Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

redpecka

Jäsen
(Linkku) Ja varmasti tilanteita tulee SaiPan käyttämälle kytälle, kärjelle, kun Juha Jyrkkiö nappaa kiekon.. Timofejev, Timofejeviltä kiekko kulmaan, omia ei ehdi perään, Jouni Kantola yrittää, Malkiä on kuitenkin nopeampi.. Mälkiä.. Suutari.. Lairi..
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Mansikka, hyvä harhautus Reijo Mansikalta, erinomaisesti jalkojen välistä, Vesa Karjalainen meni lähes solmuun..
 

Liitteet

  • 32 Mansikka hassuttaa Karjalaisen solmuun.png
    32 Mansikka hassuttaa Karjalaisen solmuun.png
    258,8 KB · kertaa luettu: 271

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Hannu Kuronen kärsi loukkaantumisesta joku aika sitten eikä ole löytänyt sitä alkukauden vireyttään milloinka he pystyivät samassa ketjussa Jouni Kantolan ja Igor Kuznetsovin kanssa pöllyttämään suomalaisia liigaverkkoja mielin määrin. Ja ehkä tämä loukkaantuminen vie sitten oman aikansa ennen kuin siitä toipuu ja pääsee taas samanlaiseen vetoon.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saukkonen: Kimmo, pitääkö paikkansa huhut, että olisit siirtymässä ensi kaudeksi Ilveksen Tiim mänizeriksi? Samalla SaiPan vaihtaitiosta kuuluu kielenkäyttöä, jota ei ihan perheen pienimmille voi kertoa. Pelikatko.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Viitakoski, kiekko keskialueelle, HPK uudestaan puskee SaiPan muuriin, joka nyt on vetäytynyt aika alas, se on tuossa oman siniviivan tuntumassa, pelaamalla sitä on melko vaikea saada sisään. HPK:n ase näyttää olevan kiekko alueelle..
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Sitten tulee Jari Haapamäki, pääsee ampumaan, mutta sen ottaa Heikki Mälkiä rauhallisesti, hän käynnistää pystyyn Vesa Viitakosken kautta hyökkäystä.. Mälkiä.. Kantola, Kantolalla kaksi saipalaista vastassa, Peronmaa lähinnä.. Kantola odottelee omia apuun, mutta tuo kiekko osuu Peronmaan luistimeen. Peronmaa kääntää omalle alueelle, kääntää puolustajatoverilleen Petri Pulkkiselle..
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Kostynski tulee, rauhoittaa peliä, kiertelee kiertelee, jättää kiekkoa taaksepäin, pitää edelleenkin, pitää taitavasti, suojaa kunnes sitten kadottaa kiekon..
 

Liitteet

  • 33 Kostynskin kiemurat kohahduttaa!.PNG
    33 Kostynskin kiemurat kohahduttaa!.PNG
    269,9 KB · kertaa luettu: 264

redpecka

Jäsen
(Linkku) Kivelä Peltola -yhdistelmä.. Palo.. ei pääse ampumaan.. ja Janne Valtonen sitten lopullisena SaiPan lukkona.
 

Liitteet

  • 34 HPKn vastaisku.png
    34 HPKn vastaisku.png
    454,6 KB · kertaa luettu: 261

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Ja siinäkin tilanteessa kun toistui tämä aikaisemmin kerrottu kuvio, että siinä SaiPan pelaaja haistoi tämän tilanteen, takaa tulevalle hyökkääjälle koitetaan kiekko jättää siihen ja saipalainen tulee tässä tilanteessa ja nappaa kiekon pois ennen kuin laukaus lähtee tai pystyy eliminoimaan laukauksen tehon kuitenkin.
 

Liitteet

  • 35 Näyttävät kuviot.png
    35 Näyttävät kuviot.png
    177,6 KB · kertaa luettu: 264

redpecka

Jäsen
(Linkku) Liian näyttäviä, liian selviä ovat HPK:n syötöt ja liian hitaasti lähtee tuo syöttö, se ei lähde automaattisesti, ajatuksenomaisesti..
 
Viimeksi muokattu:

redpecka

Jäsen
(Linkku) Hannu Henriksonin laukaus keskelle.. Kostynski.. työntää Viljakaiselle. Lehto.. Palo.. paitsiolta haiskahtava tilanne. Markus Lehto pääsee ampumaan ja hetken aikaa Janne Valtonen vaikeuksissa, mutta sitten huomaa luistimissa olevan kiekon, painaa sen jäähän, peittää tilanteen.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) 4.47 ottelun peliaikaa, varsinaista peliaikaa jäljellä. Tuossa tuo äskeinen tilanne oli, josta Teppo Kivelälle tulee tilanne.. sitten Markus Lehto takaa, hän ampuu.. Janne Valtonen luistimistaan peittää kiekon.
 

redpecka

Jäsen
Kuten sanottua, pääsin töllön ääreen vasta tässä kolmannes erässä. Ketkä noi maalit on tähän mennessä tehnyt? Linkku sano et Nieminen ainakin teki ton Saipan kolmannen maalin... Tekstiteevee ei asetu kohilleen, pomppii numerot miten sattuu ku antenni heiluu katolla eikä nyt viittis lähtee kiipee sinne ku neljä minsaa pelii jäljellä.

Ja sit tulee toi mystinen A. TRACKING...

A. VITTU, A. PERKELE!!!
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Mutta erinomaisesti SaiPan kaikki pelaajat seuraavat tilannetta ja siinä ei ollut yhtään HPK:n pelaajaa, siinä oli neljä SaiPan pelaajaa Janne Valtosen apuna ja siinäkin pystytään kyllä eliminoimaan kiekon perillemeno koko joukkueen voimalla.
 

Liitteet

  • 36 Kaikki pojat puolustaa.PNG
    36 Kaikki pojat puolustaa.PNG
    254,4 KB · kertaa luettu: 241

redpecka

Jäsen
(Linkku) Marko Allen ampuu.. Pasi Kivilä jäähän. HPK tuossa - niin kuin ounastelimme tämän erän alkuhetkillä, kun Marko Palo tuli Peltolan ja Kivelän rinnalle - neljäs kenttä todennäköisesti jätetään vilttiin, näin tapahtui. Jouni Kannisto ja Marko Tuulola eivät ole enää tässä erässä kentällä käyneet niin kuin ei ole käynyt Igor Kuznetsovkaan.

Edit: Mikään ei oo muuttunut..!?
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Marko Allen. On se nyt pirkule, ettei Linkku tiedä nuorten maailmanmestarin nimeä! Kisojen seuraaminen taitaa kyllä olla aika marginaalien hommaa, mutta peli on niin vauhdikasta, että uskon suosion kasvavan jatkossa.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Marko Ek koppaa kiekon haltuunsa, mutta jälleen Juha Jyrkkiö, jolla sitten tässä tilanteessa on kyllä aikamoinen rutiini, mutta tiukasti iskee vastaan Marko Ek.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös