Odottavan aika on pitkä – keskustelua tulevista peliuutuuksista

  • 168 474
  • 832

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Larian Studios julkaisi juuri tekevänsä Baldurs Gate 3:sen.
Tää on kyllä melkoinen match made in heaven - yksi pelihistorian parhaista vuoropohjaisista roolipelisarjoista saa jatkoa firmalta, joka on herättänyt genren uuteen nousuun yli vuosikymmenen hiljaiselon jälkeen. Sen verran kovaa nuo Divinityt kolahti allekirjoittaneellekin, ettei olisi kyllä parempaa kehittäjää voinut kuvitella. Itelle D&D on ollut aina todella rakas ja Baldur's Gate 2 mahdollisesti kaikkien aikojen suosikkipelini, joten tää kyllä kiilaa odotusarvoltaan aikamoisiin sfääreihin. Vitos-edition säännöt ei ole kovin tuttuja ennestään, joten samalla pääsee siihenkin tutustumaan. Teaserin perusteella tässä on jonkin verran yhtäläisyyksiä Neverwinter Nightsin tokan lisärin Hordes of the Underdarkin kanssa, eli mind flayereiden kanssa pääsee painimaan ja oletettavasti muutkin maanalaiset möröt kuten drowt, duergarit ja beholderit ottavat roolia. Tulis jo!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
EAn homma jää kattomatta. Ei kinosta ja oon kattoo futista.

Mikkisoftan ja Bethesdan pressit kiinnostaa.

Mikkisoftalta odotan Haloa, ja Bethesdalta DOOMia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Cyberpunkille ja Doomille saatiin julkaisupäivät ja molemmista on CE:t tilattu, minun E3 olikin tässä.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Cyberpunk ja Doom reilusti tulossa myös Steamiin. Samaa ei ilmeisesti voi sanoa Watch Dogs Legionista. Suurin murheenkryyni onkin RDR2, jota vesikielellä odottaa PC:lle, mutta TakeTwo ilmeisesti hirttäytymässä Epiciin. Aika näyttää ja odottavan aika on pitkä, mutta aika paljon saavat massia iskeä tiskiin, jos aikovat tehdä kokonaan itselleen exclusiivin pelistä.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
GTA VI huhuilua. Linkistä Muropakettiin.

https://muropaketti.com/pelit/uusi-...maaran-yksityiskohtia-grand-theft-auto-vista/

Uuden vuodon perusteella Grand Theft Auto VI muistuttaa kovasti Netflix-sarja Narcosia ja vie pelaajan syvälle huumekaupan maailmaan.

Redditissä julkaistun vuodon perusteella GTA VI sijoittuu 70- ja 80-luvuille ja pelattavana hahmona on itseään tulevana huumelordina pitävä Ricardo. Tarinaan liittyy myös Kacey-niminen hahmo sekä nuori Martin Madrazo. Pelissä hahmot puhuvat omilla natiivikielillään, kuten espanjaksi, immersiivisyyden säilyttämiseksi.

Tarinassa pelaaja aloittaa Vice Cityn ja suuren Rio de Janeiroa muistuttavan Etelä-Amerikkalaisen alueen välillä toimivana kokaiinin salakuljettajana ja nousee tarinan myötä yhä suurempaan rooliin huumebisneksessä. Huumebisnes muistuttaa Vice City Storiesissa nähtyä järjestelmää, mutta paljon suurempana.

Mikäli tiedot pitävät paikkansa, on tarjolla useita kaupunkeja sekä valtava vankila, jolla on merkittävä rooli pelissä. Tarina on jaettu Red Dead Redemption 2:n tavoin lukuihin ja ympäristö sekä esimerkiksi pelistä löytyvät autot muuttuvat pelin edetessä.

GTA VI:ssä pelaajalla on käytössä RDR 2:n tavoin vain tämän henkilökohtainen ase, eikä takataskussa ole enää valtavaa asearsenaalia. Henkilökohtainen auto muistuttaa RDR 2:n omaa hevosta.

GTA VI:n kehitys on ollut vuodon mukaan käynnissä jo vuodesta 2012 saakka, mutta vauhti kiihtyi vasta vuonna 2015. Peli ilmestyy vasta PlayStation 5:lle ja Xbox Scarlettille, mutta sen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa. Tietoihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella, sillä mitään todisteita niiden todenperäisyydelle ei ole annettu.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Gamescom haluaisi asemoida itsensä jonkinlaiseksi Euroopan E3:ksi - eilen kun katseli "pääpressin" läpi, niin aika paljon matkaa sinne vielä on. Ei tullut juurikaan yllätyksiä.

Mutta olihan siellä Kojima, ja uutta Death Stranding-tavaraa pukkaa. Ensiksi esiteltiin tarkemmin pari hahmoa pelistä:
Death Stranding MAMA Trailer (Gamescom 2019)
Death Stranding - Deadman and Bridge Baby Trailer Gamescom 2019 [HD 1080P]

Normaalisti tässä vaiheessa olisin että "dude, spoilers!" - mutta eipä nuo hirveästi mitään vielä avanneet. Pikemminkin itse olen enemmän pihalla että mitäsvittua. Mutta tulihan siellä pikku pätkä itse peliäkin:
Death Stranding - Gameplay Demo Gamescom 2019 [HD 1080P]

...eli ilmeisesti voi ainakin kusta ja heijata sikiötä. Ei vieläkään niin mitään käsitystä mistä tässä on kyse, mutta marraskuun alkua odotellessa.

(linkit tuubiin)
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täältä selviää hieman, mistä on kyse:

Death Stranding (Video Game 2019) - IMDb

Jos tuo nyt edes pätee, mutta täytyy tarkkailla tätä, ksoka näyttää aika mielenkiintoiselta. Se mitä ei taida olla vielä missään, että kuinka tuossa taistellaan. Ei se varmaan pelkkää vauvan kanssa kävelyäkään ole. Mutta kai tuo täytyy ostaa, siltä se vähän vaikuttaa.
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Täältä selviää hieman, mistä on kyse:

Death Stranding (Video Game 2019) - IMDb

Jos tuo nyt edes pätee, mutta täytyy tarkkailla tätä, ksoka näyttää aika mielenkiintoiselta. Se mitä ei taida olla vielä missään, että kuinka tuossa taistellaan. Ei se varmaan pelkkää vauvan kanssa kävelyäkään ole. Mutta kai tuo täytyy ostaa, siltä se vähän vaikuttaa.

Jossain edellisessä trailerissa oli pätkiä taistelusta niin aikalailla viimeisimpien metal gear solidien jalanjäljissä taitaa mennä, eli taistelu koostuu nyrkkihipasta ja third person shooterista. Ja Kojiman tuntien ainakin yksi bossi pitänee päihittää kusemalla :D
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Wreckfest tulee olemaan pakkohankinta kunhan kohtapuolin ilmestyy. Sen verran lämpimät muistot Destruction Derbystä että odotukset on kovat tälle pelille.
 

Kaijokelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Wreckfest tulee olemaan pakkohankinta kunhan kohtapuolin ilmestyy. Sen verran lämpimät muistot Destruction Derbystä että odotukset on kovat tälle pelille.
Wreckfestiä ollaan kaverin kans pelailtu PC:llä. Voin sanoa, että hyvä peli ja vaikeimmalla vaikeusasteella saa ajaa todella hyvin jos haluaa voittaa. Career modessa paljon erilaisia "tehtäviä". Itelle iskee eniten turnaukset joissa ajetaan kunnon ratoja eikä koko ajan ympyrää. Destruction derby oli kyllä hyvä peli aikoinaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Heitetääs nyt tänne vähän vettä myllyyn, kun uusia pelejä (PS4) odottavan turhauttava kesä (aika kun ei mitään tapahdu) alkaa pian olla taakse jäänyttä (mikä ei sinänsä ole kiva noin muutoin) ja sieltä rupeaa tippumaan taas kunnon julkaisuja. Odotuslistalla syksyn osalta on:

The Surge 2

Yllätti positiivisesti, joten pakko tarkkailla minkälaista vastaanottoa kakkonen saa. Ykkönen oli muuten hyvä, mutta hivenen momentum hyytyi jotenkin lopussa ja juonellisesti loppuratkaisu jotenkin oli vähän let down, joskin kai se jätti jatkolle mahdollisuuksia, että jatkuuko homma siitä mihin ykkösessä jäi? Pelillisesi kysymys on, että onko idean ympärille saatu oikeasti jotain selvää lisää, vai tarjotaanko nyt lisää täysin samaa huttua ja rahastetaan, kun pää saatu auki, vähän niinkuin Dark Souls jälkeenpäin ajateltuna oli, vaikkakin jaksoin kaikki 3 junnata läpi.

Death Stranding

Tästä olikin puhetta jo täällä, näyttää mielenkiintoiselta ja Kojima puikoissa, niin olisihan se yllätys, jos se ei sitä myös sitten varsinaisesti olisi.

Doom Eternal

Pakko ostaa, sen verran oli railakasta menoa ykkönen. Se pelin rullaaminen ja vaste ilman mitään viiveitä tuntui suorastaan ihanalta nykypäivänä, kun näitä ei ihan liikaa ole, vaan on kaikenlaista liikeanimaatiota aina melkein. Ykkösen ainoa vitsaus oli lyhyys, olisi saanut olla se perinteinen 24 kenttää, eikä vaan 13. Tässäkin vähän rahastuksen tuntua, että aikanaan sai 24 kenttää yhdessä pelissä ja nyt pitää ostaa sen saadakseen kaksi :).

Jedi Fallen Order

Kai tämä on ostettava sen verran hyvältä on näyttänyt trailereissa, eikä olekaan tullut Star Wars-pelejä hetkeen tahkottua. Battlefrontit olen sivuuttanut täysin.

Code Vein?

Menee varmaan osastoon, että katsotaan arvostelut ja vähän videopätkää, että miltä vaikuttaa. Dark Soulsin hengessä mennään, sen olen ymmärtänyt.

Control?

Sama juttu, en nyt ihan samantien lähde kauppaan, mutta voi olla, että tulee vielä jossain vaiheessa hommattua.

Keväällä nämä ainakin suurennuslasin alla:

Cyberpunk 2077
Vampire The Masquerade - Bloodlines 2
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Control?

Sama juttu, en nyt ihan samantien lähde kauppaan, mutta voi olla, että tulee vielä jossain vaiheessa hommattua.
Tuota on nyt jokunen tunti Pro:lla takana, pitäähän sitä kotimaista peliteollisuutta tukea (jos kyseessä ei ole Rovio tai Supercell). Mukavaahan se on ollut tähän mennessä, tunnelma on sopiva sekoitus David Lynchiä ja SCP:tä, juonesta ei vielä mitään hajua että mitä oikeasti tapahtuu (positiivista omasta mielestä) ja onhan se mukavaa telekinesian avulla heitellä ympäriinsä kaikkea mikä irtoaa. Erityismaininta rallienglantia ja suomea iloisesti sekaisin vääntävälle talkkarille, mainio sivuhahmo.

Mutta. Jos omistat perusversion konsoleista, tämä kannattaa ainakin toistaiseksi jättää hyllyyn ja odottaa josko sitä patchattaisiin. Suorituskyky on sellaista paskaa, että enpä ole vastaavaa hetkeen nähnyt iso(hko)lta tuotannolta. TJEU:

 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Mutta. Jos omistat perusversion konsoleista, tämä kannattaa ainakin toistaiseksi jättää hyllyyn ja odottaa josko sitä patchattaisiin. Suorituskyky on sellaista paskaa, että enpä ole vastaavaa hetkeen nähnyt iso(hko)lta tuotannolta.
Aika samanlaisilla fiiliksillä halusin Remedyä lähteä tukemaan. Alan Wake ja Quantum Break on pleikkarin ystävänä jääneet välistä ja toisaalta 2019 on ollut pelivuotena varsin köykäinen.

Itsellä nimenomaan normipleikka, eikä ole tähän asti ollut ongelmia pelien kanssa. God of warit jne on pyörinyt loistavasti tai vähintäänkin niin ettei ole tullut huomattua mitään valituksen aiheita.

Control puolestaan tarjosi jäätymisiä ja fps droppeja melkeinpä kokoajan, kun oli useampaa vihollista ruudulla. Sen voin sanoa, että kyllä tuohon ajan kanssa oppi ja peli tuli pelattua läpi, mutta paljolti taistelut tuli pelattua konsolia vähiten kuormittavalla tavalla, eikä niinkään miten olisi halunnut pelata.

En nyt lähde Remedyä tästä syyttämään, rauta alkaa nykykonsoleissa kuitenkin jo olla aika vanhaa. Mielenkiintoista seurata miten loppusukupolven pelit pyörii, vaikkakin Controllin kaltaista gameplayta tuskin on luvassa missään.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Itsellä nimenomaan normipleikka, eikä ole tähän asti ollut ongelmia pelien kanssa. God of warit jne on pyörinyt loistavasti tai vähintäänkin niin ettei ole tullut huomattua mitään valituksen aiheita.
Tässä toki se ero, että vaikkapa GoW on Sonyn omien studioiden tuotantoa. Tottakai haluavat varmistaa, että pyörii hyvin omalla alustalla jolla suurin käyttäjämäärä.

Silti, aika tosi omituista, että Remedy jättää peruskonsolit noin vaiheeseen. Etenkin kun myös perus-Xbox oli aiemmin mistä rahat ansaittiin, ei se suorituskyky sielläkään päätä huimaa.
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Tässä toki se ero, että vaikkapa GoW on Sonyn omien studioiden tuotantoa. Tottakai haluavat varmistaa, että pyörii hyvin omalla alustalla jolla suurin käyttäjämäärä.

Silti, aika tosi omituista, että Remedy jättää peruskonsolit noin vaiheeseen. Etenkin kun myös perus-Xbox oli aiemmin mistä rahat ansaittiin, ei se suorituskyky sielläkään päätä huimaa.
Joo ihan tottahan tuo on, että toki Sonyn yksinoikeudet pelaa vähän erilaisilla budjeteilla.

Toisena on se, että gameplay on kyllä suht ainutlaatuista. Isommissa taisteluissa tuota tavaraa on niin paljon ruudulla, että ymmärrän täysin että konsoleiden on vaikea pysyä perässä.

Sieltä on patchia tulossa kaikille alustoille ensi kuussa, joten varmaan kannattaa tuota odotella jos peli kiinnostaa.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mutta. Jos omistat perusversion konsoleista, tämä kannattaa ainakin toistaiseksi jättää hyllyyn ja odottaa josko sitä patchattaisiin. Suorituskyky on sellaista paskaa, että enpä ole vastaavaa hetkeen nähnyt iso(hko)lta tuotannolta. TJEU:

Joo perusmalli on, joten hyvä tietää, kiitos tuosta. Olis mulla ihan ok PC pelikonekin, ettei se nyt siitäkään jää kiinni, jos oikein haluaa, mutta ei näytä vielä olevan julkaistu PC:lle. Mutta no, siirtelen näitä joitakin pelejä vähän sellaiseen kakkoskoriin, että ostaa sitten myöhemmin halvemmalla ja kaikista odotetuimmista maksaa täyttä hintaa, niin menee nyt toistaiseksi sinne "katsotaan myöhemmin" -osastoon.

Liekö sitten vähän tullut se perinteinen kiire PS4-version kanssa, kun PC:llä ei näytetä edes vielä julkaisupäviämäärää olevan lukittunakaan.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Joo perusmalli on, joten hyvä tietää, kiitos tuosta. Olis mulla ihan ok PC pelikonekin, ettei se nyt siitäkään jää kiinni, jos oikein haluaa, mutta ei näytä vielä olevan julkaistu PC:lle. Mutta no, siirtelen näitä joitakin pelejä vähän sellaiseen kakkoskoriin, että ostaa sitten myöhemmin halvemmalla ja kaikista odotetuimmista maksaa täyttä hintaa, niin menee nyt toistaiseksi sinne "katsotaan myöhemmin" -osastoon.

Liekö sitten vähän tullut se perinteinen kiire PS4-version kanssa, kun PC:llä ei näytetä edes vielä julkaisupäviämäärää olevan lukittunakaan.
On se ostettavissa Epic Game Storesta. Steamiin tulee vasta vuoden päästä. Mutta ilmeisesti on aika raskas PC:lläkin.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On se ostettavissa Epic Game Storesta. Steamiin tulee vasta vuoden päästä. Mutta ilmeisesti on aika raskas PC:lläkin.

Ok, no sitten odotetaan patcheja joka rintamalla. Pitäkää kartalla, jos se rupeaa paranemaan.
 

Lavis

Jäsen
Tänään tuli ennakkovarattua Fifa 20 Xbox Onelle. Sellainen versio vielä missä pääsee kokonaiset kolme päivää aiemmin pelaamaan kuin normaalin version ostavat. Hintakaan pelillä ei suuri ollut, kun vaihtoon vein Fifa 19 ja Battlefield V. Itseäni kovasti harmittaa kun Battlefield V ei yltänyt edeltäjänsä eli Battlefield ykkösen tasolle. Peleistä sai vaihdossa reilut 30 euroa, liikkeenä toimi GameStop.

Sopivasti on syyskuun 24. päivä vapaa, kun Fifan saa hakea myymälästä. Odottavan aika on pitkä.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office




Japanilaisten hauiksen näyttö Tokyo Game Show pärähti käyntiin ja yksi heidän suurimmista starboistaan heti Super Marion -luojan jälkeen eli Hideo Kojima tykittää uutuuttaan Death Strandingiä. Yllä Briefing -traileri ja parasta aikaa Kojima lavalla haastateltavana ja jossain kohtaa pitäisi kuulemma tulla 50min gameplay traileri.

Briefing -trailerissa jo enemmän puhetta kuin Phantom Painissa yhdessäkään kohtauksessa joten paluu juurilleen on ehkä edessä.

Julkaisu on alle 2kk päässä. Odotellaan....
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office




Siinä se gameplay Death Stranding -pelistä nyt on.
Huikean näköinen.
En tosin tiedä muuttuuko ne maisemat sitten pelin edetessä kun vähän vaikuttaa siltä että pääpaino on vaelluksessa. Jaksaako sitä sitten kymmeniä ja taas kymmeniä(?) tunteja vaeltaa noissa maisemissa jokia ylitellen.

Muutama vihukin nähtiin ja niitä voi laittaa kylmäksi myös hiiviskelemällä joten se on hieno juttu.

Mitä mä tässä muka ihmettelen kun ostoon se menee joka tapauksessa.
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis




Siinä se gameplay Death Stranding -pelistä nyt on.
Huikean näköinen.
En tosin tiedä muuttuuko ne maisemat sitten pelin edetessä kun vähän vaikuttaa siltä että pääpaino on vaelluksessa. Jaksaako sitä sitten kymmeniä ja taas kymmeniä(?) tunteja vaeltaa noissa maisemissa jokia ylitellen.

Muutama vihukin nähtiin ja niitä voi laittaa kylmäksi myös hiiviskelemällä joten se on hieno juttu.

Mitä mä tässä muka ihmettelen kun ostoon se menee joka tapauksessa.


Itsellä vähän tökkii tuo mahdollinen jatkuva vauvan hoitaminen ja kenkien vaihtaminen tms. muu mikromanagerointi. Jos siis koko peli on pääosin tuota eräjormailua. Uskon silti että näin ei ole ja Kojima vaan trollaa. Tilattu on jo ja läpi asti pelaan joka tapauksessa.

Huomenna on sitten toinen pelisessio suomen aikaa n. klo 10 aamulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös