Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 130 981
  • 122 114

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhhu Poolille tämän suo! Ei Pool tänään kaksista peliä pelannut, mutta se riitti. Alisson on kyllä todella varmanoloinen maalivahti, jotenkin vain on semmoinen tunne, että hän olisi tuon pilkun ja Origin vedon torjunnut!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Myönnän suoraan, että jos Pool olis hävinnyt, ja nimenomaan Tottenhamille, en olisi toipunut vitutuksesta varmaan vuoteen.
Rohkeasti ja kauniisti myönnetty.

Isot pisteet siitä.

Sinulla on kyllä ollut järjetön kevät. En edes pysty ymmärtämään.

- HPK
- SUOMI (x 2)
- LIVERPOOL

Onneksi olkoon enemmän kuin valtavasti!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

Barney

Jäsen
Kai sitä on tullut vanhaksi, kun tuli Poolia sympattua tässä ottelussa. Kova kausi Poolilta ja ihan ansaittua, että siitä jäi palkinnoksi jotain konkreettista. Onnittelut myös kannattajille.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Kiitos! Ray Clemence, Steve Mcmanaman, Kevin Keegan, Bruce Grobbelaar, Ian Rush, Mo Salah... The REDS! - You`ll never walk alone
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
YNWA!
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
On tää huikeeta! Kuka enää muistaa, oliko peli paska vai ei.
Älä huoli!
Manchesterilais-joukkueiden fanit muistavat tämän ikuisesti väärin voitettuna pokaalina. Tosin niin olivat 5 aiempaakin.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Kiitos Tottenhamille hyvästä vastuksesta, joku jopa ihmetteli miksi olitte finaalissa, mutta voitot kaksiosaisissa pudotuspeleissä Dortmundista (Bundesligan kakkonen), Man C:sta (Valioliigan mestari) ja Ajaxista (Hollannin mestaruus) oli hieno suoritus. Se ei vain riittänyt tänä vuonna, ehkä ensi kerralla?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mutta onnellinen loppu, eikös?
Miksi olisi ollut? Toki paras joukkue tältä kaudelta voitti, mutta Ajax olisi tuonut mulle sen onnellisemman lopun, koska väitän että noilla kahdella olisi peli ollut ns. eri planeetalta.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Onnittelut Poolin kannattajille pytystä. Varmaan sit ansaittu kannu muuten hienon kauden jälkeen, vaikka olisi tuo kannu meidänkin kaappiin mahtunut.

Son oli tänään ehkä kentän näkyvin, mutta Kane ja Alli ihan yössä.

Ehkä vielä jonain kauniina päivänä...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ehkä se on ens vuonna Ilves-Penguins ja Pahalammen jäällä. Etkot ja jatkot Ducksilla.
Has has. Penguins ei pelaa jalkapalloa ja jos totta puhutaan, tuo pitäisi kyllä poistaa suosikeista kokonaan. On vain yksi, + toki Paha, koska siellä mukana ollut jo vuosia.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Laulakaa mieshuorat vähe telkkarille mjötöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös