Olisiko naisleijonien jatkoajalla tekemä maali pitänyt hyväksyä vai ei?

  • 1 822
  • 5

Oliko se maali

  • Kyllä

    Ääniä: 63 50,8%
  • Ei

    Ääniä: 61 49,2%

  • Äänestäjiä
    124
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
... and the referee said no.

Tai no, maalihan se toki oli, kun kiekko meni verkkoon, mutta maalivahdin häirintä tilanteessa oli ilmeinen, eli ei maalia - no goal.

Mielestäni maalin osalta tuomio meni siis aivan oikein. Kaikki muu tilanteessa olikin sitten jo astetta "sakiampaa" settiä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ihan puhtaasti sääntökirjan mukaan kun tulkitsee niin ei olisi pitänyt hyväksyä ja eihän sitä hyväksytty. Sisäinen foliohattu kuitenkin sanoo että jos vastaava osuma olisi tullut esim. USA:n tai Kanadan toimesta ja etenkin näiden omalla maaperällä niin maali olisi varmaan hyväksytty.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Kyllä. Jenkkien maalivahti dyykkasi suomalaishyökkääjän jalkoihin ja kontakti tapahtui maalivahdin alueen ulkopuolella. Se oli tasavertainen kiekontavoittelu tilanne. Noin yleisesti ottaen, mielestäni sellaisissa tilanteissa, joissa maalivahti lähtee oman alueensa ulkopuolelle osallistumaan peliin, pitäisi sallia kontakteja enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Minulle tuo tilanne on taas yksi vahva evidenssi sen puolesta, että koko videotarkistus pitäisi heittää romukoppaan.

Ei sillä nyt oikeasti ole mitään väliä, jos joku tuomio menee joskus väärin, mutta sillä on, että joka pelissä kökötetään minuuttitolkulla pyörittämässä videonauhaa. Ja varsinkin, kun silti ei aina saada oikeaa tuomiota tai saadaan kiistanalaisia.

Kävin kerran Suomisarja-pelissä. Ai että se oli virkistävä kokemus. Ottelutapahtuma kesti tasan kaksi tuntia eikä kenelläkään ehtinyt hiki kuivua kertaakaan.

Peliä nyt ja luotetaan niihin dumareihin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös