Oulun Kärpät kaudella 2019–2020

  • 782 553
  • 3 023

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika paljon tulevasta kaudesta riippuu siitäkin, että miten pappaosaston palkanmaksu menee. Kukkosen palkka on ymmärtääkseni nyt maltillinen, mutta Pyörälä/Jokinen/Pesonen/Kukkonen voi pahimmillaan viedä liki miljoonan. Perinteisesti omille seuralegendoille on nimittäin maksettu melko ruhtinaallisesti,
Minun mielestä, tämä on aika olennainen kysymys tässä tilanteessa ja tämä on minuakin hiukan tässä vaivannut. Näille omille veteraaneille Kärpät maksaa varmaan maltaita, ja se on muusta joukkueen rakentamisesta valitettavasti pois. Toisaalta, Kärppä-pomona olisin itsekin tehnyt samalla tavalla kuin nyt Ahot ja kumppanit. Ei noille Kärppä-legendoille yksinkertaisesti voi sanoa ei!

Kausikorttien etuosto-oikeus käsittääkseni päättyi eilen. Olen etäkannattaja ja kausikorttiasiat eivät minua sinällään koske. Sen kuitenkin sanon, ettei Kärppien joukkueen rakentamisen tahti pönkitä kyllä ollenkaan Kärppien kausikorttien myyntiä.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Aika paljon tulevasta kaudesta riippuu siitäkin, että miten pappaosaston palkanmaksu menee. Kukkosen palkka on ymmärtääkseni nyt maltillinen, mutta Pyörälä/Jokinen/Pesonen/Kukkonen voi pahimmillaan viedä liki miljoonan. Perinteisesti omille seuralegendoille on nimittäin maksettu melko ruhtinaallisesti, kuten Kukkosen 300ke männä vuosina. Pesosen osalta lienee varmaa, että mies ei hyväntekeväisyyttä tee tai tule "kotiin" lopettamaan uraansa omasta tahdostaan. Eiköhän tuo ole järkisyistä ottanut parhaan mahdollisen sopparin mitä on saanut, joten jos alle 300ke mennään, niin ihmettelen.
EDIT: Ja tästä siis riippuu varmasti jonkin verran, että millaisia vahvistuksia on ylipäätään varaa hommata tulospaikoille. Nyt on laskennallisesti tulossa 2 tulosketjua, johon ei riitä valmiita pelaajia.


Toinen iso asia, kuten monena muunakin vuonna, on uusien tuloksentekijöiden astuminen esiin. Esim. Koblin on noustava tekemään tasaisesti pisteitä, tai muuten tulosyksikössä ei vain riitä pelaajia. Viime kaudella toki suunta lähti oikein ja mies teki oikein mukavat pisteet. Nyt tarvitaan vieläkin parempaa. Samaten Lindsteniin on ladattu isot odotukset. Sopimuksen muistaakseni jälkimmäinen vuosi lähtee ja kaveri lähtökohtaisesti hommattiin tekemään tulosta. Kaveri tippui viime kaudella ansaitusti alempiin ketjuihin ja paikoin kokoonpanon ulkopuolelle, joten tämä kyllä huolettaa, vaikka liki 30 pistettä on ihan ok määrä. Muutoin sitten on nuoria kavereita enemmän kuin riittävästi ja jos nyt totta puhutaan, niin on vähän vaikea edes nähdä ketkä kaikki on suunniteltu pelaavan liigaa ensi kaudella. Jotenkin omaan silmään kuitenkin vaivaa sellaisten varmojen pelaajien puute eli niitä tuntuu olevan jostain syystä vähemmän kuin viime kautena. Tino Metsävainio voi nousta, mutta yhtälailla hän voi vetää myös heikohkon kauden, kuten niin moni nuori pelaaja kyvyistä huolimatta tekee.

Sitten on tietysti maalivahti. Molareitahan kyllä riittää, mutta löytyykö sitä huippua tolppien väliin vai sellainen melkein huippu? Molarin ei kuitenkaan pitäisi joka vuosi olla se kaveri, joka joukkueen pelastaa vaan molarille yleensä riittää tasainen ja ennakoitava suoritus. Viime kaudella veskari suorastaan pelasti meidät finaaleihin, mutta kyllä se on kentällisten, jonka yleensä pitäisi hommat hoitaa ja molari ottaa "vain" loput.

Järkisyistä en osta kausaria tälle kaudelle, mutta eiköhän pelit pidä silti katsoa taas :)

Hyviä nostoja, erittäinkin hyviä. Lisäisin tähän vielä itseäni ainoana (ei edes veskarittomuus askarruta) huolettavan asian, eli miten joukkueen rakenne palvelee pelitapaa. Kärpät on nyt kaksi vuotta hyökännyt raikkaasti runkosarjassa, ja koko pelitapa on perustunut reagoimiseen ja tunteella pelaamiseen ilman käsijarrua. Jo vuosi sitten menetettiin aika paljon liikettä (Bertrand, Junttila, Ruohomaa nyt etunenässä loistavia luistelijoita kaikki) ja omaan silmään pelko on, että joukkue hidastuu entisestään tulevalle kaudelle. Puolustuksesta lähtee Kivihalme, mutta kiinnittäisin erityisesti huomiota siihen, että Lasse + Heshka ovat jälleen vuoden kokeneempia. Miten jalka riittää?

Hyökkäyksessä Jokinen + Pesonen tulee merkittävälle tontille merkittävällä vastuulla ja kokemuksella, eikä kummankaan vahvuus ole enää luistelu. Hyökkäys on omaan silmään jopa aika dieselmäinen nyt. Tulevien hyökkääjähankintojen on ensisijaisesti oltava peli- ja luistelunopeita pelaajia. Muussa tapauksessa näen kyllä vähän uhkakuvana sen, ettei tuo kahden vuoden pelitapa oikein sovellu tuolle joukkueelle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Puolustuksesta lähtee Kivihalme, mutta kiinnittäisin erityisesti huomiota siihen, että Lasse + Heshka ovat jälleen vuoden kokeneempia. Miten jalka riittää?
Tuohon Heshkaan tarttuisin sen verran että mies on ihan täysi diesel ollut aina. Ei mies ollut silloin Ässissä 2013 mitenkään erityisen liukas liikkeissään ja mielestäni ei tuosta ole kyllä hidastunut yhtään. Peliäly on sen verran timangia että mies on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja ei tarvitse paljon höntyillä. Sanoisin että sellainen köyhän miehen Teppo Numminen on tämä kaveri.

Kukkosenkin uskallan sanoa suoriutuvan hyvin kunhan vaan saa hyvin liikkuvan pakkiparin itselleen. Niemelä siinä pakkiparina vaan niin on vuosien ajalta tuttu peruspakkipari kasassa.
 

Zinetula

Jäsen
Jos ja kun Jokinen ja Pesonen pelaavat samassa ketjussa, niin eihän muihin kolmeen ketjuun jää 90-lukua vanhempia hyökkääjiä kuin Spede ja Sailio. Vaikea kuvitella, että kyseisten palasten takia pelitapaa muutetaan.

90-lukua ennen syntyneitä pakkejakaan ei ole kuin Heshka ja Kukkonen. Heshka liikuttaa järkevästi kiekkoa hyökkäyksen suhteen ja Lasse on puolustuspään Lasse pienenevillä minuuteilla. Kumpikin sijoittuu järkevästi ja pelaa harvoin itseään ulos.

Jännä nähdä, miten Jokinen ja Pesonen pärjäävät. Uskon, ettei mitään ongelmaa ole jos vaan pysyvät terveenä.

Vaikea uskoa, että Kärppien rosteri hidastuu ainakaan merkittävästi. Nopeutta on edelleen paljon suhteessa muihin vaikka toki liian hyviä pelaajia liigaan lähteekin. Jännä nähdä silti elääkö Kärppien pelitapa. Tuoko maajoukkue uusia tuulahduksia? Kärppien pelitapa on vaihdellut pleijareissa. Tuleeko koko kausi vetää samalla kaavalla tai olla sekoitus molempia.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
– Ei ole enää paljon aukkoja. Yksi hyökkääjä käytännössä on, jota mietimme. Katsotaan nyt, mitä Pohjois-Amerikan puolella tapahtuu. Ei pitäisi olla ketään lähdössä, joka ei olisi meillä tiedossa, Aho kertoo.
Tarkoittaakohan Häbä Haba nyt sitä että jengi on muuten kasassa mutta jos se Puljujärvi nyt vielä tipahtaa käyttöön niin otetaan siihen päälle? Kryptisesti muotoiltu, tarkoittaako tuo nyt sitä että Pohjois-Amerikka ryöstäisi jonkun Kärppien pelaajan vai että Pohjois-Amerikasta olisi siis tulossa joku.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Tarkoittaakohan Häbä Haba nyt sitä että jengi on muuten kasassa mutta jos se Puljujärvi nyt vielä tipahtaa käyttöön niin otetaan siihen päälle? Kryptisesti muotoiltu, tarkoittaako tuo nyt sitä että Pohjois-Amerikka ryöstäisi jonkun Kärppien pelaajan vai että Pohjois-Amerikasta olisi siis tulossa joku.
Oli vähän kryptinen, minä käsitin viestin niin että yksi hyökkääjä on mietinnässä, muut kohdallaan ja pohjois-amerikan ei pitäisi ryöstää enää pelaajia. Tiedä sitten mitä tarkoitti tuolla ja että tarkoittaako se sitä että kaapissa on muutamia soppareita vai mitä.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Vais niin, siellä on varmaan sitten pari sopimusta kassakaapissa sisältäen ykkösmolarin ja yhden kärkihyökkääjän. Mitä niitä pihdataan? Nimet ulos!
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Siis maalivahditko ovat selvillä? Kallistun ennemmin sille kannalle, että Aho unohti mainita sen, ettei meillä tällä hetkellä ole edes ykköskassaria.
Aina voi signata Niken maalille, jos hätä iskee. Ei siis mitään hätää, annetaan Haban lomailla ansaitusti raskaan kauden jälkeen!
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Toimisto on kiinni muttei tietyt tyypit lomaile. Langat on kuumana suuntaan jos toiseen ja pikkuhiljaa ne palikat tippuvat paikoilleen fanien paniikista huolimatta. Vielä on about 9kk aikaa ennenkuin tosipelit alkavat,,,
 

Jarppis

Jäsen
Eiköhän Kärppä toimistolla olla ajantasalla ja rosteri on kauden alkaessa semmoinen millä taas runkosarjan ykköspaikka viedään suvereenisesti. Täällä palstalla vaan on kärsimätöntä negatiivisella ilmapiirillä varustettua porukkaa jotka haluais jo heti edellisen kauden päättyessä tietää koko seuraavan kauden joukkueen. Nautitaan nyt kaikki tästä kesästä sääskineen ja muine kiusankappale hyönteisineen. Annetaan aivojen ja hermojen levätä nyt hetki ilman lätkää. Mukavia kesälomia palstalaisille mökkilaitureille yms. ihan miten jokkainen lomansa ja kesänsä viettää. Naarataan me fanit siiman päähän kallaa, Haba kyllä naaraa niitä isoja vonkaleita kesän aikana Kärppä-paitaan. NouHätä
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kärpät ja runkosarjan suvereeni voitto samassa lauseessa kuulostaa kyllä aika humoristiselta.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jees, hyvä kuulla Ahon suusta, että joukkueen kasaaminen on palasta vaille valmis. Tuohon palettiin se yksi kärkihyökkääjä ja Kapteenin tilanteesta riippuen yksi pakki niin ollaan taas valmiita kauteen. Kovia seppiä on Aho ja Manner saaneet jälleen Ouluun houkuteltua, kiitos siitä!

E: Maalivahdin kanssa ollaan kuulemma pitkällä, liekö jo paperitkin valmiina.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eiköhän Kärppä toimistolla olla ajantasalla ja rosteri on kauden alkaessa semmoinen millä taas runkosarjan ykköspaikka viedään suvereenisesti. Täällä palstalla vaan on kärsimätöntä negatiivisella ilmapiirillä varustettua porukkaa jotka haluais jo heti edellisen kauden päättyessä tietää koko seuraavan kauden joukkueen. Nautitaan nyt kaikki tästä kesästä sääskineen ja muine kiusankappale hyönteisineen. Annetaan aivojen ja hermojen levätä nyt hetki ilman lätkää. Mukavia kesälomia palstalaisille mökkilaitureille yms. ihan miten jokkainen lomansa ja kesänsä viettää. Naarataan me fanit siiman päähän kallaa, Haba kyllä naaraa niitä isoja vonkaleita kesän aikana Kärppä-paitaan. NouHätä

Vaikka Kärpät saisikin hommattua nyt esimerkiksi Junttilan (Ahon mukaan yhden hyökkääjän perässä ollaan) tuohon remmiin, niin en millään näe, että Kärpät veisi runkosarjaa *suvereenisti*. Tappara on hankkinut sen luokan vahvistuksia, että kamppailu kärjessä tulee varmasti olemaan tiukkaa; ainakin runkosarjan osalta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuohon palettiin se yksi kärkihyökkääjä ja Kapteenin tilanteesta riippuen yksi pakki niin ollaan taas valmiita kauteen.
Älä nyt sentään viitsi isolla K:lla kapteenista puhua kun Ohtamaasta puhut. Lassen kohdalla tuo olisi sen sijaan välttämättömyys. Minusta Aten kapteenius oli kaiken kaikkiaan epäonnistunut juttu. Atte on sekä pelaajana että persoonana hajuton ja mauton, joka ei millään tavalla erotu johtajana. Kiintiöpaikka ylivoimalla vaikkei osaa kiekollista peliä, ei ole sitä mitä kapteenilta vaaditaan, vaan heikkoa kapteeniutta. Lisäksi Lasse luovutti C:n Atelle siksi, että Ohtamaa olisi pitkäikäinen lipunkantaja Kärpille. Se, että Ohtamaa on huhujen mukaan heti ekan vuoden jälkeen häipymässä taas muualle, on suorastaan surkeaa kapteeniutta. Atelta pitäisi heti ottaa pois kaikki mahdolliset kirjaimet rinnasta.

Kukkoselle C rintaan ensi kaudeksi, riippumatta jatkaako Ohtamaa vai ei. Lasse voi puolestani jatkaa vielä uransa päätyttyäkin emeritus kapteenina kauden pari, ennen kuin aletaan miettiä Kärppien seuraavaa kapteenia.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Älä nyt sentään viitsi isolla K:lla kapteenista puhua kun Ohtamaasta puhut. Lassen kohdalla tuo olisi sen sijaan välttämättömyys. Minusta Aten kapteenius oli kaiken kaikkiaan epäonnistunut juttu. Atte on sekä pelaajana että persoonana hajuton ja mauton, joka ei millään tavalla erotu johtajana. Kiintiöpaikka ylivoimalla vaikkei osaa kiekollista peliä, ei ole sitä mitä kapteenilta vaaditaan, vaan heikkoa kapteeniutta. Lisäksi Lasse luovutti C:n Atelle siksi, että Ohtamaa olisi pitkäikäinen lipunkantaja Kärpille. Se, että Ohtamaa on huhujen mukaan heti ekan vuoden jälkeen häipymässä taas muualle, on suorastaan surkeaa kapteeniutta. Atelta pitäisi heti ottaa pois kaikki mahdolliset kirjaimet rinnasta.

Kukkoselle C rintaan ensi kaudeksi, riippumatta jatkaako Ohtamaa vai ei. Lasse voi puolestani jatkaa vielä uransa päätyttyäkin emeritus kapteenina kauden pari, ennen kuin aletaan miettiä Kärppien seuraavaa kapteenia.
Tämä on kyllä ihan totta. Atte tulee suuren Kärppäikonin tilalle kapteeniksi. Tekee pitkän sopparin Kärppiin ja heti ensimmäisen kapteenikauden jälkeen ulkomaille pelaileen. Ei todellakaan ole kapteeniutta tuollainen. Tuo Aten päätös lähteä nyt ulkomaille pitäisi käytännössä maksaa tuon kapteenin C-kirjaimen. Lopullisesti.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Älä nyt sentään viitsi isolla K:lla kapteenista puhua kun Ohtamaasta puhut. Lassen kohdalla tuo olisi sen sijaan välttämättömyys. Minusta Aten kapteenius oli kaiken kaikkiaan epäonnistunut juttu. Atte on sekä pelaajana että persoonana hajuton ja mauton, joka ei millään tavalla erotu johtajana. Kiintiöpaikka ylivoimalla vaikkei osaa kiekollista peliä, ei ole sitä mitä kapteenilta vaaditaan, vaan heikkoa kapteeniutta. Lisäksi Lasse luovutti C:n Atelle siksi, että Ohtamaa olisi pitkäikäinen lipunkantaja Kärpille. Se, että Ohtamaa on huhujen mukaan heti ekan vuoden jälkeen häipymässä taas muualle, on suorastaan surkeaa kapteeniutta. Atelta pitäisi heti ottaa pois kaikki mahdolliset kirjaimet rinnasta.

Kukkoselle C rintaan ensi kaudeksi, riippumatta jatkaako Ohtamaa vai ei. Lasse voi puolestani jatkaa vielä uransa päätyttyäkin emeritus kapteenina kauden pari, ennen kuin aletaan miettiä Kärppien seuraavaa kapteenia.
Tilannetta kuvasi aika hyvin eräs Lasun haastattelu, jossa totesi suoraan sen että Kukkonen on kuitenkin Kärppien henkinen kapteeni ja johtaja huolimatta siitä kenen rinnassa C on. Laiskana ihmisenä puhelimella en jaksa tarkkaa siteerausta ja haastattelua kaivaa. Kärpillähän on hyvä tilanne nyt jo monta vuotta putkeen peräkkäin että koppi on täynnä johtavia persoonia, joten sillä nyt ei ole kovin suurta merkitystä keiden rintoihin kirjaimet ommellaan kuten Jokinen totesi sopparijatkon jälkeisessä somehaastattelussa.

Ohtamaa ei ole sinänsä niin epäonnistunut kapteeni kuin Porvoon Kärppä tyrmää. Tyylikäs ja suoraselkäinen oman junioripolun käynyt kärppä henkeen ja vereen. Ongelma lähinnä oli viime kaudella siinä, että Lasse veti johtajuudella ja esimerkillään kapteeniuden riman niin korkealle että sellainen "ihan hyvä" näyttää todella laimealta. Tämä on oikeastaan hyvä asia, koska huippu-urheilussa asenne täytyy olla tapissaan voittojen eteen. Siitä toki samaa mieltä, että jättää valjun kuvan kapteeniuden, jos on heti yhden kauden jälkeen palaamassa takaisin ulkomaille.
 

Angelo Bronte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & Luleå HF
Onko teillä jotain faktaa siitä, että Atte ei olisi ollut joukkueen keskuudessa pidetty kapteeni?

Kapteenius on joukkueen oma sisäinen asia, eikä siihen pitäisi olla kenelläkään joukkueen ulkopuolisella taholla mitään sanomista. Tämän luulisi olevan ihan selvä asia kaikille joukkueurheilua joskus harrastaneille.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko teillä jotain faktaa siitä, että Atte ei olisi ollut joukkueen keskuudessa pidetty kapteeni?

Kapteenius on joukkueen oma sisäinen asia, eikä siihen pitäisi olla kenelläkään joukkueen ulkopuolisella taholla mitään sanomista. Tämän luulisi olevan ihan selvä asia kaikille joukkueurheilua joskus harrastaneille.
Ei se ole pelkästään joukkueen sisäinen asia. Kapteeni on myös lähtökohtaisesti joukkueen pelaajiston edustaja ulospäin. Kapteeni on se, joka niin sanotusti ohjaa laivaa myös julkisesti. Tottakai kapteenius on myös joukkueen sisäinen asia. Ja niistähän ulkopuoliset ei tietysti tiedä kuin korkeintaan toisen käden tietoja.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Älä nyt sentään viitsi isolla K:lla kapteenista puhua kun Ohtamaasta puhut. Lassen kohdalla tuo olisi sen sijaan välttämättömyys. Minusta Aten kapteenius oli kaiken kaikkiaan epäonnistunut juttu. Atte on sekä pelaajana että persoonana hajuton ja mauton, joka ei millään tavalla erotu johtajana. Kiintiöpaikka ylivoimalla vaikkei osaa kiekollista peliä, ei ole sitä mitä kapteenilta vaaditaan, vaan heikkoa kapteeniutta. Lisäksi Lasse luovutti C:n Atelle siksi, että Ohtamaa olisi pitkäikäinen lipunkantaja Kärpille. Se, että Ohtamaa on huhujen mukaan heti ekan vuoden jälkeen häipymässä taas muualle, on suorastaan surkeaa kapteeniutta. Atelta pitäisi heti ottaa pois kaikki mahdolliset kirjaimet rinnasta.

Kukkoselle C rintaan ensi kaudeksi, riippumatta jatkaako Ohtamaa vai ei. Lasse voi puolestani jatkaa vielä uransa päätyttyäkin emeritus kapteenina kauden pari, ennen kuin aletaan miettiä Kärppien seuraavaa kapteenia.
Mun täytyy sen verran heittää tähän, vaikka olen täysin yhtämieltä pelillisestä annista Aden osalta niin me ei tiedetä kopin sisäisestä elämästä ja onko atte atte millainen johtaja siellä. Tottakai Lassea vastaavaa ei ole eikä tule, mutta minusta Atte valittiin "henkisiltä johtaja ominaisuuksiltaan".
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mun täytyy sen verran heittää tähän, vaikka olen täysin yhtämieltä pelillisestä annista Aden osalta niin me ei tiedetä kopin sisäisestä elämästä ja onko atte atte millainen johtaja siellä. Tottakai Lassea vastaavaa ei ole eikä tule, mutta minusta Atte valittiin "henkisiltä johtaja ominaisuuksiltaan".
Kyllä mä olen vakaasti sitä mieltä, että ne henkiset johtajaominaisuudet näkyy ihmisestä päällepäin kun hän esiintyy. Atesta sellainen ei ole paistanut missään vaiheessa läpi. Kukkosesta saman huomaa sokeakin kilometrin päästä vaikkei olisi koskaan käynyt jääkiekkojoukkueen pukukopissa.

Siitä olen samaa mieltä monien kanssa, että vertailu Kukkoseen on hivenen epäreilua. Mutta Kukkosen perässäkin Kärppäjengissä olisi mielestäni ollut useampiakin Ohtamaata parempia kapteenina. Ohtamaa ei ole kapteeniainesta, vaikka hyvä pelaaja onkin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mutta Kukkosen perässäkin Kärppäjengissä olisi mielestäni ollut useampiakin Ohtamaata parempia kapteenina.
Ketä ne mielestäsi "useammatkin" ovat? Pyörälä ehkä joo, mutta hänelläkin tilanne vähän sama kuin Kukkosella että tässä Ohtamaan kapteeniksi nostossa haluttiin ns. siirtyä eteenpäin. Olisi ollut perin erikoinen järjestely jos Kukkoselta olisi otettu C pois ja annettu se Pyörälälle. Toki voidaanhan sitä miettiä että oliko tämä kapteeniuden siirto Ohtamaalle välttämätön teko, toisaalta jos aloite tuli Kukkoselta itseltään niin sitä täytyy kunnioittaa.

Ohtamaa on kuitenkin kelvannut esim. EHT:lla ihan maajoukkuetasollakin kapteeniksi, joten tuskin tuo nyt ihan turhake kapteenia kuitenkaan on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös