Su 26.5.2019 Otteluseuranta (15. kisapäivä)

Barney

Suomi voi olla kyllä tyytyväinen tulokseen.

Punamusta

Porin Ässät
Tilanne kahden erän jälkeen kutkuttavasti tasan 1-1. Mörkö Anttila pisti sisään ja Suomi sai päälle pitkän myllytyksen, joka sai Kanadan vaikuttamaan pieneltä. Erän loppua kohden peli tasoittui. Mahdollisuudet elävät täysillä, nyt kolmannessa erässä johtomaali ja kannu himaan. Suomi!

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mörkö tais olla Timo Jutilan jälkeen ensimmäinen suomalaiskapteeni joka tekee maalin MM-finaalissa.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kovasti Suomi taistelee vielä kullasta. Osa Kanadan porukasta näyttää aika väsyneeltä, nyt vain lisää löylyä kiukaalle niin kaikki on täysin mahdollista.

Mörkö on aika kunkku. Alkupeleissä vielä säästeli mutta nyt maalit Ruotsia, Venäjää ja Kanadaa vastaan. Ja huomenna vasta 34v *hymiö*

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Viimeksi, kun Bratislavassa lähdettiin 1-1 tilanteesta kolmanteen erään, tapahtui jotain.

teppana

No ollaanpas sitä tosikkoa.

No ei kyllä. Tosikkona tässä ei olla vaan ilolla seurataan urheilua ja eurovaaleja. Ei mulla silti ongelmaa oo kutsua asioita niiden oikealla nimellä. Jos tekee mieli sanoa jotain niin sanotaan se suoraan eikä mitään backhand piilottelua. Sehän tässäkin ketjussa olevassa rasismissa vituttaa eniten. Ei uskalleta suoraselkäisesti olla sitä mitä ollaan vaan keikistellään semantiikan takana kuin pikkulapset.

Reznik

KalPa
Suomi voi olla tyytyväinen tulokseen ja tuomarilinjaan. On siellä kamppeja jäänyt viheltämättä riittämiin.

Kanukkien maalintekotehokkuus ei kyllä ole mitenkään normaalitasolla ja Suomi on onnistunut taas maksimit saamaan koneesta irti. Nyt pitää vaan toivoa että paikat sattuu oikeille kavereille kolmannessa erässä!

hiitti

Manchester United
Nuo kanukkien pyörittämiset on kyllä pahoja. Kulutttavaa ”meille”. Positiivista oli maali ja loistava paine mitä annettiin. Se näytti että Kanada ei todellakaan ole haavoittumaton.