Pe 12.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 53 348
  • 742

iSing

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
Nauttisin suuresti, jos otteluseurantaketjuissa ei saisi itkeä ja vuodattaa kyyneleitä tuomareista ja jostain sukeltelusta. Puhuisin mielummin vaikka niistä kahdesta pelaavasta joukkueesta.

Esitin samansuuntaisen toiveen joskus viime vuoden puolella. Nämä ketjut ovat jo kauan olleet lukukelvottomia. Ihan samoin kuin FF2:ssa.

Korneinta on tietenkin että täällä voi käyttää millaista katukieltä tahansa. Modet myhäilevät. Mutta jos erhettyy naputtelemaan vaikkapa m***, s****** tai r******, niin häkki heilahtaa.

Jokinen on paska. Ei uskoisi tuolla statuksella.

Oletan tästä viestistä kuukauden huilia. Tai ikibanaanit. Baa-ai.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Huono kenttätasapaino IFK:lta tossa tilanteessa
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
IFK hallitsee ja Kärpät ylivoimalle.. Ei oo helppo tää meijän tie.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos sukeltelu tekee tästä ketjusta lukukelvottoman, syy on pelaajissa eikä kirjoittajissa. Selvä sukeltaminen on ihan samanlainen asia kuin hyvä tai vähemmän hyvä taklaus, pelitapahtuma siis. Tuomareista parkuminen taas on hiukan eri asia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Inttikaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
Pikkaraisen kommenteista on selkeesti ainakin tolpat suivaantuneet ja puolustavat parasta kaveriaan, niin tänään kuin edellisessäkin pelissä
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Vedosta tuli syöttö, kun tikku meni rikki.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Yv:n tehokkuus alkaa olemaan koomista. Oikeasti pääsisi helpommalla jos nappasi kellosta vain 2min pois. Tai no saattaahan IFK tehdä alivoimalla.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihmettelen täällä hallissa olevien akkojen prioriteetteja. Lörpöttelevät menemään välillä Kärpistä, välillä mistä tahansa peliin liittymättömästä. Nyt aiheena huominen aika kampaamoon. Välillä: "Jos oisin sinkku, ottaisin Osalan", johon toinen hupattaa lisää. Huoh. Onneksi kalja on näemmä heille maistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös