To 23.5.2019 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

  • 225 181
  • 3 251

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kyllähän tuo viimeinen maali tuntuu väärältä. Liigajengi pyörittää NHL-miehiä aivan miten tahtoo koko erän ja sitten viimeisellä mahdollisella hetkellä tekevät maalin.
Siinä saattaa olla syy sille, miksi yhdet pelaa liigaa ja toiset änäriä.

Lankinen on hirmusen huono. Ei oo vieläkään tehnyt yhtään maalia.
 

ijuka

Jäsen
Kuumia maalivahteja pitää peluuttaa, olisi pitänyt ehdottomasti pelata Olkinuoraa ja toivoa että olisi vedossa sen sijaan että pelaa Lankista jonka taso kyllä tiedetään, ei mitään ryöstösaumaa.

Suuri virhe oli myös laittaa Veini Olkinuoran edelle jostain käsittämättömästä syystä niin ettei Olkinuora saanut kuin yhden pelin alle.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensi kaudeksi valmennustiimiin kova trio Aurajoen rannalta: Leime, M. Elomo ja Kaskinen. Special advisoriksi #79
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitenhä selvittäs erätauolla levänneistä hurreista ettei heti ekalla vitosella vielä omissa paukkus. Meidän tasoitus- ja voittomaaliin riittänee 10 vetoo viivasta, lol
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
No siis eihän noista maaleista saa yhtään kassarin piikkiin. Aivan sama kuka siellä olisi seisonut, se mistään veininkeistä tai olkipöllöistä parane.
Samaa mieltä lähtökohtaisesti tästä. Ei ole ollut yhtään veskarin maalia. Tosin, Lankinen ei sikäli ole kovin voittava ollut. Esim. ekassa maalissa ei antanut tuurille edes mahdollisuutta, vaan jähmettyi paikoilleen. Lankisen maali? Ei. Olisiko voinut olla esim. edea 20% mahdollisuus torjua jos olisi liukunut? Kyllä.

Sama pätee vähän näissä muissakin.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Erona tohon edelliseen maaliin se, että kuka tahansa meistä olisi voinut vetää ne laukaukset ja silti olisi mennyt maaliin. Lundqvist on ollut surkea. Gustafssonin veto sentään oli laadukas.
Suomen eka oli helppo, mutta toinen muutti ruotsalaisesta suuntaa täysin eri kulmaan ja kolmas oli kyllä laadukas kova veto tolpan viereen
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Päälle vielä erätauoilla Salmisen karavaania, niin kyllä on korvat taas itsemurhan partaalla...
No se on ajankohtainen biisi ottaen huomioon, että kepu on matkalla hallitukseen heikosta vaalituloksesta huolimatta.

"Vaikket tiedä mistä mä oon tullu (Kempeleest) niin sä tiedät mun nimen (Juha Sipilä) ja jos sä luulit, et vastuunkantaja on kuollut (se on) syntynyt uudelleen"
 

ijuka

Jäsen
Prkl, kun Jalonen olisi lukenut jatkoaikaa. Yli 100 viestiä suoltanut, että Olkinuora olisi parempi vaihtoehto maaliin kuin Lankinen. Oikeessa olin, mutta eipä se lohduta juurikaan, kun turpaan tulee.
Aivan näin. Jo ennen kuin eka matsi pelattiin tiedossa oli, että Olkinuora olisi paras vaihtoehto. Jalonen jostain syystä vaan peluuttaa mieluummin tunaria, joka ei saa ees .900 torjuntaprosenttia ECHL:ssä. Tulos on helppo nähdä. Turpiinhan siinä tulee.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Mitenhä selvittäs erätauolla levänneistä hurreista ettei heti ekalla vitosella vielä omissa paukkus. Meidän tasoitus- ja voittomaaliin riittänee 10 vetoo viivasta, lol

Noista kymmenestä maaliin menee toki kaikki, mitkä menee kohti.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihanan ympäripyöreä vastaus. 71,43% ei kyllä ole huonoa ottelua nähnytkään.

Mikä vastustajan maaleista sun mielestä Lankisen piikkiin? Yhden potki pakki omiin. Kaikki muut kolme huippujätkien tekemiä. Siks ne pelaa änäriä, kun ne osaa sen maalin tehdä, kun paikka tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös