• 13 082
  • 187

Taccutucca

Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Caps on yllättävän kurittomalla tuulella. Eivät tykkää, kun tuomareilta jää jotain huomaamatta. Bäckström heittää silti oman riparinsa sisään ja Caps siis johtaa maalilla ennen ensimmäisen erän puoliväliä.

Merovingi

Kärpät, Blue Jackets
Jets näyttää ihan Tampa Baylta kentällä.

Toisen erän laukaukset 16-1 Bluesille.

IcePhoenix

Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Varsin dominoiva erä Bluesilta, joka ei kuitenkaan tuota, kuin yhden lisämaalin. Jets ei saanut peliä hallintaansa käytännössä koko erässä. Toivottavasti Blues pitää peli-ilmeensä myös kolmannessa.

Matza187

Schwartz 2-0 Bluesille ja Helleybuck protestoi häirintää.
Enemmän tuossa oli häirintää kuin siinä ensimmäisessä maalissa, johon Jets älyttömästi käytti haastonsa.

Tämä sen sijaan olisi voinut mennä jopa hylkyyn, jos haasto olisi Jetsillä vielä ollut käytettävissä. Mutta eipä ollut, joten 2-0 taululla.

Merovingi

Eiköhän se jonkun tekosyyn keksi, ettei tarvitse vaivautua. Rasselle puhelua kootuista selityksistä, jos ei itse meinaa keksiä.

Ei tarvitse tekosyitä, kun ei ole sopimusta.

Ensimmäistä maalia en nähnyt, mutta samaa mieltä tästä. Hylky olisi voinut tulla, jos olisi ollut haasto käytössä.

Merovingi

Jayden Schwartz 3-0 ja hattutemppu. Jetsin kausi oli siinä.

Naamavelli

NHL
Jep, lohkojen ykköset ja kakkoset tuntuvat ihan järjestäen häviämään ekat kierrokset.

Surkeaesitys Jetseiltä. On ollut sitä jo muutaman kuukauden.

Tällaista se on kun kylmä ja kuuma joukkue kohtaavat.

Merovingi

Wheelerkin on taas jo niin väsynyt kuin viime keväänä Vegasia vastaan, että hyvä päästä vähän lomailemaan.

Joo, aivan naurettava esitys kapteenilta. Kuvaavaa tosin joukkueen kannalta ottaa kahden maalin takaa-ajo asemasta viimeisen kahden minuutin aikana 2+2 korkeasta mailasta.

Merovingi

Winnipeg pääsi vielä ihmeen kaupalla maalin päähän, mutta ei riittänyt. Blues voittaa ja jatkaa toiselle kierrokselle.

speksi

Capitals, TPS
Pääkaupungissa mielenkiintoinen erä takana. Canes pääsi (suht kevyesti) kokeilemaan kolmesti ylivoimalla laihoin tuloksin ja sitten Caps rokotti kahdesti vieraiden löysästä puolustuspelistä. Erän laukaukset taisi olla ennen erän lopun Ahon jäähyä Carolinalle 15-3, mutta maalit meille 2-0. Bäcksillä toistaiseksi 2+1!

speksi

Joskus toi on aika helppoa, kuten tänään. Dowdille uran ekasta rankkarista maali ja perään "Täydellinen ylivoima". Kaksi sekuntia ja kiekko reppuun! Ai niin, tulihan siinä erän alussa se Tompankin yv maali kun Canes ei saanut millään purettua kiekkoa alueelta. Ei tää aina näin suju mutta onneks tänään sujuu!