhalvaus paljoo vaakakupissa paina. Roippeet niskaan ja menoks, nii ei tartte enää takas mennä.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Mulla on taas sellainen muistikuva että kun Broccoli ja Saltzman oli kierelly maailmaa kuvauspaikkoja katsellessa olivat ihastuneet Japaniin, ja siksi halusivat tehdä "Elät Vain Kahdesti" leffan ennen "Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa" leffaa.

Kyllä mua ottaa päähän että Connery taikka Moore ei tota leffaa tehnyt. Conneryn piti just kypsyä rooliinsa ja Moore ei päässyt Pyhimiys-soparin takia.

Katselin tänään 30min Elät Vain Kahdesti-dokkarin ennen kuin leffa tuli Neloselta, ja siinä sanottiin itse asiassa niin, että OHMSS meinattiin tehdä jo Kultasormen jälkeen. Se luki kai leffateattereissa pyörineessä versiossa, että "Bond will return in OHMSS". Ongelmaksi muodostui kuitenkin molemmilla kerroilla se, että Sveitsistä olisi pitänyt löytää kuvauspaikkoja, ja suurinosa leffasta olisi pitänyt kuvata talvella. Tuottajat halusivat pitää yllä tasaista tahtia, yksi leffa joka vuosi. Thunderball ja You Only Live Twice pystyttiin aloittamaan heti kesällä kun edellinen leffa pyöri teatterissa ja niitä mainostettiin jopa samaan aikaan kun kuvaukset oli aloitettu seuraavaan. Kun päätös oli tehty, niin sitten he lähtivät Japaniin katsomaan paikkoja. Kirja sijouttui Japaniin, joten se oli selvä valinta.

DVD:ltä löytyvissä extroissa ei nosteta sitä esille, mutta Conneryn lähdön yksi suurista syistä oli raaka alipalkkaus. Hän oli tehnyt Bondista megatähden, mutta kaikki rahat menivät muihin taskuihin. Peruspalkka oli maltillinen ja leluista sun muista ei tainnut tulla mitään, vaikka kaikissa käytettiin hänen naamaansa. Leffoista oli toki tullut lapsellisempia avaruusleikkien yms ansiosta, mutta kunnollinen korvaus olisi varmaankin saanut Seanin jäämään ainakin joksikin aikaa. Connery pyysi tuottajilta prosenttisopimusta kun Goldfinger oli nostanut Bondin Beatlesin rinnalle maailman huipulla. Neuvottelu oli jotain sitä luokkaa, että Connery aloitti vaikka 5% ja vastaus oli suoraan: "näyttelijät eivät saa prosentteja, joten et tule saamaan mitään koskaan!". Tämä loi särön seuraavien leffojen kuvauksiin, eikä sitä saatu enää korjattua. Sean taisi kieltää Harry Saltzmanin saapumisen paikalle ainakin Japanissa. Cubby Broccoli edusti sitten kaksikkoa. En tiedä miksi Connery lähti enää mukaan Timantteihin, koska miestä ei tuntunut kiinnostavan ja kässäri oli huono. Silloin hän sai jopa miljoonan palkan, joka oli iso aikanaan, mutta hän lahjoitti sen hyväntekeväisyyteen kai vittuillakseen tuottajille. Kaupan päälle vielä eri firmalle tehty kilpaileva leffa, joka löi Octopussyn tietyllä tapaa. Ovat samantasoisia leffoja, koska Älä Kieltäydy Kahdesti on hieman liian kieli poskessa tehty. Siihenkin olisi tarvittu hieman lisää totisuutta ja kiveksiä.

Ohjaaja T.Young oli saanut prosenttitarjouksen ensimmäisistä leffoista, ja hän menetti siinä monia miljoonia kun ei ottanut sitä vastaan jotta saisi tuhlata könttäpalkkaansa jo kuvausten aikaisiin bileisiin.

Aika ei ollut vielä kypsä nostamaan näyttelijöitä multimiljonääreiksi, se tapahtui vasta pari vuosikymmentä myöhemmin. Connerykin olisi päässyt nauttimaan järjettömistä rahakasoista vielä vanhemmallakin iällä, mutta hän ei ymmärtänyt käsikirjoituksia jotka eivät ymmärrettävästi puhutelleet vuonna 1930 syntynyttä legendaa. Sean kieltäytyi prosenttisopimuksista niin Matrixin kuin Sormusten Herrojen kohdalla. 4 elokuvaa olisivat voineet tuottaa hänelle jopa 500.000.000$, koska LOTR oli niin epävarma projekti jättibudjettiin nähden, että Connery yritettiin houkutella mukaan aikamoisella offer sheetillä: "peruspalkka 10milj + 15% tuloista/leffa"..

Harmi että jäi Daltonin viimeiseksi Bondiksi, rahkeita olisi ollut mahdollista kehittää hänen kauttaa hahmoa lisääkin. Olisiko syynä ollut se että Daltonin Bondit eivät tehneet jenkeissä sellaista tiliä mitä olisi pitänyt. 007 jäi USA:ssa Arskan, Syltyn ja Die Hardien jalkoihin 80-luvulla.

MGMllä oli muistaakseni pahoja talousvaikeuksia tuohon aikaan. Heidän kaikki muut elokuvat tekivät tappiota, joten Bondin piti tehdä helvetisti rahaa joka kerta. Tappiot piti kattaa ja tehdä vielä päälle sopivasti rahaa, että pystyy tekemään taas pari vuotta leffoja. Toiminta ei ollut hyvällä pohjalla 80-luvulla. Kun Lupa Tappaa ei tuottanut tarpeeksi voittoa, ja Neuvostoliitto meni vielä hajoamaan kohta tuon jälkeen, niin Bondin tulevaisuus taisi olla oikeasti uhattuna. Muistan nähneeni ainakin Roger Mooren haastattelun 90-luvun alusta jossa hän sanoo ettei Bondia enää tarvita mihinkään kun kylmä sota on ohi.



Christopherit Lee ja Walken ovat minunkin mielestäni Bondien parempien pahisten listalla. He olisivat kuitenkin ansainneet paremmat leffat itselleen. Iso ongelma oli toki se, että Mooren leffoista piti tehdä puhdasta komediaa, mutta huonommistakin pahiksista saatiin paljon irti kunnon kässärillä. Erittäin Salainen on hyvä esimerkki, tai Pallosalama tai Vaaran Vyöhykkeellä. Walkenin leffasta saisi aika hyvän pienellä viilauksella ja laittamalla Daltonin pääosaan. Toimintaan tulisi paljon särmää, ja hänelle voisi kirjoittaa seksikohtauksia Tanya Robertsin kanssa jne. Nyt tekijät tajusivat miten vanha Moore on, joten hän ei joutunut kourimaan nuoria naisia ja toiminta oli aika laimeaa Bondin osalta.

Mooren leffat lähtivät nopeasti väärään suuntaan hyvän Live and Let Dien jälkeen. Siinä oli agenttihenkeä, biisi oli iskevä jne. Keveyttä lisättiin sen jälkeen niin paljon, että kokonaisuudet vaihtelivat uskomattoman paljon. Kaikki tunnarit olivat myös kauniita/kevyitä ja niitä esittivät naiset viimeistä Walkenia lukuunottamatta. Man with the Golden Gunia lähdettiin vielä rakentamaan vähän munakkaammasta kulmasta kun Alice Cooper palkattiin säveltämään tunnari. Hän teki työtä käskettyä, mutta tuottajat laskivat alleen viimetingassa ja päättivät ottaa turvallisen valinnan poppari LuLun muodossa. Tämäntyyppiset pehmoilut näkyivät Bondeissa läpi vuosien 75-85. Christopher Lee olisi ansainnut niin paljon enemmän enemmän, ja kaksi kauhun legendaa olisivat sopineet muutenkin hyvin yhteen samaan elokuvaan.

Cooperin biisi julkaistiin bändin seuraavalla levyllä Muscle of Love, mutta sitä ei ole esitetty livenä vuosikymmeniin koska se ei päässyt itse leffaan ja hiteiksi nousi täten muita biisejä. Itse Bondissa kappaleeseen olisi varmaan lisätty orkesteria yms hiontaa John Barryn kanssa käytyjen sessioitten jälkeen, mutta toimii se näin raakanakin. Valittu LuLun biisi on ihan ok, mutta siitä huomaa että se on kyhätty hätäisesti. Golden Gun onkin Moonrakerin ohella yksi niistä tunnareista jotka eivät jää mieleen samalla tavalla kuin suurinosa Bondien biiseistä.

Leffan alku Alicen tunnarilla: The Man With The Golden Gun Alternative Title Sequence
 
Suosikkijoukkue
HIFK
MGMllä oli muistaakseni pahoja talousvaikeuksia tuohon aikaan. Heidän kaikki muut elokuvat tekivät tappiota, joten Bondin piti tehdä helvetisti rahaa joka kerta. Tappiot piti kattaa ja tehdä vielä päälle sopivasti rahaa, että pystyy tekemään taas pari vuotta leffoja.

Jes, katsoin juuri making of dokkarin tästä missä apulaistuottajat kertoivat että olisivat halunneet katsella eksoottisempia kuvauspaikkoja, mutta Broccoli totesi että se kuvataan pääasiassa Meksikossa tai sitä ei kuvata ollenkaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Siellä se George Lazenby piski äsken roistoja nippuun, kyllähän mies nämä taistelukohtaukset ainakin hanskasi. Onhan tämä äijä ehkä muuten vähän karisman musta aukko, mutta toisaalta onhan miestä vähän epäreilua arvioida kun on tehnyt vain yhden Bondin. Koekuvausten kauttahan mies tuon paikan sai, joten eipä siitäkään auta mussuttaa.

Jos Lazenby olisi tehnyt vaikka kolme tai edes kaksikin Bondia niin varmsti ihan erilainen mielikuva hänestä olisi Bond-näyttelijänä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Siellä se George Lazenby piski äsken roistoja nippuun, kyllähän mies nämä taistelukohtaukset ainakin hanskasi. Onhan tämä äijä ehkä muuten vähän karisman musta aukko, mutta toisaalta onhan miestä vähän epäreilua arvioida kun on tehnyt vain yhden Bondin. Koekuvausten kauttahan mies tuon paikan sai, joten eipä siitäkään auta mussuttaa.

Jos Lazenby olisi tehnyt vaikka kolme tai edes kaksikin Bondia niin varmsti ihan erilainen mielikuva hänestä olisi Bond-näyttelijänä.
Joo paskempaan hänet vaihdettiin. Vai mitä?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joo paskempaan hänet vaihdettiin. Vai mitä?
Mielestäni Sean Connery on kyllä parempi kuin häntä edeltänyt Lazenby. Roger Moorehan on sitten yhtä ylivoimainen Bondina kuin Jatkoajan nimimerkkinä. Jokainen saa muodostaa tästä toki oman näkemyksensä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pitipä itsekin hetkeksi ruveta tuota leffaa vilkuilemaan ja avautui äskeisessä kohtauksessa kun lauloivat tunnusbiisiä että siinähän laulettiin tuota elokuvan suunnilleen viimeistä repliikkiä "We have all the time in the world". Kaikkea sitä huomaakin n. viidennelläkymmenennellä katselukerralla.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Onhan tämä Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa juoneltaan ehdottomasti parhaimpia Bondeja. Jotenkin vain tuo mallipoika Lazenby ei sovi Bondin rooliin ollenkaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onhan tämä Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa juoneltaan ehdottomasti parhaimpia Bondeja. Jotenkin vain tuo mallipoika Lazenby ei sovi Bondin rooliin ollenkaan.
Ja onhan tuo Lazenbyn puhetapa ajoittain myös melko... mielenkiintoinen. Tuollaista osittaista kimittämistä ja aussiaksenttia.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Kuinkahan paljon mielikuvaa Lazenbyn tönkköydestä lisää se, että ison osan elokuvasta äijän repliikit on dubattu? George Baker, joka näytteli elokuvassa Sir Hilary Braytä, dubbasi Lazenbyn repliikit kohtauksissa, joissa Bond esiintyy Blofeldin klinikalla Sir Hilaryna.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kyllä tuo HMSP on vaan saatanan tyly lopetuksellaan. Toivottavasti Craigin Bond kohtaa saman kohtalon. Ainoa oikea ratkaisu vaihtaa Bondia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Olihan se taas hieno leffa tuo OHMSS! Conneryn leffat on tullut katsottua reilusti yli 10 kertaa, joten tämä on "tuoreempi" kun katselukertoja ei ole kuin jotain 5kpl. Telly Savalas ja Dame Diana Rigg tuovat tuohon kyllä paljon. Varsinkin heidän keskinäiset kohtaukset ovat herkullisia, ja niitä olisikin saanut olla lisää. Vaikka leffa oli pitkä, niin se rullaa kyllä hyvin verrattuna vaikka huomiseen Timantteihin tai 50% Mooren leffoista. Kelloa ei tarvitse paljoa vilkuilla.

Ikävää ettei Lazenby allekirjoittanut muutaman leffan jatkopestiä. Hänen palkkansa ei olisi varmasti noussut siinäkään vaiheessa kovin korkeaksi jos olisi vaan saanut 3-4 leffan kiinnityksen, joten sivuosiin olisi voinut edelleen panostaa kalliita laatuhankintoja. Timantit Ovat Ikuisia on todella outo leffa, jos sen on tarkoitus olla kostotarina vaimon kuoleman jälkeen. Connery ei varmaan jaksanut katsoa "jonkun aussimallin" leffaa, joten hän ei näytä yhtään siltä että vaimon kuolema vituttaisi. Tilanne olisi vähän toinen jos Connery olisi itse ollut OHMSS-tähti jossain vaiheessa 60-lukua. Timanttien lopussa olisi pitänyt olla taistelu suolavuorilla tms, jossa Blofeld olisi sentään tapettu. Nyt leffassa ei ole mitään pointtia, kun se jätettiin kuvaamatta. Lazenbyn (ja mahdollisesti Savalasin) kanssa tuo kosto olisi saanut syvyyttä aikasta paljon.

Lazenby oli tosiaan vakuuttava tappeluissaan. Hän olisi voinut tehdä ihan hyvin Bondeja Kultaiseen Aseeseen tai jopa Rakastettuuni asti. Turhaa keveyttä olisi ollut kertaheitolla vähemmän. Roger Moore oli alusta asti ikääntyvä agentti, mikä aiheutti rajoituksia, ja lopussa se meni jo täysin naurettavaksi. Moore oli loistava nuorena Pyhimeksenä ja niitä tehtiinkin jakso jos toinenkin (katsoin niitä paljon 90-luvulla YLEltä). Hänen Bondiutensa ei olisi kuitenkaan ollut mitenkään pakollista, varsinkin kun hahmo piti muuttaa Pyhismysmäiseksi kun hän ei tykännyt pyssyistä ja tappelut oli mitä oli.

Timothy Dalton olisi ollut loistava jatkaja Lazenbylle joskus 1977 tienoilla. Mies oli silloin 30-vuotias, joten siitä olisi voinut rakentaa monenlaista ja nähdä hänen samalla vanhenevan järkevästi eikä eläkeikään asti. Dalton on myös näyttelijänä todella kova, joten hänelle olisi voinut kirjoittaa erilaisia dramaattisia kohtauksia, eikä pelkkää komediaa ja tasapaksuutta. Mooren kemia naisten kanssa ei ymmärrettävästi ollut hirveän luontevaa enää uran loppupäässä, viimeisissä leffoissa ei edes yritetty luoda mitään seksikohtauksia. Esim Erittäin Salainen olisi 6/5-leffa Daltonin kanssa! Se toimii hyvin Moorellakin, joten pieni lisä munaa toimintaan ja kunnolinen kemia upean Carole Bouguen kanssa tekisi tuosta leffasta kuolemattoman. Moore on jo niin vanha, ettei hänelle laitettu mitään Bouguen kanssa. Heidän suhde on todella isä-tytärmäinen 30 vuoden ikäerolla. Kaikkein naurettavin hetki on toki nuori taitoluistelija, joka on Bouguen ikäinen mutta näyttää ihan 20-vuotiaalta. Connery, K/M.Douglas ja Eastwood pystyisivät esim tuollaisen vielä vetämään hihastaan, mutta he ovatkin sitten kaikkien aikojen miesten listalla aika korkealla.

Daltonin näyttelemisestä kertoo paljon (tunnettujen laatuvetojen ohella) se, että hän pystynyt esittämään suht uskottavasti olevansa rakastanut 1893 syntyneeseen seksisymboli Mae Westiin! Westin viimeinen leffa oli musikaali, ja Dalton lauloi siinä kuinka kaunis, nuori ja ihana tämä 50 vuotta vanhempi daami onkaan. Mae West & Timothy Dalton sing "Love Will Keep Us Together"


------------------------------------------------------------------

Jos Bond-fanit haluavat nauraa ja viihtyä vähän erilaisen popcorn-leffan parissa, niin löysin viime viikolla elokuvan joka olisi pitänyt nähdä paljon aiemmin! Kyseessä on "Operation Kid Brother/OK Connery", joka on tehty Bondhuuman vanavedessä vuonna 1967. Bondin veli Neal Connery näyttelee lääkäriä, joka joutuu pelastamaan maailman koska agentteja ei ole käytettävissä. Sitä luulisi että Conneryn veljellä ratsastavaan leffaan saadaan mukaan vain kasa paskaa, mutta mitä vielä. Muissa osissa vetävät From Russia with Love tähti Daniela Bianci, Pallosalamassa silmälappupahiset ikoniseksi tehnyt Adolfo Celi, pomona toimii itse M Bernard Lee ja Moneypennynä Lois Maxwell! Maxwell saa enemmän kohtauksia Neil Conneryn kanssa kuin sen oikean lyhyet flirttailut. Lee saa myös näyttää vähän näyttelytaitojaan, M:n rooli oli yleensä hyvin suppea. Jos Neil Connery osaisi näytellä, tämä olisi ehdottomasti parempi kuin huonoimmat oikeat Bondit. Nyt en sitä mene ehkä ihan sanomaan.. Operaatio 'Pikkuveli' (1967) - IMDb
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Diamonds Are Forever ja ehkäpä Bond-historian timanttisinta dialogia:

Plenty O'Toole:
Hi, I'm Plenty.

James Bond:
But of course you are.

Plenty O'Toole:
Plenty O'Toole.

James Bond:
Named after your father perhaps?


Tämä jaksaa naurattaa vuodesta toiseen.
 

Pete27

Jäsen
Suosikkijoukkue
TAPPARA
Diamonds Are Forever ja ehkäpä Bond-historian timanttisinta dialogia:

Plenty O'Toole:
Hi, I'm Plenty.

James Bond:
But of course you are.

Plenty O'Toole:
Plenty O'Toole.

James Bond:
Named after your father perhaps?


Tämä jaksaa naurattaa vuodesta toiseen.
Moore valitti tän aikoinaan parhaaks Bond dialogiks.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Miksi kaikkien mielestä se joku Islannin jäälinna-Bond on ylivoimaisesti paskin? Sekavahan se on, mutta en jotenkin tajua tätä yksimielisyyttä täällä?
Koska se on ihan kauhean huono, ja Halle Berry on ihan kauhean huono siinä elokuvassa.

Näkymätön auto.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Näkymätön auto.
Autohan ei teknisesti ottaen ollut näkymätön vaan auton pinta oli sellainen että kamerat kuvasivat ympäristöä ja auton pinta pystyttiin muuttamaan ympäristöä muistuttavaksi.

Brosnanin Bondien ylivoimaisesti suurin ongelma tosiaan on se että ne menevät leffa leffalta entistä enemmän överiksi. Huominen ei koskaan kuole :ssa oli Bemari jolla ajettiin takapenkiltä Bondin kännykällä ja tosiaan tuossa jäälinna-Bondissa se auto saatiinkin sitten näyttämään näkymättömältä. Varmaan teknisesti ihan mahdollinen toteuttaa jos on tarpeeksi rahaa mutta ei nyt perkele oikeasti.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nyt alkoi Roger Mooren eka Bond eli Elä ja anna toisten kuolla. Aika jännä että Moore on tässä 45-vuotias mutta näyttää silti nuoremmalta kuin mitä 41-vuotias Sean Connery oli tuossa eilen nähdyssä timanttibondissa. Toki eihän tuossa isosta ikäerosta puhuta, mutta Connery kyllä tuntui vanhenevan silmissä mitä pidemmälle Bond-ura eteni. No ehkä ne agenttihommat vaikuttaa toisiin pahemmin.

Tokihan Moore on vähän tuollainen nuorekkan oloinen velmu muutenkin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt alkoi Roger Mooren eka Bond eli Elä ja anna toisten kuolla. Aika jännä että Moore on tässä 45-vuotias mutta näyttää silti nuoremmalta kuin mitä 41-vuotias Sean Connery oli tuossa eilen nähdyssä timanttibondissa. Toki eihän tuossa isosta ikäerosta puhuta, mutta Connery kyllä tuntui vanhenevan silmissä mitä pidemmälle Bond-ura eteni. No ehkä ne agenttihommat vaikuttaa toisiin pahemmin.

Tokihan Moore on vähän tuollainen nuorekkan oloinen velmu muutenkin.
Connery lakkasikin ikääntymästä sitten 50-vuotiaana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös