Nolla-Kauppila etsii uutta seuraa

  • 1 414
  • 18

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
näin kertoo MTV:n hockeynight sivut.
<BR>Oli tänään sivussa, tilalla Erkki Rajamäki.
<BR>Taitaapi astua Teisan remmiin.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kauppila Kärppiin? No toivottavasti ei, ongelmat ovat Oulussa liian suuret Kauppilalle paikattavaksi <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
<BR>
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Älääs ny, kyllä se aivan järkeen käypä siirto olisi. Itseasiassa uskon vahvasti, että Kauppila oli Junnon kiikarissa jo ennen kautta kun kuuluteltiin, että kotimainen sentteri on tähtäimessä; kesällä kun ei ollut montaa kotimaista laatusentteria vapaalla.
<BR>
<BR>Jari vaan Ouluun, pannaan vaikka Romanov ja Fandul vaihdossa. Ja reilusti välirahaa..
 

Ville

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kyllä tulisi Kakea yhtään ikävä. Hankittiin ykkösketjun sentteriksi, mutta ollut aivan alkusyksyä lukuunottamatta melkoinen pettymys. Ei muuta kuin joku kunnon pakki vaihdossa.[addsig]
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Joo, Kauppila voitaisiin hommata Ouluun, mutta ennemmin Kärpät tarvitsee puolustajaa kuin hyökkääjää. Tosin Kauppila voisi tulla paikkaamaan Rousun jättämää aukkoa.[addsig]
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-01-23 22:20, kop kirjoitti:
<BR>
<BR>Älääs ny, kyllä se aivan järkeen käypä siirto olisi. Itseasiassa uskon vahvasti, että Kauppila oli Junnon kiikarissa jo ennen kautta kun kuuluteltiin, että kotimainen sentteri on tähtäimessä; kesällä kun ei ollut montaa kotimaista laatusentteria vapaalla.
<BR>
<BR>Jari vaan Ouluun, pannaan vaikka Romanov ja Fandul vaihdossa. Ja reilusti välirahaa..
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Romanovin kivet ja Fandul meille vai????NO THANKS,eiköhän meillä noita
<BR>äijiä ole jo ihan riittävästi.[addsig]
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kauppila vois mennä pelikaaneihin ja antaa pakki tilalle.Pelicanshan ei pääse play-offeihin kuten Junno sanoi joten vois luopua jostain pakista.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Huhu Helsingin Jäähallista kertoo Kauppilan menevän Ruotsiin,mutta varmuuttahan ei ole.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt kun asiaa tarkemmin miettii, niin Kauppila + HPK:n krooninen sentteripula = diili..?
<BR>
<BR>Onko tuo nyt niin kaukaa haettu, Kun vielä muistaa että HPK:ssa Jari on kannuksensa ahnkkinut.
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, antaa Kauppilan vaan mennä. Sen verran on ollut näkymätön että tänään en edes huomannut sen olevan poissa.
<BR>
<BR>Pannaampa vielä Hucko samaan laivaan ja hankitaan jostain puolustava pakki.
 

Salomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauppila toivottavasti löytää uuden vaihteen pelailuunsa jossain muualla. Vaihtokauppana taitaa Kauppila kuitenkin IFK:sta lähteä, ja luonnollisesti vaihtokaupan toinen osapuoli on pakki. Toivottavasti.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vain pakki puuttuu. Melkein joka liigaseurasta siis, joten voi olla kusiset paikat Hifkilläkään saada peräpäätä petrattua. Kannattaa ottaa huomioon myös monen seuran ulkomaalaiskiintiö; ei siis käy kuin kotimainen vaihtoehto.
<BR>
<BR>HIFK ja pakkipula.. eikö Stöbä ole palailemassa Hesaan?
 

Red Seven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kauppila Kerhoon?
<BR>
<BR>Itse asiassa HPK kuulostaisi erittäin järkeen käyvältä vaihtoehdolta. HPK hakee kuumeisesti ykkössentteriä, ja tähän aikaan kaudesta Kauppilan tasoisia äijiä ei niin vain löydykään. Parhaimmillaan Kake on ilman muuta tähtiluokan pelaaja.
<BR>
<BR>Tosin se edellyttäisi Kerholta ilmeisen kovaa vaihtaria. Hyökkääjä ei kai tule kysymykseen, koska IFK:lla niitä on yllin kyllin ilman Kauppilaakin. Ulkomaalaiskiintiön takia voidaan siis olettaa, että HPK joutuisi lähettämään kotimaisen pakin Helsinkiin. Kuka tulisi kyseeseen?
<BR>
<BR>Miehiä, joista voisi luopua saman tien, ovat Nuutinen ja Aalto. Kumpikaan ei kelpaa Hifkille. Sulku ei tule kyseeseen. Jäisi siis kolme potentiaalista peluria: Virtanen, Peltonen ja Vallin.
<BR>
<BR>Arskalla on jo sopimus ensi kaudesta. Peltonen on kapteeni, ja hänenkin jatkostaan Hämeenlinnassa on liikkunut paljon huhuja. Eikä olisi järkevää uhrata kapteenia ja todellista joukkuepelaajaa Kauppilan takia. Entäpä jos Virtanen vaihtaisi seuraa? IFK on ollut hänen perässään jo aiemmin tällä kaudella ja Virtanen sopisi joukkueeseen kuin nyrkki silmään. Ja tiedä vaikka Lintumäki olisi niin tyhmä, että antaisi pois joukkueen ainoan pelotteen ja fanien suosikin saadakseen lisää hyökkäysvoimaa. Kauppilaa siirto varmaan miellyttäisi, hän piti ajastaan Hämeenlinnassa ja on sanonut olevansa valmis vielä joskus pelaamaan HPK:ssa. Lisäksi hän saisi haluamaansa peliaikaa ykköskentässä ja ylivoimassa. Jokseenkin kutkuttava aavistus minulla on mahdollisesta treidistä, jossa Kauppila ja Virtanen olisivat ainakin osana. Tiedä häntä, seuraavan viikon aikana ollaan varmasti paljon viisaampia.
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Sinne mänt Kauppila, ei pelannut poika enää... Mutta, Eki on takas, mistä suuri kiitos valmentaja-nahkalle. Kiits....
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuulimpa huhun, että Kake Kauppila olisi lähtenyt jo Myllyksen seuraksi Luuleoon. Huhu tuli kyllä aika sisäpiiristä.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Toivoisin Kauppilan palaavan takaisin kotikaupunkiinsa Lahteen. Pelicans on etsiskellyt senteriä ja Jari oli jo viime keäänä yhteyksissä tännepäin, mutta se raha ei silloin riittänyt. Samalla Pellut saisi arvokkaan paluumuuttajan, joita seura kyllä tarvitsee. Toivottavasti Tiimari kauppias on nyt sitten hereillä asian suhteen.
<BR>Tosin siirto HPK:hon kuulostaa myös mahdolliseslta yhteisten vuosien valossa ja HPK:n akuutin sentteri pulan vuoksi.
 

bull

Jäsen
Mitenkä toimitaan kun Kauppila on vissiinkin menossa Myllyksen kaveriks Luulajaan. Vaihtokauppa ois hyvä, mut (anteeksi tietämättömyyteni) kenet saatais tilalle kun ulkomaalaiskiintiö on täynnä... Tuskin Myllys vaihdossa tulis...
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Kauppila menossa Elitserieniin. Mahd. Luulajaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös