Viidakon tähtöset 2

  • 44 816
  • 93

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Posititiivisessa mielessä on jäänyt mieleen Ahola, Amanda Harkimo ja Johanna.

Itseasiassa kilpailuissa aika moni noista on esiintynyt aika hyvin, Amanda lienee kokonaisuutena kovin kilpailija mutta aika hyvin moni tuolla on tsempannut. Johanna yllätti olemalla selkeästi kovin ritsalla ampuja ja hyvin Jossu selvisi myös siitä toukkahaasteesta vaikka alkuun sitä pelkäsikin. Ensi jaksossa tosin epäilen että se ötökkäpirtelön juonti ei Johannalta onnistu, tosin epäilen että aika monella muullakin on sen kanssa vaikeuksia - Tiinan uskon selviävän siitä helposti jos nyt pystyi tän kertaisen jakson loukkaantumisen jälkeen jatkamaan vielä kisassa.

Tiina osoitti aikamoista sisua vetämällä sen juoksukisan loppuun vaikka rikkoi kisan tiimellyksessä nilkkansa niin että joutui jaksossa sen seurauksena sairaalaan hoidattamaan jalkaansa, Tiina luultavasti oli joukon ainoa joka tuohon pystyi eikä kisa jäänyt siihen loukkaantumiseen. Tia taas on ollut selkeästi heikoin kilpailija ja tuntuu olevan myös sen verran vaikea luonne että aiheuttaa aikamoista kipinöintiä omassa joukkueessaan (Timanteissa), varsinkin Suvin kanssa. Villikissat sen sijaan vaikuttaa hyvin yhteen hiileen puhaltavalta porukalta ja kisojen voitoista suurin osa onkin mennyt sinne, tosin rahakilpailuissa ovat onnistuneet häviämään kahdesti ja voittaneet vain kerran. Saa nähdä jokohan ensi kerralla leirit vaihtuu vai vieläkö Villikissojen voittoputki jatkuu.

Kyllä se Johanna vain osaa olla suloinen. :P
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tähän mennessä sarjan parasta antia on ollut Tia, joka kuvittelee itsestään paljon on mutta silti joka kisassa paskin kilpailija.

Tuli eilen tutustuttua puolivahingossa kilpailijoihin, kun jäin ihan mielenkiinnosta seuraamaan ohjelmaa. Tuo Tia, jos siis on se julkkisbloggari (mikä helvetin ammatti sekin on), nosti jo noin pienellä otannalla aggressiot pintaan. Pelkkä pysäytyskuva tuosta hapannaamasta tuo väkivaltaisia ajatuksia mieleen. Havaitsin myös saman, mistä nimim. kananlento yllä kirjoitti aiemmin. Ryhmänsä heikoin lenkki kisassa, silti näkee virheitä vain muissa.

S. Suutaria kovasti (selän takana tottakai) solvasi hitaaksi ja kömpelöksi, mutta itse kusi rahahaasteessa koko joukkueelta voiton. Ei silti nähnyt vikaa itsessään, oli uhrina joutunut ankkuriksi, ja "joku kusi meidän etumatkankin", joka oli akka itse edellisellä kierroksella, jolloin toinen joukkue nousi tasoihin hänen ollessaan radalla...

Varmaan ihan hyvää viihdettä, jos vaan pystyisin tuon akan naamaa katsomaan ilman verenpaineen nousua.
 

axe

Jäsen
Sanokaas viksummat kun en ite niin ole tämän sortin ohjelmia seurannut (ihan tosi!!!), että laittaako ne tarkoituksella joukkueet tuolleen, kun nytkin tuntuisi että kaikki mulkuimmat ja ärsyttävimmät samaan jengiin, ja sellaiset kiltimmän ja symppiksemman oloiset toiseen? Amanda toki poikkeus, mutta sehän taidettiin jonkun poisjäännin takia olla pakkosiirto.

Kyllä mulle ainakin parasta on katella just niiden huonompien ihmisten uhoamista ja itseriittoisuutta ja sitten sitä liki-ainaista häviämistä, selittelyä ja syyttelyä. Ei se varmaan ihan niin yksipuolisen kaksijakoista ole kuin ruudustä näyettään, vaan mua katsojana varmaan manipuloimaan ajattelemaan just noin, mutta se toimii ja viihdyttää!
 
Viimeksi muokattu:

king k

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Katrie Daler on kropaltaan aikalailla kuuma pakkaus. Naama ei mikään kummallinen ole toisaalta. Tia Kiuru, tai pitäiskö mielummin laittaa kysymysmerkki perään.. eli Tia Kiuru? Siis kuka tuo oikeesti on ja mitä se tekee/on tehny ollakseen tuolla tähtösissä?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Tia Kiuru, tai pitäiskö mielummin laittaa kysymysmerkki perään.. eli Tia Kiuru? Siis kuka tuo oikeesti on ja mitä se tekee/on tehny ollakseen tuolla tähtösissä?

Väittää olevansa "julkkisbloggari".

Kävin luonnollisesti tutustumassa hänen kirjoituksiinsa ja tarkastamaan, kuinka monta tuhatta - tai ainakin sataa - ihmistä neiti Kiurun blogia seuraa...

Arvaat varmaan tutkimustulokset, noin suurinpiirtein?

Blogia en viitsi tänne linkittää, kirjallinen taso oli niin heikko.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eilen katsoin ekan jaksoni tuota ja ajattelin, että myös viimeiseksi jää. No sitten ihan lopussa jäi sellanen kuva, että ens jaksossa nuollaan pillua. Pakkohan se on tsekata. Kuka? Kenen? Missä asennossa?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Onhan tuota tullut camp-hengessä seurattua ja yllättynyt olen tuosta Tiina Jylhästä. Aika vittumaisen ämmän maine hänellä on, mutta eipä tuo paljon diivaillut ole. Ulkoinen habitus on toki mitä on, mutta vaikuttaa kyllä tuossa sakissa lähes professoritason älyköltä.

Pulu Pulkkinen on myös yllättänyt noissa kisoissa pari kertaa. Paskanjuonti/syönti ei onnistu, mutta muuten aika kova luu ollut.

Tämä Tia mikä lie, hänestä on kyllä kaikki jo sanottu. Ei jatkoon.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Onhan tuota tullut camp-hengessä seurattua ja yllättynyt olen tuosta Tiina Jylhästä. Aika vittumaisen ämmän maine hänellä on, mutta eipä tuo paljon diivaillut ole. Ulkoinen habitus on toki mitä on, mutta vaikuttaa kyllä tuossa sakissa lähes professoritason älyköltä..

Niin, pari jaksoa olen nähnyt ja kyllähän se pitää rehellisesti myöntää, että Jylhä hurjasta ulkomuodostaan huolimatta on ollut positiivinen yllätys.

Älykkyydestä en tiedä, mutta vaikuttanut hyväsydämiseltä, muita tsemppaavalta leidiltä.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Johanna Pulkkinen on kyllä kenties historian paras tiimikaveri. Kaksi tehtävää jo pilannut, kun "mä en tota tee". Reilua joukkuekavereille. Mitä hittoa sitten on tuonne lähtenyt edes?

edit: jaaha ei mutapainikaan kelvannut Pulkkiselle. Kolmas luovutus siis jo.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eipä ollut tosiaan eilinen Johannan osalta vahva jakso, tosin jos kammoaa hämähäkkejä (fobia) niin en varsinaisesti ollut yllättynyt siitä ettei Johanna uskaltautunut tuota hämiksen munien imeskelyä kokeilemaan. Ja ainakin itsellä on sen verran vahva tuo yökkäämisreaktio kun jotain epämääräistä sattuu syömään/juomaan etten osaa hämmästellä jos joku ei pysty ihan mitä tahansa nielemään. Mitä taas tulee siihen painimistehtävään niin eihän Johannalla ollut mitään mahdollisuuksia ketään vastaan, 40 kiloinen pikkuprinsessa (Amanda on myös pieni mutta paljon pippurisempi kuin Johanna) nyt lentelee miten vaan, varsinkin kun Susanna oli jo Katria vastaan varsin väkivaltainen. Kisan tuloksellehan sillä Johannan luovuttamisella Susannaa vastaan ei ollut mitään merkitystä sillä yhtään lisämaalia ei nuo muutkaan kisailijat tuossa kisassa saaneet vaikka urhoollisesti menivät kentälle ottamaan turpaansa niin fyysisesti kuin maalienkin muodossa. Johannan luovuttaessa tilanne oli 4-16, Johannan luovutuksen ansiosta 4-21 ja lopputulos oli 4-26.

Eilen Johanna oli heikko, sitä aikaisemmissa nopeutta ja ketteryyttä vaatineissa kisoissa hyvä ja yhden kisan, ritsa-ammunnan, Johanna käytännössä voitti joukkueelleen kun muut sai yhteensä sen verran pisteitä kuin Johanna yksin. Tottakai Johannankin pitäisi joukkueen puolesta edes kokeilla kaikkea, vaikka nuo syömis-/juomiskisat ei tule onnistumaan. Ensi kerralla sitten ilmeisesti joukkueet äänestää jonkun/jotkut pois, miten tuo käytännössä tapahtuu? Kun tämä on, Johanna ansiosta, ensimmäinen kerta kun seuraan ohjelmaa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ensi kerralla sitten ilmeisesti joukkueet äänestää jonkun/jotkut pois, miten tuo käytännössä tapahtuu? Kun tämä on, Johanna ansiosta, ensimmäinen kerta kun seuraan ohjelmaa.

On kyllä tullut katsottua aikasemmin, mutta kertonee jotain ohjelmasta, ettei noista äänestämisistä ole mitään muistikuvaa. Veikkaisin kuitenkin, että joku twisti siihen on suunniteltu kun molemmissa joukkueissa on tällä hetkellä selkeähkö lähtijä. Sanna nyt lähtee varmasti ilman jotain armopalaa tuotannolta ja vaikka Johanna onkin vetänyt aikaisemmin hyvin, niin tuskin itsekään haluaa tän jakson jälkeen jäädä.

Ehkä joukkueet yhdistetään ennen äänestystä ja pari eniten ääniä saanut lähtee?

Painimisesta olen kyllä ihan samaa mieltä, että eipä sillä tuloksen kannalta ollut mitään väliä jättikö Johanna kisan väliin. Mutta onhan se ymmärrettävää, että se joukkuekavereita vituttaa. Veikkaisin, että lopuissa tehtävissä siitä ketteryydestä ja nopeudesta on kuitenkin hyötyä, että varmasti Johannakin on parempi loppukisassa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Jaahas, ei tarvitse katsoa enää. Johanna luovutti ja lähti kotiin ja oksettava SS siirtyi Villikissojen joukkueeseen. Joukkueen nimen olisi voinut vaihtaa saman tien muotoon "Kaunottaret & Hirviö". Katri tai Laura toivottavasti voittaa koko skaban. Pitää seurata otsikoita ja tätä foorumia milloin on finaali ja katsoa se.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tämä ohjelma se näköjään herättää runsaasti keskustelua : ) No pakko oli tulla kommentoimaan, kun finaali on nyt käyty ja Amanda vei voiton. Allekirjoittanut tosin jäi ihmettelemään muutamaa asiaa loppuratkaisussa. Oliko Katrien omaa tyhmyyttä raahata sitä helvetin painavaa rinkkaa se mäki ylös asti, olisi heittänyt menemään niin kuin Amanda teki? Olin ihan varma, että kun yllättäen ensimmäisenä maalilinjalle kaartoi Amanda vaikka Katrielle oli selkeä etumatka ennen lopun nousua (tietenkään tätä ohitusta ei näytetty, katsojalle näytti siltä, että naiset olisi edenneet eri polkuja) niin Tino sanookin Amandalle, että et kantanut kaikkia tavaroitasi ylös asti, saat 5 minuutin penaltin tai että sinut on hylätty. On siinä iso ero kantaa jotain pienen pientä reppua kuin että kantaa isoa ja painavaa rinkkaa, johan se malliltaankin estää nopean liikkumisen.

Ihmettelen kyllä suuresti jos tämä ohjelma vielä jatkuu tulevaisuudessa. Aika väsynyttä oli meno alusta lähtien, luovuttamisia nähtiin paljon ja vaikka tästä maasta näitä sekundajulkimoita löytyykin niin ei kuitenkaan enää niin mielenkiintoisia nimiä, että iso yleisö kiinnostuisi ja jos ei ole yleisöä, ei ole mainoseuroja, kun tuskin mikään halpa tuotanto kuitenkaan on kyseessä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olin ihan varma, että kun yllättäen ensimmäisenä maalilinjalle kaartoi Amanda vaikka Katrielle oli selkeä etumatka ennen lopun nousua (tietenkään tätä ohitusta ei näytetty, katsojalle näytti siltä, että naiset olisi edenneet eri polkuja) niin Tino sanookin Amandalle, että et kantanut kaikkia tavaroitasi ylös asti, saat 5 minuutin penaltin tai että sinut on hylätty. On siinä iso ero kantaa jotain pienen pientä reppua kuin että kantaa isoa ja painavaa rinkkaa, johan se malliltaankin estää nopean liikkumisen.

Minusta itse ohjelma oli ihan mielenkiintoinen aina finaalia myöden joka siis meni aika pitkälle Amandan tahdissa mutta loppuvaiheessa Katrie ohitti Amandan (kun sai kyydin toiseksi viimeiselle kohteelle ja Amanda juoksi sinne) ja näytti että kerrankin mun suosikki (kun Johanna meni luovuttamaan) voittaisi tällaisen ohjelman mutta jälleen tuloksena oli kakkossija ja Amandalle voitto. Ihmettelen myös missä vaiheessa Amanda ohitti Katrien uudelleen kun ainakaan siinä loppumäessä ei näytetty tuota ohitusta. Kävikö taas perinteiset kuten Amazing Racessa että viimeinen taksikyyti todellisuudessa ratkaisee miten käy. En ainakaan keksi että missä muualla tuo ohitus voi olla tapahtunut. Ei kai ne merkityt taksit nyt eri paikkaan voineet tyttöjä jättää vaan sinne kukkulalle oli vain yksi ja sama reitti tytöillä kiivettävänä? Olisin toivonut villikissajoukkueesta jonkun voittoa, Johannan jälkeen Katrie olisi ollut mieluisin mutta kyllä Amanda oli ehdottomasti timattien ainoa jolle voiton soi. Ja on se Ama vain kova likka, pieni mutta pippurinen.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
finaalia myöden joka siis meni aika pitkälle Amandan tahdissa

Tästä olen kyllä eri mieltä. Alussa Amanda otti johdon, mutta sen jälkeen Katrie hallitsi "kenttää" aika suvereeniin tyyliin. Mutta sitten joutui loppunousuun rinkan kanssa, kun Amanda pisteli menemään viimeistä etappia pikkureppunsa kanssa. Tää ei mulle aukea, ei sitten millään, miksi näin. Ja miksi kun Amandaa kuvattiin juoksemassa mäkeä, näytti että olisi vetänyt melko loivaa tietä ylöspäin, mutta Katrien nousu näytti ihan joltain oikeasti jyrkältä ja raskaalta nousulta. Katsojalle jäi sellainen kuva, että takseissa istuessaan Katrie oli selkeästi edellä, mutta jossain kohtaa silti tapahtui ohitus. Joo ei näistä yöunia tarvitse menettää, mutta tyhmästi oli toteutettu toi finaalin kuvaus ja leikkaus. Kolmannen kerran tätä ihmettelen vielä: miksi Katrie kantoi isoa, painavaa rinkkaa loppunousussa, mutta Amanda pientä reppua? : )

Hauska oli muuten lueskella illalla juttuja tuosta finaalista ja jälkihöyryistä. Ensin luin jutun missä Amanda sanoi, että kummisetä Hjallis oli antanut voittorahoille sijoitusneuvoja. No seuraava juttu mikä osui silmiin, siinä Amanda kertoi, että voittorahoilla hankitaan isommat tissit. Että sellaisia sijoitusvinkkejä se Hjallis sitten kummitytölleen antoi... ; )
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Sen verran nyt tuohon Katrien "etumatkaan", eli ohjelma oli tahallisesti leikattu niin, että näytti kun Katrie olisi mukamas ollut johdossa vaikka ei sitä missään vaiheessa ollut, näin saatiin tietty jännitys aikaiseksi. Ihan sarjan Katrien lopun kommenteista ja maalipaikkaan saapumisesta huomaa, että ei tiennyt täysin varmasti Amandan olleen maalissa kun saapui itse maaliin.
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Ajattelin että joku oli huomioinut seiskan huhun formaatin uudelleen herättämisestä, kun vanhaa lankaa oli bumpattu.

M.Fingeroos oli siis paljastanut seiskalle uusia viidakön tähtösiä etsittävän, joten ehkä jatkossa näemme jälleen joukon isotissisiä tyhjäpäitä pyörimässä viidakossa?! Tähän voisi joku "asiantuntija" koota 10 parasta ehdokasta viidakkoon! Jessica Ruokolaa itse veikkaan kohtuu varmaksi osallistujaksi, jos pyydetään.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös