Kiekko-Espoo 2019–2020

  • 230 855
  • 829

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Mielestäni normaaliolosuhteissa Hirso ei olisi mitenkään erityisempi pelaaja kuin vaikka Ryan Keller tai Ben Eaves. Itselle hänen arvoaan nostaa, että hän on ollut ainoita valopilkkuja espoolaisessa kiekkoilussa viimevuosien aikana. Hän henkilökohtasesti olemassa olollaan on luonut parempaa fiilistä kaikesta. Tekeekö se hänestä seuralegendan? Minusta kyllä. Vaikka hän ei ole matkalla niin pitkään on hän ollut niin vaikeina aikoina. Se ehkä itsellä korostuu. Muistan kun hänen ekalla kaudellaan joku fanikatsomosta totesi hänen olevan Herra Näkymätön. Aika nopeasti se asia muuttui.

Voidaan myös todeta ettei pelaajana Hirso ollut seuralegenda. Mutta ihmisenä ja vaikuttajana hän mielestäni on. Varsinkin jos jatkaa pidempääkin Kiekko-Espoon johdossa. Hänen tarinansa espoolaisen kiekkoilun mukana ei ole ohi.
 

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Minun papereissa pelaajan alkuperä vaikuttaa todella paljon, kun mietitään seuralegendoja.
Tämä on varmasti sama lähtökohta monella seuran ydinkannattajalla, jotka muodostavat ehkä läheisemmän suhteen rivipelaajiin. Minulla on vain henkilökohtaisesti erilaiset "arvoasteikot", jotka painottavat pelinlaatua ja konkreettisia saavutuksia/tekoja, silloin kun kyse on ns. "historiallisesti" merkittävästä pelaajasta - jollaiseksi näen esimerkiksi paidanjäädytysprosessin. Itselläni on sellainen romanttinen visio, että joskus vanhuksena vien vielä lapsenlapseni katsomaan Espoon matseja, katsellaan katossa roikkuvia paitoja, ja kertaan hänelle niiden kautta espoolaisen jääkiekon historiasta. Lehtisen paita katossa on minulle selviö ja hyvä asia. Se kertoo tarinaa espoolaistaustaisesta huippupelaajasta. Mutta Timo Hirvosen paikkaa katossa en osaisi selittää, koska tilastojen valossa hän oli pelkkä täytemies, jonka takia perään vähän lisää perusteluja tähän...

Otetaan mukaan vielä Hire, joka pelasi 572 ottelua Bluesissa ja edellisessä Kiekko-Espoossa. Pisteitä kertyi 177 mutta kuten Cami, myöskään Hiren seuralegendastatus ei tule pisteistä, vaan siitä tinkimättömästä työstä, minkä hän teki kaikkien neljäntoista Espoossa pelaamansa kauden aikana.
Mikä on tämä Hiren tekemä tinkimätön työ, joka teki hänestä erityislaatuisen? Jokainen lätkäpelaaja tekee tinkimätöntä työtä koko kiekkouransa ajan, muuten löytävät itsensä neppailemasta kiekkoa vähäisemmiltä areenoilta. Hire pääsi kuitenkin toteuttamaan lätkäpelaajan unelmaa ja pelaamaan ammattilaisena 14 kautta jääkiekkoa Suomen arvostetuimmalla sarjatasolla vain 12,92 pisteen kausikeskiarvolla ja lopulta -61 pakkasen puolella plus-miinustilastoissa, joten voi olettaa, että hänellä oli muitakin ansioita... Josta hän myös sai palkkaa. Joten mikä teki hänestä niin poikkeuksellisen, että ansaitsi silti tulla ikuistetuksi jäähallin kattoon?
Joonas Jääskeläinen teki Espoossa 99 maalia kausina, jolloin seura ei todellakaan kuulunut sarjan parhaimmistoon. Pidän tätä äärimmäisen kovana saldona ja hänkin pelasi sentään kahdeksan kautta Espoossa.
Joonas Jääskeläinen teki 172 pistettä kahdeksan kauden aikana, mutta samoilla varhaiskausilla Sergei Prjahin teki neljässä kaudessa 152 pistettä - eikä edustanut liigassa mitään muuta joukkuetta. Hän profiloitui Suomessa puhtaasti meidän pelaajaksi. Juha Ikonen teki 214 pistettä seitsemällä kaudella (hänet mainitsitkin ja hänen paidan itsekin ripustaisin kattoon). Joonas Jääskeläinen oli hyvä pelaaja, mutta ei hän millään kaudella mielestäni ollut joukkuetta kannatteleva pelaaja. Pisteiden valossa parhaan kautensa pelasi Pelicansien riveissä.

Koko tämän sekoilevan ajatuksenjuoksuni ydin on siinä, että minusta paidan tulisi saada kattoon myös (ja erityisesti) meriittien avulla, eikä pelkästään pelimäärien kautta (kuten itse näen Hirvosen tapauksen). Ajat muuttuvat ja perinteiden tulisi muuttua niiden mukana. Muuten taloudellisesti heikommat joukkueet eivät kykene nykypäivänä nostamaan kattoon muita kuin keskinkertaisuuksia, joiden pelitaidot eivät ole nostaneet riittävää kysyntää isommissa joukkueissa. Nykyaikaisen Hall of famen pitäisi mielestäni kuvata historiaa ja kunniottaa niitä pelaajia, jotka tiettyinä aikakausina kannattelivat seuraa - kuten Juha Ikonen, tai yrittivät tehdä joukkueen eteen jotain suurta, joka vaati henkilökohtaista uhrautumista - kuten Mika Rautio. Näiden pelaajien meriiteistä kaikki voisivat sitten riidellä keskenään, mutta ainakin katossa olisi pelaajia ja henkilöitä, jotka herättivät tunteita.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mikä on tämä Hiren tekemä tinkimätön työ, joka teki hänestä erityislaatuisen?
Ääh, en ehkä lähde tästä kirjoittelemaan enää enempää ainakaan tähän ketjuun ja tässä asiayhteydessä. Totean lähinnä että mielestäni Hiren paitaa ennen kattoon olisi pitänyt ehdottomasti laittaa vähintään Juha Ikosen paita, mutta oliko tämän puutteen taustalla sitten tulehtuneet välit vai mikä, että ei toteutunut.

Minulla on vain henkilökohtaisesti erilaiset "arvoasteikot", jotka painottavat pelinlaatua ja konkreettisia saavutuksia/tekoja, silloin kun kyse on ns. "historiallisesti" merkittävästä pelaajasta - jollaiseksi näen esimerkiksi paidanjäädytysprosessin.
Tässähän tämä, eli meillä on selkeästi eri arvoasteikot, millä asioita pohditaan. Ja sehän on vaan hyvä asia! Mielipiteitä kyllä maailmaan mahtuu eikä selkeää yksimielisyyttä tunneasioissa synny kuin todella harvoin.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onko Hirson lopettaminen edes varmaa? Onhan se totta että luistin ei liiku ihan samalla tavalla kuin parhaina vuosinaan, mutta mikäli ehtii treenaamaan niin olis edelleen todella tärkeä pelaaja joukkueelle. Kaikki on kiinni Kimistä itsestään. Mikäli hän haluaa vielä pelata niin silloin kannattaa pelata.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Onko Hirson lopettaminen edes varmaa? Onhan se totta että luistin ei liiku ihan samalla tavalla kuin parhaina vuosinaan, mutta mikäli ehtii treenaamaan niin olis edelleen todella tärkeä pelaaja joukkueelle. Kaikki on kiinni Kimistä itsestään. Mikäli hän haluaa vielä pelata niin silloin kannattaa pelata.

Ei, kyllä asia on kiinni myös organisaatiosta. Tällä kaudella Hirso ei toimistotyönsä takia ehtinyt treenaamaan, ja hän itse totesi että kentälle mennään treenien kautta. Eli jos Hirsoa pelaaminen yhä houkuttaa, pitää organisaation mahdollistaa hänelle aikaa toimistotyön lisäksi myös treenaamiseen.
 

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Totean lähinnä että mielestäni Hiren paitaa ennen kattoon olisi pitänyt ehdottomasti laittaa vähintään Juha Ikosen paita, mutta oliko tämän puutteen taustalla sitten tulehtuneet välit vai mikä, että ei toteutunut.
Voisin itsekin lisätä tähän, ettei minulla ole mitään Hireä tai hänelle osoitettua kunnianosoitusta vastaan. 14 kautta seurassa on kyllä meriitti, vaikka kysyntää muihin ympyröihin ei hirveästi olisikaan. En haluaisi poistaa paitaa katosta, vaan ripustaa sinne enemmän paitoja edustamaan espoolaisen kiekkohistorian eri aikakausia. Lehtinen muistuttaa jo nyt kivasti nousuajasta, jolloin Lehtinen, Långbacka, Lehterä dominoi. Ikonen edustaisi alkuperäisen kiekko-espoon loppuaikoja, jolloin hän ja Prjahin olivat valloittava parivaljakko. Laatikaisen paita muistuttaisi tietystä Blues-aikakaudesta. Hirso on ehkä parhaiten edustanut viimeaikaisia kiekkokäänteitä, jotka toivottavasti ovat merkki uudesta noususta.

Ohessa vielä muutama vastaus aiempiin kysymyksiisi, johon unohdin vastata.

Minusta on aika iso oletus sanoa, että Hirso päätti pysyä Espoossa vaikka tilipussi muualla olisi ollut suurempi. Perustuuko tämä johonkin tietoon vai pelkästään mutuun?
... TEKSTIÄ...
HIFK- ja Jokeri-kausiin mahtuu myös kolme yli 40 pisteen kautta, joten en ihan ymmärrä, miten hän vasta Espoossa pelatessaan muuttui hyvästä pelaajasta legendaksi. Johtuiko se siis nimenomaan tästä kaukalon ulkopuolella tapahtuneesta työstä?
Tuo palkkajuttu perustuu Hirson haastatteluun, joka tuli muistaakseni niihin Bluesin talousvaikeuksien aikaan. Muistin varassa joudun valitettavasti operoimaan, mutta sisältö liittyi siihen, että Hirso on jo maailmaa tarpeeksi nähnyt ja on aika asettaa juuret takaisin Espooseen.

Kyllä. Legendaksi Hirso on muodostunut minulle nimenomaan sen takia, että hyvien pelitaitojensa lisäksi hän edusti esimerkillisesti seuraa. Hifk ja Jokeri aikoina hän oli vain hyvä pelaaja. Koen, että täällä hän oli muutakin. Ja muutamilta Helsingissä asuvilta Blues-junnuvanhemmilta kuulin (asun itsekin Helsingissä), että juuri Hirso oli esikuva, jonka perässä junnut valitsivat mielummin Bluesin kuin kilpailijan. Tämä on tosin subjektiivista palautetta, mutta Hirso on tähänkin päivään osoittanut aitoa sydäntä espoolaisen kiekon eteen, joka minun silmissäni on muodostunut legendaksi.

Mutta totean tähän vielä sen, että minulle legendat ja suosikkipelaajat ovat eri asioita. Mm. Långbacka, Petro Koivunen, Juha Ikonen, Cami Miettinen ja Ben Eaves olivat suosikkejani. Mutta heistä vain Juhaa pidin seuralegendana.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
En oikein ymmärrä, että millaisin tavoittein osa palstalaisista lähti kauteen. Seura polkaistiin käyntiin tyhjästä, se maksoi edellisen yrittäjän rästejä pois, pyöri hyvin pitkälti vapaaehtoisvoimin joten mistä tulee ajatus siitä, että tuloksen pitäisi olla reilusti plussan puolella?
En voi sanoa muista, mutta omalla kohdallani ajatus menee näin. Seuran pitää perustettaessa olla vakaalla taloudellisella pohjalla. Näin ollen jo ennen perustamista tulot ja menot pitää olla arvioituna. Lisäksi menopuoli pitää laskea yläkanttiin jo tiedetyjen kertaluonteisten menojen päälle. Tällä varmistetaan, että pienet vastoinkäymiset eivät romuta koko juttua. Tulopuoli taas pitää laskelmoida hyvin varovaisesti, jotta budjettiin varmasti myös päästään. Käsittääkseni kauden aikana ei tullut isompia lisäyksiä menopuolelle. Myynti veti sen verran hyvin, että sitäkään tuskin budjetoitiin toteutunutta korkeammaksi. Näin ollen on ihan aiheellista odottaa hyvää tulosta. En siis tarkoita 15% tulosta, mutta alle 5% on itselleni pieni pettymys. Ellei sitten tietysti jotakin yllättävää menoerää tule julki. Esim 5% tulos ei ole kovinkaan erikoinen, mutta ala huomioiden, se olisi kyllä hyvä. Näin ollen 200k liikevaihdolla tulos saisi olla vähintään 10k. Ei mielestäni mitenkään utopistinen toive.
Nollatulos tai hiukan sen yli on mielestäni loistava alku uudelle seuralle. Nyt kun ensimmäinen kausi alkaa olla kaikinpuolin paketissa ja paljon oppia on saatu, on aika lähteä tavoittelemaan parempaa tulosta niin kaukalossa kuin taloudenkin osalta.
Vahva tulos jättäisi rahaa kassaan. Kesällä tulopuoli on kuitenkin aika pieni, joten tyhjästä on paha nyhjästä. Edelleen, ihan asiallinen toive.

Se pitää vielä sanoa, etten heitä kirvestä kaivoon, vaikka tulos olisi heikompi kuin toivon.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vahva tulos jättäisi rahaa kassaan. Kesällä tulopuoli on kuitenkin aika pieni, joten tyhjästä on paha nyhjästä. Edelleen, ihan asiallinen toive.

Itse ainakin lähtisin siitä oletuksessa että alunperinkin pääomaa on laitettu seuraan niin paljon että yksi tai muutama heikompikin tulos ei sen toimintaan vaikuttaisi tai että sitä ainakin voitaisiin pistää lisää tarvittaessa. Ei vaikuttaisi kovin vakaalta jos seuran toiminta olisi sitää kiini paljonko tehdään plussaa.

Ottaen vielä huomioon minkälaiset savuavat rauniot jätti Blues ja Espoo United niin näkisin että pieni tappio tai nollatulos tässä ei olisi kovinkaan huono tilanne vielä alkuun, varsinkin jos siinä on mukana vielä näitä perustamiskustannuksia ja muuta vastaavaa. Tulopuolta varmasti saa paljon parannettua vain sillä että saa toiminnan vakiinnuttua ja antaa tilanteen rauhoittua.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Itse ainakin lähtisin siitä oletuksessa että alunperinkin pääomaa on laitettu seuraan niin paljon että yksi tai muutama heikompikin tulos ei sen toimintaan vaikuttaisi tai että sitä ainakin voitaisiin pistää lisää tarvittaessa. Ei vaikuttaisi kovin vakaalta jos seuran toiminta olisi sitää kiini paljonko tehdään plussaa.
Jotakuinkin näinhän se on. Osakepääomaa on ihan kohtuullisesti liikevaihtoon nähden ja minimitavoite talouspuolella oli, ettei se hupene. Siihen on nyt ilmeisesti vähintään päästy. Tänään on tilikauden viimeinen päivä ja Kiekko-Espoo lupaili Facebookissa tarkempaa tietoa taloudesta kuun puolivälin tienoossa. Kun otetaan huomioon, että yhteistyökumppaneiden hankinta on aloitettu vasta vuosi sitten nollista, niin pidän nollatulosta ihan hyvänä saavutuksena. Käsittääkseni organisaatio on elellyt ensimmäisen kauden ns. kädestä suuhun, eli menopuoli on koko ajan mennyt tulopuolen ehdoilla. Hankintoja on tehty sitä mukaa kun rahaa on tullut sisään.

Ihan mielenkiintoista kuulla miten toimintaa aiotaan tulevalle kaudelle kehittää. Ensimmäinen kausi on ollut monen asian suhteen opettelua ja nyt ollaan paljon viisaampia. Toiminnan on joka tapauksessa pakko kehittyä myös taloudellisesti jotta saadaan jatkuvuutta ja yleisön mielenkiinto pysymään. Mielestäni Mestiksen täytyy olla tavoitteena lähivuosina eikä se ole kovin realistista ellei toimintaa saada tuosta vähän ammattimaisemmalle tasolle. Nyt on kuitenkin jonkinlainen pohja etenkin yhteistyökumppaneiden suhteen olemassa. Sen päälle on helpompi rakentaa kuin aloittaa ihan tyhjästä.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Ja muutamilta Helsingissä asuvilta Blues-junnuvanhemmilta kuulin (asun itsekin Helsingissä), että juuri Hirso oli esikuva, jonka perässä junnut valitsivat mielummin Bluesin kuin kilpailijan.
Nappaan vielä tästä kiinni että sinänsä koomista on mielestäni se, että Hirson omat lapset harrastavat lätkää käsittääkseni edelleen IFK:n junnuissa..

Kesällä tulopuoli on kuitenkin aika pieni, joten tyhjästä on paha nyhjästä.
Kesällä tulot ovat tosiaan vähissä, mutta niin ovat menotkin, ellen ole missannut jotain oleellista.
 

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nappaan vielä tästä kiinni että sinänsä koomista on mielestäni se, että Hirson omat lapset harrastavat lätkää käsittääkseni edelleen IFK:n junnuissa..
Tuo on tuttua. Oma poikanikaan ei halunnut vaihtaa seuraa, vaikka kotikaupunki vaihtui, ja se rasittaa kyllä arkea. Pelikaverit on varmasti se isoin syy miksi halutaan pysyä tutussa ja turvallisessa. Mutta kyllä varmasti ne esikuvatkin ankkuroivat jollain tavalla poikia seuroihin. Ja mitä Hirsoon tulee, niin ironistahan se on, mutta harva isä on kuitenkaan se pelillinen esikuva pojilleen... tai ainakaan sitä ei myönnetä.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kesällä tulot ovat tosiaan vähissä, mutta niin ovat menotkin, ellen ole missannut jotain oleellista.
Toimistotyöntekijöiden palkat ja muut kulut ainakin. Lisäksi mahdollinen toimistotila ja sarjamaksut yms. Tähän sitten vielä päälle pelaajien ja valmentajien palkat kauden alussa (tai sopparin allekirjoituksen jälkeen). Pienellä kassalla ollaan tiukilla.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Toimistotyöntekijöiden palkat ja muut kulut ainakin. Lisäksi mahdollinen toimistotila ja sarjamaksut yms. Tähän sitten vielä päälle pelaajien ja valmentajien palkat kauden alussa (tai sopparin allekirjoituksen jälkeen). Pienellä kassalla ollaan tiukilla.
Toimistotyöntekijöitä ei taida Hirson lisäksi olla ketään, toimistotilakin taitaa olla EPS:n kanssa jaettu. Pelaajat ja valmentajat eivät ainakaan viime kaudella saaneet palkkaa, joten ei tuosta nyt paljoa jää jäljelle.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Toimistotyöntekijöitä ei taida Hirson lisäksi olla ketään, toimistotilakin taitaa olla EPS:n kanssa jaettu. Pelaajat ja valmentajat eivät ainakaan viime kaudella saaneet palkkaa, joten ei tuosta nyt paljoa jää jäljelle.
Ei jää paljoa. Näin asian pitääkin olla, mutta touko-, kesä-, heinä- ja elokuulta maksetaan kuitenkin palkkaa ainakin Hirsolle. Ammattivalmentajasta on ollut jotain huhua, mutta katsotaan. Joka tapauksessa 4 kk palkka ilman se kummallisempia tuloja. Kirstun pohja alkaa häämöttämään aika nopeasti nollatuloksella.

Sarjamaksu on ilmeisesti maksettu jo tämän tilikauden aikana, koska ilmoittautumispäivä on tänään. Sarjamaksu ei päätä huimaa. Se on 1000 €. Lähde: Dropbox - SARJAT TAULUKOSSA 19-20.pdf - Simplify your life
 

Vanhaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kausikortit myyntiin, niin siitä tulee sentään jonkun verran rahaa tilille. Espoossa ei edes tarvitse tehdä mitään tarjouskampanjaa. Meitä ostajia lienee tarpeeksi muutenkin. :)
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kausikortit myyntiin, niin siitä tulee sentään jonkun verran rahaa tilille. Espoossa ei edes tarvitse tehdä mitään tarjouskampanjaa. Meitä ostajia lienee tarpeeksi muutenkin. :)
Sikäli kun kerrottu vähintään nollatulos pitää paikkansa, niin kesän yli pärjätään komeasti Kassassa on siinä tapauksessa puskurina koko viime kesänä sijoitettu osakepääoma. Seura ei missään tapauksessa ole lähelläkään kassakriisiä.

Toki talouspuolella on vielä paljon tehtävää, mutta suunta on oikea ja kun ei kuluta enemmän kuin tienaa niin kassa pysyy vihreällä. Kuitenkin pidemmällä tähtäimellä sitä kulutettavaa on oltava nykyistä enemmän.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nythän tässä on ilmeisesti jo aika hyvät todennäköisyydet sille, että Hokki siirtyy ensi kaudella sarjaporrasta ylemmäs. Jos näin käy, niin kyllä minusta se pelaa esimerkiksi K-Espoon pussiin niin hyvin, että sen jälkeen ainoa järkevä tavoite mikä ensi kaudelle voidaan asettaa on Mestis-karsinnat. Siihen jää sitten ihan muutama näitä Suomi-sarjan "suurseuroja" kuten Pyry, Hunters ja FPS pääkilpailijoiksi K-Espoon kanssa. Mutta tilanne on joka tapauksessa sellainen, ettei minusta minkään muun tavoitteen kuin Mestis-karsintojen asettaminen Espoossa ole järkevää. Tässä ihan parin viime vuoden sisällä esimerkiksi Ketterän tarina on aika rohkaiseva..

Tämä siis pelillisesti. Se on sitten eri asia, oltaisiinko täällä muilta osin vain vuoden kuluttua Mestis-valmiudessa
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Nythän tässä on ilmeisesti jo aika hyvät todennäköisyydet sille, että Hokki siirtyy ensi kaudella sarjaporrasta ylemmäs. Jos näin käy, niin kyllä minusta se pelaa esimerkiksi K-Espoon pussiin niin hyvin, että sen jälkeen ainoa järkevä tavoite mikä ensi kaudelle voidaan asettaa on Mestis-karsinnat.
Samaa mieltä. Nousua varten tarvitaankin sitten jo huomattavasti enemmän.
Siihen jää sitten ihan muutama näitä Suomi-sarjan "suurseuroja" kuten Pyry, Hunters ja FPS pääkilpailijoiksi K-Espoon kanssa.
Toki myös Leki voi tulla mukaan aika kovalla nipulla.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tilinpäätös alkanee kohta valmistua, joten talouspuolelta varmaan kohta tietoa.

Tällä välin muut joukkueet ovat tiputelleet nimiä sieltä täältä tehtyjen sopimusten jälkeen. Kiekko-Espoo on ilmeisesti valinnut erilaisen lähestymistavan ja julkistaa koko rungon kerrallaan. Jännä nähdä millainen tulee. Mitä mieltä muuten ollaan tästä tavasta? Olisiko parempi pysyä pinnalla jatkuvasti vaiko mennä yhdellä isommalla tiedotustilaisuudella?
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Mitä mieltä muuten ollaan tästä tavasta? Olisiko parempi pysyä pinnalla jatkuvasti vaiko mennä yhdellä isommalla tiedotustilaisuudella?
Itse suosin että pysytään pinnalla ja pudotellaan pikku hiljaa. Saa pelaajat vähän enemmän huomiota myös näin. Varsinkin kun nyt ei ole niin tuttuja pelaajia kun pelataan Suomi-sarjaa. Mutta olen myös sitä mieltä että kerrotaan sitten kun on kerrottavaa. Se päävalmentaja on hyvä tapa aloittaa.

Lisänä vielä toivon että avoimesti kerrotaan jos joku tulee vaikka Blues Juniorsista pelailee tai muista yhden kahden ottelun lainoista tai vastaavista. Ettei vaa ilmesty kokoonpanoon.
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Edeltävän viestin HS-jutussa Kiekko-Espoon kellokkaat totesivat ihailtavan realistisesti Suomi-sarjan markkinoiden koittavan vasta sitten, kun edes jotain palkkaa maksavat sarjat ovat ottaneet päältä haluamansa. Kiva olisi tietysti kuulla kovista kiinnityksistä, mutta jaksan uskoa kovatasoiseen nippuun myöhemminkin ilmoitettuna.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Se on tämä pääkaupunkiseutu vähän erilainen ton pelaajamarkkinan suhteen kuin pienet kaupungit. Täällä pelaajilla on ihan erilailla vaihtoehtoja. Siksi on täysin ymmärrettävää, että Kiekko-Espoolla menee myöhemmäksi joukkueen kasaaminen kuin muilla. Keskusteluja pelaajien kanssa on varmasti käyty jo pidemmän aikaa, mutta päätöksiä sillä puolella tehdään pitkälti vasta elokuussa.

Se mikä alkaa olla akuutti on tosiaan valmentajakuvio. Siitä olisi mukava kuulla pian. Kauden päätöstilaisuudessa lupailivat tietoja tulevasta kuun puolivälissä, joten se aika alkaa olla käsillä.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Toukokuun puoliväli on jo takana, kohta koko toukokuu ja mitään ei ole kuulunut. Vähän harmittaa, että ilmoitetuista aikamääritelmistä ei pystytä pitämään kiinni. Jos asiat ovat vielä kesken siinä vaiheessa kun on ilmoitettu jotain tiedotettavan, voisi tulla esiin ja kertoa juuri tämän, eli että asiat ovat valitettavasti vielä kesken.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös