Kerho heräämässä?

  • 1 099
  • 1

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Hieman tuli silmiä hieraistua, kun katsoin pelin tilanteen ensimmäistä kertaa vasta kolmannen erän puolivälissä. Toivo heräsi, samoin pelko viime hetken romahduksesta - jälleen kerran. Kerho kesti loppuun saakka, onneksi.
<BR>
<BR>Nyt nähdään, onko tuosta joukkueesta voittajaksi vai ei. Puolustus on toiminut ainakin eilen, miten on jatkossa. Piristymisen oireita on nähty ennenkin, mutta romahdus on seurannut heti perään. Toivottavasti nyt ei käy niin. Ennen maaottelutaukoa pelattavat pelit ovat äärimmäisen tärkeitä niin Kerholle kuin muillekin viivan tuntumassa pyöriville joukkuelle.
<BR>
<BR>Toivottavasti toivo paremmasta jatkosta ei taas kerran osoittaudu turhaksi.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, eilen tuli voitto kovalta kotijoukkueelta ja huomena toinen kun siis hifki saapuu mittaamaan HPK:n päivän kunnon, jo tilastolliset tosisikat puoltavat Kerhon voittoa ja kun päälle vielä lisätään saipa-pelistä otettua itseluottamusta niin hifk poistuu paikalta kirvelevä tappio niskassaan..
<BR>Villit huhut kauppilan tulosta olivat kuin olivatkin huhuja, joten sentteripula senkun jatkuu, \"xxx\"!
<BR>
<BR>Täältä tähän
<BR>
<BR>
<BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: theref 2001-01-24 14:52 ]</font>
<BR>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Flonaldo 2001-01-24 15:04 ]</font>
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös