Seksuaalivähemmistöt

  • 3 280
  • 50

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Aivan varmasti tulevat muuttumaan jatkossakin ja hyvä näin onkin - kuitenkin aivan yhtä varmasti tulee olemaan tiettyjä yhteisöjä joiden näkemykset pysyvät jääräpäisesti omassa poterossaan.

Oman näkemykseni mukaan Suomessa LGBTQ-asiat ovat vähintäänkin kohtuullisella tasolla - joo-o aina tulee varmasti olemaan joku joka ei moista hyväksy, mutta aika kaukana ollaan maista joissa on aidosti suuria ongelmia näiden asioiden suhteen. Jokaisessa asiassa voi nähdä ongelmia tai mahdollisuuksia - ihan miten asiat haluaa nähdä.
On ehdottomasti hyvin. Aika suoralta vaikuttaa korrelaatio sivistyksen ja suvaitsevaisuuden suhteen. Suomi on keskimäärin sivistynyt maa, mutta sitten löytyy vähän sulkeutuneempia yhteisöjä ja toisaalta vähän vähemmän kouluttautuneita persuja. Puolassa ollaan vieläkin takapajuisempia ja lähi-idässä kaikkein takapajuisempia. Ei ole mitään syytä epäillä, etteikö suhtautuminen muuttuisi suvaitsemaisemmaksi niissä paikoissa joissa ihmiset kouluttautuvat ja vapaa tiedonvälitys lisää tietoa ja ymmärrystä. Kuitenkaan syytä ei ole tuudittautua että kaikissa paikoissa ja kaikkien kansanosien joukossa näin tulisi käymään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös