Otteluseuranta 20.–21.4.2019

  • 13 071
  • 187
Nashville tarvitsisi tuonne hyökkäykseensä edes yhden tähtipelaajan. Nyt siellä on niin harmaata massaa pelkästään, ettei tosikaan. Runkosarjassa paras pistemies löytyi heti sijalta 65. Uskomattoman tylsä hyökkäys joka on nyt myös kostautunut varsin tylsäksi. Rocco Grimaldi kannattelee, se kertoo kaiken. Runkosarjassa viisi maalia ja nyt pleijareissa kolme. Hattua päästä toki hänelle kun edes joku nousee esiin tuolta harmaudesta.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti Granlund löytää taas pelinsä viimeistään ensi kaudella. Luistelu kuitenkin kehittyi määrätietoisen ja kovan työn kautta ihan hyvälle tasolle, niin toivon mukaan vauhti löytyy myös Nashvillessa. Mutta hienosti menee Dallasin suomalaisilla.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
55 ottelussa 23 pistettä runkosarjassa. Noilla luvuilla pääsisi ilman voimassaolevaa sopimusta syömään ABC:lle jatkossa.

Turrisilla kuitenkin ollut loukkaantumisongelmia, ja ilmeisimmin vammaa ei alkuun ihan oikein diagnosoitu, kun "parantumiseen" meni aika paljon ennakoitua pidempään. Joo, kaukana parhaimmastaan, eikä meno varmaan parane ainakaan tällä kaudella. Iso "menetys" Nashvillelle.
 

Marchand63

Jäsen
Suosikkijoukkue
#63
Ensimmäinen NSH-DAL-peli, jota katson kun tulee niin hyvään primetime-aikaan. Mites Mikke Granlund on pelannut tässä sarjassa? Tuntuu, että on kadonnut jotenkin kuvasta. Kertokaa viisaammat.
Todella vaisu. Ei tunnu kemiat natsaavan juuri kenenkään kanssa. Toivottavasti kesän jälkeen meno näyttäisi paremmalta kuin nyt
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Dallas 2-1 !

Subban hieman nukkuu
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Se Dallasin Paajanen ei tee, mutta Turunen tekee.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Dallas on ollut niin paljon parempi tässä pelissä, ansaittu. Subban on ihan kujalla joka vaihdossa.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Predatorsilta miljoonas turnover ja Radulov pääsee lyömään tyhjiin!
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Pernel Karl mainittu ja 1-2, hyvät herrat.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Oisko muuten vähän mielenkiintoset pleijarit jos kaikki wild card joukkueet etenis toiselle kierrokselle. Olisi taas uusi sivu NHL:n historiankirjoihin.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Subban on ihan kujalla, vilttiin joutais
 

HokiHero

Jäsen
Onko tuo Nashvillen Granlund jotain sukua sille jääkiekkoilija Granlundille?
Mietin juuri että miten Granlundin pelikäsityksen ja syöttötaidon omaavasta pelaajasta voi saada noin näkymättömän tai no ylipäänsä miten tuon pakiston voi saada avaamaan peliä noin huolimattomasti, eihän Granlundista mitään iloa puolustusalueella taistelemassa ole.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Siis missä tämä Peekoo Subbani on ollut hyvä, kun on kuulemma joskus arvostettu ihan tähtiluokan kaveriksi?
Pokasi alppihiihdon Riitta-Liisa Roposen, Lindsey Vonnin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös