To 23.5.2019 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

Karsinnat
Petterson on kyllä hyvä pelimanne.

AM pistää joka maalin Lankisen piikkiin, helvetin pelle.
Yli kolmea maalia ei saa missään nimessä päästää, jos halutaan voittaa.

Ihan sama tulisiko 2-0 hyökkäyksiä pari kertaa erässä. Kaikki loput kiekot on nyt vain pakko ottaa kiinni...

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Koivistolta myös ihan maagista puolustamista Länkisen perseilyn lisäksi.

arvee

Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Leijonien paljon mainostettu altavastaajan etu ei minulle vielä hahmottunut.

Niilo

Tampereen Tappara
Kiistatta tämä on valtaisa ryöpytys, uskoisitteko kotona ?

HIFK
Toi 14-vuotias ratkas tän pelin. Miksi saa pelata miesten peleissä? Kakkoselta tulee muistaakseni runoilta, saatais olla jännittävämpi loppuilta

Perusjäbä

NHL-mies iskee NHL-tason maalin, ja täällä "erittäin laadukasta" Suomi-kiekkoa seuraavat heittää maalivahdin bussin alle. Noista tehdään NHL:ssä, Liigassahan tuosta lyödään seinälle tai logoon.

Ei nämä maalit maalivahdin syytä olleet, mutta näitä pitäisi ottaa kiinni, jos haluaa tämän pelin voittaa.

Kaukosäädin

Ilves 365
Nerokas aloitus Jaloselta ja joukkueelta toisen erään. Annetaan Ruotsille heti pahin mahdollinen johto jääkiekkossa eli kahden maalin johto.