Biljardi & snooker

  • 829 594
  • 6 088

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Itselle tuli jopa sellainen mieleen, jatkuuko Ronnien ura enää ollenkaan?! Tonni tuli jo täyteen ja oikein muita selviä merkkipaaluja ei taida näköpiirissä olla. MM-titteleiden ennätyksen metsästys vaatisi uran jatkamista useammalla vuodella. Jostain muusta Ronnien pitäisi kipinä löytää, mutta mitä se voisi olla? OK, turnausvoittoja tuli kyllä, eli peli on edelleen olemassa, mutta riittääkö se?
Hendryn kanssa tasoissa ranking-kisojen voitoissa. Eli seuraava ranking-kisan voitto on merkkipaalu. Siitä sitten on enää 3kpl matkaa 40 ranking-kisan voittoon. Taitaa mennä kaikissa tilastoissa Hendryn ohi seuraavan ranking-kisan voiton myötä, poislukien maailmanmestaruudet. Ei nuo pitkät kisat tunnu Ronnielle maistuvan lainkaan.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Ronnie on ulkona!
Hyvä, että tippui.

Noin ylimielistä ja saamatonta nenänkaivajaa ei kukaan halua katsoa. En kyllä ole Ronnie-fani muutenkaan, se tunnustettakoot. Arvostan kyllä hänen saavutuksiaan, mutta kautta vuosien läpinäkynyt ylimielisyys ja vastustajien väheksyminen tökkii. Cahill ansaitsi voittonsa, minusta hän pelasi hyvin sen verran kun jaksoin peliä illalla katsoa.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Un-Nooh vie ensimmäisen session lukemin 6-3, välistä oli kyllä hapuilevaa menoa kummaltakin ja varsinkin pitkien pussitus takkusi pahastikin. Trump pystyy "helposti" vielä nousemaan voittoon huomenna mutta tämä ottelupari ennakkoon oli se, missä hlökohtaisesti uskalsin odottaa mahdollista yllätystä.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mitä lie ollut Cahill:in kerroin voitolle ottelun alussa. Siinä olisi varmaan tiliä päässyt tekeen. Jo varmaan ihan veikkauksenkin livevedossa, kun oli "nähtävissä", että Ronnie voi hävitä ?
Onhan tuo tappio varmaan yksi kaikkien aikojen suurimmista ullatuksista snookerin historiassa ?

Mutta kuten @Alamummo sanoi, saikin tippua. Eilen tuli katseltua peliä ja Ronnie oli kyllä jotenkin, haluton...

Ja onhan se Ronnie joskus kätellyt vastustajan ja tuomarin kesken pelin ja kävellyt ulos estraadilta. Vastassa oli Hendry

Linkki youtubeen
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
BBC:n sivuilta lainattuna Ronnien kommentit pelin jälkeen.

-- telling BBC Sport afterwards that his "limbs felt heavy" and he "had no energy".

"I felt horrendous. I was struggling to stay awake," said the 43-year-old.

"I haven't felt great for a few weeks and I have not slept brilliantly the past couple of nights.

"You have to come here physically and mentally well. If you are not 100% it will make it harder. I tried to hang in there and get through and have a few days off.

"He did well. He held himself together. It's been a very successful season for me, but it wasn't meant to be."

Defeat means the 36-time ranking event winner has not reached the World Championship quarter-finals since 2014, while this is the fourth time he has lost in the first round at snooker's showpiece event in his 27 visit
s.

Eli viides kerta putkeen, kun Ronnie ei yllä kvartseja pidemmälle MM-skaboissa. Ronnie alkaa olemaan pienten kisojen ja lyhyiden otteluiden pelaaja. Hieman kärjistetysti. MM-skabat on jo niin iso turnaus, että Ronniella alkaa huimata. Hyvät massithan se on tosiaan tällä kaudella kuitenkin kerännyt noista muista voitoista.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä lie ollut Cahill:in kerroin voitolle ottelun alussa. Siinä olisi varmaan tiliä päässyt tekeen. Jo varmaan ihan veikkauksenkin livevedossa, kun oli "nähtävissä", että Ronnie voi hävitä ?
En tiedä paljonko oli pelin alussa, mutta 4-4 tilanteesa veikkauksella oli 7. Ronnien peliä kun katsoi, niin pakko oli laittaa hiukan Cahilille.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Bingham jatkoon 10-9 Dottista. Vittu mikä sulaminen/hölmöily Binghamilta, kun se taisi johtaa jo 9-4 tai 9-5, mutta siitä Dott tasoihin. En ole muistaakseni sellaistakaan ennen nähnyt, mutta Bingham antoi yhden freimin Dottille kolmella hudilla, kun kyseessä ei ollut snookertilanne. Kaksi viimeistä yritystä meni ihan millistä, samoilla raiteilla. Hullu tilanne.

Bingham on kyllä yksi kakkoskorin suosikeista mestariksi, jos vaan saa pussituksen toimimaan paremmin, tai normaalimmin. Tosin Higginsin jälkeen vastassa on Robbo.

Toisella pöydällä Yuelong keulii vahvasti Allenia. Allen kavensi näköjään juuri 2-7, mutta alkoikohan kiri liian myöhään.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipahan mahtava ottelu eilen. Bingham johti avausjakson jälkeen murskaavasti 8-1, mutta niin vaan kovana taistelijana tunnettu Dott nousi tasoihin 9-9. Bingham keräsi jostain hermonsa ja puristi voittoon katkaisufreimissä. Oli kyllä snookeria parhaimmillaan, todella hieno ottelu! Vähän yöunia verotti, mutta kyllä kannatti katsoa.

Yllätyksiä on taas muhimassa, Kiinan nuori Zhou Yuelong johtaa Mark Allenia tosiaan peräti 7-2. Näin tuosta avausfreimin ja siinä Zhou nousi kahden snookerin takaa voittoon. Tuossa oli erikoinen tilanne, kun kaikki väripallot olivat samassa linjassa, en muista tuollaista aivan heti. Lisäksi ennakkosuosikki Judd Trump on tappiolla avausjakson jälkeen Un-Noohille lukemin 6-3. Olisikin melkoinen paukku, jos Ronnien lisäksi Trump sekä Allen lähtisivät laulukuoroon avauskierroksella.

Itsellä on tosiaan viiteen sessioon välieriin liput, toiveissa olisi mahdollisimman tasaisia ja jännittäviä pelejä paikan päälle Crucibleen seurattavaksi.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Olipa kyllä mahtava antikliimaksi Ronnien kaudelle eilinen. Mies pelailee voittoja about perä-perään ja kaikki on oikein pedattuna MM-skaboihin ja sitten tuollainen esitys, jossa mies räiski lyöntejä menemään. Mitään vastustajalta pois ottamatta toki.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Toista sessiota en nähnyt mutta Trump kampesi lopulta voittoon 10-9 Un-Noohia vastaan. Snadisti harmittaa, olisin mielelläni Un-Noohin jatkossa nähnyt.

Allen sitävastoin ei enää voittoon nouse, tilanne jo 9-2 Zhoulle joten kyllä sieltä vaikka tuurilla se yksi freimivoitto tulee kiinalaiselle.

Edit: Allen kaventaa jo 9-6, nyt on kiinan pojalla psykologisesti tiukka paikka
 
Viimeksi muokattu:

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Un-Nooh oli kyllä todella pettynyt. Lopussa vielä Trump teki tuurilla snookerin ja tuo oli ottelun lopullinen ratkaisu. Hienoja ja tiukkoja matseja on nähty tämän vuoden kisoissa.

Allenin putoaminen olisi todellinen jymypaukku.

Ennakkosuosikki Barry Hawkins avasi todella vahvasti, avausjakso meni Hawkin nimiin 8-1. Tuosta sillasta Kiinan Li ei enää nouse. Hawkins viihtyy aina pitkissä otteluissa.

Illalla alkaa myös herkkupala Lisowski-Carter. Lisowski on selvästi taitavampi pelaaja, mutta Carter on armoton kisapelaaja. En yllättyisi, vaikka Carter tuon harjaisi.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Allen virittelee kiriä. Tilanne jo 6-9.

Katoin hetken striimiä ja sieltä pukkaa tota toista matsia, eli Wilson vs. Donaldson. Yritin, mutta en vaan pystynyt katsomaan. Donaldson, ei saatana. En tiedä, mutta ei vaan pysty tuota snookeria katsomaan.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Ja nyt jo 9-7. Zhoulla oli erinomainen paikka katkaista edellisessä freimissä mutta helpohko virhe punaisella josta Allen nakutti ensin pisteet tasoihin ja sitten snookerin kautta vapaapallolla freimivoittoon.

Zhoun AST edellisessä freimissä oli varmaan jotain minuutin luokkaa.

Edit: pitkän freimin jälkeen Zhou lopulta onnistuu katkaisemaan ja Allen on ulkona lukemin 10-7
 
Viimeksi muokattu:

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään pelataan loppuun viimeiset ensimmäisen kierrokset ottelut. Carter johtaa Lisowskia 5-4, tuossa siis luvassa on erittäin tiukka kamppailu. Wilson johtaa Donaldsonia lukemin 6-2. Alkavat toisen kierroksen ottelu ovat Murphy- Robertson sekä Selby - Wilson. Toisella kierroksella pelisysteemi on jo paras 25:ta, joten voittoon vaaditaan 13 freimiä.

Kokeneista pelaajista nousukuntoa ova osoittaneet Murphy, Higgins sekä Cruciblen erikoismies Hawkins. Higgins kertoi haastattelussa, että harjoituksissa peli on kulkenut todella hyvin. Higgins on aiemmin harjoitellut lähinnä vain kotonaan, mutta käy nyt pelaamassa samalla salilla McGillin sekä McManuksen kanssa. Selby venyi avauskierroksella voittoon 10-7, mutta toisaalta Xintongin pussitusprosentti oli umpisurkea 79 %.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Carter paineli jatkoon 10-6 voitolla Lisowskista. Robertson johtaa Murphya 5-2 mutta Shaun tulee kaventamaan ja yrittää parhaimmillaan maksimia, 12 punaista ja mustaa pussitettuna tällä hetkellä.

Edit: sinne meni maksimi, viimeinen punainen ei uppoa keskelle kun yritti samalla päällevetoa mustalle.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ehkä turnauksen tähän asti kovin taso ottelussa Selby - Gary Wilson. Selby pelasi loistavan session, mutta silti Wilson puristi lopussa taululle 9-7 lukemat. Todella jännittävä kolmas jakso siis luvassa.

Reilun tunnin päästä ratkeaa ottelu Robertson - Murphy. Robertsonilla on turvallinen 10-6 johto, mutta Robbo ei silti minusta täysin vakuuttanut tuossa toisessa jaksossa. Ottelu voisi hyvin olla jopa tilanteessa 8-8, mutta Robbo ryösti noita viimeisten värien taistoja osin onnellakin.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Robertson oli kyllä kokonaisuudessaan asiallisessa vireessä ja löi Murphyn 13-6, iltasessiossa Murphy ei juuri mitään saanut aikaan. Robertson kohtaa seuraavaksi joko Higginsin tai Binghamin.

Maguire johtaa Cahillia 6-4 mutta väläyttelee taas temperamenttiaan välillä, iski mm. juurikaan asiaa miettimättä hit and hope lyönnin kasaan punaisia kun olisi muitakin vaihtoehtoja ollut. Mutta eipä taida kuumana käyminen ketään tämän herran kohdalla yllättää.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mark Williams on hakeutunut sairaalaan heti ottelunsa avausjakson jälkeen. Syynä olivat rintakivut, Williams kertoi twitterissä , ettei olisi pystynyt pelaamaan enää yhtään erää enempää.

Robertson murskasi Murphyn 13-6.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Selby ulkona kun Wilson voittaa 13-10. Selby aloitti viimeisen jakson hyvin ja tilanne oli vielä 10-10 mutta sitten Wilsonille kolme freimiä putkeen ja Selby on ulkona.

Vielä kun Higgins saataisiin ulos niin alkaisikin hlökohtaisesti olemaan se ja sama kuka vie koko roskan tänä vuonna.

Williamsin terveysongelmat eivät johtuneet sydämestä ja pelit täten jatkuivat Gilbertiä vastaan. Herrat otti freimejä lähes vuorotellen ja Williams taisi olla jo yhden tai kahden pallon päässä tasoittamassa tilanteeksi 8-8. Gilbert kuitenkin tuli takaa ohi hienolla breikillä ja voitto freimin pisteellä joten kokonaistilanne 9-7 hänen edukseen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Sattu ja tapahtu, Maguire vs Cahill 23s freimi. Cahill menossa varmaan voittoon... liivi hipaisee pinkkiin ja virhe. Maguirelle tulee freimi kun tarjotimella... saa pelattua itsensä takamaskiin ja Cahilille taas saumat...
Jäätävä pussitus jonka seurauksena valkoinen pussiin.
Taas Maguirelle varma puhdistus niin idioottiakin varmempi pinkki ohi..
Taas Cahille saumat ja ruskean liian kova pussitusyritys vituiksi....
Lopulta freimi Maguirelle
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
On kyllä sattunut ja tapahtunut tässä Cahillin ja Maguiren pelissä, eritoten parissa edellisessä freimissä. Ja katkaisuunhan tässäkin mennään!
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tiukkaa tekee, että herrat saavat ratkaisun aikaan ennen kello 21:00 alkavaa iltasessiota.

Edit. Maguire kasaa hermonsa ja hieno lopetus otteluun. Maguirelta reippaat tuuletukset, toinen voitto putkeen katkaisufreimissä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös