Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 216 386
  • 1 257

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Vittu me pelataan kolmannessakin väkisin omiin kolmen kiekonmenetyksen jälkeen. Pakko olla jonkinlainen maailmanennätys.

Kaikille niille, jotka miettii että missä kunto, niin missä kohtaa tässä systeemissä sitä jalkaa tarvitaan?
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jaahah. Syksyn pelien perusteella odotin Tepsille nousukiitoa.
Mistä ihmeestä tämmöinen johtuu ? Perinteikäs kiekkokaupunki.
On vain pintaraapaisua että hätäillen vaihdettiin Selin Kaskiseen.
Oliskohan suuremman pyykin paikka, seurajohto mukaanlukien ?
Tuttuni turkkusesta sanoikin, että monenmoista kuppikuntaa on ollut sekoittamassa pakkaa.
Toivoisin, että seura tekee raakan remontin ja ottaa uuden, suuren johtajaan,
joka tulee täysin ulkopuolelta laittaa kaikki tepsiläiset samalle viivalle.
Harmittaa näin vähän etäältä seurata joukkuetta joka on ollut johtavia joukkueita maassamme...
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Josssain vaiheessa oltiin toisena sarjassa olisiko se nyt 8 pisteen turvin. Siitä se sitten läks. Ekalla kierroksella ulos.

Saatana mikä floppi oli kauden loppu.

Ensi kausi Kalle-lätkää huonommalla materiaalilla. Ai saatana, siitä tulee ihanaa.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Tulokset ratkaisupeleissä nykyjoukkueella ja valmennuksella surkeita. Viime kauden voitto SaiPasta ei ollut mikään saavutus. Valmennus vaihtuu toivottavasti kokonaan, mutta taitaa TPS olla todella myöhässä jos varasuunnitelmaa ei ole. Petri Matikainen olisi oma ykkös valinta tähän tilanteeseen ja myös pelaajien keskuudessa pidetty ja kokonut.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Liikaa puukäsiä jotka ei saa edes tyhjästä. Neljä sylinteriä pitää olla jos tahtoo menestyä kuten ika aina telialla kertoo. Ei yhden maalin per kausi miehiä joilla ei tee yhtään mitään yms muita puukäsiä. Liian suuri kuilu, muutama tähtipelaaja ei riitä menestyvään JOUKKUEESEEN.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Kas, alkaa "meidän peli "saada Telialla paskaa jo Kärppien vetämänäkin.

Aiiijettttä mä nautin. Ja töpselisika nauraa koko matkan pankkiin.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Liian suuri kuilu, muutama tähtipelaaja ei riitä menestyvään JOUKKUEESEEN.

Juuri näin. Viimeisen 21 kauden aikana voittajaksi on selviytynyt ns. suuren budjetin joukkue 17 kertaa. Näin ollen joukkueen pelaajabudjetilla on selkeä korrelaatio menestymisen kanssa. Sikäli tietenkin miellyttävää, että piskuinen HPK pelaa finaalissa. Saapi nähdä kuinka käy,
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun näitä finaaleja on tässä seurannut, niin lyhyesti pitää vielä palata Tepsin päättyneen kauden peliesityksiin, vaikka tovi sitten jo sanoinkin, että minun osaltani kaikki on tämän kauden peliesityksistä sanottu. Minusta on fakta se, että ei tuo HPK:n kokoonpano ole yhtään sen parempi, kuin Tepsillä. Puolustuksesta löytyy vähän enemmän fyysisyyttä ja se pärjää kaksinkamppailutilanteissa paremmin, kuin Tepsin puolustus.

HPK:n lujuus ja työmoraali ovat korkealla tasolla. Periksi ei anneta yhtään. Finaaleissa ovat esittäneet samoja hyviä juttuja, joita esittivät Tepsiä vastaan.
Kärpät on materiaaliltaan selvästi parempi. Pennanen ja kumppanit ovat kuitenkin onnistuneet valmennuksen kaikilla osa-alueilla erittäin hyvin ja he ovat onnistuneet maksimoimaan vahvuudet ja minimoimaan heikkoudet. Valmennus on onnistunut saamaan joukkueesta irti kaiken, mitä on saatavissa. Joukkue tekee kovasti töitä molempiin suuntiin. Kaikki tietävät, mitä kentällä pitää tehdä ja jokainen pelaaja antaa kaikkensa joukkueen menestyksen eteen. HPK:n pelisuunnitelma on tehty hyvin ja kaikilla pelaajilla on oma selkeä roolinsa. Kentällä ei yritetä mitään ihmeellisiä kuvioita vaan pelataan yksinkertaisesti. Viisikko on koko ajan tiiviinä ja kiekollisen pelaajan lähettyvillä on aina joku auttamassa. Viisikkona hyökkääminen ja puolustaminen on minusta ihan eri tasolla, kuin Tepsillä. HPK:n pelaaminen ei sisällä minusta mitään ihmeellisiä kikkailuja tai kuvioita. HPK:n johtavat pelaajat ovat todellakin joka tavalla niitä johtavia pelaajia. Pelaajat ovat kovassa kunnossa ja jalka liikkuu vielä näin loppukaudesta hyvin. Pelinopeus on hyvällä tasolla, eikä kiekkoa jäädä hautomaan missään päin kenttää. Kiekko siirtyy pelaajalta toiselle sujuvasti. Hyökkääminen ja puolustaminen näyttävät helpolta tai ainakin paljon helpommalta, kuin Tepsillä. Tosiaan jokainen pelaaja tietää kentällä, että mitä on tarkoitus tehdä. Tepsin kohdalla tilanne näytti välillä siltä, että kukaan ei oikein tiennyt, että mitä kentällä pitäisi tehdä ja sitten jokainen teki vähän omia juttujaan. HPK pelaa joukkueena, jossa koko joukkue vie hommaa eteenpäin, eikä niin, että yksilöt raahaavat joukkuetta eteenpäin sen, minkä pystyvät. Pennasen HPK:n kuin juna, joka puksuttaa tasaisen varmasti eteenpäin. Ei se mitään häikäisevää esitä, mutta tulosta tulee.

Pennanen on saanut jokaisen pelaajan sitoutumaan yhteiseen juttuun ja tekemään kaikkenssa yhteisen tavoitteen eteen. Joukkueessa ei ole sooloilevia yksilöitä, jotka tekevät ihan mitä huvittaa ja ovat tekemättä yhtään mitään, jos ei huvita. Jopa Lucenius tuntuu löytäneen itsestään joukkuepelaajan. HPK:n pelaamisesta paistaa minusta läpi sellainen rohkeus, halu ja menestyksen nälkä. Kaikki pelaavat jokaisen tilanteen loppuun asti. Joukkue on näyttänyt juuri oikeanlaista luonnetta ja asennetta. Tämä yhdistettynä Pennasen taktiseen osaamiseen tuottaa hyvän lopputuloksen. Toivon, että HPK voittaa lauantaina viimeisen finaalin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös