Otteluseuranta 24.–25.4.2019

  • 12 453
  • 171

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
VIttu, nyt pitää mennä nukkumaan. Pelkään että Caps hoitaa tän tokassa. Toivottavasti ei.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
New Yorkissa eräs harmaahapsi hieroo tyytyväisenä partaansa tätä katsellessa. Lähelle neljä tuntia pelin alusta tulossa täyteen kun jatkuu.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, tuolla on yksi Mr. Game Seveniksi ristitty, eli eihän ratkaisu voi jäädä muiden kuin hänen vastuukseen.
 

jiitu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jahas, toivottavasti ratkeaa seuraavassa jatkoerässä. Pätkäunet ennen töitä jäi nyt jo väliin, mutta pakko kait se on työpaikalle raahautua seuraavan erän jälkeen.

On kyllä tuomarit tänään päättäneet, että ei vihellä niin mistään. Mutta pakko myöntää, että varmaan kauden eka peli, kun tuntuu että enemmän jää viheltämättä carolinan jäähyjä. Se pelin viivytys nyt periaatteessa oli täysin selvä (mikä on täysin idioottimaista. Miksi nollatoleranssi on juuri turhimmassa jäähyssä?), mutta muuten on toisin päin jäänyt paljon väliin.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Se tais olla siinä.
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Huh ei onneksi tuohon sakun hassiin ratkennut
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ei löydy haluja. Kiekko päätyyn ja painimalla haltuun, mutta ei kun pakko yrittää edellee neplailemalla sisään kun se on seittemän peliä jo toiminut niin hyvin.
 

Ylähirsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos mä oisin koutsi, niin mun joukkueessa ei saisi heittää kiekkoa päätyyn ylivoimalla. Noh, ehkä sille on syynsä, että kaivan kotona nenääni, enkä valmenna änärissä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Roikkuu ilmassa. Holtsilla pomppii pahasti ja Canesilla alkaa ukot löytämään maalin edustalle. Ajan kysymys kun joku saa sudittua sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös