• 6 043 088
  • 120 293

Zoidberg

Suomi 2019
Tämä on ollut kyllä yksi huonoimmista tällä kaudella katsomistani jalkapallo-otteluista, vaikka aika monta Manchester Unitedinkin ottelua on tullut tämän kauden aikana nähtyä.
Odotellaan nyt ihan kiltisti sinne loppuun asti ennen kuin tällaisia lauotaan. Mutta oikeassa oot että melko heikkoa peliä tämä on. Liverpool ei edes yritä pelata ylöspäin, ja Tottenham ei ole tarpeeksi laadukas pelatakseen ylöspäin Liverpoolin puolustusta vastaan.

raju

Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Mikäs mies se tämä selostaja on ku puhuu niin hoono soomea vai onko vain niin cool

Zoidberg

Suomi 2019
Kai sitä ottelun tasoa voi kesken ottelunkin kommentoida?
Totta kai voi, mutta silloin kannattaisi mainita että ottelu on kesken. Jos seuraavalla puoliajalla molemmat latovat kolme maalia, niin kukaan ei muista parin vuoden päästä tätä finaalia tylsänä tai surkeana.

Jesus Shaves

Dorados de Sinaloa

Paskantaako karhu metsään?

Eiköhän jokainen tätä ketjua lukeva tajua sen, että peli on edelleen kesken. Tähän mennessä ollut varsin heikkotasoinen ottelu.

Ps. peli on siis kesken.

Leon

HPK, Stars, Panthers
Ei ollut jalkapallon riemujuhlaa tää eka jakso. Nopea rankkarimaali jotenkin jäädytti molemmat.

pernaveikko

HIFK, Crusaders, Lechia
Munakello päälle ja 15min musiikkia vai onko joku muu puoliaika. Yhdessä seuraamassani lajissa on 18min arkisin ja lauantaisin 20min tai jotain.

tjj67

JYP, Liverpool
Odotuksiin nähden melko puuduttava eka puoliaika. Nopea maali ja sitten ...tauko.

DarkTower

Pool, NHL, MMA, Kärpät
Kuten arvasin, Poolin peli meni aivan sekaisin helpon ja nopean avausmaalin jälkeen. Ei omaa nopeaa peliä lukuun ottamatta muutamaa tilannetta. Pool olisi voinut tappaa koko pelin eka puoliajalla tekemällä 2-0, mutta oli kyllä huonoa esittämistä. Toki puolustus toimi ja onhan sekin jo jotain. Mutta pelin rakentelu oli täysin hukassa ja esitys oli kokonaisuudessaan huono.

Zoidberg

Suomi 2019
On käynyt Liverpoolilla aikaisemminkin tuo, että saa nopean avausmaalin ja peli kuolee siihen vähäksi aikaa. Sitten vastustaja tasoittaa, ja pitää hakea uudestaan "tatsi" peliin.

yki

Pittsburgh Penguins
Toivottavasti nähdään parempi toinen puoliaika, muuten tuo viuhahdus ensimmäisellä puoliajalla varastaa kaiken huomion.

Barney

Tuskin meistä kellään on kykyä nähdä tulevaisuuteen, joten silloin on aika loogista, että kesken ottelun kirjoitetut kommentit kuvaavat sitä osaa ottelusta, joka on jo nähty. Ottelun kommentointi kesken ottelun on ainakin minun käsittääkseni tämänkin ketjun tarkoitus.