Ilmiö ufosieppausten takana?

  • 2 680
  • 7

Ilmiö ufosieppausten takana?


  • Äänestäjiä
    30
  • Poll closed .

redpecka

Jäsen
Laitoin säädöistä, että äänestys on julkinen. Näköjään nimimerkit kuka äänestänyt mitäkin näkee kun klikkaa äänimäärä-kohtaa. Mutta missä tässä lukee jossain, että julkinen on, jotta äänestäjäkin sen tietää? Vai häviääkö se mahdollinen ilmoitus kun on äänestänyt?

Lisäksi editoin äsken, että äänestys loppuu 666 päivän kuluttua, joten vielä ehtii äänestää mikäli toimii nopeasti.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Koskaan ei pääse humanoidin kanssa yhdyntää suorittamaan, aina ne vaan pyllystä rassaavat.
 

redpecka

Jäsen
Koskaan ei pääse humanoidin kanssa yhdyntää suorittamaan, aina ne vaan pyllystä rassaavat.
Suoliston bakteerikantojen tutkimusta on helpoin tehdä jo olemassaolevan reijän kautta - ei jää kroppaan mitään leikkausarpia. Yläkauttakin käsittääkseni luodataan, mutta se vaatii nukutusta ja siten siitä ei jää muistijälkiä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Syytän Juhan af Grannia.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vai häviääkö se mahdollinen ilmoitus kun on äänestänyt?

Häviää. Testasin, kuten testialueella kuuluukin.

Aiemmin luki "Antamasi ääni on tässä kyselyssä kaikkien nähtävissä."

Ei lue enää äänestämisen jälkeen.

 

redpecka

Jäsen
Tuota noin. Mielestäni tää oli oiva ketju ja harmikseni vasta opettelin äänestystä ja tärkeä aihe jäi tänne labratunkiolle. Eihän ketään haittaa jos laitetaan pystyyn ihan oikea iänestys johonkin vakavastiotettavampaan JA-osioon? Siis ennen kuin uhvoille väsätään oma osio tuonne yleiseen KHL ja muut kiinnostavat sarjameiningit lohsioon.

Ja sitä paitsi te olitta kaikki ihan mömmöjä kun kukaan ei tajunnut mun todella ovelaa ja salamyhkäistä salaviestiä, että oikea vastaus on e) joka puuttuu listalta. Mut nää on näitä ja näillä karsitaan meidän kerhoon vaan oikeat aikadilatantit. Vähän pettynyt silti olen yhteydenottojen määrästä: about nolla. Toki tuota voi yrittää pyöristää halutessaan haluamaansa suuntaan, mutta pointti siitä ei hirveesti kai muutu, va-li-tet-ta-vas-ti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös