PS4: NHL19 – EASHL – HC JATKOAIKA

  • 13 138
  • 77

Lukko4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Real Madrid
Miten käytännössä toimii liittyminen HC Jatkoaikaan? Kiinnostaisi...

En tiiä astunko johonkin miinaan tai jotain, mutta siis onhan se tässä viestiketjussa jo useaan kertaan selitetty? :)

-Laitat esittelysi (Pelipaikat,PSN Nickname) tähän ja pelin kautta liittymispyyntöä HC Jatkoaikaan
-Pistät ne YV:nä vaikka Nelforille
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suorastaan hämmästyttävän hyvin on riittänyt tässä joukkueessa aktiivisuutta edelleen. Monet muut EASHL-joukkueet ovat varmasti alkaneet hajoamaan, joten mikäli jatkiksesta löytyy innokkaita pelaajia joukkuetta vailla, niin saa ottaa yhteyttä!

Emme pelaa missään totisemmissa sarjoissa (kuten ECL), vaan normaaleja pelejä sen mukaan miten paljon pelaajia sattuu linjoille. Maalivahdin kanssa harvoin päästään pelaamaan, mutta 4-5 pelaajalla pelataan lähes päivittäin. Yleensä klo 19-01 -välillä pelaillaan ja tosiaan edelleen lähes joka päivä.

Mukaan tulevilta edellytetään lähtökohtaisesti jatkiksen tunnuksia, mikkiä muiden kanssa jutusteluun ja rentoa asennetta. Pelaamme tosissaan ja haastamme parhaitakin joukkueita hyvänä päivänä, mutta huumoria pyritään pitämään aina mukana.
 

rockingspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos jatkiksen lukijoista löytyy pelaajia, joita kiinnostaa 6vs6 pelit ihmisveskan kanssa, ottakaa yhteyttä. Meidän 6vs6 kerhoon on erityisesti haussa vasen laitahyökkääjä tai vasen pakki. Kerhon pelaajat ovat jo varttuneempaa väkeä, eli ryhmässä kuuluu silloin tällöin itkevän lapsen tai kiukkuisen vaimon ääni. Muiden kerhojen tapaan pelaamme lähinnä 20-23 arkisin, näin viikonloppuisin saattaa pelit venyä myöhempään. Whatsapp & mikki on kommunikointivälineet.

Kokeilemalla selviää, onko tämä yhteinen juttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös