Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 3 985 337
  • 16 990

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilkka Heikkinenkin on paikallislehdessä sanonut, kuinka olisi hienoa vielä edustaa Lukkoa, mutta silti valitsi Turun.

Nää on näitä ja puhe pelkkää hokijargonia. En usko, vaikka joku väittää 100% seuran olevan Suomessa IFK taikka vastaavasti Kärpät. Sinne mennään, mikä uran kannalta on siinä tilanteessa järkevintä.

Sinänsä edes pohtiminen Markus Granlundista on aivan järjetöntä, koska mikään järkisyy ei tuo miestä Suomeen. Jatkanee NHL:ssä.

Se on totta, että Markus Granlund ei ole tulossa Kärppiin ensi kaudeksi.

Granlundien kohdalla Mikke on aina puhunut siihen malliin, että Kärpät ei kiinnosta, mutta Markus on pitänyt aina Kärppiä hyvänä vaihtoehtona. Eihän nämä loppupeleissä mitään merkitse, mutta kun puhutaan Granlundeista niin helposti sekotetaan, että molemmat on Kärpille vihaisia menneiden tapahtumien johdosta.

Ei ne puheet kuitenkaan aina pelkkää jargonia ole. Kysy vaikka Jussi Jokiselta. Miehellä ei ole ikinä ollut Suomessa muuta vaihtoehtoa kuin Kärpät.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei ne puheet kuitenkaan aina pelkkää jargonia ole. Kysy vaikka Jussi Jokiselta. Miehellä ei ole ikinä ollut Suomessa muuta vaihtoehtoa kuin Kärpät.

Ei tietenkään ole, mutta Jokisen ja Ma.Granlundin vertailu toisiinsa on vähintäänkin ihmeellistä mielestäni. Toinen edustanut Suomessa vain ja ainoastaan Kärppiä Liigatasolla ja toinen ei ole pelannut peliäkään Kärppien edustuksessa.

Mutta tämä osaltani tässä. Ma.Granlund ei tähän ketjuun kuulu millään muotoa, ainakaan vielä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
NHLWAM, olikohan ekassa summer campissa Mikeltä ja Makelta kysyttiin, vieläkö Kärpät kiinnostaisi. Mikael sanoi, että sydän sykkii Suomessa IFK:lle. Markus taas sanoi jotakuinkin, että kieltämättä Kärppäpaita houkuttelisi. Minulle jäi siitä sellainen kuva, että Markus haluaisi oikeastikin edustaa Kärppiä vielä, mutta Miken osalta sillat on poltettu.

Tämä näin offtopicina. Markus Granlund tottakai kelpaisi minun Kärppiini, mutta eiköhän Makke jatka vielä änärissä.
 

Janatuine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen
Edmonton ollut lähellä Puljun treidiä Pittsburghiin, mutta Penguinsin GM on torpannut treidin Edmontonin halutessa vaihdossa Bryan Rustin. Alkaa näyttää jo käytännössä selvältä peliltä, että Jesse tulee pelaamaan tulevan kauden Euroopassa.

Lähde: Edmonton Journal
https://edmontonjournal.com/sports/...will-operate-differently-in-edmonton-9-things

Onkohan tuossa kaupat oikeasti lähelläkään? Kysytty Pingviineiltä kiinnostusta. Vähän ollut ehkä ja hinnan kuultuaan "kiitos, mutta ei kiitos".
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onkohan tuossa kaupat oikeasti lähelläkään? Kysytty Pingviineiltä kiinnostusta. Vähän ollut ehkä ja hinnan kuultuaan "kiitos, mutta ei kiitos".
Niin, sitäpä ei tiedä kuin asianomaiset. Joidenkin lähteiden mukaan ovat olleet erittäinkin valmiita Puljun hankkimaan, mutta hinta tosiaan muodostunut liian kovaksi kuitenkin.

Jos täällä nyt kuitenkin palattaisiin aiheeseen eikä setvitä NHL-siirtoja, kiitos.
Kyllähän Puljun mahdollinen treidi liittyy aiheeseen hyvinkin vahvasti, kun miestä on tänne paljon huhuttu. Mahdollisen treidin toteutuessa johonkin toiseen änäriseuraan Jesse ei täällä pelaisi ensi kaudella. Nyt sen sijaan aletaan olla hyvinkin varteenotettava vaihtoehto.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Alkaa näyttää jo käytännössä selvältä peliltä, että Jesse tulee pelaamaan tulevan kauden Euroopassa.

Miksi tämä alkaa olla selvää? Miksi se on selvempää kuin Edmontonissa jatkaminen? Onko pomminvarmaa, että Jesse ei hyväksy Edmontonilta jotain qualifying offeria, jos treidiyritykset eivät mene maaliin? Meinaan, että kyllä tässä on vähän peliäkin mukana Puljun agentilla. Agentti ei kuitenkaan lopulta päätä, missä asiakas haluaa pelata. Jesse kaiketi on sanonut vain, että haluaa ja aikoo pelata NHL:ssä. Voi olla, että ainoa mahku on ottaa Oilersin tarjous. Kaiketi tässä on aikaa vielä treidaillakin ja hintapyynnöt tuppaavat lähtötelineiltään hieman tippumaan, jos tavara ei liiku.

Olisi aika surullista, jos Jesse nyt ainakin "toistaiseksi" luovuttaa. Tämä Kärppävisiitti olisi pitänyt tehdä pari vuotta sitten. Toivottavasti tappelee tiensä Oilersin kokoonpanoon, jos siirtoa ei tule. Ei tuo Oilersin laituritilanne kovin kummoinen ole. Itse en haluaisi nähdä häntä Kärpissä, koska mielestäni hänen kuuluu olla NHL:ssä ja ottaa se paikka sieltä.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Hyvältä kuulostava hankinta on tämä Rybar. Suunta kohti NHL kaukaloita, mutta kaipaa selvästi pelejä ja hyvää koulutusta.

Riskiä on aina, varsinkin kun kakkosena on junnu. Toisaalta tarvittaessa kakkosviululle löytyy kyllä kokeneempi soittaja, jos tilanne tulee vastaan.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
En tiedä huhusta, mutta Patric Rybar olisi kyllä täydellinen stuntti Vehviläiselle. NHL on selkeä tavoite ja taidot sinne riittää, tie hieman jumissa ja tarvii yhden tykkikauden. Pelannut useat junnukisat, mm-kisat sekä olympiakisoistakin kokemusta. kielimuuria ei olisi kun puhuu hyvää englantia ja onhan Kristof tuttu jo maajoukkueista sekä Tsekkipakki Kreijcik
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Vehviläinen - Rybar kaksikko kuulostaa syssyllä oikein maukkaalta.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
En tiedä huhusta, mutta Tomas Rybar olisi kyllä täydellinen stuntti Vehviläiselle. NHL on selkeä tavoite ja taidot sinne riittää, tie hieman jumissa ja tarvii yhden tykkikauden. Pelannut useat junnukisat, mm-kisat sekä olympiakisoistakin kokemusta. kielimuuria ei olisi kun puhuu hyvää englantia ja onhan Kristof tuttu jo maajoukkueista sekä Tsekkipakki Kreijcik
Tarkkoittanet Patrik Rybaria?
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Backlundin jälkeen on jäänyt pienet traumat ulkomaalaisista maalivahdeista. Toivottavasti Rybar pystyy parempaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös