F1 2018 (PS4, Xbox One , PC)

  • 9 354
  • 24

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Aloitetaas nytten ketju tällekkin pelille kun, ollaan saatu ensimmäiset tiedot pelistä. Julkaisu on 24.8.
Tietenkin näkyvin uudistus on HALO, mutta ainakin ohjaamokamerasta sen silmien edessä olevan tangon saa poistettua näkyvistä. Viivoilla pari ensitietoa pelistä.

- Uusia cutsceneja ja pari uutta kontaktihenkilöä
- Haastattelut on lisätty takaisin Career modeen. Ilmeisesti aikarajoitettuja myös , joten vastaus pitää antaa tietyn ajan puutteissa.
- R&D systeemi on uusittu jälleen ja enään ei pitäisi olla mitään kultaista polkua onneen, vaan myös sattumalle on jätetty enemmän varaa
- Kausien välissä voi tulla ns "sääntömuutoksia" eli esimerkiksi Moottoriin tai autojen runkoihin voi tulla muutoksia, joka tarkoittaa, että kehitystyö nollaantuu tietyn kohteen osalta ja tämän myötä voimasuhteet voivat sekoittua randomisti.
- Nyt myös muilla kun omalla tallilla on mahdollisuus nousta kärkeen. Codemastersin tekemässä testissä, viiden kauden jälkeen top 3 oli, Mercedes - McLaren - Force India
- Sopimusneuvottelut on uusittu täysin ja pelaaja voi myös ilmaista mikäli on kiinnostunut liittymään tiettyyn talliin.
- Pelaajan persoonallisuus vaikuttaa sopimuksen saantiin. Esim Mercedes haluaa "tylsiä" ja tallille uskollisia kuskeja, kun taas esim Red Bullille kelpaavat show-miehet.
- AI puolustaa nyt agressiivisemmin sijoitustaan ja saattaa Verstappenmaisesti pistää luukut kiinni
- Renkaiden lämpötilalla on suurempi merkitys ja pitää myös hallita kisan aikana

Vahvistetut klassikkoautot
  • 1972 Lotus
  • 1976 Ferrari
  • 1976 McLaren
  • 1978 Lotus 79
  • 1979 Ferrari
  • 1982 McLaren
  • 1988 McLaren
  • 1991 McLaren
  • 1992 Williams
  • 1995 Ferrari
  • 1996 Williams
  • 1998 McLaren
  • 2002 Ferrari
  • 2003 Williams
  • 2004 Ferrari
  • 2006 Renault
  • 2007 Ferrari
  • 2008 McLaren
  • 2009 Brawn GP
  • 2010 Red Bull
Kyllähän tämä peli tulee ostettua varmasti. Ainoa kysymys on vain että ennen änäriä vai vasta änärin jälkeen.

Traileri F1® 2018 | OFFICIAL GAMEPLAY TRAILER | MAKE HEADLINES [UK] - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Uusi traileri pelistä tullut. Esitellään mm. "Regulation change". Näyttää kyllä hyvältä ja saisi Änäri ottaa mallia miten uudistetaan peliä... Nyt esimerkiksi autoa kehittäessä on Williamsilla ja Sauberilla luonnollisesti enemmän mahdollisuuksia päivittää autoa kuin kärkitalleilla. Tämä periaatteessa mahdollistaa että 10 kaudenkin jälkeen voimasuhteet voivat olla miten päin vain, eikä niin kuin edellisessä versiossa jossa jokaisella tallilla oli samat päivitykset käytettävinä

F1 2018 | Making Headlines | Car Research & Development System | Developer Diary 2 [UK] - YouTube
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Nyt on Career Modea takana 4 kisaa McLarenilla ja kasassa 2 pistettä. Talli kuitenkin laittoi tavoitteeksi saada seuraavasta kahdesta kisasta 25 pistettä, joten aina taivaissa on odotukset, suhteutettuna auton ja omaan vauhtiin. Toivottavasti eivät siis potki pihalle, jos ja kun tuo epäonnistuu.
Muuten kyllä voi suositella peliä kaikille, jotka ovat aikaisempiakin painoksia pelanneet. Eteenpäin on menty.. ei hirveästi mutta kuitenkin.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Pakko kompata. Ajettavuus mennyt paljon eteenpäin ja ekaa kertaa saan auton pysymään hanskassa suht vaivattomasti ilman luistonestoa. Ilman ajoapuja mennään McLarenilla myös. Yksi voitto on tullut vaikeusaste ongelmien takia. Nyt kanadassa ja AI 80. Ajoin viidenteen ruutuun ja joten ehkä 5-10 pykälää voisi vielä nostaa. Tosin Montreal on ollut aina hyvä rata minulle pelistä riippumatta.

AI edelleen vähän hölmö taktiikoiden kanssa, mutta agressiivisuus ohitustilanteissa paljon parantanut. Kimikin voittanut jo kaksi kisaa ja johtaa MM-sarjaa.
Mukava olisi jos AIn tasoa saisi säädettyä sessioiden välissä niin olisi helpompi löytää se optimaalinen taso itselleen nopeammin.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Edeltävillä kirjoittajilla taitaa olla ns. enemmän rataa takana kun meikäläisellä tämän pelisarjan parissa. F1 2009 taitaa olla ainut minkä olen omistanut ja F1 2006 oli kyllä aikoinaan maaginen. Edellistä painosta tuli pelattua jonkun verran ja siitä himoiten oli hommattava pitkästä aikaa oma peli.

Careeria täälläkin pelataan ja kahden kisan jälkeen sijoitukset ovat olleet 6:s ja 8:s. Sauberilla oli lähdettävä haastamaan itseään ja AI on 75, mutta realistisemmin ajateltuna voisi hieman nostaa itsekkin. Project Carsin avulla päässyt kiinni taas ajamiseen.

Hauskoja nämä AI:n sijoitukset. Toisissa harjoituksissa Magnussen painoi toiseksi kovimman ajan, tiedä ajoiko kärkikuskit sitten hitaammin? Ainakaan aikojen perusteella en usko. Toisessa kisassa Räikkönen lähti sijalta 10, ollen lopputuloksissa toinen ja Vettelin lähdettyä sijalta 14. Sieltä hän ei kuitenkaan pisteille selvinnyt.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Paul Ricard oli kyllä sellainen sokkelo, että joutui laittamaan ekoihin treeneihin ajolinjan päälle että tietää mihin ajaa. Tasainen ja tylsä rata.
Mikäli haluaa opetella ajamaan ilman luistonestoa niin siihen tämä rata on mitä parhain. Voi huoletta pyörähdellä ilman pelkoa että osuisi mihinkään.
Kanttarit matalia ja loivia joiden yli voi aika surutta ajaa.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Kehutaan taas vähän lisää. Careeria ajelen McLarenilla ja eilen aloin hinkkaamaan Time Trialia konsolifinin sarjan karsintojen myötä, Ferrari menee kuin kiskoilla verrattuna
McLareniin ja kanttareiden ylitys sekä jarruttaminen on aivan eri planeetalta. Espanjaan ajoin eilen 1:18.9. Tänään aamulla sain raapaistua siitä 0.6 pois.
Itsellä siis verrokkipelinä F1 2016 kun viimevuotinen jäi niin vähälle pelaamiselle. Vielä on klassikkoautot testaamatta.

Jonkunlaisen telemetrian kun vielä saisi niin näkisi missä häviää eniten kärkiajoille.
 

Vercetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tuli ostettua nyt F1 ensimmäistä kertaa vuosina 2005 ja 2006 ilmestyneiden pelien jälkeen, ja näin muutaman intensiivisen pelikerran jälkeen on jo todettava, että peli on kyllä erinomainen. Varsinkin ajotuntuma ja grafiikat tekivät vaikutuksen heti.

Lähinnä time trialia on tullut hinkattua toistaiseksi ja muutamia lyhyitä hupikisoja testimielessä. Tässä vaiheessa en ole vielä juurikaan lähtenyt säätämään autoa, vaan aika on mennyt lähinnä itse ajamisen opetteluun. Tarkoitus on oppia ajamaan ilman luistonestoa, automaattivaihteita ja lukkiutumattomia jarruja. Luistoneston vähensin jo keskitasoon ja lukkiutumattomat jarrutkin jätin pois. Manuaalivaihteilla olen ajellut alusta asti, mutta luistonhallinnan ja jarruttamisen treenaamiseen on helpompi keskittyä, kun ajelee välillä automaatilla.

Ajaako porukka muuten ratilla ja polkimilla vai ohjaimella? Itse ajan PS-ohjaimella, ja ohjaus tuntuu tatilla käännellessä paikoitellen hieman liian herkältä ainakin omaan makuuni.
 
Viimeksi muokattu:

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Ajaako porukka muuten ratilla ja polkimilla vai ohjaimella? Itse ajan PS-ohjaimella, ja ohjaus tuntuu tatilla käännellessä paikoitellen hieman liian herkältä ainakin omaan makuuni.
Tuli tuota edellistä versiota pelattua ratilla ja polkimilla, kun kaverilla oli peli sekä kamat. Nyt joutuu vielä tyytymään PS -ohjaimeen, mutta kyllä jossain kohtaa tulee tuo ratti hommattua. Ihan erilainen meininki. Varsinkin radoissa joissa on pitkiä loivia mutkia on hankala pitää flowta yllä ohjaimella kuin ratilla. Mm. Silverstone on ohjaimella aika vaikeaa, saatika Monaco.

Tuli Careerissa vaihdettua tallia Renaulttiin ja ajattelin, että sillä voisi pelaillakkin kauemmin. Muutama kisa on sillä nyt alla ja omasta lempparista Spasta tuli voitto. 50% kisalla kun mennään, niin Spassa joutui jopa 3 kertaa varikolle. Sade yllätti ekan stintin jälkeen eikä kyennyt niillä renkailla pidempään vetämään. Sade loppui myös loppupuolella jolloin varikkokäynti oli pakollinen. Vandoorne johti kilpailua, kun keltaiset liput häiritsi kilpailua hyvin paljon ja kilpailusta keskeytti mm. molemmat mersu kuskit sekä Vettel. Valitettavasti Vandoorne jäi neljänneksi.

Unkarissa Räikkösellä kävi normit ja keskeytti vikalla kierroksella jolloin nousin podiumille, edelle jäi muuan Grosjean yhdellä pysähdyksellä. Huonointa tässä pelissä on se, että jos huonot kuskit tekevät yhden pysähdyksen, ovat useammin korkeammalla. Unkarissakin on vaikea ohittaa, niin siellä veti junaa Sauber kuljettajat, mistä eivät muut päässeet ohitse. Tämä edesauttoi sitten Grosjeaniakin joka ylsi toiseksi.

Botit kyllä ovat agressiivisempia, mutta radoissa joissa drs alueet ovat lyhyitä eivät pääse ohitse toisistaan.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Itsekkin padilla ajelen ja itse nopeudessa ei mielestäni ole mitään vikaa. Sen sijaan tulee aina silloin tällöin tehtyä typeriä virheitä, mutta se nyt varmaan johtuu ihan itsestäni. Esim äsken Careeria pelatessani, pit stopin jälkeen puli autoa nurmikolle ja auto seinään.. Ja maine sen kuin laskee laskelmistaan
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo flashback mahdollisuus näissä sais olla vähän tiukempi. Esim kisan aikana sais vaan tietyn määrän käyttää flashbackeja. Nyt voi ajaa seinään vaikka sata kertaa ja kisa sen ku jatkuu.

Se myös ottaa päähän ku botti on sussa kiinni jossain suoralla nii aika usein se ajaa sun takarenkaaseen ja pyöräyttää sut seinään eikä saa mitään rangaistusta. Onneks on flashback.

Hyvä peli kyllä noin muuten.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo flashback mahdollisuus näissä sais olla vähän tiukempi. Esim kisan aikana sais vaan tietyn määrän käyttää flashbackeja. Nyt voi ajaa seinään vaikka sata kertaa ja kisa sen ku jatkuu.
Toisaalta itsehän sinä saat päättää käytätkö niitä.
Ymmärrän kyllä, että se kynnys on aika matala käyttää, jos kertoja on rajaton määrä ja olet ajanut jotain kisaa jo helvetin pitkään, joka päättyisi tyhmään virheeseen yms.
Muistaakseni joissakin aiemmissa peleissä pystyi itse rajaamaan flashbackien määrän per viikonloppu tms.

Itse olen pysynyt päätöksessäni etten käytä flashbackia muuhun kuin mahdollisiin tekoälyn perseilyihin.
Monacossa oli käyttö lähellä, kun ajoin ihan helvetin hyvää kisaa ja olin McLarenilla seitsemäntenä, kunnes sitten kolautin ripustukset paskaksi noin kolme kierrosta maalia 50% kisassa.
Hetken siinä mietin, että käytänkö vai en, mutta pysyin päätöksessäni.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Monacossa oli käyttö lähellä
Mä en koskaan, ikinä oo osannu ajaa Monacossa. Pelaan 85 vaikeustasolla ja sen verran lujaa seiniä nuollen pitäis ajaa pärjätäkseen et ei tuu mitään, vähintään joka toinen kierros kolahtaa johonki. Oonki nykysin suosiolla lopettanu sen kisan ensimmäiseen seinään ajamiseen.

Tällä hetkellä mennään Haas tallissa ekaa kautta, ja yli kymmenen kisaa takana, mm pisteissä kolmas. Hyvin on lähtenyt.

Lähdöt ovat myös mulle heikko kohta, joka lähdössä tuntuu et porukkaa menee ohi molemmilta sivuilta, mut onneks nää saa yleensä kuitattuu ekassa mutkassa kun jättää jarruttamisen vähän myöhempään.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Täällä kans yksi, jolle Monaco on täyttä tuskaa. En ole koskaan osannut ajaa tuolla, kamala rata. Maksimissaan menee joku 8 kierrosta puhtaasti, sitten kolahtaa johonkin.

Flashbackia pyrin käyttämään mahdollisiman vähän, omiin virheisiin en oikeastaan käytä ikinä. Tekoäly sen sijaan välillä vetää niin vihkoon, että pakko ottaa homma uusiksi. Jossain vanhemmassa versiossa flashbackeja tais olla 3 per kisa.

Kautta on nyt takana 15 kilpailua, ja yhden kerran on turva-auto tullut radalle, mikä tuntuu varsin vähäiseltä määrältä.

Mahtava peli tämä on, ehdottomasti hintansa väärti.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Ihmeellisiä bugeja tullut vastaan, Belgiassa luulin jo ajaneeni paalulle, mutta Ocon veti sitten 3 sekuntia nopeammin viimeisen sektorin, ja otti paalun. Samoin Suzukassa Hamilton ajoi 2.5 sekuntia nopeammin mitä muut. Kisassa mentiin kuitenkin lähes samaa vauhtia.

Peli on muuten edelleen loistava. Toinen kausi menossa, ja voimasuhteet tasaantuvat kyllä koko ajan. Suosittelen jos laji yhtään kiinnostaa.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Vaikeustasoltaan tuntuu olevan edeltäjiään vaikeampi peli. Ajan itse career modea legendilla (98) Renaultilla. 1 Kausi takana jossa hävisin tallikaverille pistein 90-40. Joka toisessa kisassa tulee itse mokailtua jotain, oli se sitten auton/etusiiven hajottamista tai huonoa aika-ajoa. Padilla ajelen, joten käytän automaattivaihteita. 2016 tuli ajettua Manuaalilla, mutta jotenkin tuo ajaminen on mukavempaa automaattivaihteilla, ainakin padilla pelattaessa.
Heti ekan kauden jälkeen peli nollasi Aeron ja Chassiksen ja seuraavaan kauteen siirryttäessä muutamat tallit ottivat ison loikan ylöspäin, kun taas Williamsin käyrä näytti rajusti alaspäin ja ovat nyt melkein 2 sekuntia hitaampia kuin toiseksi hitain talli :D
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Onko muilla Padilla ajavilla vaikeuksia Monacossa? Oikeastaan 3 edellisen pelin kanssa on jo ollut sama homma eli jos ei sada niin sitten Monacosta tulos on sijoilla 15-20, mutta todennäköisimmin keskeytys. Jos saatkin hyvät kierroksen esim aika-ajoissa niin kisassa renkaat ovat pilalla viimeistään 3 kierroksen jälkeen ja sitten auto onkin jo ihan mahdoton ajettava ja häviät sekuntti kaupalla muille kunnes aliohjaat seinään ja peli on siinä. Olen harkinnut jopa flashbackien käyttöön ottamista Monacon kisoja varten, mutta en vielä ole viitsinyt koska tuntuu vähän alhaiselta. Tosin olisi peli-ilon kannalta, aikas hyvä asia. Harjoituksissa olen kyllä niitä käyttänyt, koska ei tuota rataa muuten oppisi koskaan jos harkat päättyisivät ekaan kolhuun.
2010-2013 peleissä Monaco oli varmaan helpoin rata itselle, mutta nyt se ei ole edes vaikea vaan oikeastaan mahdoton
 
Viimeksi muokattu:

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
@Bunder En kyllä ymmärrä kuinka voit ajaa noin kovalla tasolla padilla. Itsekkin ajelen padilla ja vaikka ajo tuntuukin hyvältä, en pärjäisi tolla tasolla vaikken ole kokeillutkaan. Tällä hetkellä taso on 79, ja tosta voisi aavistuksen ylöspäin laittaa, viime kisassa Rellulla kolmas. Monaco on aivan syvältä ja siinä menee lähinnä hermo. Ajelen puolikkaita täydestä kisasta eikä vaan jaksa oikein ajaa sitä. Rasittava vaikka onkin hieno rata, paikanpäälläkin päässyt ihastelemaan katukuvassa.

Ongelma lähinnä itsellä on se, että vaikka paukutankin tuolla tasolla kovimpia kierroksia hyvillä renkailla, niiden säilyttäminen edes kohtalaisina tuottaa vaikeuksia. Bottas oli 9 kierrosta ennen maalia n. 4 sekunnin päässä, mutta oli loppusuoralla lähes vieressä kun ohitettiin maaliviiva. Renkaita en vain osaa pitää hyvinä. Se on kiusallista, koska tietää ajavansa lujaa mutta sitten renkaat tuovat oman makunsa ajamiseen. Manuaalivaihteilla pelailen. Renkaiden kanssa otetaan neuvoja vastaan.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
@Bunder

Ongelma lähinnä itsellä on se, että vaikka paukutankin tuolla tasolla kovimpia kierroksia hyvillä renkailla, niiden säilyttäminen edes kohtalaisina tuottaa vaikeuksia. Bottas oli 9 kierrosta ennen maalia n. 4 sekunnin päässä, mutta oli loppusuoralla lähes vieressä kun ohitettiin maaliviiva. Renkaita en vain osaa pitää hyvinä. Se on kiusallista, koska tietää ajavansa lujaa mutta sitten renkaat tuovat oman makunsa ajamiseen. Manuaalivaihteilla pelailen. Renkaiden kanssa otetaan neuvoja vastaan.
Tuossa hyvä ohje renkaiden säästöön F1 2017 TIPS AND TRICKS FOR TYRE MANAGEMENT . Kannattaa myös myös kehittää Chassiksen kohdalta niitä asioita jotka auttavat säästämään renkaita. Siitäkin on iso apu.
Nyt toinen kausi menossa Renaultilla ja Ranskan kisassa oli tähän mennessä paras suoritus tallilta , kun tiimikaveri Hulkenberg oli aika-ajoissa toinen ja itse kolmas. Tässä pelissä onneksi auton kehittäminen on vähän nopeampaa kuin esim. edellisessä painoksessa. Nyt olen Renaultin saanut jo ihan Red Bullin kantaan.
 

Altec

Jäsen
Kolmatta kauttta ajellaan. Williamsilla kaksi ensimmäistä kautta ja nyt Mclarenilla. Auto saatu kehitettyä ylivoimaisesti parhaaksi, joten maailmanmestaruus varmistunee jo neljä kisaa ennen kauden loppua.

Padilla ajellaan ja vaikeusaste tällä hetkellä 102, jota pitäisi varmaan vielä hieman nostaa. Ensi kaudeksi ajattelin yrittää siirtyä Mersulle, joka on tippunut vasta viidenneksi parhaaksi talliksi ja ajelee tällä hetkellä sijoista 8-12.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Toista kautta mennään. Vaihdoin Red Bulliin ja samalla Cockpit wieviin, joka pienen totuttelun jälkeen on kyllä palkitseva kuvakulma ajaa.
Spassa mennään ja sarjassa olen toisena 39pistettä Vetteliä perässä. Ricciardo pisteen päästä minusta.
Manageri on ekan kauden alkupuolesta alkaen markkinoinut Williamsia. Sopisin sinne loistavasti ja sama homma jatkuu
vaikka RB on tällä hetkellä sarjan paras auto ja viisi voittoakin tullut jo kauden aikana.
Vaihdoin kisapituuden 25% ja ne jaksaa ajan hyvin läpi. Ehkä joku 35% olisi optimipituus ja ihmettelenkin miksiköhän
tuota ei saa säätää vapaasti.

Cockpit kuvakulman kanssa saatan olla karvan hitaampi kun tv podin kanssa, mutta auto tuntuu pysyvän paljon paremmin
hanskassa ja flashbackkejä ei oikeastaan tule käytettyä kisoissa eikä aika-ajoissa enään ollenkaan.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Nyt tullut uraa pelailtua ja vertailtua myös muihin niin aika paljon hajontaa on miten tietyt tallit kehittyvät kaudesta toiseen. Tallikaverille olen tähän mennessä hävinnyt jokaisella kaudella. Itselläni suurimman harppauksen on ottanut Williams, joka on noussut jo melkein toiseksi parhaaksi talliksi. Paljonhan tuo riippuu, että mihin kohtaan "sääntömuutokset" osuvat ja ilmeisesti jossain vaiheessa nuo kaikki päivitykset nollaantuvat kertaalleen. Iloista nähdä, että esim. ensimmäistä kautta dominoinut Vettel on nyt sarjassa sijalla 13. Kolme kautta career modea takana ja tallien voimasuhteet ovat tällaisessa järjestyksessä

1. Renault
2. Red Bull
3. Williams
4. Force India
5. Ferrari
6. Mercedes
7. Sauber
8 Toro-Rosso
9. Haas
10. McLaren
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Codemasters julkisti tänään melko yllättäen F1 2019 pelin teaserin. Mukana on ensimmäistä kertaa myös Formula 2 luokka, joten melko varmasti Career moden voi aloittaa sieltä. Parastahan olisi jos ura olisi pakko aloittaa alemmasta luokasta, mutta eiköhän kaikki mulle heti nyt pelaaille ole Mercedes paikka tarjolla heti alkuun. Pelin pitäisi olla sellainen, että F1 paikka pitää ansaita, kuten F1 2006 oli. Jos aika, innostus tai taito ei tähän riitä niin sitten tyytyisi kausimodeen. Peli julkaistaan siis jo kesäkuussa, mikä oli kyllä melkoinen yllätys ja toki myös parempi ajankohta Formulapelin julkaisulle. Hirveästi ominaisuuksia ei julkaistu vielä, mutta F2 lisäksi pelissä on tarjolla autojen sekä kisakuljettajan kustomointi.
 

Kartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tullut tätä kuukausi nyt hakattua, ja tuli maanantaina hankittua tätä + muita ajopelejä varten ratti + polkimet.

Mukavempaa on ollut ajaa, mutta tuli samalla heitettyä sitten ratin saannin kanssa Traction Control kokonaan pois päältä, ja kyllä tuskaset muutama päivä on ollut opetellessa kuinka paljon missäkin kohdassa uskaltaa painaa kaasua, ilman että alkaa renkaat sutimaan ja auto lähtee kohti seiniä.

Pikkuhiljaa ajat paranee, ja tasaisuus ajossa alkaa löytyä, vaikka n. 3-4 sekunnin päästä ohjaimen kanssa tehdyistä ajoista ollaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös