TPS kaudella 2019–2020

  • 580 346
  • 2 358

Emu1

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt tuli kyllä positiivisia uutisia!
Jättimäinen peukku Budista, Pajuniemestä ja Piskulasta.
Kaskisella kehitettävää, mutta toivottavasti parantaa.
2v lapuista extra peukku.
Vituttaa kun jossain instagramin ja facebookin kommenteissa valitetaan Kaskisen jatkosta. Haluaako porukka oikeesti et tässä käy samanlaitte ku Reunasen kanssa. Kaskisella oli tällä kaudella ihan samat ongelmat kuin Reunasella Tepsi aikoinaan. Ja nyt nähdään mitä voi tapahtua kun antaa marjan vähän kypsyä.
 
Viimeksi muokattu:

MalTitov69

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tohon vielä raamikas omanpäänluuta, ni avot. Toki vielä hyokkäykseenkin jotain lisäystä, poislähtijoiden joukko sieltä aika kova jo pisteidenkin muodossa, mut hyvältähän tää rupee näyttämään!
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Vituttaa kun jossain instagramin ja facebookin kommenteissa valitetaan Kaskisen jatkosta. Haluaako porukka oikeesti et tässä käy samanlaitte ku Reunasen kanssa. Kskisella oli tällä kaudella ihan samat ongelmat kuin Reunasella Tepsi aikoinaan. Ja nyt nähdään mitä voi tapahtua kun antaa marjan vähän kypsyä.
Mielestäni Olli oli runkosarjassa ajottain jopa todella hyvä (huomattavasti parempi kuin Reunanen edelliskaudella) ja huutelin jo talvella kaverille jatkosopparia. Pleijareissa liian iso rooli ja varmaan pieni jännitys paistoi läpi ja oli helisemässä. Uskon että Ollista kasvaa tulevaisuudessa hyvä ja varma runkopakki Seuralle. Ei tuo turhaan ole käynyt junnumaajoukkueita läpi.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Eikös sinne pitänyt olla tulossa se ruotsalainen? Windlert? Jos Heikkinen jatkaa myös, niin pakisto lienee kasassa:

Piskula - Sund
Heikkinen - Salonen
Windlert - Lukka
Kaskinen - Forsström
Isiguzo
No juu kaipa sitä on huhuttu joo.
Toisaalta jos Piskula hoitaa sen maalinedustan tyhjäksi ni siin tapauksessa Windlert sopii puolustukseen. Ja melko valmiilta toi kyl kieltämättä näyttää.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Nättisen pisteet yli 20 pelin kausilla S/M-liigassa: 5 (21 peliä), 14 (28 peliä), 23 (59 peliä), 42 (60 peliä), 19 (43 peliä). Ehjimpien kausien päättyessä kaveri on ollut 23-25-vuotias.

Eli? Toivottavasti tuo 42 pinnan kausi ei jää yksittäiseksi huippukaudeksi uralla.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Ihan ok jatkoja ja hakuja liigaan - mutta. Se hutera käsitys mikä minulla on Kaskisen pelikirjasta niin eihän nämä hitaat hyökkääjät ja pääosin ei-niin-kiekolliset pakit tue sitä lainkaan. Pelsut ja muut ajokoirat tulevat edelleen aiheuttamaan ongelmia kun ei päästä edes omista pois. Jos pelisysteemiin tarvitaan luovia ja kiekkonopeita kavereita niin sitten pitäisi panostaa niihin. Muuten olisi syytä tarkistaa millaista hokia näiden kanssa on järkevintä pelata eikä ajaa käärmettä pyssyyn. Äkkiseltään tuntuisi (tällä rosterilla) että suoraviivaisuutta enemmän ja nurkissa hyörintä vähemmälle.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä, että Pajuniemelle ja Kaskiselle saatuun kahden vuoden sopimus. Olen vähän ihmetellyt, että miksi on niin paljon näitä yhden vuoden sopimuksia. Toki, jos Pajuniemi pelaa erinomaisen ensi kauden, niin NHL voi viedä. Sinne on kyllä vielä matkaa. Pidemmät sopimukset tuovat jatkuvuutta ja sitä kaivataan. Pajuniemessä on paljon potentiaalia ja kykyjensä puolesta hän voi ainakin liigan kärkipelaajia olla. Hänen pitää saada vain otteisiinsa lisää suoraviivaisuutta ja tasaisuutta. Hän hautoo kiekkoa välillä liikaa ja siitä voisi joskus luopua nopeammin. Tehokkuutta myös lisää. Kun Pajuniemi harjoittelee kesän hyvin ja kiinnittää huomiota puutteisiinsa, niin en näe syytä, etteikö hän voisi olla Tepsin tehokkaimpia pelaajia ensi kaudella. Valmenuksen pitää myös keskustella hänen kanssaan ja opastaa tekemään asioita oikein.

En nyt ymmärrä, miksi jotkut kritisoivat muilla palstoilla Kaskisen jatkosopimusta. Hän pelasi oikeinkin hyvän alkukauden ja oli positiivinen yllätys. Loppukausi oli heikko ja suoritustaso laski muun joukkueen tavoin. Pudotuspeleissä esitykset olivat heikkoja, mutta en nyt niiden pelien perusteella lähtisi tuomitsemaan. Luulen, että Olli Kaskinen joutui vähän turhan suureen rooliin ja vastuuta tuli vähän liikaakin. Pakkiparikaan ei hirveästi auttanut kentällä suoriutumisessa. Kaskinen on hyvä ja kehittyy varmasti vielä, mutta joutui nyt loppukaudesta turhan isoon rooliin. Voi olla myös, että alkoi vähän bensa loppua ja itseluottamus myös laski. Kun tulee virheitä, niin itseluottamus laskee ja sitten tulee lisää virheitä ja negatiivinen kierre oli valmis. Kaskinen ei kuitenkaan ole vielä sen tason pelaaja, joka johtaa joukkoja, kun muilla homma ei toimi. Kaskinen olisi tarvinnut pudotuspeleissä rinnalleen kokeneen kaiken nähneen sotaratsun tyyliin Tallinder, joka olisi ollut taustatukena.

Piskulan jatko on minusta tärkeä. Kauden alku oli haparoiva ja ei ihan vakuuttanut, mutta kauden edetessä paransi koko ajan peliään. Hän oli puolustuspään johtavia pelaajia nimenomaan puolustamisen näkökulmasta katsottuna. Sanoisin, että kyllä tuohon puolustukseen yksi Fraser mahtuisi. Salonen ja Sund ovat hyviä kiekollisia puolustajia. Aika näyttää, että pystyykö jompikumpi täyttämään Ekeståhl-Jonssonin saappaat. Lukka on arvoitus, kun kausi oli ailahtelevainen ja peliesitykset painuivat pettymyksen puolelle. Hänen pitäisi kuitenkin pystyä nähtyä parempaan sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan pelaamisessa. Heikkinen, jos jatkaa niin siinä on hyvä lisä pakistoon. Heikkisen jatkaessa puolustus näyttää periaatteessa ihan hyvältä.

Budish herättää vähän risitiriitaisia ajatuksia. Olen odottanut häneltä enemmän maaleja ja vastustajan maalille menemistä. Olen myös odottanut sitä, että hän on juuri niitä pelaajia, jotka vääntävät vastustajan maalin edessä ja pistävät irtokiekkoja maaliin. Näitä asioita voisi näkyä enemmänkin ja suoritustaso ailahtelee aika paljon. Ajoittain oikeinkin hyvää tekemistä. Jotain tuosta pelaamisesta puuttuu. Voi tietenkin olla, että odotin vähän liikaakin häneltä, kun ajattelin hänen olevan se Tepsin oma maalitykki, joka latoo kiekkoa kovalla prosentilla häkkiin. Ihan positiivisin mielin suhtaudun hänen jatkoonsa kyllä ja hänen kohdallaan on selkeä käsitys, että mitä tuleman pitää. Raskasjalkainen hän on, kun otetaan huomioon se, että jääkiekon evoluutio on menossa entistä kovempaan tempoon ja pelinopeus kasvaa. Sinänsä olisi ollut mielenkiintoista nähdä Olavi Vauhkonen Tepsissä, mutta hän on samanlainen pelaaja, kuin Budish, niin ei hänelle nyt enää ole käyttöä. Yksi huolenaihe on nimittäin se, että onko Tepsi jatkossakin liian hidas ja raskasjalkainen joukkue. Tepsiinkin pitäisi saada nopeita pelaajia, joilla jalat käyvät, kuin ompelukone. Filppulakin on sellainen, että ei häntä nyt nopeaksi pelaajaksi voi sanoa hyvällä tahdollakaan.

Pikkuhiljaa joukkue lähtee muotoutumaan, mutta kyllä vielä työmaata riittää. Toivottavasti tosiaan nyt on opittu menneiden vuosien virheitä ja pyritään rakentamaan tasapainoisempi joukkue ja sellainen, että eri kentällisten väliset tasoerot eivät muodostu liian suuriksi. Tietenkin kärkiketjujen pitää olla kärkiketjujen tasoa, mutta kyllä Tepsin kolmos- ja nelosketjussa on ollut turhan paljon turisteja ja sellaisia, joilla ei taso tai ominaisuudet riitä vastaamaan alempien ketjujen pelaajien vaatimuksiin. On syytä toivoa, että Tepsissä on luettu kotiläksyt ja pyritään roolittamaan joukkue paremmin. Sanoisin, että molempiin kärkiketjuihin tarvitaan sentterit ja alempiin ketjuihin tarvittaisiin pari Leo Komarov -tyyppistä pelaajaa.
Puolustus ja hyökkäys täytyy saada paremmin tasapainoon ja kokonaisuudessaan joukkueen täytyy olla tasaisempi, jos halutaan menestyä. Nyt oli liikaa niitä pelaajia, jotka olivat kentällä vain selviytymässä ja liian vähän niitä pelaajia, jotka pystyivät ratkomaan pelejä. Puolustuksessa tulee olla tarpeeksi kiekollista osaamista ja jalkanopeutta, mutta myös sitä jämäkkää oman maalin suojelemista. Hyökkäyksessä pitää olla sopiva sekoitus taitavia pelinrakentajia, suoraviivaisia voimahyökkääjiä, rouhijoita, erikoistilannespesialisteja, puolustavia hyökkääjiä ja kyllä pari näppärää ja sähäkkää mailavirtuoosiakin joukkoon mahtuu. Tällä kaudella yksi kompastuskivi oli se, että vaikka paperilla joukkue näytti ihan hyvältä, niin se oli lopulta liian homogeeninen. Pelaajat olivat liian samanlaisia, eikä kaikille ollut sopivaa roolia. Myös työnteon ja voittamisen mentaliteettia pitää olla ensi kauden joukkueessa enemmän. Joukkueesta pitää löytyä enemmän pelaajia, joilla on loputon voitontahto, eikä periksi anneta vaan taistellaan viimeiseen asti ja jokainen tilanne pelataan loppuun asti.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Pakisto ilmeisesti Heikkistä vaille valmis. Sillä voi mielestäni lähteä kauteen, mutta loukkaantumisia se ei kestä. Piskulan loukki oli perhanan paha takaisku tälle keväälle.

Hyökkäys onkin mielenkiintoinen. Pärssistä rohkeasti sisään, mutta jos kauteen lähdetään kovin tavottein, ei Ilari Filppula ole joukkueen ykkössentteri. Ideaalitilanteessa olisi kolmosessa ja omaisi ison vastuun yv-pelissä.Kakkosessa toki uskoisin vetävän ensi kaudella. Toivotaan Ilarille ehjää reenikesää ja kautta. Itse olen varautunut siihen, että Palve joukkueen jättää.

Piristystä rosteri kaipaa. Kieltämättä Maccellin saaminen Turkuun toisi mielenkiintoa. Onkohan Patrik Virran perään kyselty? Kasvattiseura on toki tällä hetkellä kovassa nosteessa, mutta järkevää tarjousta ehdottomasti kehiin. Alempiin ketjuihin kaipaisi tunnetta ja pöhinää

Jatkot olivat mielestäni kaikki positiivisia! Budin 2v lappu yllätti, mutta toisaalta kiva kuulla, että herra meillä viihtyy. Onhan budi ajottaisesta näkymättömyydestään huolimatta aika tasainen suorittaja. Pajuniemen jatko piristi mun päivääni kyllä paljon.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös sinne pitänyt olla tulossa se ruotsalainen? Windlert? Jos Heikkinen jatkaa myös, niin pakisto lienee kasassa:

Piskula - Sund
Heikkinen - Salonen
Windlert - Lukka
Kaskinen - Forsström
Isiguzo

Viesti nyt ei koske ketään yksittäistä kirjoittajaa vaan on ihan yleisiä omia ajatuksia ensi kaudesta.

Tossa pakistossa ei kyl sit taas yhellekkään omalle junnulle varaa kasvaa. Ellei tuu loppukauden loukkaantumisia tai joku alisuorita pahasti.

Toinen, etten ymmärrä miksei jengi ois antanu Olli Kaskiselle jatkosopparia. Yks kokonainen liigakausi takana ja playoffei lukuunottamatta omasta mielestä hyvä kausi. Etenki käytännössä ensikertalaisena (Viimekaudella 9peliä).

Pajuniemi-"Wirtanen"-Budish
Suoranta-Nättinen-Korpikoski
Filppula-Karvonen/Kuru-"Maccelli"
Kuru/Väyrynen-Virtanen-Nevasaari

Nää oletukset menee viimekauden perusteella ja toki pelaajat voi kasvaa niin fyysisesti kuin henkisesti kesän aikana, mutten lähtis sen varaa laskee liikaa muutaku junnujen osalta.

Ite oikeastaan toivoisin, että Palve jatkaa matkaa NHL:ään kokeilemaan. En oo oikeen missään vaiheessa tykästynyt kaveriin. On toki taitava. Vähän liian helposti turhautuu ja yrittää yksin. Se todettakoon, että palve oli todella hyvä tämän kauden syksyllä. Jolloin myös puolusti joukkuehengen mukaisesti ja vielä hyvin. Sen palveen pitäisin joukkueessa mielellään. Tai sitten tepsi voisi palkata täyspäiväisen henkisen valmentajan, jos se auttais saamaan kaverista 100% irti. Vähän liian taitelija omaan makuun. Filppulan voisi myös tiputtaa kolmosen laitaan ja käyttää YV-spesialistina. Wirtanen olisi hyvä lisä ehdottomasti.

Tollasella voisin lähteä kauteen. Sitten voi siirtorajalla tai kauden mittaan vahvistaa niitä pahimpia puutteita. Siinä jää muutamalle omalle kasvatillekkin hyvin tilaa näyttää. Tepsin ongelma toki on, että siellä on suorittavia pelaajia, jolla viime kaudet on loukkaantumisten suhteen ollu vaikeita. Mutta ei oo mitää järkeä hommata heille stuntteja ennen kauden alkua. Sitten ei jää taas yhellekkään omalle junnulle varaa kasvaa.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei puolustuksen TOP6:ssa kuulu mitään harjoittelijan paikkoja ollakaan. Silloin riittää kun on kaksi pakkia sivussa, niin puolustuksessa olisi kolme junnua kuudesta. Jo neljällä kokeneella liigatasonsa vakinnuttaneella puolustajalla tulee ongelmia. Kaskinen saa varmasti jälleen näytönpaikan, eikä esimerkiksi Forsström niin vakuuttava ole, etteikö vaikka Isiguzo hyvillä otteilla sitä pystyisi syrjäyttämään. Lisäksi loukaantumisia tulee aina. Pelasiko TPS viime kaudellakaan montaa peliä, että olisi kaikki pakit olleet kunnossa? Alkukaudesta puuttui Jaakola, sitten sekoiltiin Gormleyn kanssa ja Salonen hankittiin vasta kevätkaudella.

Päättyneellä kaudella junnut saivat rutkasti vastuuta ja Kakon lisäksi ainoastaan Nieminen otti nuorista askeleita eteenpäin. Alle 23-vuotiaita oli kokoonpanossa kuusi käytännössä täyden kauden; Kaskinen, Pajuniemi, Väyrynen, Nurmi, Kakko ja Nieminen. Siihen vielä päälle ikijunnu Karvonen. Ei hirveästi kannata siis laskea nuorten pelaajien kehittymiseen, sillä todellisia lahjakkuuksia on aika vähän tällä hetkellä Tepsillä. Pajuniemi, jolla on kyllä omat vakavat puutteensa peliälyn kanssa, ja Pärssinen nyt lähimpinä.
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei puolustuksen TOP6:ssa kuulu mitään harjoittelijan paikkoja ollakaan. Silloin riittää kun on kaksi pakkia sivussa, niin puolustuksessa olisi kolme junnua kuudesta. Jo neljällä kokeneella liigatasonsa vakinnuttaneella puolustajalla tulee ongelmia. Kaskinen saa varmasti jälleen näytönpaikan, eikä esimerkiksi Forsström niin vakuuttava ole, etteikö vaikka Isiguzo hyvillä otteilla sitä pystyisi syrjäyttämään. Lisäksi loukaantumisia tulee aina. Pelasiko TPS viime kaudellakaan montaa peliä, että olisi kaikki pakit olleet kunnossa? Alkukaudesta puuttui Jaakola, sitten sekoiltiin Gormleyn kanssa ja Salonen hankittiin vasta kevätkaudella.

Päättyneellä kaudella junnut saivat rutkasti vastuuta ja Kakon lisäksi ainoastaan Nieminen otti nuorista askeleita eteenpäin. Alle 23-vuotiaita oli kokoonpanossa kuusi käytännössä täyden kauden; Kaskinen, Pajuniemi, Väyrynen, Nurmi, Kakko ja Nieminen. Siihen vielä päälle ikijunnu Karvonen. Ei hirveästi kannata siis laskea nuorten pelaajien kehittymiseen, sillä todellisia lahjakkuuksia on aika vähän tällä hetkellä Tepsillä. Pajuniemi, jolla on kyllä omat vakavat puutteensa peliälyn kanssa, ja Pärssinen nyt lähimpinä.

Olen sun kanssa silti samaa ja eri mieltä.

Siinä voit olla oikeessa, ettei tepsin junnut vaan oo tarpeeksi hyviä ja tepsi on pakotettu täyttämään joukkue muiden joukkueiden breikanneilla pelaajilla. Mutta silloin tepsissä tehdään jotain pahasti väärin. Silloin tällöin tulee ykköskierroksen varauksia, jotka breikkaa NHL:ssä, mutta hyvin vähän tulee hyviä liiga kiekkoilijoita, jos tulee niin ne tekee läpimurron kovalla prosentilla muissa seuroissa tai ei ainakaan jatka turussa. Se on tietenkin selvää, että pelaajat haluavat vaihtaa maisemaa välillä. Mutta onhan se surullinen tilanne, ettei TOP6 pakistossa ole yhtään tepsin junnuputken käynyttä ja tepsin liigajoukkueessa breikannutta. Samaa voi melkein sanoa hyökkäyksestäkin.

Lähtökohtaisesti yhdessä tuloksenteko kentässä ja kuuden pelaavan pakissa pitäisi olla paikka yhdelle lupaavalle junnulle näyttää tosissaan taitonsa. Eikä vain sen varassa, että joku loukkaantuu. Pelaajat kuitenkin kehittyy parhaiten pelaamalla. Se kuitenkin, että jos siellä yks junnupakki ja -hyökkääjä saa syksyllä reilummin vastuuta ja kokemusta tuskin kaataa TPS:n playoff haaveita. Sitä voi kuitenkin sitten siirtorajalla tai kauden aikana vahvistaa, jos junnut ei vaan kasva rooliinsa. Tai sitten näitä junnuja laitetaan vaan kylmästi mestikseen hakemaan kokemusta. Tosin ilmeisesti Mestis juuri ensi kaudeksi tiukentaa lisää lainapelaajian määrää.

edit.

Toki se on totta, että jos pelaajia loukkaantuu niin ollaan kusessa. Tosin tänävuonna siellä oli hyviä pakkeja vaikka kuinka monta ja silti oltiin kusessa kun kaikki "kuoli" kesken kauden. Sama hyökkääjien kanssa. Et noissa rekrytoinnissa pitäisi keskittyä enemmän laatuun kuin määrään. Toki laatu maksaa ja loukkaantumisia ei voi ikinä välttää. Silti en nää oikeana tapana hommata varapelaajien varapelaajia ennen kauden alkua.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Suoranta ja Korpikoski höystettynä Filppulalla. Kyllähän tuonne pitää kunnon ukkoa saada taustalle. Saikkua tulee varmasti kyseisen kolmikon osalle. Jos Budish vielä perseillään muualle niin huikeaa jos tosiaan Vauhkonen suuntaa kirveisiin.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Omasta lähtijälistastani poistui nyt kolme nimeä, joka on positiivinen asia!
Lisäksi Tepsi on päivittänyt nettisivuilleen joukkuetietoja, jossa on mm. nyt kaikki julkistetut uudet sekä nämä jatkot... ja sinne on myös "ovelasti" jätetty mm. Heikkinen ja Björkstrand. Voisiko noista siis myös päätellä jotain?
No nyt on rosterista siivottu nuokin veks - toiveissa kuitenkin jatkoa molemmille. Heikkinenhän oli ilm. Länsi-Suomessa (maksumuurin takana) kertonut, että ura jatkuu ja varmaan Turussa jos mahtuu mukaan...
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Eikös svenssoneita ollut kaksi? Holm (tjms) ja Windlert. Holm on kivasti miehen mitoissa (186/92) ja paukutellut Allsvenskanissa liki 0,5 maalia peliä kohden viimeisellä kolmella kaudella. Niemisen lähdön myötä meillä ei ole yhtään jätkää rosterissa, joka osaisi laukoa suoraan syötöstä.. tai noinniinkun ylipäätään osaisi vetää. Jospa Anton osaisi.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No nyt on rosterista siivottu nuokin veks - toiveissa kuitenkin jatkoa molemmille. Heikkinenhän oli ilm. Länsi-Suomessa (maksumuurin takana) kertonut, että ura jatkuu ja varmaan Turussa jos mahtuu mukaan...

Itseasiassa sanoi uran jatkon olevan 50-50, mutta viimeisessä lauseessa kertoi, että kyllä se ura varmaan siellä (TPS) jatkuu, jos mukaan mahtuu.

Haastattelusta jäi kuva, että jatkosopimusilmoitusta ei kannata odotella ihan heti, vaan paistoi miehen puheista läpi nollata ihan rauhassa kotona Raumalla.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Sitä mää vaan täsä ihmettelemään, että kun sieltä piti tulla kuitenkin vielä Holm, Windlert ja mikäli Bonokin vielä ilmaissut jatkohalukkuutensa, niin onko siinä tosiaan kaikki? Aika perkeleen köykäinen rosteri tällöinkin näin ensimaiskuttelulla, ainakin senttereiden osalta tekee ihan todella pahaa.

Korpikoski - Filppula - Budish
Pajuniemi - Nättinen - Suoranta
"Holm" - Karvonen - Pärssinen
Nurmi - Virtanen - Väyrynen / Kuru
Nevasaari, Larinmaa, Pyhtiä, Valtola, Intonen..

Piskula - Sund
"Heikkinen" - Salonen
Lukka - "Windlert"
Forsström - Kaskinen
Anttalainen, Isiguzo, Viitasalo, Pulli, Reini, Knazko..

Tirronen (Pohjanoksa)


Puolustus menisi vielä jotenkin ilman pitkäaikaisloukkaantumisia, mutta tuo hyökkäys pelottaa jo nyt aivan saatanasti. Tuosta Korpikoski, Filppula ja / tai Suoranta yksin tai yhdessä pidemmälle saikulle niin ketä helvetti meillä tekee tulosta? Yleensä pyrin näkemään asiat positiivisena mahdollisimman pitkälle, mutta nyt ei vaan avaudu. Tuossakin kun on jossitteluna lainausmerkeissä ollut kolmikko. Heidät kun ruksaakin pois tuolta niin voi morjes.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Joukkueen runko näyttää hyvältä Palveen korvaaja vielä pitäisi löytää ja kausi voi alkaa. Leveyttä on sopivasti ja toivotaan että Ruotsin Mestiksestä jätetään pelaajat hankkimatta.
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Osaako joku kertoa lisää Anttalaisesta, minkälainen pakki kyseessä? Taisi tippua viimeisten joukosta talven U20-kisajoukkueesta.
 

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi olla että yksi noista pelaajista on huhuiltu (tietääkseni vielä kausikin herralla kesken) Wirtanen..
Sitten Heikkisen jatko olisi mukava ja voisi vielä sen lisäksi tulla joku puolustava pakki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös