Darts

  • 170 526
  • 1 687

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
"Paivettynyt Adonis" eli Steve Beaton intoutui viela uransa ehtoopuolella nakkaamaan ysin German Darts Openissa pari paivaa sitten. Yhdeksan tikan peli oli hanen uransa kolmas ja samalla hanesta tuli PDC-kiertueen vanhin televisioidun/streamatun yhdeksan tikan pelin heittanyt pelaaja. Aiempi ennatys oli Phil Taylorin (55 v 9 pv) nimissa; Beaton rikkoi taman ennatyksen 12 paivaa (55 v 21 pv) vanhempana. PDC:n ennatys on viela kaukana, kun John Magowan heitti ysin vuonna 2008 liki 67-vuotiaana. Beaton on pitanyt itseaan viime vuosina kunnossa mm. juoksemalla ja aikoo omien sanojensa mukaan jatkaa pitkaa uraansa niin kauan kuin tikka kulkee; vaikka major-voittoja ei ole tullut pitkiin aikoihin, niin menestys on ollut suht tasaista, silla PDC:n ranking-listalla mies majailee tallakin hetkella sijalla 20. Esim. Ally Pallyyn sijoitetaan automaattisesti mukaan listan 32 parasta.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Tässä vielä yllä mainittu Beatonin ysi. Hommaa edelsi 150 pox eikä yhdeksän tikan peliäkään kovin paljon tuuleteltu, vaan homma jatkui kuin tavallisena päivänä konttorilla. Linkki juutuubiin.

https://youtu.be/AE_F0qCKuxk
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Suru-uutisia Englannista: suomalaisen dartsin pitkäaikainen voimahahmo Mikko Laiho on kuollut. Laiho aloitti heittämisen 1979, teki ensiesiintymisensä maajoukkueessa 1984, kirjoitti lajista kaksi kirjaa (1993 ja 2010), toimi muutaman vuoden ajan Suomen Dartsliiton jäsenlehden päätoimittajana 90-luvun puolessa välissä, valmensi juniorimaajoukkuetta 1997, käväisi Suomen ranking-ykkösenä 2000 ja valmensi huippupelaajia vuodesta 2011 lähtien, tehden yhteistyötä sekä Winmaun että Red Dragon Dartsin kanssa. Harjoitteluportaali GoDartsPro.com näki päivänvalon 2018.

Kepeät mullat.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kolmanneksi viimeinen huippuammattilaisten liigakierros takana ja lopun kuviot alkavat hahmottua. Manchesterin ilta jäi heikkotasoiseksi (niin, no...) mutta ratkaisuja tapahtui.

Avausottelussa Rob Cross jauhoi Michael Smithin tomuksi lukemin 8-1. Cross päätti ottelun kahteen 11-tikkaiseen ja selvisi ainoana illasta yli 100 keskiarvolla eli 102.54. Itse asiassa Smithin 97.65 oli illan toiseksi korkein keskiarvo ja tämä kertoo tasosta, jolla eilen heitettiin.

Toisessa ottelussa Suljovicilla oli pelkästään hävittävää, Wrightin pelatessa tässä vaiheessa enää kunniastaan. Jännittävien vaiheiden jälkeen Suljovic poistui näyttämöltä 8-6 voittajana ja paikka neljän joukossa on ainakin vielä toistaiseksi hallussa. Siitä hetken päästä lisää.

Kolmannessa ottelussa playoffs-sumaa pisteen perässä ollut Daryl Gurney saapui paikalle tarmoa uhkuen ja laittoi MVG:n pakettiin lukemin 8-5. Näin Cross sai pitää illan avausottelussa hankkimansa kärkipaikan.

Päätöskamppailussa mainiota kautta heittävä James Wade kuittasi 8-4 voiton ilmeisesti väärällä jalalla sängystä nousseesta Gerwyn Pricesta, vankistaen näin asemiaan kohti finaali-iltamaa.

Ennen finaaleja pelataan vielä kaksi kierrosta, ja näkisin sekä mielelläni että myös todennäköisesti Gurneyn kiilaavan Suljovicin edelle. Gurneylla on selkeä finaali-push päällä ja kun Suljovicilla on vastassaan päätöskierroksilla sekä Cross että MVG, muodostunee urakka liian vaikeaksi ottaen huomioon että molemmat kamppailevat ankarasti vielä kärkisijasta. Myös Wade pitänee asemansa kolmosena.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Maailmalta juutuben syövereistä jännittävä finaali eli vastikään pelailtu Austrian Darts Open.

Kilpailutahdista päätellen melkein joka päivä jossakin kilpaileva MVG vastaan todella kovaa nousua tällä kaudella tehnyt Ian White: https://youtu.be/BIzM4UBjUfw
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Wade-Smith 7-7 varsin ympäripyöreässä avausottelussa.

Cross voitti Suljovicin 8-4 ja olisi jo tasurilla varmistanut paikkansa finaaleihin. Keskiarvo oli suhteellisen kova, kolmen ekan legin jälkeen 120 paremmalla puolella ja matsin loppuvaiheissakin vielä 105. Eroa MVG:hen 3 pinnaa eli kävipä MVG:n ja Wrightin välillä miten hyvänsä, Cross jatkaa kärjessä ensi viikon viimeiselle jatkosarjan kierrokselle.

Seuraavaksi kuitenkin illan odotetuin matsi sijojen 5 ja 6 välillä eli Gurney-Price. Voittaja ohittaa Suljovicin ja siirtyy neljän joukkoon ennen viimeistä kierrosta. ”Superleuka” on ollut viime viikot niin kovassa liigavireessä, että voitto tästä olisi oikeutettua. Heitetään nyt kuitenkin ensin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Pääsi Price näköjään Gurneynkin ihon alle, matsin jälkeen oli jotakin draamaa kun Gurney voitti viimeisen legin tasoittaakseen ottelun. Price näytti menevän alussa menojaan, mutta Gurney palasi otteluun mukaan ja oli 13. legissä jo ottamassa isoa askelta voittoa kohti. Price kuitenkin varmisti vähintään pisteen itselleen katkaisemalla valtavan buuauksen alla 20-D18-D20.

Viimeiselle kierrokselle jää kasapäin jännitettävää Pricen, Suljovicin ja Gurneyn kesken. Kyseinen kolmikko pelaa Wrightiä, MVG:tä ja Smithiä vastaan. Ymmärtääkseni myös MVG:n semifinaalipaikka varmistui Price-Gurney -tasurin myötä, sillä tiebreakereina on ensin legiero, sitten takapellosta voitetut legit ja viimeisenä liigan heittokeskiarvo. MVG:n legiero on ennen tämän illan otteluaan 28 pykälää parempi kuin Suljovicilla tai Gurneylla, joista toinen täytyy pitää takana.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
MVG vihtoi Wrightin nurin 8-1 keskiarvolla 110.85, jota vielä laski rumasti 9. legi. Myös Wright heitti liki 103 keskarilla eli kovatasoinen ottelu oli.

Ennen viimeistä kierrosta varmat semifinalistit siis jo Cross ja MVG, vain sarjan voitto on heidän osaltaan auki. Wadelle riittää illan toisessa ottelussa Crossia vastaan tasuri varmaan semipaikkaan tapahtuipa muissa otteluissa mitä hyvänsä, joten mielenkiintoinen ottelu on tuostakin tulossa. Wade joutuu tappiolla jännittämään vielä Suljovicin ja Gurneyn otteluita; molemmat jos tässä tilanteessa voittaisivat, Wade olisi itse asiassa semeistä ulkona, joka olisi Waden kauden huomioiden todella hurja pettymys.

Suljovicin ja Gurneyn muodostamalla vedenjakajalla on todella tiukkaa. Molemmilla on sama legiero, mutta Suljovic on voittanut takapellosta kolme legiä enemmän. Gurney käytännössä heittää sarjan päätösottelussa Smithiä vastaan omasta jatkopaikastaan. Eipä voisi juuri jännittävämpää liigakautta kuvitella, kun jokaisessa ottelussa päätöskierroksella on ihan reilusti panoksia.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Otetaanpa vielä ottelu kerrallaan viimeisen viikon ennakot:

Price-Wright: Price tarvitsee vähintään tasurin edes teoreettisiin jatkomahdollisuuksiin, jolloin Suljovicin ja Gurneyn pitäisi hävitä omat ottelunsa. Pricen voitolla Suljovic ja Gurney tarvitsevat voitot, sillä jopa 8-6 vie Pricen legierossa tasatilanteessa edelle. Wright voi heittää täysin vapautuneesti, ja vaikka Wright tänään jäikin MVG:n jalkoihin, keskiarvo oli silti vähän vajaa 103.

Wade-Cross: Wade tarvitsee vähintään tasurin varmistaakseen paikkansa omin käsin, muussa tapauksessa Suljovic ja Gurney painelevat voitoilla ohi. Price jää joka tapauksessa taakse. Cross tarvitsee voiton varmistaakseen ykkössijan ja 25000 puntaa, sillä MVG:llä on vain pykälän huonompi legiero ja voitosta saa aina minimissään +2.

MVG-Suljovic: Riippuen Crossin otteista MVG:llä joko on 25000 punnan verran panosta ottelussa tai ei lainkaan. Suljovic haluaa ehdottomasti voiton, mutta tasurillakin on vielä mahdollisuudet jatkoon sillä ehdolla, että Wade on hävinnyt ja Gurney ei voita. Suljovic tappiolla pihalle jos Price on voittanut. Heittäjien tempo on kuin yö ja päivä, ja tämä voi koitua ratkaisevasti Suljovicin eduksi, mikäli MVG:llä ei ole ottelussa panosta.

Gurney-Smith: Gurneylla on erinomainen paikka heittää omasta jatkopaikastaan viimeisenä. Suljovicia suuremmalla voitolla varmuudella jatkoon, saman suuruisella tai pienemmällä voitolla jatkoon jos Wade on hävinnyt oman ottelunsa. Tasuri riittää jos Price ei ole voittanut ja Suljovic on hävinnyt. Gurney tappiollakin jatkoon jos Price ei ole voittanut ja Gurney häviää Smithille Suljovicin tappiota pienemmillä lukemilla. Smith heittelee enää huvikseen mutta varsinkin vähentää kohtalaisen lujaa, joten ei Gurney tässä ottelussa helpolla pääse, mutta jokainen voitettu legi lopputuloksesta huolimatta on tärkeä.

Huh huh, parempi varmaan seurata matsi kerrallaan. Veikkaan jotta Pricellä ei kestä kasetti ja Wrightin kanssa tulee suukopua, Wade ja Cross pelaavat 7-7, Suljovic häviää MVG:lle selvästi ja jatkoon menevät siis MVG-Cross-Wade-Gurney.

EDIT: Viimeinen kierros pelattiinkin eri jarjestyksessa kuin ylla, joten nama spekulaatiot voi heittaa roskikseen.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Pääsi Price näköjään Gurneynkin ihon alle, matsin jälkeen oli jotakin draamaa kun Gurney voitti viimeisen legin tasoittaakseen ottelun.
Onhan tuo jäämies varmaan PDC:n ärsyttävin persoona. Multa jäi kyllä huomaamatta, mistä se kärhämä aiheutui. Ei ne Pricen tuulettelut nyt sentään ihan övereitä olleet. Välituuletus PO-mahdollisuuden säilymisestä ei kai mene vielä rajan yli? Jännäksi menee kyllä vika kierros. Wrightin kanssa kukaan ei kyllä saa suukopua aikaan, joten Pricen kasetti luultavasti kestää. MvG pudottaa Mensurin jatkosta, se lienee selvin asia. Mutta kestääkö Gurneyn kasetti Smihtiä vastaan? Veikkaan että kyllä. Wade tuskin Crossia voittaa, vaikka onkin ollut vahvassa vireessä. Legit ovat sen verran plussalla, että päässee jatkoon kaikesta huolimatta. Eli Gurney nousee kolmanneksi ja Suljovic jää rannalle. Waden putoaminen vaatisi jo pientä ihmettä Suljovicilta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Muuten meni ennakkoaavistus oikein, mutta Wade oli kuin olikin Crossia vahvempi. Cross heitti hiukan epätasaisesti, Wade oli lopun tuplarähmintä lukuun ottamatta tasaisen varma. MvG siis voitti runkosarjan ja kohtaa Mahtileuan. Wade ja Cross ottavat semeissä uusinnan. Sen verran pienet marginaalit, etten lähde ennustelemaan mitään. Aseella uhaten finaaliveikkaus MvG vs. Wade.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Ennakoitu nelikko sielta tosiaan semeihin meni. Price teki voitavansa, mutta illan kovatasoisimmassa kamppailussa Gurney hoiti Smithia vastaan omansa ja kun MVG pika pikaa 4-0 -johtoon karattuaan lasketteli voittoon, Pricen kohtaloksi koitui viides tila. Illan paatoskamppailussa Wade oli juuri eron mukaisesti Crossia tasaisempi, mutta paallimmaisena tasta ottelusta jai mieleen Crossin kyvyttomyys iskea ratkaisuhetkilla 9. legissa, kun panoksena oli kuitenkin runkosarjan voittopalkinto. MVG:lle taskuun siis jo seitsemas perattainen runkosarjan voitto.

Kauden keskiarvoksi MVG:lle muodostui 101.94 (seuraavaksi parhaana Cross 99.69) ja tuplavarmuuttakin loytyi ykkossijaan oikeuttavan 49% verran. Todella isoja katkoja nahtiin kauden mittaan useita: 170 Price, Smith ja "Barney"; 164 Cross ja 161 Wade. Haastajista myos Humphries katkoi 161. Toki silmasta heiteltiin taman tasta pienempiakin kolminumeroisia poikki. Kuriositeettina MVG:n suurin katko kaudelta oli "vain" 132, vaikka 170 oli piikilla useampaankin otteeseen.

Veikkaan veli @Leon :in tapaan, etta semeista jatkoon menevat MVG (taysin ylivoimaisella esityksella 10-3 mitaan Superleualta pois ottamatta) seka hienon liigakautensa finaalipaikkaan kruunaava Wade (trillerin jalkeen lukemin 10-8). MVG on vahan niin kuin klassinen futis-Saksa: tahkotaan ensin koko kausi tikkaa tauluun ja lopussa MVG voittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Onko toi Smith muuten hukannut 20-30 kg jonnekin? Muistin paljon läsömmäksi.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Onko toi Smith muuten hukannut 20-30 kg jonnekin? Muistin paljon läsömmäksi.

Nayttaisi silta, etta on laihtunut. Viela, kun saisi paakoppaansa ruuvattua, niin mahdollisuuksia olisi vaikka mihin. Tuntuu silta, etta Smith ei talla kaudella ole isoissa valoissa oikein viihtynyt. Heittaminen menee helposti sellaiseksi roiskimiseksi, kun tulee pieniakin vastoinkaymisia.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Tänään pelataan siis premier leaguen finaalit, Viaplaylta klo 21 kuten tavallista. Illalla rientoja, joten täytyy pysyä uutispimennossa huomiseen saakka. Semeissä illan alkajaisiksi pelaavat MVG-Gurney sekä Cross-Wade. Paras ukkeli voittakoon!
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Finaali-illan ensimmäisessä kohtaamisessa MVG-Gurney pelattiin tasaisissa merkeissä. Gurney ei ollut tullut paikalle todellakaan kuvia kumartelemaan ja MVG:n finaalipaikka sinetöityi vasta ankaran taiston jälkeen lukemin 10-7. Tauolle mentiin lukemista 5-5.

Toisessa semissä Rob Cross jäi James Wadea vastaan 1-3 tappiolle, mutta pisti isompaa vaihdetta silmään ja voitti 9 seuraavista 11 legistä. Loppulukemat siis 10-5.

Finaali oli alkuun MVG:n juhlaa, tilanne oli nopeasti 5-1 eikä Cross päässyt kovin montaa tikkaa edes tuplia kokeilemaan. Cross sai tämän jälkeen kuitenkin juonesta kiinni, vei kolme seuraavaa ja kavensi 5-4:ään. Paikat oli lähteä tauolle tasatilanteesta, mutta vire hieman katosi ja tuplien kanssa takkuilu tarjosi MVG:lle paikan, jota ei jätetty hyödyntämättä. Tauon jälkeen Cross ei pystynyt varsinkaan takapellosta paineistamaan riittävästi, eikä saanut myöskään pelejä poikki ja näin voittolukemat MVG:lle viidennen liigamestaruuden sinetiksi 11-5.

Jälkihaastatteluissa MVG tuumasi että oli haastava kausi kun koko kauden sai kiriä Crossin kanssa, mutta oli tyytyväinen, että pystyi käyttämään tilaisuutensa. Cross puolestaan antoi maailman parhaalle tunnustusta ja lupasi, että kyllä tämä pysti vielä MVG:n nenän edestä kuitenkin viedään. Hienoja pelaajia molemmat.

Premier League on ylipäätään mahtava kilpailu, kun neljän kuukauden ajan täytyy olla viikosta toiseen kovassa iskussa. Eikä liigan pahnan pohjimmaisetkaan ole todellakaan mitään huonoja heittäjiä, vaikka kontrasti sarjataulukossa antaisi niin ymmärtää. Heittokeskiarvot ovat kuitenkin kauden mittaan vähän yli sadan ja 95 seutuvien välimaastosta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
World Cup alkoi. Etelä-Afrikka pudotti Pohjois-Irlannin 5-4. Gurney näytti siltä, ettei juuri vähempää olisi voinut kiinnostaa. Parinaan Dolan, ilmeisesti eivät ole ainakaan ihan parhaat kaverukset. Tai sitten osasivat piilottaa joukkuehenkensä täydellisesti. Ilmeistä päätellen sitä ei ollut. Japani pudotti Gibraltarin, mikä ei ainakaan minulle ollut yllätys. Tiukka matsi sekin oli, vaikka ei tasollaan häikäissyt sekään. Nää on nää paripelit joskus tämmösiä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Uusi-Seelanti ei antanut mitään mahiksia Liettualle, mikäli on 5-1 -numeroita uskominen. Matsi jäi näkemättä, kun ei oikein kiinnostanut. Sitten tuli perään Belgia vs. Hong Kong, missä mätettiin jo tulosta ihan kivasti. Keskarit molemmilla jo sentään yli 90. Vikaa legiä lukuun ottamatta Van Den Berg ei saanut oikein tulosta, mutta jannun viimeiset kuusi tikkaa olivatkin sitten täydelliset. Ensin täydet ja sitten 136 pox ja kättely. Parempi Huybrechts oli tasaisen varma ja parille voikin ennustaa menestystä näissä kekkereissä. VdB on kaksinkertainen junnujen maailmanmestari ja K. Huybrechts on viskannut tv-kisoissa 9-tikkaisen MvG:tä vastaan. HK:n Lam vaikutti ihan pelimieheltä. Leung sai välillä kyllä tulosta, muttei oikein poikki. Loppunumerot 5-1 siinäkin, mitkä mairittelevat kyllä hiukan Belgiaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ja paskat matsit jatkuivat Swe-Bra. Magnus Caris ei suostu pistämään nauloja naftaliiniin. En kyllä käsitä, miten noin vajaalla saatolla voi tehdä noin pitkän uran. Riitti brasseille. Singaporen Limit pistivät kaikkien iloksi Walesin katsomoon. Teräsvaari Paul se vaan jaksaa, eikä pojanpojanpoika Harith hänkään huonosti heittänyt. Kiitos siitä, ei tarvitse katsella näissä skaboissa enää Gerwyn Pricen naamaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Illan viimeisissä matseissa ei sitten yllätyksiä nähty. Saksan Schindler&Hopp menivät vaivatta jatkoon, Unkarista ei ollut juuri vastusta. Pojat ovat ennenkin heittäneet hyvin parina. Skotlanti - Tanska oli ihan yhtä maalia, kuten saattoi odottaakin. Anderson ja Wright olisivat voineet kävellä kotiin, jos tuon olisivat tyrineet.

Suomella on sitten huomenna kova paikka Australiaa vastaan. Whitlock ja Anderson ovat kyllä sen tason seppiä, että oma taso pitää ylittää. Toissa vuonna Kantele&Viljanen kyllä pistivät kunnolla kampoihin Walesille, mutta Price voitti tuon matsin käytännössä yksinään. Viime vuonna pääsivät sentään kakkoskierrokselle, mutta Belgian hirmut olivat sitten liian kovia. Kokenut ja kova kaksikko Suomella kyllä on, mutta voihan tuo olla hiukan isät vastaan pojat. Paripelissä kaikki on silti mahdollista. Parista toinen epävireessä, niin yllätyksiäkin sattuu.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Italia-Kanada olikin todella kovatasoinen vääntö varsinkin keskivaiheilla; loppukeskarit taisivat jäädä kuitenkin ”sentään” 95 nurkille, joka on paripelissä varsin siedettävä lukema. Känädä jatkoon lukemin 5-3. Longin iso katko oli jäätävä ja Murschell heitti hyvin tulosta ja hakuja. Vähän oli showmiehen elkeitäkin nuoressa heittäjässä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei sitten. Kaikki saumat oli voittoon. Whitlock ja Viljanen olivat omalla tasollaan. Kantele ei oikein nakutellut tulosta, mutta sai sentään tuplan vai pari. Anderson oli aika vaisu, mutta katkaisuframessa heräsi, valitettavasti. Harmittaa hiukan, kun syötönmurtojen jälkeen eivät pystyneet pitämään omiaan. Rutiinin puutetta. Taidot kyllä riittävät paljon pitemmälle.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Ei sitten. Kaikki saumat oli voittoon. Whitlock ja Viljanen olivat omalla tasollaan. Kantele ei oikein nakutellut tulosta, mutta sai sentään tuplan vai pari. Anderson oli aika vaisu, mutta katkaisuframessa heräsi, valitettavasti. Harmittaa hiukan, kun syötönmurtojen jälkeen eivät pystyneet pitämään omiaan. Rutiinin puutetta. Taidot kyllä riittävät paljon pitemmälle.

Kanteleen kohdalla huonoon saumaan tuli tuollaiset 30 ja 28 pisteen vähennykset. Viljanen osoitti hienosti heti avauslegissä että tänään kulkee nakaten täydet ja mahdollistaen murron heti kättelyssä. Harmillisesti Viljasen molemmat 124:n yritykset päätyivät ulkopihaan. Aussit olivat juuri numeroiden verran parempia, kun veivät ratkaisulegin aloitusedun ja Wizardin rutiinin turvin, vaikka mahdollisuudet yllätykseen olivat kyllä olemassa.

Illan muista otteluista ei oikeastaan mitään muuta raportoitavaa paitsi että Filippiinien ukot pitivät Englantia huomattavasti loppunumeroita ahtaammalla ja Itävallan nousu Venäjää vastaan 1-3 -tappiotilanteesta oli hurja. Suljovicin pari heitti tuosta eteenpäin aivan hurmoksessa ja vaikka molemmat venäläiset heittivät hyvin, niin itävaltalaisten voitto oli kyllä täysin ansaittu.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Odotin hiukan, että Suljovicin parina olisi ollut se nuori lupaavasti paiskonut kloppi, jolle Kanadan John Norman nuorempi meni ihon alle ihan huolella. Tilanne meinasi hiukan eskaloitua, mutta Mensur tajusi rauhoitella kloppia ajoissa. Oli aika vaivaannuttavaa katseltavaa se matsi.

Lerchbacher oli näköjään viime vuonna jo tuon Rodriguezin tilalla. Ehkä tuo 2017 farssi vaikutti valintoihin. Putosivat vuosi sitten heti ekalla kiekalla Japanille. Aika pienillä marginaaleilla menee tuo parikisavaihe.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös