Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

redpecka

Jäsen
(Linkku) Mielenkiintoista nähdä sitten vieläkö Olli Hietanen käyttää tuota neljättä kenttäänsä vai onko hän noista hyökkääjistään rakentanut sitten kolme ketjua. Joka tapauksessa Igor Kuznetsovin paikka on jossain muualla kuin tässä ykköskentässä...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Taitaa parta-Igoria kiinnostaa nykyään enemmän kultabisnes kuin pelaaminen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jutila: Ei saatana sentään Saukkonen, ootko sä ikinä tätä kokaiinia kokeillut, aivan tappokamaa ai että, ai ettien että! Huuuuh! Tulee tiekkö semmonen fiilis että mä pystyn ihan mihin vaan! Ihan mihin vaan! Jessus perkele! Ota tästä vähän, ota nyt, sä kanssa Linkku anna mennä nyt! Teppo Winnipeg!
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Ei jäänyt viime kaudelta oikeestaan mieleen toi Palo, mutta nyt näyttäisi olevan ihan pirteä ilmestys kun tuli tohon ykköseen Igorin tilalle. Osaako kerholaiset sanoa paremmin minkälainen jantteri on kyseessä?
Kaverilla ei tule olemaan minkäänlaista tulevaisuutta jääkiekon saralla. Viltin kautta muihin hommiin.

No niin! Nyt meiltä meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin. Käri Järemtsäk!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saukkonen: ...mhinää... min-minää oleen... shattana... vvittuku on kännisshä.. Kkukkonen sattana jää kakkoseks ku Mmmika-poika alkaa kittaamaan! Jja ssinä, Juti.. haista sinä paska! Ssaaattanan läski paska vittu! Mminä olen thoimittaja sssaaa... *ÖRGLGLGL*.. ööhhh... Risellat pitkin takkia perkele... se on niin, että.. perrkele.. Kimmo Rintanen mmenee vaihtoon, Rimmo Kintanen ÄÄÄÄHHHÄHÄHÄHÄHÄÄ!! Thajusitteko hä! Mitä!

..perrkele..

Jos tämän kupletin loppufanfaari ei soinut ennen tätä maalia niin orkesteri alkaa viimeistään nyt vedellä ensitahtia.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) ...kun tunteet vähän kuumenevat ja on selvää, että ainakin HPK:lla tässä vaiheessa tunteet alkavat olla aika kuumana.
 

Liitteet

  • 06 Tunteet vähän kuumenevat 1.PNG
    06 Tunteet vähän kuumenevat 1.PNG
    403,4 KB · kertaa luettu: 308
  • 07 Tunteet vähän kuumenevat 2.PNG
    07 Tunteet vähän kuumenevat 2.PNG
    389,3 KB · kertaa luettu: 287

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Siinä on nyt selvää turhautumisen mallia tässä olemassa, että siinä aletaan tekemään virheitä ja virheen jälkeen aletaan sitten nahistelemaan ja onneksi tästä nyt selvitään sen kummemmitta välikohtauksitta. Mutta selvästi on havaittavissa, että HPK:n kokeneetkin puolustajat tekevät yllättävän kovia virheitä omalla siniviivalla.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ai että, Molla (Olli Hietanen)... <3

Molla ehti opettaa allekirjoittanutta ala- ja yläasteella sekä myös taisi sijaistaa lukiossa. Ei mitään pahaa sanottavaa jannusta. Muistan kun kerran ala-asteella olin töpeksinyt lätkässä (Mollan tunneilla pelattiin talvella _aina_ lätkää) ja harmitti niin, että tippa tuli hippasen linssiin, kun omiin meni ratkaiseva (heh...) maali. Olli sitten jostain näki murtuneen ilmeen sinisen tai punaisen CCM:n ristikon takaa ja luisteli heti ensimmäisellä katkolla kysymään onko kaikki ok ja heitti pari rohkaisevaa sanaa. On oikeasti jäänyt mieleen tuo hyväsydämisyys ja oppilaan huomioiminen.

Molla oli myös kolopallomiehiä ja sateisina päivinä tulivat Seve Ballesteroksen putit VHS:ltä tutuiksi. Eerolassakin käytiin useamman kerran lätkimässä valkoista palloa yläasteella ja olivat mukavia breikkejä joihinkin hikisiin kuntopiireihin verrattuna. En muista, että kenelläkään olisi koskaan ollut valittamista Mollan tunneista ja allekirjoitan täysin Mnemen hienon kirjoituksen.

Kovia saavutuksiakin löytyy Mollan tililtä. Juuri Evertonin mainitsema SM-kulta Tapparassa päävalmentajana, kahdet U20-kisat päävalmentajana ja apuvalmentajana keväällä 1986 MM-kisoissa Moskovassa, kun Suomen ensimmäinen arvokisamitali oli todella pienestä kiinni. Nykyään noilla vietäisiin KHL:än. Niin ja tekihän Molla sellaisen pikkuseuran kuin Jokerien historian ensimmäisen maalin.

Mollan huumorista kertoo hienosti se, kun tuolla surkealla 1996-1997-kaudella mies toimi opettajanamme ja KooKoo kynti siinä jäätävästi tappioputkessa ensimmäisen matsin tasurin jälkeen. Käveltiin liikuntatunnille kohti jäähallia ja kaveri totesi cottonille leikillään, että "jos KooKoo ei huomenna voita, niin mie vittu tapan kaikki!". Moni maikka olisi tuossa tilanteessa alkanut jotain nillittämään, mutta Molla kääntyi vain katsomaan ja totesi pilke silmässä, mutta silti hieman surullisesti; "Oispa meidän jätkilläkin tollanen asenne...".

Lepää rauhassa.

Edit.

Mollaa mitenkään halveeraamatta, niin silti yksi hauska yksityiskohta muistui vielä mieleen. Allekirjoittaneelta/vanhemmilta/mökiltä löytyy kai jostain edelleen yläasteen aikainen terveystiedon vihko, jossa Molla jakoi opastusta muistiinpanoilla miten välttää sukupuolitaudit. Yksi ohje oli jämäkästi;

  • varo homoseksuaaleja.

Ei menisi varmaan enää läpi, mutta monet hyväntahtoisen naurut tuosta on jälkikäteen saatu. Vanhanliiton ukko ja maailmaa nähnyt kaveri.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Enää puuttuu että joku Nykänenkin alkaa laulaa.
Matti on sen verran fiksu kaveri ettei se mihinkään viihdebisnekseen lähde. Nyt kun Masa on onnellisesti Pian kanssa naimisissa niin luulen että hölmöilyt on mennyttä aikaa ja Matti jatkaa vielä uraansa Albertvilleen asti.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Aloitukseen Mikko Nieminen, Mikko Nieminen, Tampereen Ilveksestä lähtenyt, jääkiekkokoulutuksensa hakenut kaveri siinä taistelee.. Mikkohan teki tuon SaiPan kolmannen maalin hienosti. Mikko Nieminen KooKoon kautta tänne SaiPaan..
 

redpecka

Jäsen
Tämä onkin varsin pirteän kuuloista, ilmeisesti vähän uudempaa genreä. Liekö jossain jenkkilässä enemmän suosiossa tuon tyylinen musa?
Onhan tää rap-musa rantautumassa nyt lujaa Suomeen. Hyvinkäältä on tulossa kans yks rap-poppoo, ne on aika poliittisia ja kantaaottavia mut kumminkin vissiin sitten tota leveempää West-Coast genree kun Pääkkösethän edustaa tossa raadollisuudessaan enemmän tollasta East-Coast gangstaghetto-tyyliä (yks Bostonissa vaihto-oppilaana ollut kamu valotti näitä. Sillä on kummatkin Public Enemyn levytkin.)
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyvää vääntöä kyllä. Tää SaiPan Viitakoski vaikuttaa kyllä hyvältä pelaajalta. Veikkaan, että tulee tekemään esim. Selännettä paremman uran NHL:ssä. Vituttaa kun on kaukosäätimen johto rikki, eikä pysty mainoskatkolla vaihtamaan kanavaa uutisiin.

Veikkaan, että tämä on Ilveksen kausi. Johan siitä edellisestä mestaruudesta on viitisen vuotta. Nyt olisi iskun paikka kun moni pelaaja varmaan tämän kauden jälkeen lähtee. Helmisen Raipea on huhuiltu takaisin, mutta itse en oikein innostu kun sillä taitaa olla parhaat päivät jo takana päin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös