Onnittelut Suomen mestaruudesta Hämeenlinnan Pallokerho 2018–2019!

  • 16 845
  • 172
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onnittelun sijasta kiitän.
Kiitos kerho että pudotitte tepsin lisäksi suuren Tapparan ja katkaisitte heidän finaaliputken. ja sitten vielä kukistitte ylivoimaiset Kärpät.
Tämä on Suomen jääkiekon riemuvoitto, ja luo uskoa parempaan meille muillekkin "pienempien" seurojen kannattajille.
Hitaasti mutta varmasti, vai mitä Häme :)?
Mutta nauttikaa nyt!
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Yksi kaikkien aikojen kotimainen kiekkotarina! Onnittelut siitä.

Urheiluromantikko sisälläni tanssi juuri nyt ripaskaa, rillaa, menee eteenpäin ja saunoo. Tuntuu niin hyvältä, etten oikein tiedä voisiko edes JYPin mestaruus (ilman vastaavaa tarinaa) tuntua yhtä hienolta. Niin juu ja Nenonen tietysti toi tähän vielä hyvän litsarin Jukureiden UTJ:n korvalliselle.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aivan mahtava fiilis! Kiitos, HPK!

Suuri kiitos myös Kärpille ja monille fiksuille Kärppä-kannattajille reilusta, upeasta sarjasta ja onnitteluista!

Eilen Kerho-ravintolassa oli todistetusti ainakin yksi Kärppä-fani. Pelin jälkeen halasimme ja paiskasimme kättä. Hänen onnittelunsa olivat vilpittömiä. Joskus on samaan aikaan niin herkkää ja niin raavasta.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onnea HPK! Hienon nousujohtoisen kauden päätteeksi nostitte ansaitusti kannua.

Erityiskiitokset asiallisille Kerhokannattajille jotka juhlivat omiaan asiallisesti ja vastustajia kunnioittaen. Läpyt vaihdettiin ennen peliä ja sen jälkeen. Näin sen pitääkin mennä!
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Hämeenlinnaan! Kova ja värikäs sarja. Parempi voittaa aina.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Täytyy kyllä HPK:n kelkkaan hypätä. Omaan silmään HPK on aina ollut vähän valju joukkue, kieltämättä se on hiukan sitä nyt myös. Ei tuo materiaali oli mitenkään erikoinen ja varsinkin verrattuna TPS:ään niin on selvästi heikompi. Tässä se syy ehkä onkin, miksi näiden kelkkaan hyppään: materiaalista otetaan kaikki irti (pienillä resursseilla hyvää tulosta), pelitapa erittäin toimiva ja henki päällä.
Tästä voi tulla kiimainen pleijaritaival HPK:lle, valitettavan todennäköinen toteuma on se pronssi, mutta toivotaan, että haastaisi kunnolla vielä.

Näin tuli maaliskuun lopulla kirjoitettua. Suuret onnittelut HPK:lle! Kyllä oikealle joukkuueelle meni mestaruus. Paljon on ollut kausia, että finaaleiden jälkeen ole oikein mitään fiilistä kun ei omat mukana. Nyt kyllä jossain HPK:n voitto tuntui. Aikamoisia tarinoita joukkueessa nousi esille. Riskallakin tuntuu olevan kultainen kosketus jos on minkäänlaista parempaa materiaalia ympärillä.

Eikä siinä mitään, pakkohan se on myöntää, että kun sitä ylimielistä kärppäpaukutusta taas kesästä lähtien katseltu, niin tuo se ekstraa. Erittäin kova ja hyvin lähellä oli Kärpät taas, kovaa duuniahan siellä tehdään ei siinä.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea HPK ja fanit mestaruudesta! Oli hieno ja tiukka sarja, jonka lopulta parempi vei. Upea joukkue on tämän kauden mestarijoukkue.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Vilpittömät onnittelut HPK:lle Suomen mestaruudesta! Tämäkin mestaruus meni oikealle joukkueelle. Piste.
 

Kasatonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, San Jose Sharks
Onnittelut HPK. Aiempina vuosina Kärpät dominoi sekä nopeudella että kestävyydellä. Armoton vauhti johti pitkissä sarjoissa lopulta voittoon. HPK on selkeästi pistänyt fysiikkavalmennuksessa seuraavan pykälän silmään ja tällä osastolla mentiin jopa Kärppien edelle. Vanhukset ja vammaiset laskivat keskinopeutta. Hienoa että mestaruus vietiin vauhtikiekolla. Kärpät pystyivät siihen poffeissa vain hetkittäin.
 
Onnittelut kerholle hienosta mestaruudesta! Tiputtivat melkoisen läjän ennakkosuosikkeja matkallaan kannuun, joten ei voi tyylikkäämmin playoffeja hoitaa.

Samalla kertaa tämä oli myös jääkiekon voitto. Nopeaa, rohkeaa ja hyökkäysahnetta pelaamista. Sillä on parasta voitto saavuttaa ja esim. Kärpät ei pystynyt playoffeissa kuin ajoittain siihen ja kerhoa vastaan hyvin vähän. Silti olivat voittaa mestaruuden. Monesti Kärppien pärjääminen on hyökkäysvoittoisen jääkiekon voitto, mutta tänä vuonna ei olisi ollut.

Hienoa kerho ja kiitosta hienon tähtäimen asettamisesta muille joukkueille ensi kautta varten!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Onnittelut kerholle ja kerhomielisille mestaruudesta! Kyllä sen näkee mitä maan paras kiekkotietäjä saa aikaan kun annetaan vapaat kädet ja työrauhaa toteuttaa kolmen vuoden projekti. Ehkä himppusen harmittaa miten helposti Mikkelistä näytettiin ovea välittömästä liigapaikan varmistuttua (todennäköisesti RD:n kanssa oli sopimus jo siitä lähtien kun alkoi näyttää liigapaikka edes mahdolliselta) vaikka toki turhaa on jossitella kolmen vuoden viiveellä. Mutta joo onnittelut kerholle yleisesti ja Mikkelistä sinne menneille erityisesti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

hammerhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Onnittelut Hämeenlinnaan! Paras voitti tänäkin vuonna.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Eiköhän kaikki ole jo sanottu. Mutta että kaatuu samalla taipaleelle niin Tapparan kuin Kärppien dynastiat paras 7-sarjassa niin...

Tavallaan käsittämätöntä, toisaalta valtaisasti loogisuuksia. Pennasta lainatakseni tasainen runkosarja ja jo syyskaudella fiilis, että ote suorasta puolivälieräpaikasta. Palikat ja roolit loksahteli.

Sijoilta 4-5 on ennenkin heilauteltu suhdanteita. Pelin vaan täytyy olla tikissä playoff-kaudella, nousujohteista, energistä, yksilöt iskussa ja joukkuepeli ytimessä.

Sellanen kolmen vuoden projektin kultainen huipentuma. Tavallaan käsittämätöntä, toisaalta valtaisasti loogisuuksia. Eipä näitä mestaruuksia suonenvedoilla voitetakaan.
 

Hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vankat onnittelut Kerholle. Paras JOUKKUE voitti, ei ennakolta kovin nimilista tai suurin budjetti. Vanhoilla meriiteillä ei taaskaan tehnyt mitään, ja playoffien alkaessa lähihistorian eli runkosarjan tekemisetkin menettivät merkityksensä. Ratkaisevimmaksi asiaksi muodostui tahto. Sitä Kerholle oli enemmän kuin muilla. Eikä nyt varmaan enää löydy montaakaan, jotka edelleen väittäisivät Kärpät-Hifk - sarjan olleen moraalinen finaali. Hieno kausi.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rinkelinmäellä juhlitaan täyttä kolmen pisteen voittoa vain kaksi kertaa.
Lainaan itseäni ketjusta "Liigan veikkausketju 2017-2018" ja näillä saatesanoilla onnittelen HPK:ta Suomen mestaruudesta. Että sillai. Onneksi kykenen nauramaan omille virheilleni...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös