Su 26.5.2019 Otteluseuranta (15. kisapäivä)

  • 295 879
  • 3 474

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kanada pelasi fiksusti ja sai meikäläisten huomion ja energian kulumaan tökkimiseen. Fokus peliin, yks onnipomppu ja ollaan mukana taas. Kova on vastus, mutta eihän tässä ole kuin voitettavaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Edelleen vaikea ymmärtää että Kanada oli tosiaan 0,3 sekunnin päässä kotimatkasta.. nyt pytty tulossa ellei Suomi löydä uutta vaihdetta
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Ihan hyvä tilanne. Ei hävitty peliä ekassa erässä.

Rankkarinvetäjä olisi voinut olla sellainen, jolla jo maalitili avattu. Ei sillä, hyvä veto ja hieno torjunta.

Kuuma peli, kanukitkin pelaa ihan tosissaan. Ne osaa ampua ylänurkkiin. Sinne se uppoaa McFlurryllekin.

Toiseen erään jäitä hattuun ja hauki liikkeelle pakkien välistä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Suomi pelaa niin hyvin kuin pystyy. Vaikea se on tuon paremmin pelata, kun ei ole taito-, nopeus- tai fyysista etua puolellaan. On sentään Lankinen.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Vittu ku on ylimielisiä noi kanukit, ja osa vielä filmaa kuin Neymar. Olihan toi niitten erä, mutta mukana vielä roikutaan.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Taas vaihteeksi aivan totaalista luovutusmentaliteettia ja maansa myymistä koko ketju täynnä. Kanada johtaa YHDELLÄ maalilla finaalia ekan erän jälkeen ja täällä porukka on jo hävinnyt matsin ja valittaa tuomareista jatkuvasti. Vittu tässä olla mitään vielä hävitty!

Juuri näin! Ihmeellistä ranteet auki -meininkiä yhden erän perusteella. Ruotsia vastaan noustiin kahden maalin takaa, ei täs oo mitään hävitty vielä. Cama bois!
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo, en mää sitä sano, että olis ollu huono yritys tai että jonkun toisen laukomana ois ollu varma maali. Silti mun mielestä aika erikoinen ratkaisu koutsilta noin kovaan paikkaan. Saiko muuten laukomaan laittaa kenet vain? Vai pitikö olla jäällä tuon rikkeen aikana? Jos kenet vaan niin sitten ihmetyttää vielä enemmän...

Hyvä, että lukemat on vasta 1-0. Nyt on hyvä paikka ryhdistäytyä ja alkaa pelaamaan omaa peliä. Kiekollisen pakko laittaa kaasua omissa, nyt ei kannata jäädä kyttäilemään maalin taa jos ei ole pakko....
 
Mulla on kova luotto siihen, että tämä vielä käännetään. Kaltaiseni paatuneinkin pessimisti on joutunut viime vuosina tarkastelemaan asenteitaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Kyllä tässä vielä aihioita on! Mitään ei ole vielä hävitty!
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ihan käsittämättömän katkeraa vuodatusta saa täältä lukea. Ei tässä muuta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nyt on eka erä jännitetty pois. Koneet käyntiin ja rinnalle ja ohi.

Ei tässä ole mitään yhteistä vuoden 2016 finaalin kanssa. Nyt Suomella on ollut jo enemmän edes noita puolittaisia maalipaikkoja kuin silloin koko pelissä. Enkä edelleenkään osta tuon Kanadan hyvyyttä.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Nyt vois neidit erätauolla hakea paketin nessuja jotta jaksatte itkeä seuraavat 20 min "yhyy tuomarit sitä ja tätä, suomi on ylivoimainen mutta tuomarit on paskoja yhyyyy"
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös