Liverpool FC 2018–2019 – saavutettujen asemien jatkumoa?

  • 146 220
  • 928

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Otin edellä kantaa Cityn tulevaan Palace-peliin, enkä oikein edelleenkään näe siinä potentiaalia Cityn lipsahdukselle. Palace ei ole ollut mikään kovin kotijengi, vaan tukkaan on tullut vähänkään kovemmalta jengiltä. Ovat siis kolmanneksi heikoin kotijengi Valjussa ja ovatkin keränneet vieraista 7 pistettä enemmän kuin kotona. Vahva tunne, että sama setti jatkuu, kun Palacelle pelillä ei ole merkitystä. Eivät voi enää tippua, vaikka teoriassa pisteiden puolesta oliskin mahdollista, mutta Cardiff ei tuolta noin kovasti nouse ja tuossa on välissä vielä muita jengejä.

Yksittäinen CL:n playoff-peli Spursin vieraana ei vielä Cityn puserossa tunnu, kun toinen osa on lisäksi kotona, jossa City on ollut melko murskaava. Ja Spurs ilman Kanea on todellisissa vaikeuksissa Etihadilla sekä CL.ssa että Valjussa. Lisäksi Spursin vierasrekordi viime aikoina on ollut huono, kun seitsemästä viimeisestä saldo on 6 tappiota ja yksi voitto. Spurs tuskin siis Cityä uhkaa millään tavalla CL:ssa, eikä Valjussa. Ja siis ilman Kanea.

Minä näen Cityn ainoana mahdollisena kompastuksena tuon Manchesterin derbyn. ManU ei nyt tosin ole ollut enää ihan niin kovassa lyönnissä kuin OGS:n otettua komennon. ManU:lla on myöskin tässä jotain Barcaa vastassa CL:ssa ja derbyyn ManU tulee Everton-vieraspelistä yhden välipäivän vähemmän huilanneena kuin City. ManU:lla on myöskin tuossa pelissä erittäin kovat panokset, koska ensi kauden CL-paikka on heillä kaikkea muuta kuin varma. Spurs on kolme pistettä edellä neljäntenä ja Arsu on vielä siinä välissä kaksi pistettä edellä. Derbyssä ManU:n tilanne saattaa olla edelleen se, että ovat Spursin takana, mutta ehkä jopa Arsun edellä, kun otetaan kaikkien noiden kolmen edeltävät Valjun pelit huomioon.

Tiukkaa on setti ja tiukemmaksi vielä muuttuu, jos Pool ja City, kuten olettaa sopii, menevät CL:ssa jatkoon. Kumpikin jos hoitaa Valjussa oman tonttinsa kunnialla, niin ratkaisu on jo nähty. Pool tarvitsee tosiaan Cityltä apuja edes tasurin muodossa, jos Pool voittaa loput, mutta Pool voi myös helpottaa Cityn urakkaa, jos pelaavat itse vaikka vaan yhdenkin tasurin. Tällä hetkellä tuon tasurin vaara on olemassa tuossa tulevassa Chelski-pelissä.

Eilisestä vielä. Toi Poolin keksikenttä tuossa muodossa Fab, Naby, Hendo on juuri nyt melko toimiva. Hendo on ollut hyvä tuossa ylemmässä roolissa, kun Fab on ottanut paikkansa pohjalta. Nyt Kloppo pyytelee jo lausunnoissaan anteeksi, että on peluuttanut Hendoa väärällä pelipaikalla... Keita on on nyt matkalla parempaan, mutta toi Fab on jotenkin vähän jopa tasapaksu, eikä totaalisen vakuuttava. Täysin tyytyväinen Fabin pelaamiseen en ole parissa viime pelissään. Vähän jo hämää ne useat höntyilyt vastaan ja ohi vastustajasta sekä pallosta. Mikään kiiturikaan ei ole alaspäin. Salah tarjoili normaalin oman perseilynsä eli menetysten ja pakottamisen lisäksi ainakin yhden hyvän juoksun omiin ja hoiti tilanteen. Vatsapainona sitten se napit edellä sääreen case, josta Mo olisi hyvinkin voinut nähdä punikkia. Maali tai kaksi lisää olisi ollut hyvä juttu, mutta onhan tuossa Poolilla silti etu, kun Porton täytyy maaleja hakea.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Huomenna eletään ratkaisevia hetkiä PL osalta. Liverpool vs. Chelsea ja samaan aikaan City vierailee Palacen vieraana. Samoilla mentäneen, liekkö Gomez jo käytössä?
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Itse tykkään Fabinhon pelaamisesta, hän on pääsemässä pikkuhiljaa jo Mascheranon tasolle. Puolustussuuntaan vielä jäljessä, hyökkäyssuuntaan edellä. Keita on parantanut peliään ja päässyt sen vuoksi aloitukseen, hienoa. On alkanut sisäistämään joukkueen pelitaktiikkaa viimeinkin. Henderson on ollut hyvä viimeiset pelit, silti toivon että pistetään vaihtoon kesällä tai sitten rotaatioon. Silti kapteenin nauha VVD:lle. Milner. Mr. Milner on vain... vuodesta toiseen aivan uskomaton työmyyrä ja joukkueen suurimpia sieluja, siksi hän on useasti Kloppin avauksissa. Mane on ollut joukkueen sielu hyökkäyksessä, varsinkin kun Mo ja Bobby ovat olleet hieman hiljaisia. Toki ovat heränneet hieman.

Todella hienoa että Joe on pelikunnossa, nuori mies on meikän suosikkeja. Ei tule saamaan paljoa peliaikaa kevään peleissä koska ei ole pelituntumaa. Sama juttu Oxilla. Todella vaikea loukkaantuminen eli polven ristisiteet poikki ja vuoden toipuminen eli ei tule saamaan kuin jämäminuutteja. Oxin loukkaantuminen oli todella harmi koska hän raivasi viime vuonna tilaa itselleen Poolin keskikentällä ja oli todella hyvä ennen loukkaantumistaan, varsinkin se röyhkeä eteenpäin peli.

Saa nähdä, tiukkaa tulee olemaan. Vaikea nähdä, että City tulisi pudottamaan montaa pistettä loppuohjelmassa, toki siellä on pelit Tottenhamia ja Manurea vastaan. Samalla Poolin pitää voittaa kaikki loput pelit. Yllätyksiä voi sattua, mutta se toimii molempaan suuntaan. No, hoidetaan tämä muovijoukkue huomenna ekaksi.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Olikos se juuri Chelsea, joka osaltaan romutti Poolin mestaruushaaveita, kun joukkue oli lähellä pokaalia Rodgersin aikana? Hämärä muistikuva, että kauden loppupeleissä Pool kompuroi juuri Chelsean ja Crystal Palacen kanssa? Toivottavasti Chelsea nyt kaatuu, ja Palace voisi puolestaan aiheuttaa hämminkiä Citylle.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Olikos se juuri Chelsea, joka osaltaan romutti Poolin mestaruushaaveita, kun joukkue oli lähellä pokaalia Rodgersin aikana? Hämärä muistikuva, että kauden loppupeleissä Pool kompuroi juuri Chelsean ja Crystal Palacen kanssa? Toivottavasti Chelsea nyt kaatuu, ja Palace voisi puolestaan aiheuttaa hämminkiä Citylle.

27.4.2014 Liverpool - Chelsea 0-2 kolmanneksi viimeisellä kierroksella.

Toivotaan kuitenkin ettei CRY laita Cityn miehiä toista kertaa itkemään - viime kerrallahan kävi ohraisesti kun kotona tuli 2-3 kuokkaan. Cityn onneksi CRY on kuitenkin käytännössä varmistanut PL-paikkansa, joten panosta ei mielettömästi heillä enää ole.
 
Olikos se juuri Chelsea, joka osaltaan romutti Poolin mestaruushaaveita, kun joukkue oli lähellä pokaalia Rodgersin aikana? Hämärä muistikuva, että kauden loppupeleissä Pool kompuroi juuri Chelsean ja Crystal Palacen kanssa? Toivottavasti Chelsea nyt kaatuu, ja Palace voisi puolestaan aiheuttaa hämminkiä Citylle.

27. huhtikuuta 2014. Tuo ottelu muistetaan siitä Steven Gerrardin kuuluisasta mokasta, jolla lahjoitti Chelsealle maalin. Pool hävisi tuon ottelun 0-2 Chelsealle ja sitä myötä mestaruuden Citylle. Chelsea-fanit jaksavat edelleen muistuttaa tästä eikä kaikki Pool-fanitkaan tätä valitettavasti koskaan unohda.

Oheista linkistä ottelun huippuhetket jos on päässyt unohtumaan. Liverpool vs Chelsea 0 - 2 - Premier League (Flashback) 27 April 2014
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sen verran oli Chelskin puolelta varoitettu omia faneja, että mölyt voisi pitää nyt tässä kohtaa mahassa. Oli näköjään Samikin eksynyt taas katsomoon.
 

Ässä79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Liverpool, Vikings
Eilisen esityksen perusteella ensimmäistä kertaa voi sanoa, että tulee todella harmittamaan jos kausi hävitään kauden ainoaan tappioon :) Eilen oli erittäin tasapainoinen esitys, vaikka Chelseallä omat paikkansa olikin. Tuurista täällä on puhuttu nyt paljon, mutta Liverpoolin kohdalla se on korostunut noiden muutaman viime hetken onnenkantamoisen myötä. Todellisuudessa pitäisi verrra esim Cityn ja Poolin kaikkia maaleja ja katsoa kuinka monta voidaan laskea "tuurin" piiriin. Ja mikä sitten on tuuria? Tuomarin puhaltama filmattu rankkari vai vastustajan molarin moka? Joten minusta tuo on täysin turhaa. Liverpool on eniten viimeisellä 15 minuutilla maaleja tehnyt joukkue ja taitaa olla myös edelleen eniten tappioasemasta pisteitä kerännyt, hienoa taistelua joukkueelta.

Mahtavaa on, että kautta on liigassa neljä peliä jäljellä ja loppukauden ohjelmalla mestaruuteen on vielä täydet mahdollisuudet. Lisäksi Mestareidenliigassa ollaan täysillä mukana ja lähtökohdat keskiviikon vieraspeliin erittäin hyvät. Joten loppuun asti voidaan taistella!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eilisen pelin alku ei ollut hanskassa ja Porto pääsi kokeilemaan muutaman kerran maalintekoa, mutta vähän huonolla sihdillä, ja sitten se Manen maali Poolin ekasta paikasta muutti paljon ja sen tiesi, ettei tuo jengi neljää tule Portoa vastaan tuolla päästämään. Toinen puoliaika oli Poolilta parempi ja osaltaan siihen vaikutti mun mielestä Bobbyn tulo Orgyn tilalle. Orgy oli melkoinen pettymys, kun itse odotin, että nyt paikan saadessaan näyttäisi tosissaan kuuluvansa jatkossakin jengiin ja aktiiviseen rotaatioon, mutta esitys oli HMV.

Gomez oli miellyttävä nähdä pitkästä aikaa kehissä ja siihen nähden ihan OK suoritus, ettei minuutteja ollut alla kuin ressuista. Lopussa homma näytti välillä kolmen alakerralta Milnerin ollessa vaspana, eikä siinä nyt enää mitään kummalista Porton kiriä tullutkaan, kun enemmän Pool sai kontrolloitua tapahtumia ja tehtyä kaksi maalia vielä Porton välissä kavennettua.

Barca onkin sitten jo ihan toinen tarina. Pool tarvitsee tietenkin ensin hyvän tuloksen Nou Campilta, jotta lopullinen ratkaisu jää Anfieldille. Couts ja Suarez ovat vastassa Barcan paidassa, mutta kyllähän se Messi tietenkin olisi ennemmin nollattava tehoilta pois. Barca on tosiaan otteluparin suosikki ja pääsee lähtemään huomattavasti Poolia paremmisat asemista peleihin. Barca on käytännössä jo varma mestari LaLigassa, joten niillä on varaa vaikka lomauttaa tärkeimpiä pelaajia tässä välissä, jotta ovat terävimmillään Poolia vastaan. Poolin kannalta on tietenkin hyvä, että jälkimmäinen osa on Anfieldillä.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Pool ei antanut Portolle juurikaan mahdollisuuksia, vaan eteni vakuuttavin yhteisnumeroin jatkoon. Sen sijaan melkeinpä mielenkiintoisempaa on se, että niin vain Tottenham pudotti Man Cityn, romuttaen näiden haaveen neljästä pokaalista. Kuinka tuo vaikuttaa Cityn peleihin Valioliigassa, onkin jännittävää nähdä. Keskittyykö joukkue entistä enemmän Valioliigan mestaruuden voittamiseen, vai alkaako horjua kauden ratkaisuhetkillä?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sen sijaan melkeinpä mielenkiintoisempaa on se, että niin vain Tottenham pudotti Man Cityn, romuttaen näiden haaveen neljästä pokaalista. Kuinka tuo vaikuttaa Cityn peleihin Valioliigassa, onkin jännittävää nähdä. Keskittyykö joukkue entistä enemmän Valioliigan mestaruuden voittamiseen, vai alkaako horjua kauden ratkaisuhetkillä?
En usko, että vaikuttaa yhtään mitenkään. Valioliiga on ääritasainen, vaikka se sama valiojoukko siellä rellestääkin. Tai mitä nyt Lestö näytti närhen munat pari kautta sitten. Se on ihan päivän kunnosta kiinni, miten käy yksittäisessä runkosarjamatsissa. City voi käytännössä kompastua ihan missä vaiheessa vaan. Ja sama koskee myös Poolia.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Sekä Pool että ManCity voittivat ottelunsa, joten toistaiseksi ei muutoksia mestaruustaistelussa. City pelaa rästipelinsä keskiviikkona Old Traffordilla, eli näin Poolin kannattajanakin täytyy nyt toivoa ManUn voittoa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Sekä Pool että ManCity voittivat ottelunsa, joten toistaiseksi ei muutoksia mestaruustaistelussa. City pelaa rästipelinsä keskiviikkona Old Traffordilla, eli näin Poolin kannattajanakin täytyy nyt toivoa ManUn voittoa.

Näinpä, harmi että ManU on vähän heikossa hapessa nyt. Everton pyyhki ruohoa tänään Suulsäärin porukalla. Noh, ehkä ne saavat lisävirtaa siitä löylytyksestä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
No eipä saanu ManU sit puserrettua voittoa tai edes tasuria. Alkaa hieman usko loppumaan mestaruuteen, vaikka melkoista voitto-marssia meillä ollutkin. City voittaa myös, eikä taida pistettäkään antaa viimeisillä kierroksilla pois...
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Minäkin toivoin ennakkoon, että ManU -peli saattaisi olla se matsi, jossa City hukkaa pisteitä. Mutta ei sittenkään. Mestaruus taitaa olla Cityn omissa käsissä, Poolille ei riitä vaikka voittaisikin loput ottelunsa? Harmi että City on noin kovaa luokkaa taloudellisesti, pelaajamateriaaliltaan ja manageriltaan. Näillä otteilla Pool olisi melkeinpä ansainnut mestaruuden. No, aikoinaan oli ManUn valtakausi, sitten taisi tulla Arsenalin vuoro dominoida, ja olikohan Chelseakin muutaman vuoden ajan? Nyt on Cityn vuoro.
Onhan tässä muutama peli jäljellä, ei nyt heitetä vielä kirvestä kaivoon.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Pakko sanoa Manchester Unitedin kannattajana että olisin mielusti suonut Liverpoolille tämän mestaruuden. Kaikki on vielä auki ja City voi vielä kompastua. Liverpool on pelannut nämä 2viimeistä kautta todella viihdyttävää ja nautittavaa jalkapalloa. Toivon mukaan joukkue saa tästä jonkinlaisen palkinnon oli sitten valioliigaan taikka mestareiden liigan muodossa.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Pool hoiteli Huddersfieldin 5-0, ja paineet ovat taas Cityllä voittaa rästipelinsä. Kumpikin joukkue on voittoputkessa, joten en ihmettelisi vaikka jommalle kummalle tulisi vielä "tilastotasapeli" jäljellä olevissa otteluissa.
Salah ja Mane ovat maalipörssin kärjessä. Salah aloitti kauden hiukan vaisusti, mutta on pelannut hienon kauden kuitenkin.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Pool hoiteli Huddersfieldin 5-0, ja paineet ovat taas Cityllä voittaa rästipelinsä. Kumpikin joukkue on voittoputkessa, joten en ihmettelisi vaikka jommalle kummalle tulisi vielä "tilastotasapeli" jäljellä olevissa otteluissa.
Salah ja Mane ovat maalipörssin kärjessä. Salah aloitti kauden hiukan vaisusti, mutta on pelannut hienon kauden kuitenkin.
Sellainen kuriositeetti tuli vastaan, että Liverpoolin kärkikolmikko on tehnyt enemmän maaleja kuin yksikään joukkue kärkikuusikon ulkopuolelta. Että sikäli Bobbyn ja One Season Wonderin saama kritiikki tuntuu hieman kohtuuttomalta ja onhan Maneakin syytetty maalipaikkojen tuhlailusta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Maaleja Pool tietenkin aina tarvitsee ja niitä ovat tehneet lähinnä nuo kolme hyökkääjää. Yllättäjä on tietyllä tavalla Shaq, joka jossain vaiheessa sai peliaikaa, mutta sittemmin on koittanut penkin kuluttaminen. Shaqillä on kuitenkin 6 maalia, joista tärkeimmät teki tietenkin ManUa vastaan Anfieldillä. Milnerillä on 5 maalia, mutta noista taitaa olla 3 pilkuilta. Kun katsotaan vähän tarkemmin, niin tuo kolmikko on tehnyt yhteensä 19 voittomaalia(Salah 9, Mane&Bobby5), kun Poolilla on voittoja nyt yhteensä 28. Prosentuaalisesti tuo tekee 67,9% noista voittomaaleista. Mielestäni siis tuon kolmikon merkitys on Poolin voittamisen kannalta aika helvetin tärkeä ja siksi heiltä niitä maaleja vaaditaan paikoista.

Lätkässäkin lasketaan laukaisuprosentteja, joten pistän sen varjolla myös ne tähän tuon kolmikon osalta. Salahilla se on 18%(116 vetoa, toiseksi eniten Valjussa.) Manella prosentti on parempi, ollen 26%(77 vetoa). Firminon osumatarkkuus on heikoin 16,7%(72 vetoa) lukemalla. Seuraavaksi eniten vetoja näiden jälkeen on Ginillä, 28 kpl.

Ketjun avausviestiin kirjoitin mm. näin.

Kauden 18-19 onnistumiseen vaikuttavat tekijät ranskalaisilla.

- Tasapelien kääntäminen voitoiksi. Edellisellä kaudella Poolille tuli liikaa tasureita ja kotonakin ns. heikompia vastaan.
- Bussien murtaminen. Alhaalla makaavien puolustusten murtamiseen pitää löytyä uusia keinoja ja toimivia sellaisia. Uudet hankinnat auttanevat.
- Joukkueen vahvistaminen. Rosteriin on vaan pakko saada lisää laadukkaampaa laajuutta lähes kauttaaltaan. Esim. kärkikolmikon takana Ings ja Solanke ei vaan riitä.
- Puolustuksen pitää toimia enemmän kevään malliin, eikä omiin voi päästää noin paljoa kuin päättyneellä kaudella tapahtui. Tai periaatteessa voi, mutta ne pitää päästää sitten niissä peleissä, joissa itse tekee 5 tai enemmän, ja voittaa.
- Top6 kohtaamisten saldo taas toissa kauden tasolle.
- Ratkaisijoita pitää löytyä enemmän. Salah ei välttämättä taio taas yhteensä yli 40 maalia ja muutenkin tehot paljon kärkikolmikon harteilla.

Tasapelit kääntyvät lopulta Poolin tappioksi mestaruustaistelussa, kun tappioita ei ole kai realistista odottaa yhtään vähempää kuin mitä niitä nyt on. Tasapelienkin määrä kyllä laskee viime kaudesta, mutta nyt sekään ei vaan riitä, kun joku tasuri olisi vieläkin pitänyt pystyä kääntämään voitoksi. Voittoja Poolilla on jo nyt 7 enemmän kuin viime kaudella, mutta niitä pitäisi olla silti se yksi enemmän ja yksi tasuri siis vähemmän. Sinällään harmi, että Poolin tällainen superkausi osuu tähän ajanjaksoon, kun City on noin saatanan hyvä kaudesta toiseen. Lainaus OptaJoen twitteristä. Ihan joka kausi ei tällaista tulla siis varmaankaan jatkossakaan näkemään.

- This is only the second season in English top-flight history where two sides have earned 90+ points, after Arsenal (94) and Leeds (91) in the 1970-71 campaign (adjusted to 3 pts/win). Supreme.

Tonne Valjun kausiketjuun kirjoitin aikanaan, että mestaruuden ratkaisee silloin vielä tulevat Poolin ja Cityn jäljellä olleet vieraskohtaamiset ManU:a vastaan OT:lla. Asian voi edelleen halutessaan nähdä näin, koska Pool jäi tasuriin ja City kairasi OT:lta voiton. Kokonaisuudessa painaa enemmän kuitenkin nuo tammikuun lopun Lestötasuri Anfieldillä ja helmikuun alun vierastasuri Hammersia vastaan, mitkä olivat peräkkäiset pelit.

Muutenhan nuo kauden alla heitetyt viivat ovat toteutuneet ihan kivasti, mutta noille tasureille ei vaan voi enää mitään. Tehot olivat edelleen, ja tulevat varmasti jatkossakin olemaan, vahvasti tuon kärkikolmikon varassa, mutta sinällään riittävästi niitä on heiltä tullut. Ja puolustushan on ollut kokonaisuutena ihan järkyttävän hyvä, kun päästettyjä maaleja on vähiten ja Alissonilla eniten nollapelejä, joita on saman verran kuin päästettyjä maaleja.

Lisätään nyt vielä loppuun muutama tilastofakta Poolin kaudesta.

Ensin huomio Virgiliin(lainaukset OptaJoen twitteristä)

- Virgil van Dijk is the first defender to receive the PFA Players' Player of the Year award since John Terry did so in 2004-05
- No opposition player has completed a dribble past Virgil van Dijk in any of his 36 PL apps this season. In fact, this run stretches back to last March, meaning he hasn’t been dribbled past by an opponent in any of his last 45 PL apps.

Jotain muuta sälää, seuran ennätyksiä sisältäen

- Liverpool have now earned 50 points at Anfield this season, their best ever tally at home in a Premier League season (previously 49 in 2013-14), with this the first top-flight season they have reached 50 points at home since 1987-88 (also 50). Bullseye.
- Liverpool have become the first club to have two players score 20+ goals in a single Premier League season (Mane and Salah) since the Reds themselves also did so in 2013-14 (Suarez and Sturridge). Duos.
- Mohamed Salah has become only the third Liverpool player to score 20+ Premier League goals in consecutive seasons for the club, after Robbie Fowler (1994-95 and 1995-96) and Luis Suárez (2012-13 and 2013-14). Greats.
- Andrew Robertson is just the third defender to assist at least 10 goals in a single Premier League season, after Leighton Baines (11, 2010-11) and Andy Hinchliffe (11, 1994-95). Whip.
- Liverpool have now amassed 88 points in the league this season, their best ever total in a Premier League season; adjusting to three points for a win, they have only earned more in a top-flight campaign in 1978-79 (98) and 1987-88 (90). Machine. Ja nyt mennään siis jo 91 pisteessä.

Kausi on ollut onnistunut seuran näkökulmasta ja myös yksittäiset pelaajat ovat päässeet koviin suorituksiin. Kovaa settiä, mutta silti se mestaruus jää puuttumaan!

Yksi tilasto tulee olemaan jatkossa hyvin vaikeasti lyötävissä mille tahansa jengille. Meinaan, jos Pool voittaa kaksi viimeistä peliäänkin ja päätyy 97 pisteeseen, häviten tuolla pistemäärällä mestaruuden, niin ihan heti ei tuota pistemäärää tulla rikkomaan. Edellinen ennätys on jo rikki tältä osin, kun ManU keräsi kaudella 11-12 89 pistettä voittamatta tuolla pistemäärällä kuitenkaan Valjua.

Keskiviikkona alkaakin sitten CL:n välierät Barcelonassa. Barca on suosikki, mutta kyllä Poolilla saumat on yllättää ja mennä finaaliin. Vierasmaali olisi kovaa settiä, mutta kunhan Barca ei tee montaa maalia, niin ratkaisu jää Anfieldille.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Yleisen mielipiteen mukaan 5 tunnin kuluttua varmistuu taas yksi pokaaliton kausi Liverpoolille.
Etenkin Manchesterin kakkosjoukkueen fanit ovat jo valmistelleet meemit valmiiksi. Toisaalta heillä on kyllä varaakin vittuilla. Onhan Valioliigan kuudes sija ihan kova saavutus.
Itsellä on jostain syystä ihan luottavainen olo. Messi ei ole vuosiin, jos koskaan, kohdannut VVD:n tasoista topparia. Toisaalta Barcelonan puolustus on päässyt kotoisessa liigassaan todella helpolla verrattuna tämänpäiväiseen vastukseen. Siksi odotuksissa on 1-1 tai 2-2 tasapeli, joilla tuloksilla Liverpool olisi Anfieldilla todella suuri suosikki menemään jatkoon.
Hieno peli luultavasti tulossa, kun Euroopan jättiläiset kohtaavat.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Yleisen mielipiteen mukaan 5 tunnin kuluttua varmistuu taas yksi pokaaliton kausi Liverpoolille.
Etenkin Manchesterin kakkosjoukkueen fanit ovat jo valmistelleet meemit valmiiksi. Toisaalta heillä on kyllä varaakin vittuilla. Onhan Valioliigan kuudes sija ihan kova saavutus.
Itsellä on jostain syystä ihan luottavainen olo. Messi ei ole vuosiin, jos koskaan, kohdannut VVD:n tasoista topparia. Toisaalta Barcelonan puolustus on päässyt kotoisessa liigassaan todella helpolla verrattuna tämänpäiväiseen vastukseen. Siksi odotuksissa on 1-1 tai 2-2 tasapeli, joilla tuloksilla Liverpool olisi Anfieldilla todella suuri suosikki menemään jatkoon.
Hieno peli luultavasti tulossa, kun Euroopan jättiläiset kohtaavat.

Onko hammaslääkärin sponsoroima Firmino muuten pelikunnossa? Treeneissä oli ymmärtääkseni eilen mukana - ja tästä on kaiketi vähän ristiriitaista infoa pyörimässä? Tosin en nyt jokaista kiveä ole tuon infon suhteen kääntänyt. Poolin kannalta kuitenkin iso reikä mikäli lego-Bobby ei ole aloituksessa.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ei tietoa Firminosta, koska olen kännissä Manilan huorakadulla.
Joka tapauksessa. Tästä ei voi päivä paljoa parantua: odotella matsin alkua kauniiden naisten (osa on kyllä poikia) keskellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös