Jokipojat 2019–2020

  • 215 900
  • 907

Petromax

Jäsen
Uutta ukkoa pukkaa:
Kasperi Kotkanniemi Ässät
Saku Kivinen Hermes
Aleksi Inkinen
Ville Haapalainen
Kaksi viimeiksi mainittua omia A-junioreita
Kyllä mulle kelpaa
 
Onko "Kotkan" profiili?

Edit. Näköjään virallinenkin tieto tuli.
 
Viimeksi muokattu:

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Eipä tässä osaa muuta sanoa, kuin että hyvä, hyvä.

Tiedotteesta on luettavissa, että omat pojat Aleksi Inkinen ja Ville Haapalainen olisivat ensi kaudella kuitenkin ensisijaisesti vielä A:n pelaajia, mutta pääsevät edarin harkkoihin sekä vetämään muutaman pelin edarissa. Täytyy muistaa myös Juniori-Jokipoikien viime syksyn linjaus, että omien joukkueiden menestys sarjoissa on tärkeää, joten ihan aina tarvittaessa pojat tuskin edes tulisivat edariin pelaamaan, jos A:lla on itsellään tärkeä peli.
 

Nurmiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat
Nyt saa oma porilaisvihani vähäksi aikaa laantua, vaikka koville ottaakin. Ilmeisesti tämän kauden maalivahtikaksikko on vaihtamassa maisemaa, kun kaksi uutta ukkoa on sinne hankittu. Pikku hiljaa alkaa runko hahmottumaan. Hyvä lähteä syksyn odotteluun.
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Milloinkahan niitä ykköskorin soppareita alkaa tulla? Toki Kotkaniemi voi olla hyvä ja voittava mokke mutta tuo Salama hieman epäilyttää..
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Noniin, tervehdys vain palstalaisille, ja ensimmäisen viestin johdosta myös pienimuotoinen esittely itsestä viestin alkuun:
Jääkiekkoa, ja varsinkin joensuulaista sellaista tullut seurattua jo parikymmentä vuotta. Faniryhmässä välillä aktiivisemmin mukana, nykyisin vähemmän. Tätä palstaa seurattu monia vuosia, ja nyt sain aikaiseksi tehdä myös itselleni tunnukset.

Sitten itse asiaan, eli mietelmiä ensi kauden joukkueesta. Joni Petrell vaikuttaa ensi tuntumalta mainiolta haulta penkin taakse. Kaveri on jo kaksinkertainen Suomi-sarjan mestari, minkä lisäksi saanut arvokasta kokemusta liiga organisaatiosta. Tässä polussa on jotain samaa mitä oli myös muuan Jarno Pikkaraisella noin kymmenen vuotta sitten.

Omia kasvatteja on saatu mukavasti kiinnitettyä tähän mennessä, ja odotan varsinkin Wiljami Kupiaiselta nousua hyökkäävien puolustajien eliittiin tällä tasolla. Toivottavasti vastuuta on myös tarjolla tälle umpitaitavalle lupaukselle.
Maalivahtiduolla on myös potentiaalia nousta koko sarjan parhaaksi tandemiksi, kehityksen jatkuessa kummallakin toivotunlaisesti. Erityishienoa, että kumpikin on saatu kiinnitettyä jo tässä vaiheessa vuotta.
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Viime kauden rungosta voisin ajatella jatkopahvia mm. Larinmaalle, Olkkoselle, Koivistolle, Raitaselle, Tialalle ja Ahtoselle. Ja Teräväinen, jos hän ei vielä pääse liigaan pelaamaan. Toivottavasti jokunen heistä jatkaisi vielä. Olkkosta pitäisin tuosta porukasta tärkeimpänä, mutta hän on pelannut Joensuussa jo niin kauan, että ei olisi mikään ihme, jos suuntaa muualle.
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Sami Mutanen ei ole näillä näkymin jatkamassa KooKoossa. Jokohan mies palaisi Joensuuhun ja Jokipoikiin?
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Jussi Tammela (Tuto) ja Niki Blomberg (Hermes) siirtyvät Jokipoikiin. Blomberg on hyvä hankinta, alivoima ja puolustuspelaaminen vahvuuksina. Tammela ei ole niin tuttu nimi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Blombergilla on potentiaalia myös kiekolliseen rooliin. Hyvä all-around puolustaja mielestäni mille tahansa tontille kärkikuusikossa.

Tammelalle jo neljäs seura neljän vuoden sisään. Melko erikoista, kun kyseessä kuitenkin junnumaajoukkueiden pelaaja. Yleensä seurat pyrkivät pitämään kiinni lupaavista nuorista, mutta onko Tammela sitten itse etsinyt aina vihreämpää ruohoa sitä vielä löytämättä?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivoahan kyllä voi, mutta miksi nyt olisi hyvä hetki palata kotiin?

Ainakin sopimustarjoukset ammattilaisuran jatkamisesta voivat olla hyvin vähissä, ulkomailtakaan tuskin on suurta kiinnostusta työmyyrää kohtaan. Tosin: kun ikää on jo 34-v niin voi myös olla edessä hokkarien heittäminen naulaan, jos ei sitten siviiliasiat vielä JOensuuhun missä voisi samalla päättää kiekkouran.
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Totta, ja aika moni joukkue liigassa hakee nuoria pelaajia. Jos tekee sopparin liiga joukkueen kanssa niin se on luultavasti Saipa (arvailuja) Ex-Jokipoika Oskari Lehtinen on mennyt Try outille Tepsiin. Olisi tännekkin mahtunut
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Ketterä aloitti ykköskorin pelaajiston kiinnittämisen esim Keupan Tervo maalisuulle ja Kestilän jatkosoppari. Jokohan Jokipojissa aloitetaan ykköskentän pelaajien kiinnitys? Olkkosen, Väyrysen ja Larinmaan soppareilla voisi alkaa
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Jokipojat vihjaa, että vonkale tarttui kiinni ja haavia tarvitaan. Minun käsitys vonkaleesta voi tietysti nostaa odotukset liian suuriksi ja sitten pettyy. Mutta joku hyvä siellä on kiinni, en pety oli kuka hyvänsä.
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Jokipojat vihjaa, että vonkale tarttui kiinni ja haavia tarvitaan.

Tuollaisella vonkale uutisella luulisi että olisi huippujankinta mestis tasolle kyseessä.
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Varttinen on hyvä hankinta Jokipojilta. Pelannut liigaa ässissä ja osaa pisteitä tehdä Toivottavasti pian saataisiin lisää sopimus uutisia. Eniten epäilyttää tuo maalivahti osasto (Kotkaniemi/Salama) Salama oli Suomi-Sarjan parhaita maalivahteja mutta nyt on tasona mestis. Entä Kotkaniemi? Monet joukkueet on varustautunut hyvällä vastuu mokella. Tervo (ketterä) Urpolahti (Sapko) Mölner (Tuto) Hölsä (Roki) Suni (Peliitat) Ignatjew (K-Vantaa)
 

Nurmiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat
Johan aloitettiin porilaisten naaraaminen. Toimintahan alkaa vaikuttamaan nyt suht hyvältä! Todella hyvä hankinta, saadaan vähän porinaa joukkueen ympärille. Maalivahtiosasta oli kyllä vakuuttava Suomi-sarjassa, mutta miten onnistuu steppi ylemmälle tasolle?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Varttisen kannalta ainoa oikea ratkaisu, ja ilmeisesti siellä Josassa kasataan vielä aidosti kilpailukykyistä joukkuetta, joten mikäs kaverille sen parempi. Varttisesta ehti tulla Porissa jo sellainen surullisen hahmon ritari, kun hurjat tehot junnuissa tehnyt ja heti debyyttikaudellaan vähintäänkin lupaavat 7+6 nakuttanut kaveri yhtäkkiä vain kerta kaikkiaan katosi kuvasta. Hän pelasi lopulta yli 60 ottelua putkeen tekemättä maaliakaan, vaikka on profiililtaan nimenomaan maalintekijä. Hänen pelaamista itsessään aika harva kritisoi, Euran pikkujätti nimittäin esimerkiksi jakelee jopa hurjia pommeja niin halutessaan, mutta kun se sitten vain oli sitä tehotonta pörräämistä. Toki esimerkiksi kaudella 17-18 Ässillä oli poikkeuksellisen kova joukkue ja Varttinen jäi hyvin pieneen rooliin, mutta sitten toisaalta hän ei myöskään kyennyt sitä roolia itse ottamaan..

Varttinen täyttää kesällä vasta 24v, joten aivan varmasti paluu liigaan on suunnitelmissa. Mutta on vain kerta kaikkiaan haettava uusi vauhti jostain muualta, joten tämän parempaa ratkaisua hän ei olisi voinut tehdä. Toki nyt sitten myös tehoja on aivan pakko tulla, minkään meriselityksen taakse on vaikea mennä jos ei tule..
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Porista tulee pelaajia. Olisiko Tuomas Huhtanen seuraava?

Suosittelisin itse teille erittäin lämpimästi Mikael Sahaa (samoin kuin Sahalle suosittelisin teitä), jonka liigaura lienee tällä haavaa eittämättä ohi. Lisäksi hän on aika pitkään sentteröinyt Varttista, ja hänellä on tällä hetkellä urallaan monelta osin identtinen tilanne kuin Varttisellakin..

Mikael Saha at eliteprospects.com
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös