Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2019–2020

  • 207 344
  • 408

The Rock

Jäsen
Haukat on kotisivujensa uutisen mukaan tehnyt sopimukset neljän seuran A-nuorissa pelanneen pelimiehen (Matti Rask, Ilmari Perttu, Aleksi Virta & Aki Kujala) kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyryn pieni hiljaisuus päättyi tänään, kun seura tiedotti tehneensä 23 pelaajasopimusta. Näistä sopimuksista kuusi on try-out-pahveja. Paljon lupaavia uusiakin nimiä muun muassa viime kaudella Kooveessa pelanneet Alex Hukki ja Risto Lindfors.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat ensi kaudella päävalmentajaksi nostettu Niko Raiskio apunaan Janne Ojanen, LeKin Pyryyn vaihtava Harri Kohvakka ja Jacob Hyde. Lisäksi tiedotettiin viime kaudella Kooveeta valmentaneen Juha Pajuojan aloittavan Pyryn kehitysjohtajana.
 

The Rock

Jäsen
Muik Hockey julkaisi instagram-tilillään viimeisimmän pelaajakiinnityksensä, joka on viime kaudella TUTO Hockeyn A-nuorissa hyökännyt slovakki Nicolas Neznik.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella D-Kiekon peräpäässä vaikuttanut Antti Karjalainen vaihtaa 2. divisioonaan nousseen Peurunka HT:n sotisopaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Haukkojen maajoukkuepelaaja Eduard Slessarevski siirtyy liiton siirtotaulukon mukaan Jokereihin.
 

The Rock

Jäsen
Titaanit on kotisivujensa uutisen mukaan tehnyt jatkosopimuksen kapteeninsa Roope Lantan kanssa. Sen lisäksi kotkalaiset ovat kiinnittäneet yksivuotisen pelaajasopimuksen turvin riveihinsä A-nuortensa tehohyökkääjän Valtteri Tammisen ja ottaneet try-outille HJK:n A-nuorissa viime kaudella tehokkaasti pakitelleen Leevi Laineen.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
HC Indians Kaarinasta en ole nähnyt täällä kuukausiin kerrottavan sanaakaan, mutta tänään Facebookissa osui vastaan sama hauska joukkueen sisäpiirin esseisti kuin viime kaudella.

Tuon tiedottajan mukaan joukkueen viimevuotisesta kalustosta olisi 17 kaveria (1 molari, 4 pakkia ja 12 hyökkääjää) valmiina jatkamaan Inkkareissa tulevallakin kaudella.

Toimisto kuulemma etsii parhaillaan sopimuspapereiden pohjia ja myös valmennukseen kaivataan lisävoimia. Saattaahan tuosta vielä ihan Suomi-sarjajoukkuekin syntyä, kuka ties? :)
 

The Rock

Jäsen
Pyryn viime kauden toiseksi tehokkain puolutaja Jere Marjamäki jatkaa uraansa Ruotsin 1. divisioonajoukkue Kiruna AIF:n riveissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös