Philadelphia Flyers 2018–2019

  • 184 754
  • 633

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
En todellakaan osaa sanoa noista valmennus hommista mitään tai minkä tyylinen äijä on nyt puikoissa mutta enemmän positiiviset fiilikset kuitenkin. Nopealla scouttauksella löytyi ukon saavutuksista seuraavaa
-16 kautta päävalmentajana nhl:ssa
- 3x johdattanut joukkueensa runkosarjan voittoon
- 2x stanley cup finaaleihin joissa on tullut kuitenkin tappiot(3 x toden sanoo)
- vuoden valmentaja nhl:ssa 2007
- QMJHL mestaruus
- viime vuonna Kanadan maajoukkueen päävalmentaja

Älähän @Caney vielä kiittele kaudesta :). Jänniä aikoja edessä pitkälle kesään. Pysytääs aktiivisena. Mukava lueskella juttuja
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Eikös kisoihin oo huhujen mukaan lähdössä myös Coots ja Hart?

Mut joo, meikä diggaa. Ei markkinoilla ollu oikeastaan muita hyviä vaihtoehtoja. Keefe ei luultavasti oo lähdössä Marliesista mihinkään, eikä Tippettilläkään ilmeisesti haluja tässä vaiheessa lähteä Seattle-projektista. Muista nimekkäistä markinoilla olevista vaihtoehdoista AV on paras. Jos joku uskoo siihen skenaarioon että joku Cooper tai Lavvy saa fudut ekan kiekan jälkeen, ja että näitä herroja olis pitäny jäädä venaamaan, niin liigassa on nyt avoimia paikkoja jaossa. Hyvä että saatiin AV ennen muita. Gordon ois ollu ihan ok kakkosvaihtoehto, tai sit ois pitänyt kaivaa joku Sandelin tms yliopistovalmentaja/progressiivinen kurkkumehunjuoja, mut Hakin jälkeen oon oikeastaan ihan iloinen että otettiin tällainen tylsähkö ja varma vaihtoehto.

Mitä tohon track recordiin jne, niin onhan toi voittava valmentaja ja ilmeisen hyvä penkin takana. Monet näkee samanaikaisesti AVn pleijarimenestyksen hyvänä puolena, mutta että se viimeinen silaus jäi kummallakin finaalikerralla puuttumaan, johon sanon vaan että nopanheittoa. Jos Philly menee ens vuonna finaalin, ei kukaan oo potkimassa tätä äijää ulos vähään aikaan.

AVn tavasta peluuttaa nuoria on kans noussut jonkinasteinen peikko osalle faneista. Jos kattoo tota Ragsin rosteria noilta AVn vuosilta, niin ihan mukavasti mm Zuccarello, Kreider, Stepan ja Hagelin sai peliaikaa, oikeastaan koko AVn ajan siellä (Stepan veteli Cootsin nykyminuuteilla). Noi oli tokan/kolmannen vuoden pelaajia kun Av astui ruoriin, eli Patrick/Lindblom/Sanheim/Provorov osastoa. Pointti on se, että AV kyllä peluuttaa nuoria pelaajia jos niitä löytyy rosterista. Mitään pakkoa ei esim mun mielestä oo väkisin tunkea jotain Frostia neloseen vähille minuuteille, mistään auto-top6 paikasta puhumattakaan (tätä nyt tuskin kukaan ehdottaisikaan, mutta Frost nyt parhaimpana esimerkkinä ens vuoden tulokkaista). Sen verran fiksulta mieheltä vaikuttaa muutenkin, että varmasti osaa nähdä mihin suuntaan liiga on kehittymässä ja veikkaisin että keskustellut rosterin nuoruudesta myös Chuckin kanssa. Ikijäärä-Tortorellakin osasi luoda nahkansa uusiks, eiköhän AV oo ajan hermoilla tässä suhteessa.

Mä annan ehdottomasti AVn näyttää mitä tästä meidän nykyjengistä saa irti. Jos tän sainauksen myötä pleijarit on säännönmukaisesti tiedossa joka kauden päätteeksi, olen helevtin tyytyväinen. Noissa peleissä kuntokäyrällä + veskaripelillä + tuurilla on kuitenkin pirun iso merkitys lopputulokseen. Toivottavasti vielä apuvalkut heitetään mäkeen ja hommataan joku joka pistää yv:n kuntoon. Muuten uskoisin että AVn systeemeillä puolustuspelaamiseen saadaan vihdoin tolkkua. Maaleja Philly osaa tehdä ja tuskin jää menestys tämän takia uupumaan varsinkin jos Chuckie hommaa tohon kakkoseen jonkun ihqun FAn.
 
Nopealla scouttauksella vaikuttaa melkein jopa parhaalta mahdolliselta kaverilta tähän väliin. Toivottavasti yhteistyö on saumatonta Fletcherin kanssa ja pelaajistoa muokataan tulevien vuosien aikana sopivaan suuntaan . Tässä vielä alla muutama linkki jossa käydään läpi AV Canucks ja Rangers aikaa.

HF Boardsin AV ketju

Rangers ajalta

Canucks ajalta plussat ja miinukset

Rangers ajan odotukset ja realisoituminen

Loppuun vielä toiselta palstalta lukemani huhu, toimisto olisi erittäin kiinnostunut niin Troubasta kuin myös Ferlandista. Huhun uskottavuuteen en ota sen enempää kantaa. Toisivat hyvän lisän niin ensimmäiseen pariin kuin kolmosen laitaankin.

EDIT:

Toisaalta AV voisi tuoda omat pojat rosteriin, Zuccarello 6v 40milj ja Hagelin 6v 30milj. Toivottavasti ei kuitenkaan.
 
Viimeksi muokattu:

StoneHenke

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Ilves
Alain Vigneault, nimi herättää aika ristiriitaisia tunteita. Hänen aikanaan Rangers koki huikeita playoff-keväitä ja homma luisti välillä todella mallikkaasti. Hyvä valmentaja veteraanijoukkueelle, joka tavoittelee pyttyä itselleen. Sitten se kolikon kääntöpuoli näissä keväissä olikin AV:n mukautumiskyky ja oikeiden miesten peluuttaminen. Ei missään vaiheessa kyennyt muuttamaan taktiikkaa eri tilanteiden mukaan, vaan sillä samalla mentiin ja hakattiin päätä seinään. Myös AV:n omien suosikkiveteraanien ylipeluutus alkoi olla naurettavaa, kun nämä eivät minuutteja mitenkään ansainneet ja samalla nuoret lupaavat kaverit saivat tyytyä jämäminuutteihin. Onhan tämä purkanmussuttaja meritoitunut valmentaja ja varmaankin vapaina olleista paras, mutta kyllä sormuksen puuttumiseen syyt löytyy. Aika näyttää onko mies oppinut mitään aiemmista virheistään.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Täältä varovainen peukku Vigneaultin palkaamiselle. Varmasti Quennevillen jälkeen toiseksi meritoitunein valmentaja, mitä vapailla markkinoilla tarjolla oli. En pidä välttämättä huonona asiana, että vaihteeksi penkin takana seisoo ns. vanhan liiton valmentaja. Tällä tarkoitan siis sitä, että en usko niinkin kokeneen valmentajan kuin Vigneaultin hyväksyvän minkään näköistä löysäilyä tai puolivaloilla pelaamista, mistä tämä joukkue on ainakin ulospäin välillä näyttänyt kärsivän. Esimerkkinä surkeat ottelun alut viimekausina. Vaikea tietenkin sanoa, millaisia auktoriteettejä Dave Hakstol tai Scott Gordon sujettujen ovien takana pukukopissa olivat, mutta vaikea kuvitella heitä pitämässä samantyylisiä palopuheita, mitä esim. Tortorella piti Columbukselle ensimmäisen playoff-ottelun erätauolla. Taktiseen puoleen ja pelisapluunaan en osaa sen kummemmin ottaa kantaa, kun en niin tiiviisti ole hänen joukkueitaan seurannut, mutta uskon ja toivon Vigneaultin tuovan lisää erityisesti tuonne asenne- ja pelivalmiuspuolelle.

Uhkakuvia peluutuksen yms. suhteen AV toki tuo mukanaan, kuten Rangers fanit varmasti osaavat kertoa. Mitä itselleni tuosta Rangers ajasta jäi kuitenkin mieleen, on se, että Vigneault piti hyvän, muttei erityisen nimekkään, joukkueen varteenotettavan menestyjäehdokkaana yllättävän pitkään. Kun vertaa joukkueiden nimilistaa ja suoriutumista runkosarjassa sekä playoffeissa, AV näyttää usemmiten saaneen maksimin irti käytettäissä olevasta miehistöstään. Tätä jos mitä olisi mahtavaa nähdä myös Flyersissa tapahtuvan.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Myös AV:n omien suosikkiveteraanien ylipeluutus alkoi olla naurettavaa, kun nämä eivät minuutteja mitenkään ansainneet ja samalla nuoret lupaavat kaverit saivat tyytyä jämäminuutteihin.
Pitää tähän heittää sen verran, kun Phillyssäkin tätä fanien sylkykuppien ylipeluuttamista on nähty jo ihan tarpeeksi mm. Hakstolin toimesta, että onneksi weiset ja lehterät loistavat poissaolollaan ensi kauden joukkueesta. Ainut kenestä on Twitterin perusteella kuoriutumassa uusi daleweise, on Michael Raffl, jota en saatana ymmärrä en sitten millään. Mutta kai siellä joku pitää olla ketä haukkua, kun nuoria ei voi kritisoida ja Giroux-Voracek duo on jo näiden treidilistalla jne.

Helvetti että menee aika hitaasti, etenkin noiden Fletcherin uhoomispuheiden jälkeen että pätäkkää tulee palamaan. Eniten jänskättää, ollaanko siellä nimenomaan laiturin vai sentterin perässä? Sentteri toisi syvyyttä keskustaan ja vapauttaisi Patrickiä snadisti helpompaan rooliin, ja Giroux pysyisi laidalla, mutta myös varmasti hidastaisi Frostin sisäänajoa tulevaisuudessa. Laiturin hankkiminen taas tarkoittaisi Giroux'n siirtämistä takaisin keskelle - ja eiköhän tästä asiasta tosiaan saataisi osviittaa jos Giroux valittaisiin MM-nippuun. Itse en näe järkeä jonkun kakkoskorin vaihtoehdon hankkimisessa, vaan nyt kun siihen satsaamiseen olisi mahdollisuus niin pitäisi sitten satsata ihan tosissaan.

EDIT: Fantsulisäys; riittäisiköhän kohta 27 vuotta täyttävällä Toffolilla paukkuja Flyersin middle-sixiin, tuskin mitään älyttömiä maksaisi... Jotenkin aina digannut ja tulisi samalla yksi Cupin voiton kokenut kaveri nuoreen jengiin. Toffoli siis tuon the hankinnan lisäksi.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös