Hokin harjoitusottelut 2019

  • 6 654
  • 11
Hokki julkisti tänään neljä harkkapeliä syksylle. Uutisen mukaan lisää pelejä tulee Suomen cupista ja mahdollisesti sen jälkeen kun cup loppuu.

La 17.8. klo 17.00 RoKi–Hokki 2–3
To 22.8. klo 18.30 Hokki–RoKi, Suomussalmi
To 29.8. klo 18.30 Hermes–Hokki, Kokkola
Pe 30.8. klo 18.30 IPK–Hokki, Lapinlahti

"Kotipeli" siis Suomusalmella kun jäähalli on remontissa. Hyvä veto viedä maakuntiin otteluita kun kotona ei pysty pelaamaan ja toisaalta joukkueessa on paljon väriä Suomussalmelta.
 
Viimeksi muokattu:
Ketjua ylöspäin..... tänään eka harkkapeli Sodankylässä.

kokoonpano
Tuomas Ahtonen–Tuomas Komulainen–Jarkko Harjula
Christoffer Seppelin–Jesperi Viikilä–Heikki Klemetti
Riku Korhonen–Samu Pyykkönen–Jussi Vikholm
Lassi Liljamo–Jesse Niskanen–Markus Still

Joni Kuoppala–Valtteri Ilomäki
Risto Mattila–Jere Kiviniemi
Alejandro Ramirez–Eetu Martikainen
Konsta Vihonen

Teemu Seppänen (AM)–Roni Järvitalo
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tulos hyvä eli vierasvoitto. Torjuntoja kun katsoo niin on saanut voiton eteen Seppänen seistä päällään. Todennäköisesti se on tämän kauden aikana aika yleistä jos pisteitä meinataan saada.
 
Hyvä alku. Seppäseen Hokki joutuu turvautumaan paljon mutta toisaalta näin se nousijajoukkueella vähän kuuluukin olla.

Tuskin kukaan oli paikalla että voisi vähän heittää tarkempaa analyysiä pelistä??
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Avausviestissä taitaa olla muutamat viikonpäivät hieman etuajassa, mutta siitä huolimatta huomenna on Hokin ensimmäinen "kotiottelu". Testiin menee todennäköisesti jonkin näköistä ketjulottoa ja ehkäpä erilaisia yv-koostumuksiakin päästään viimein kokeilemaan. Alivoima tulikin tutummaksi viime pelissä.

Toivottavasti Suomussalmellakin on mökki täynnä huomenna (eli Wikipedian mukaan 350 katsojaa). Ainakin on oman kylän miehiä askissa, ettei siitä jää kiinni.
 
Nyt on avausviesti korjattu ajan tasalle...

Tänään hieman kokeiluja tosiaan. Ahtonen ja Still poissa, Liljamo nostettu ykkösketjuun ( Komulaisen ketju, tänään näyttää olevan Suomussalmen ketju ykkönen kun siellä pelataan ). Try out mies Suoraniemikin saa näyttöpaikan nelosketjussa. Vähän odottelin myös Kemppaista Kilpeläistä ja Paakkolaa kokoonpanoon mutta ilmeisesti heiltä odotetaan näyttöjä myöhemmin. Pakkiparit taitaa olla samat ja Seppänen maalissa,, Rautio ei näköjään vieläkään kokoonpanossa

Hokin sivuilta kopioituna kokoonpano...
Jussi Vikholm–Samu Pyykkönen–Riku Korhonen
Lassi Liljamo–Tuomas Komulainen–Jarkko Harjula
Christoffer Seppelin–Jesperi Viikilä–Heikki Klemetti
Tommi Klemetti–Jesse Niskanen–Olli Suoraniemi

Joni Kuoppala–Valtteri Ilomäki
Jere Kiviniemi–Risto Mattila
Alejandro Ramirez–Eetu Martikainen

Teemu Seppänen (AM)–Juho Järvinen
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Yleisöönmenevä loppu ainakin ollut viime hetken komealla voittomaalilla. Tupakin täynnä vaikkei se tupa suuri olekaan. Hienoa mainosta maakunnissa tällaiset pelit.
 
Ei nyt mitenkään järin suuria viesti vyöryjä ole tänne tullut mutta jatketaan kuitenkin... taas voitto! Tällä kertaa loppulukemat 4-3. Ilmeisesti ylivoima alkoi loksahdella paikalleen kun yv- maaleja tuli kolme.

Joko tällä kertaa paikan päällä oli palstaveljiä? Olisi kiva kuulla miltä peli näytti ja miten uudet miehet pelasivat.
 
Suosikkijoukkue
Hokki,Kärpät,Florida Panthers
5-2 turpaan Hermekseltä. Tiedän että harkka matsi ja tälleen mutta silti pieni oksennus refleksi tuli kun näin että jesse niskanen ykkösen keskelle. SS kun ei oikeen meinnanut edes pärjätä. Mutta harkkamatseja
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hankala kommentoida vaikka Jessen suorituksia, kun en nähnyt eilistä peliä (tai muitakaan Hokin harjoituspelejä). Kaikenlaista kannattaa kuitenkin kokeilla nyt, kun pisteitä ei vielä jaeta. Nyt voi vielä antaa näytönpaikkoja kaikille pelaajille.

Virallisia harjoituspelejä on jäljellä enää yksi, mutta pian alkavat Cup-matsit voi ottaa joko tosissaan tai harjoitteluna. Itse haluaisin, että Hokki pelaa cupissa "täysillä" ja ketjut voidaan alustavasti lyödä lukkoon kauden alkua varten.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Rokin kanssa tasaisia vääntöjä, IPK ja Hermes olleet kovempia. Eli aika lailla ennakoidusti pelit menneet. Tosin Roki vahvistui tänään sen verran että saattoi nousta ylempään kastiin. Kovin suuria odotuksia ei kyllä kaudesta ole, vaikuttaa nuorten sisäänajolta, tarkan euron touhulta ja sarjapaikan säilyttämiseltä. Toki jos kaikki kolme toteutuvat niin hyvä kausihan se sitten uudelle alulle Mestiksessä on.

Miksihän tänään pelattiin 10 hyökkääjällä?
 
Aika lailla tosiaan odotettuja tuloksia. Mattila totesi videohaastattelussa että joukkueessa on flunssaa päällä joten tästä syystä varmaan siellä oli aika vajaa rosteri eilen liikkeellä?? Samalla sitten nuorille tuli vastuuta joten ei isompaa hätää.

Pelkästään tilastoja katsomalla Harjula ( 4+1 ) etenee aika vakuuttavaa tahtia. Toivottavasti sama jatkuu myös runkosarjassa.

Monella oli jo kesällä hyvä mutu Liljamosta ja ainakin harkkapelien perusteella ( 1+2 ) hänessä on edelleen potentiaalia yllättää.

Pyykkönen ( 2+1 ) ja Viikilä ( 1+2 ) aika odotetunlaisia tehoja. Sen sijaan Martikainen ( 1+2 ) yllättänyt ainakin tehojen valossa, olisiko siinä kesän aikana niitä jotka ovat mennyt hyvässä fysiikka harjoittelussa kovasti eteenpäin?

Sen sijaan Korhonen ja Klemetit nollilla ja sieltä odotin enemmän.

No nämä on tosiaan vasta harkkapelejä. Tulevat viikot kertoo varmasti jo enemmän kun esillä on mahdollisesti se ns paras kokoonpano.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös