Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 572 890
  • 4 000

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Noin 13-14 min oli hyvää, mutta reilu 5 min erän lopusta meni Kärpille.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Noin 13-14 min oli hyvää, mutta reilu 5 min erän lopusta meni Kärpille.

Niin. Mikä vittu tolla Tyrväisellä on? Onko jo neljäs korkeamaila tän kauden playoffeissa? Siis josta jäähy. No aika huonolta näyttää tää peli muutenkin, toivotaan että muuttuisi.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Ei minkäänlaista otetta saatu tokaan erään. Suht aseeton on HIFK tällähetkellä. Harmi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n paine oli ensimmäisessä erässä aika näennäinen, kuten aikaisemmin kirjoitin. Nyt kun Kärpät teki maalin, niin paine ei ole edes näennäinen. Ihan kun olisi lähtenyt ilmat pihalle koko jengistä. Mikäli paine alkaa sakkaamaan ja Kärpät saa otetta, niin takovat parit maalit. Nyt pitää saada pelin tasoa ylöspäin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Läpsyttelyn makua. Noilla nähdyillä neppailuilla ei Tule tyrväistä, eikä Thorelia edes ikävä. Kunhan pellaillaan kevvään kunniaksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Avauserä hyvää tekemistä ja samaa jatkumoa aiempiin peleihin. Toisen erän alkuun IFK lamaantui täysin Leskisen soolomaalista ja sen jälkeen kone lähti käyntiin vain paikoin. Ikävä 0-2 vielä taululle, joten erä on aikaa.

Nothing is over! Nyt kaikki peliin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt jos Pikkarainen saa HIFK:n vikaan erään kasattua, niin annan kyllä kädenojennuksen. HIFK:n peli suli ihan totaalisesti asteittain molempien jäähyjen jälkeen. Toisen maalin jälkeen jäällä oli se sama jengi, joka nähtiin pitkin runkosarjaa. Alkoi esim. viisikon välit revetä ja silloin et voi paineistaa ilman, että omiin tulee koko ajan pahoja.
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Kaikki on paskaa paitsi kusi. Ei tästä tule taas yhtään mitään. Puolen mulkun K*rpät menee taas jatkoon. Ensi kaudella Tobias semmosia pelaajia, jotka eivät ole: a. Peliälyltään luokkaa naurettava (Motin), b. Liian hitaita (Santala) tai muuten vain loukkaantumisalttiita (Nykopp).
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Pakko uskoa vielä, mutta vähän näyttää eväät syödyiltä. Revolveriprässistä ei tietoakaan, ja Kärppäpakit saa rauhassa kiekotella.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Ei auta. Ei päästä paikoille ollenkaan. Tänään ei riitä edes Engrenin ihmeteot. Tosin ei niitäkään olla nähty. Kausi oli tässä.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Vaikeeta on. Jotenkii näyttää, että vähä puolivaloilla mennään. Mistä se sitte johtuu, niin en tiedä.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Nyt vaa kaikki mahdollinen tsemppi ja energia vikaan erään ja täydellä höyryllä eteenpäin. Riittää jos riittää, mutta yhtään ei nyt saa ainakaa alkaa säästelemään!
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
HIFK on täysin hengetön porukka ja kädettömyys sekä pehmeys paistaa läpi pelailusta. Hallin tunnelma on yhtä kuollut kuin kotijoukkueen peli. Puolustus tuntuu romahtaneen parin pelaajan loukkeihin ja hyökköyksessä Kangasniemi ainoana pyörii vastustajan päädyssä, mutta tehottomasti.

Kärpät puolustaa organisoidusti ja iskee vastahyökkäyksillä ja johtaa ansaitusti. Kova työ on Salmelaisen pojalla rakentaa tästä voittava joukkue. Toivotaan silti ihmettä ja Veiniltä tippumista tavikseksi. Taisi Pikkarainen hölmöillä lausunnoillaan ja toivottavasti ottaa opikseen virheistään.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Totta puhuen tämä kaikki on ollut itselleni suuri ja iloinen yllätys, mutta nyt todellakin näyttää siltä, että Kärppien materiaaliero alkaa realisoitua. Toivoa toki on niin kauan kuin on peliaikaa. Tsemii röda!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK on täysin hengetön porukka ja kädettömyys sekä pehmeys paistaa läpi pelailusta. Hallin tunnelma on yhtä kuollut kuin kotijoukkueen peli.
Nyt on vähän liian rankkaa tekstiä ottaen huomioon, kuinka hienosti HIFK on pelannut tämän kevään peleissä. Runkosarja oli aivan karmea, mutta playoffeissa HIFK on pelannut todella hyvää lätkää.

Hengettömäksi tämän kevään HIFK:ta ei voi sanoa. Loukkaantumiset ovat syöneet terävimmän terän, ja sen vuoksi peli on mennyt puskemiseksi. Mutta täysillä meidän jätkät pelaavat. Niin hyvin kuin pystyvät.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyllä nuo kolme tiukkaa tappiota Oulussa veivät henkeä törkeästi pois. Luotto horjuu, inhimillinen reaktio pelaajilta ja joukkueelta. Nyt, kun pitäisi tulla takaa tasoihin, menee sormet suuhun.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sellainen läpsyttely tähän väliin. Kivaan paikkaan tuli paluu runkosarjan tunnelmiin. Ei jäänyt lopulta tästäkään kaudesta käteen yhtään mitään.
Tämä oli pelättävissä että se kuuluisa selkäranka rusahti siinä jatkoaikatappiossa jossa ei totisesti hallintaa ja työmäärää jääkiekkojumalat palkinneet. Nyt kun se on ihan pakkorako, niin ei vaan lähde ja kärpillä kyllä riittää kärsivällisyys vaan odotella. Paska juttu, ja vain ihme taitaa enää auttaa koska peliä on aina vaan avattava. Pronssi ei nyt kiinnosta paskan vertaa..ainakaan juuri nyt, ja ainoa toiva nojaa nyt siinä että toinen finaalijoukkue edes olisi HPK, koska vituttaa ihan saatanasti tapparan jatkuva hilautuminen sinne.
 
Viimeksi muokattu:

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Puhuinkin tästä pelistä ja hallissa on vaisu tunnelma ja joukkue on tänään yhtä hengetön. Käsiä ja fysiikkaa pitää vain saada lisää. Hävitään kaikilla osa-alueilla.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tänään näkyy karusti se kuinka paljon puukäsiä on joukkueessa. 4/5 osaa joukueesta ei vaan pysty muuhun kuin rikkomaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vitun, vitun, vitun, VITTU!

Nähdään viikon päästä.

Kiitos jengille kuitenkin hyvästä taistelusta, vaikka tää viimenen matsi nyt jäikin aivan täysin torsoksi.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä se HIFK fanin elämä on. Yllätyksiä voidaan yksittäisissä sarjoissa tehdä, mutta koskaan ei altavastaajana/yllättäjinä kannuun asti mennä. Täytyy ihan rehellisyyden nimissä sanoa, että eihän Kärppien kaataminen nyt sitten loppujen lopuksi ollut edes lähellä. Se materiaali sitten monelta osin loppujen lopuksi oli se viimeinen niitti. Liikaa oli pelaajia, jotka pusersivat tuota nollanollaa menemään sitten loppujen lopuksi. Kausi on ohi. Kiitoksia ja palaillaan, kun HIFK ensi kauden joukkuettaan ilmoittelee.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Realistinen maksimisuoritus on siis joka tapauksessa pronssipeli, vaikka loppurunkosarjan vetäisi aivan hurmiossa. Utopistisin maksimisuoritus olisi hopeat kaulaan itsepetoksellisen illuusion kera siitä, että muka oli minkäänlaista palaa Kärppiä vastaan, taisteltiin urheasti ja kaaduttiin saappaat jalassa. Tuon hopean voisi silti hyväksyä jonkinlaisena voittona ja menestyksenä, kun vastassa on niin ylivoimainen Goljat, mutta pronssimatsi - riippumatta sen tuloksesta - tuntuisi kyllä taas surkealta häviöltä.

Tuo Kärppäsarja tuli siis jo semifinaaleissa, mutta kyllähän tästä nyt jäi juurikin tuollainen fiilis, että taisteltiin urheasti ja jäi itsepetollinen illuusio sitä, että oli oikeesti mahdollisuudet voittaa. Hetken tunneryöpyissä tuntui siltä, että kaksi Oulun peleistä oli omissa käsissä ja voitettavissa - ja että tuomaritoiminta oli meitä vastaan - mutta loppupeleissä fakta taitaa kuitenkin olla se, että Kärpät painoivat juuri sen verran kaasua mitä tarvittiin voittoon, eikä IFK:n materiaali ollut riittävä, varsinkaan riittävän leveä syvyydessään. Loukkaantumiset vaikuttivat, muttei yhtä paljon kuin viime keväästä lähtien puhututtaneet ja suututtaneet sentteri- ja maalivahtitilanteet. Pienestä kiinni, taas, mutta kuitenkin sellaisista suurista pikkujutuista kiinni, joista monet ovat puhuneet väsymyksiin asti vuoden verran, eikä niihin asioihin panostettu riittävästi.

Ja kyllä se pronssimatsi tuntuu nyt nimenomaan surkealta häviöltä, eikä sitä pitäis skulata lainkaan. Onneks ulkona ei sentään stikkaa snögee ni voi jokseenkin aurinkoisin mielin lähtee kesikselle, vapaasti lainaten herraa NIO.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös