Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2019 – liveseuranta

  • 58 360
  • 621

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja sieltä Tsekki kiinni pitkävedosta 2,75 -kertoimella. Kiitos Suomi.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Huutonaurua.
 
Tshekin veskarilla näköjään tuollaiset alushanskat käytössä. Ei muistu ainakaan itselle mieleen, että olisin ennen moista nähnyt vai käytetäänkö noita enemmänkin?

Jotkut käyttää, jos vaikka kädet hikoaa normaalia enemmän. Myös pelaajat. Ei pyöri käsi hanskassa tms.

Näinkö oikein, olisko Tsekin aitiossa ollu pakkikoutsina Marek Zidlicky? Hieno pelaaja.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Pitikö näiden Suomen -01 ja -02 ikäluokkien olla jotain hyviä? Noihan on järjestään ihan paskoja. Puistola hyvä esimerkki tästä porukasta, ihan hyvä pyörimään laitojen vieressä ja tekemään puulaakikikkoja laidan kautta, mutta eihän tuolla nyt tosipelissä mitään tee..
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Mitä tuolla maalivahdillakaan tekee? Paremmin saisi peliä hallittua 6v5:llä. Lopputulos on kumminkin ihan sama on siellä se lihakimpale seisomassa tai ei, kaikki menee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: raju

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tshekki iskee jo viidennen maalin. Peli 4-2
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Näköjään Alois Hadamczik Tšekin päävalmentajana. Mietinkin että onpa tutun näköinen.
 

ijuka

Jäsen
On kyllä jännää miten vähän Suomi saa hyvän tason maalipaikkoja. Vaikka Suomi hetkittäin pyörittäisi mielinmäärin niin niitä hyviä paikkoja vaan ei saada rakennettua, lähes kaikki laukaukset tulevat kohtalaisen kaukaa ilman poikittaisliikettä ja joko kilahtavat pakin suojuksista hevonkuuseen tai tulevat harmittomasti maalivahdin räpylään. Pakko olla valmennuksessa jokin pahasti vialla.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Katsoin sivusilmällä ja ainakin kaksi täysin turhaa jäähyä (maalivahdin ajo ja poikittaisella maassa makaa selkään).
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täytyy toivoa, että Sveitsi ottaa murskavoiton V-Venäjästä niin Suomelle ei välttämättä riittäisi voitto vikasta pelistä. Ihan oikein olisi tuolle hengettömälle asennevamma porukalle karsinnat. Vai miten tuo menee, ratkaseeko keskinäinen vai maaliero?
 

ijuka

Jäsen
Ihan samasta putkesta Marttila tulee kuin vaikkapa edeltäjänsä Ahokas ja Niemelä, jotka molemmat voittivat maailmanmestaruuden. Onko se sitten hyvävelikerho vai systemaattisen suunnitelman tulos, se näköjään riippuu näkökulmasta.
Ei siitä putkesta tulemisessa ole mitään vikaa, jos osaa valmentaa. Jos ei osaa valmentaa, niin ei pitäisi valmentaa maajoukkueita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös