Vedonlyöntivihjeet

  • 3 065 674
  • 15 007

Nick Neim

Jäsen
Vähän jää myöhäiseksi, mutta ensimmäiseen finaaliin Nordicbetiltä:

Backes o2,5 taklausta 1,85
Schenn o2,5 taklausta 1,75
Sundqvist o3 taklausta 1,85
Tyhmäähän se olisi, jos omia virheitään ei toistaisi.

Ensimmäinen finaali katsottuna, ja aika pannukakuksihan tämä silloin lopulta jäi. Kirsikkana pohjalla Sundqvistin 0(!) taklausta, vaikka mies kiitettävällä yli 3 keskiarvolla pudotuspelit ennen ensimmäistä ottelua vetelikin. Chara (jota en tosin lyönyt) ja Schenn jäivät 2 taklaukseen, Backesin ollessa ainoa tuon 3 taklauksen rajan rikkonut pelaaja.

Pari pientä muutosta tähän otteluun, Sundqvist ulos ja Chara sisään:

Backes o2,5 taklausta 1,85
Schenn o2,5 taklausta 1,72
Chara o2,5 taklausta 1,90

Muutama hajanainen huomio ensimmäisen pelin perusteella. Ensinnäkin kaikkien on oltava kokoonpanossa jotta veto on voimassa, eli loukkaantumiset tai popparikomennukset eivät vetoja pilaa. Panoksen saa tuolloin takaisin.

Backes on kentällä nykyään turhake, valitettavasti. Peliaikakin jäi hyvin vähäiseksi ja hän pelasikin selvästi Bruinsin pelaajista vähiten, ja siihen asiaan tuskin on hirveän suurta muutosta luvassa toisessakaan pelissä. Tästä tosin päästään siihen pilven hopeareunaan, koska oikeastaan taklaaminen on ainoa asia mitä Backes varmasti kentällä tekee ja pystyy joukkueelleen tuomaan. Mies taklaa aina kun vain on paikka, ja alle 9 minuutin peliajalla sai viimekin pelissä sen 3 taklausta kasaan. Jospa ehtisi iholle vielä tässäkin pelissä.

Chara, vaikka niin pirun hidas nykyään onkin, ehtii kyllä omassa puolustuspäässä taklaushommiin satunnaisesti. Viime pelissä slovakkikonkari taisi taklata ensimmäiseen 25 minuuttiin 2 taklausta, vaikka lopulta tuon rajan alle jäikin. Ensimmäiseen peliin olin hyvinkin skeptinen tämän suhteen, mutta mieli muuttui tähän peliin. Jos Blues saa riittävän hyvää pöhinää aikaan Bruinsin päädyssä, niin tämäkin kyllä toteutunee.

Schenniin sitten hieman samat sanat kuin Charaan, tosin Schennillä taisi jo ensimmäisen erän jälkeen olla ne 2 taklausta tilastoissa. Lopulta kuitenkin mies jäi niin ikään rajan alle, kun pariin viimeiseen erään tilastoitua taklausta ei löytynyt. Varsinkin Krugia ja McAvoyta pyritään varmaankin Bluesin hyökkääjien toimesta horjuttamaan taklauksilla ja tekemään näiden kelpo kiekollisten puolustajien avauspelaamisesta edes hieman hankalampaa, joten Bluesin top3-minuutteja hyökkääjistä kellottava Schenn mahtuu edelleen peleille. Kaukana se ei ollut viimeksikään.

Viime ottelussa taklattiin 65 kertaa, ja varmaan samoille lukemille, tai ainakin hyvin lähelle mennään tässäkin. Vielä ei yhden pelatun pelin myötä väsyn pitäisi siihen malliin painaa, että fyysisyyskään merkittävästi vähenisi.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkauksen kertoimenlaskija Teemu Eirtovaara (hieno mies) on avannut yötä myöten kertoimet naisten peleihin.

Lapua on aloittanut kauden todella hyvin, viidessä pelissä kokonaiset kolme juoksua omiin ja viidestä pelistä viisi voittoa. Pesäkarhut on myös aloittanut raivokkaasti, kuusi ottelua ja kuusi suoraa voittoa. On ollut vastaansanomatonta menoa. Lapua voitti mestarisuosikki Jyväskylän vieraissa, mikä nähdäkseni on tämän kerroinasettelun taustalla vahvasti. En usko, että ennen kautta nähtyjen voimasuhteiden perusteella Lapua olisi ollut suosikki Pesäkarhuja vastaan edes kotiottelussaan. Ja kun Pesäkarhut on voittanut kaikki ottelunsa suoraan, niin tämän perusteella en kyllä saa Lapuaa millään suosikiksi tähän otteluun. Varsinkin, kun Lapuan lyöjäjokeri Janette Lepistö ei ole ainakaan toistaiseksi syttynyt isompiin liekkeihin (viisi peliä, 0+11). Pesäkarhujen Susanna Puisto sen sijaan on (kuusi peliä 0+21). Tällä hetkellä jokerikaksikko Puisto-Lindström on aivan vastaansanomaton. Ennakoiduista Top-4-joukkueista Pesäkarhut on toistaiseksi kohdannut Mansen kotonaan ja voittanut kyseisen ottelun 2-0.

Porin Pesäkarhut ml. 1.95 Veikkaus

Edit: Ei jumalauta, miten tämäkin kääntyi. Pesäkarhut vei 1. jakson 2-5 ja johti toista jaksoa kolmannessa vuoroparissa 1-5. Niin vain päästivät Lapuan mukaan peliin ja hävisivät jakson 6-5. Supervuoropariin lähdettäessä oli täysin selvää, miten tuollaisen sulamisen jälkeen käy.
 
Viimeksi muokattu:

Nick Neim

Jäsen
Pari pientä muutosta tähän otteluun, Sundqvist ulos ja Chara sisään:

Backes o2,5 taklausta 1,85
Schenn o2,5 taklausta 1,72
Chara o2,5 taklausta 1,90
No nämä menivät sentään vähän mukavammin. Schenn veti tuon täyteen jo ensimmäisessä erässä, Backes sitten toisessa erässä pelattuaan siihen mennessä ainoastaan hieman yli 3 minuuttia ja Chara viimeisteli omansa viimeisen erän ensimmäisillä minuuteilla.

Tuota Backesia kannattaa kyllä seurailla tuleviin peleihinkin, ja mm. Schenn on hyvin hanakasti hakenut taklauksia. Tällä hetkellä jo 8 kasassa, kun 45 minuuttia vasta takana.
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Mites arvon palstaveljet, löytyykö teidän mielestä tänään mitään herkkukohteita miesten Superpesiksen puolelta? Yli ja alle vetoja ei vielä näyttänyt olevan ainakaan katsomillani saiteilla tarjolla. Underin rajaa Koskenkorva-Alajärvi peliin lähinnä metsästin.

Mietin, että onko päivän altavastaajat Alajärvi ja Kankaanpää saatu noilla kertoimilla jopa turhan suuriksi altavastaajiksi..
Veikalla esim. Kankaanpää ML 3.65 tai X 3.20.
Alajärvi ML 3.35 ja X 3.10.

Entä olisiko Kouvola missään määrin pelattava. Joensuulla ilmeisesti edelleen muutamia poissaoloja, Jussila toki tänään taas kokoonpanossa. Kouvola on ollut suorastaan vakuuttava alkukaudesta, mutta vaihtopeliä vaikeuttaa merkittävästi Mehtimäen pomputtomuus.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse odottelen JoMa-KPL rajoja. Haiskahtaa vähä juoksuiselta mutta minne raja vedetään. Koplan ml voittokin vähän kiinnostelis
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Entä olisiko Kouvola missään määrin pelattava. Joensuulla ilmeisesti edelleen muutamia poissaoloja, Jussila toki tänään taas kokoonpanossa. Kouvola on ollut suorastaan vakuuttava alkukaudesta, mutta vaihtopeliä vaikeuttaa merkittävästi Mehtimäen pomputtomuus.
Kannattaa huomioida sellainen seikka, että Kouvola on alkanut jo tässä vaiheessa kautta pelaamaan osittain pomputonta peliä.

Edellisessä kotiottelussa sarjan tehokkain ykkös-kakkosvaihtaja Anssi Lammila ei käyttänyt kertaakaan pomppua vaikka olisi aivan hyvin voinut sitä lyödä. Ilmeisesti jo nyt Kouvolassa on alettu valmistautumaan näihin pomputtomiin kenttiin ja syksyn peleihin. Tämä ei tosin koske Juho Hacklinia, koska hän saa halutessaan pompun nousemaan jokaisella Superin kentällä.

Eilen Hamina sai aivan järjettömän kertoimen Tamperetta vastaan ykköspesiksessä, mutta näiden jakaminen on vähän kaksipiippuinen juttu, koska lopulliset kokoonpanot varmistuvat noin puoli tuntia ennen pelin alkua ja silloin pitää olla vapaana jotta ehtii raapustella enemmän.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kankaanpää - Hyvinkää, 1X, 2.38 (44%) Expekt
Kankaanpää - Hyvinkää, 1 ML, 3.65 (29%) Veikkaus

- Hyvinkää on yliarvostettu etenkin vieraissa heikompia joukkueita vastaan. Kankaanpäällä on ihan kohtalaisia kotiuttajia (Kellokoski, Riikonen, Kortelainen) ja kärki Lilja, Ruuska ja Itävalo tekee tilannetta päälle ihan hyvin. Tahkolla on ollut kärjen kanssa ongelmia tilanteiden luomisen suhteen.

Kankaanpään kaikissa kotiotteluissa on menty supervuoroon. Tosin vastassa on ollut Hyvinkäätä hieman heikompia vastustajia. Hyvinkää lähtee suosikkina, mutta ei niin suurena suosikkina mitä Veikkaus on linjannut.

KaMa - KeKi, 2-1s (1-2,2-1,4-0), 3-tilanteet 14-11
KaMa - KoU, 1-2s (3-2,3-4,0-1), 3-tilanteet 13-15
KaMa - IPV, 2-1k (3-4,3-2,0-0,6-4), 3-tilanteet 10-16

Silmät avattuaan voi huomata, että tämä ottelu pelataan Pöytyällä, jonne on Kankaanpäästä ja Hyvinkäältä yhtä pitkä matka.
 
Viimeksi muokattu:

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Vanhaan juttuun palatakseni, mutta Coolbetillä muuten on ilmeisesti taipumusta näihin. Tänäänkin parit Dahlström - Mäkelä ja Liukku - Rönkkö on näemmä mystisesti peruttu, vaikka molemmissa pareissa kaikki pelaajat osallistuivat normaalisti otteluun, ja erokaan ei jäänyt mitenkään epäselväksi. Saa näiden kanssa olla aika tarkkana.

Mulla on myös kaksi kertaa merkitty veto Coolbetillä päättyneeksi erilailla aikojen saatossa, kuin mikä oli oikea lopputulos. Molemmilla kerroilla, reilut pari vuotta sitten, pelasin salibändyä ja toisen joukkueen suoraa voittoa. Kummallakin kerralla peli meni jatkoajalle ja siellä tuli voitto veikkaamalleni joukkueelle. Kohteet oli kuitenkin merkitty voittaneiksi ja sain pitää rahat.

En valittanut virheistä ylläpitoon, sillä kukapa meistä olisi virheetön. Ehkä jos vielä kolmas virhe tulee, niin sitten on jo syytä huomauttaa.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täältä myös Kankaanpää ml. 3.65 peleihin. KaMa ja Tahko kohtasivat myös viime kaudella Pöytyällä, silloin KaMa voitti ottelun suoraan 2-0. Toki Tahko on vahvistunut viime kaudesta, mutta ei KaMankaan joukkue ainakaan viime kautta heikompi ole. Hyvinkää on mielestäni vähän eri joukkue kuin kotona Pihkalassa pelatessaan.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En tiedä juuri mitään Ykköspesiksestä, mutta pistin sinne Kuopion suoran voiton Laukaasta (2,30). Tässä menin pelinjohtajien ennakkorangking -sijoituksia vertailemalla. Kuopiota oli veikattu sarjaneloseksi ennen kauden alkua ja Laukaata kympiksi. Ei mitään hajua minulla poissaoloista ym.

Oli vähän vaikea löytää kohteita siis tänään. Kuopion kanssa samalle lapulle meni Lapua -0,5 (1,93) ja Seinäjoki ml. 1,26. Lapuan kohdalla menin ihan vaistolla, sillä nyt on kova vastuskin. Pari viime peliä ovat olleet aika kovia näyttöjä, jotta viitsisin pelata heitä vastaan etenkään kotikentällään. Hakivat Jyväskylästä ansaitut kolme pistettä ja jättivät seuraavassa pelissä kotonaan Kempeleen ilman kolmostilanteita. Pesäkarhut oli ihan vahva Raumaa vastaan, mutta ei tuo nyt muuten mitään rallattelua ole ollut viime aikoina, vaikka pisteitä on plakkariin tippunutkin Mynämäen ja Lappajärven kaltaisia jengejä vastaan. Ehkä kyse on ollut motivaatiosta.

Unibetille myös lappu Kouvola ml. 2,15, Alajärvi x2 2,00, Lapua 1x 1,30. Joensuulla ei ole paras mahdollinen kokoonpano tosiaan kehissä, joten uskotaan Kouvolan ottavan ainakin jakso ja sitten viimeistään kotiutuskisassa lyöntivoimainen ottaa sen lisäpisteen. Koskenkorva ja Alajärvi on molemmat häntäpäähän veikattuja joukkueita. Vaikka Kossu on toki suosikki, niin noilla kertoimilla on pakko pelata x2. Se pelaamisen jänne näillä alakastin joukkueilla on sen verran epävarmaa, että suoran voiton puolesta pelaaminen tuollaisilla kertoimilla ei oikein houkuttele.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Unibetille myös lappu Kouvola ml. 2,15, Alajärvi x2 2,00, Lapua 1x 1,30.
Olisin myös halunnut koittaa tuota Alajärvi x2, mutta Nordicilla ei näköjään ollut pelattavissa. Laitoin sitten ML Alajärvi 2,90 ja ML Kankaanpää 3,40 pienillä panoksilla singlenä - toivoen, että edes toinen osuisi, niin jäisi vähän plussan puolelle.

En tykkää venkslaila rahoja useamman peliyhtiön välllä. Kysynkin, että eikö Nordicilla ole noita 1x tai 2x kohteita pelattavissa. Jos näin, niin täytyy siirtää rahnat Unibetille tuolta.
 

Filari

Jäsen
En tykkää venkslaila rahoja useamman peliyhtiön välllä. Kysynkin, että eikö Nordicilla ole noita 1x tai 2x kohteita pelattavissa. Jos näin, niin täytyy siirtää rahnat Unibetille tuolta.

Suosittelen tätä suuresti. Elä venksaile vaan talleta suoraan useampaan paikkaan, jotta pääset parhaat kertoimet poimimaan.
 

Eskelarit

Jäsen
Suosittelen tätä suuresti. Elä venksaile vaan talleta suoraan useampaan paikkaan, jotta pääset parhaat kertoimet poimimaan.

Tämä. Mulla ei ole kuin 5 pelitiliä, mutta on kiva nähdä, että vähän vertailemalla kertoimet kasvaa. Enemmänkin on ollut ajatuksissa tehdä tilejä, mutta se on toistaiseksi jäänyt.

PS. Tänään Raumalla Fera-Tahko alle 9,5 juoksua ;)

edit. 1T 2-3, ei tainnut jäädä underiks...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
NBA:n finaaleihin ensi yöksi:

Stephen Curry alle 31,5 pistettä 2,01 Pinnacle
Curryn keskiarvo playoffeissa tähän asti 27,3. Durant on pois ja Toronto iskee Curryyn kovaa alusta asti.

Tekee eniten pisteita: Leonard vs. Curry 2,20 Unibet
Leonardin keskiarvo playoffeissa 31,2.

e. Otetaan vielä yksi:

Klay Thompson alle 22,5 1,91 Unibet
keskiarvo tähän asti: 19,1

Olisko muilla lisää ideioita?
 
Viimeksi muokattu:

Filari

Jäsen
NBA:n finaaleihin ensi yöksi:

Stephen Curry alle 31,5 pistettä 2,01 Pinnacle
Curryn keskiarvo playoffeissa tähän asti 27,3. Durant on pois ja Toronto iskee Curryyn kovaa alusta asti.

Tekee eniten pisteita: Leonard vs. Curry 2,20 Unibet
Leonardin keskiarvo playoffeissa 31,2.

e. Otetaan vielä yksi:

Klay Thompson alle 22,5 1,91 Unibet
keskiarvo tähän asti: 19,1

Olisko muilla lisää ideioita?

Ite painoin juuri Unibetin toppia GSW 2.10. Pidempään jo odottelin että kertoimet heiluu.(Aloitusasema melkein päin vastoin, eli Toronto sai sen n.2.1)

Ihan vaan siitä syystä, että paineet on siellä jäätävät heti ekaan peliin ja on siellä niitä paskahousuja joukossa. GSW on pelannut ilman Durantia melkeimpä paremmin.
Leonard voi toki tämänkin pelin Torontolle kääntää, mutta uskon että GSW hoitaa ainakin ekan, koska paineet ja hype.
 

viikst

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Washington Capitals
Pari hyvää H2H vetoa Portugalin ralliin nordicbetiltä.

Sebastien Loeb-Dani Sordo 1.91
Teemu Suninen
-Esapekka Lappi 2.55

Coolbetillä Lapille 1.70 jos pientä arbia haluaa lyödä.
 
Viimeksi muokattu:

Sheplak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
NBA:n finaaleihin ensi yöksi:

Stephen Curry alle 31,5 pistettä 2,01 Pinnacle
Curryn keskiarvo playoffeissa tähän asti 27,3. Durant on pois ja Toronto iskee Curryyn kovaa alusta asti.

Tekee eniten pisteita: Leonard vs. Curry 2,20 Unibet
Leonardin keskiarvo playoffeissa 31,2.

e. Otetaan vielä yksi:

Klay Thompson alle 22,5 1,91 Unibet
keskiarvo tähän asti: 19,1

Olisko muilla lisää ideioita?

Curry heittänyt Durantin loukin jälkeen ~35pinnaa peliin. Cousins ilmeisesti pelissä mukana, todella vaikea arvioida miten vaikuttaa voimasuhteisiin.
 

Taituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington
Kannattanee pienellä kokeilla livestä NRG vs G2, 1 mappi NRGlle. G2 vieny 3 erää, NRgn kerroin 3.
Nrgeen pikki, prossat 91-45, NRG aloittanut Tero puolella, on vahvempi CT puolella
Edit: ja jatkoerien jälkeen NRgn voitto!
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Unibetille myös lappu Kouvola ml. 2,15, Alajärvi x2 2,00, Lapua 1x 1,30.
Unibet merkitsi tämän rivin hävityksi. Mistä lähtien Superi on kuulunut kaksoisvalintaan mukaan? Sitä ei ainakaan mainita erikseen kuuluvan mukaan.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Unibet merkitsi tämän rivin hävityksi. Mistä lähtien Superi on kuulunut kaksoisvalintaan mukaan? Sitä ei ainakaan mainita erikseen kuuluvan mukaan.

Viestiä vaan asiakaspalveluun, virhehän tuo on. Eihän kaksoisvalinnassa (esim. Alajärvi X/2) olisi mitään järkeä, jos siihen muka jotenkin kuuluisi supervuoro mukaan. Ihan oikein tuo rivi on. Kouvola voitti 0-1, Lapua 2-1 ja Alajärvi voitti ensimmäisen jakson.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestiä vaan asiakaspalveluun, virhehän tuo on. Eihän kaksoisvalinnassa (esim. Alajärvi X/2) olisi mitään järkeä, jos siihen muka jotenkin kuuluisi supervuoro mukaan. Ihan oikein tuo rivi on. Kouvola voitti 0-1, Lapua 2-1 ja Alajärvi voitti ensimmäisen jakson.
Yritin tsättiin kaksi kertaa pistää viestin, mutta molemmilla kerroilla "ilmeni ongelmia", joten pistin sitten sähköpostilla. Toivottavasti meni perille samaan osoitteeseen, josta ovat itse minulle lähettäneet s-postia.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kankaanpää - Hyvinkää, 1X, 2.38 (44%) Expekt
Kankaanpää - Hyvinkää, 1 ML, 3.65 (29%) Veikkaus

- Hyvinkää on yliarvostettu etenkin vieraissa heikompia joukkueita vastaan. Kankaanpäällä on ihan kohtalaisia kotiuttajia (Kellokoski, Riikonen, Kortelainen) ja kärki Lilja, Ruuska ja Itävalo tekee tilannetta päälle ihan hyvin. Tahkolla on ollut kärjen kanssa ongelmia tilanteiden luomisen suhteen.

Kankaanpään kaikissa kotiotteluissa on menty supervuoroon. Tosin vastassa on ollut Hyvinkäätä hieman heikompia vastustajia. Hyvinkää lähtee suosikkina, mutta ei niin suurena suosikkina mitä Veikkaus on linjannut.
Katsoiko joku tätä KaMa - Tahko peliä?

Ihmetyttää, kun Tahkon numeroilla 1-5 on vain kolme epäonnistunutta kärkilyöntiä!!! Tahkolla on silti ollut vain vaivaiset 12 kolmostilannetta.
En tiedä olisiko Kamalla ollut jakso voitettavissa, mutta kolmostilanteet 11-12 kertovat ettei veto ehkä ollut ihan susipaska!?
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Olisin myös halunnut koittaa tuota Alajärvi x2, mutta Nordicilla ei näköjään ollut pelattavissa. Laitoin sitten ML Alajärvi 2,90 ja ML Kankaanpää 3,40 pienillä panoksilla singlenä - toivoen, että edes toinen osuisi, niin jäisi vähän plussan puolelle.

En tykkää venkslaila rahoja useamman peliyhtiön välllä. Kysynkin, että eikö Nordicilla ole noita 1x tai 2x kohteita pelattavissa. Jos näin, niin täytyy siirtää rahnat Unibetille tuolta.
Jokaisella peliyhtiöllä on käytännössä 1X ja X2 kohteet pelattavissa.

Pitää vain hieman käyttää päätään ja laskea ne kohteet itse. Se on erittäin helppoa.

Otan esimerkiksi tuon tämänpäiväisen ottelun, johon haluat lyödä vaihtoehtoa X2.
Haluat lyödä kohteeseen noin 10 euron panoksen.

Buukeri A tarjoaa
Koskenkorva - Alajärvi
X2 2.11
= Saat tietysti kertoimen 2.11 haluamallesi X2-vaihtoehdolle

Buukkeri B tarjoaa
Koskenkorva - Alajärvi
1 1.64
X 3.25
2 7.00

Lyöt
- 7,00 euroa 3,25 kertoimella = 22,75 euroa (merkin 2 mahdollinen voitto)
- 3,25 euroa 7,00 kertoimella = 22,75 euroa (merkin X mahdollinen voitto)
- Panoksesi on 7,00e + 3,25e = 10,25 euroa.

- Mahdollinen voitto / panoksesi = kerroin X2:lle
-> 22,75 / 10,25 = 2.22 (2,21951)
= Saat tällöin Buukkerin B merkille X2 kertoimen 2.22 - mikä on parempi kuin Buukkerin A kerroin 2.11.

Helpoin tapa tsekata kerroin X2:lle, kun buukkeri ei tarjoa suoraan X2-kohdetta.
- X kerroin * 2 kerroin = A
- X kerroin + 2 kerroin = B
- A / B = Kertoimesi X2-kohteelle

PS. joskus buukkeri tarjoaa X2-kohdetta, mutta lyömällä merkit X ja 2 erikseen saattaa saada paremman kertoimen samalta buukkerilta!

Mahdolliset virheet menevät kännykällä kirjoittamisen piikkiin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jokaisella peliyhtiöllä on käytännössä 1X ja X2 kohteet pelattavissa.
Kiitos kattavasta selvityksestä. Olen itsekin joskus noin pelannut 1X ja X2 kohteita, mutta ollut niin pitkä tauko betsauksista, että eipä muistunut mieleen koko asia, että ei se ole tosiaan pakko suoraan 1X tai X2 pelata. Toki silloin pääsee hieman pienemmällä vaivalla (laskemisella), laiska kun on.

Unibet merkitsi tämän rivin hävityksi. Mistä lähtien Superi on kuulunut kaksoisvalintaan mukaan? Sitä ei ainakaan mainita erikseen kuuluvan mukaan.
Aikamoista perseilyä Unibetiltä. Nyt sitten joutuu aikaa ja vaivaa näkemään, että saa (toivottavasti) kohteet "oikaistua" ja rahat omalle pelitilille. Tuolla laskemalla itse kertoimet 1X ja X2 kohteille ei pääsisi toki tätä tapahtumaan, mutta tottakai pelaajan pitäisi pystyä luottamaan siihen, että kun kohde menee oikein yhtiön asettamien ehtojen mukaisesti, niin siitä voitot kolahtaa automaattisesti pelitilille ilman eri selvittelyjä.

Kuten aiemmin sanoin, olisin halunnut itsekin X2:sta Alajärvelle pelata, mutta törkkäsin sitten Nordicilla Alajärvi ML:ää ja v*tuiksihan se meni - juuri tuo pelko oli olemassa, että Ankkurit hoitaa toisen jakson, mutta ei jatkopalloja. Mielenkiintoisen "melkein nousun" tosin supervuoroparissa tekivät..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös