Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 567 826
  • 5 804

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
N.Jensen - Regin - O'Neill
Joensuu - Norman- Vesalainen
Jormakka - Platt- Anttila
Pihlström- Niemi- Ikonen
Manninen

Kivistö - Lepistö
Lööv - Stollery
J. Jensen - Lauridsen
Räsänen

Kalnins
Zapo
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edelleenkään tuo ei ole sääntöjen puitteessa mahdollista. Pitää tiputtaa myös yksi pakki pois, jos noin tehdään.

Moskovasta Plattille väärät paperit ja menoksi. Tai sitten Grantti on sitä rajaa että pärjättäisiinkö ilman, mielestäni pärjättäisiin koska on joka matsissa antanut Dynamolle mahdollisuuden maaleihin. Räsänen 7. pakiksi ja vedetään kuudella ilman Garya.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Platt kipeenä vai mikä on mutta kyllä Vesalaisen vois laittaa poppareille. Toki jos tilalle ei oo ketää mut hieman on meno vaikeen näköstä..Grant hieman parempi. Stollery mielestäni ok.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Äh, mä oon niin laiska selvittämään miten tuo kokoonpanosääntö nyt menee. Eilen Jokerit pelasi seitsemällä pakilla, mutta ketään ei ollut ylimääräisenä hyökkääjänä. Olisiko Jokereilla saanut olla, vai täytyykö junnu-Räsäsen olla seitsemäntenä pakkina, jotta saa ylimääräisen hyökkääjän? Mikä vaikutus junnu-Vesalaisella on tähän sääntöön, kun esimerkiksi eilen pelasi?
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
Äh, mä oon niin laiska selvittämään miten tuo kokoonpanosääntö nyt menee. Eilen Jokerit pelasi seitsemällä pakilla, mutta ketään ei ollut ylimääräisenä hyökkääjänä. Olisiko Jokereilla saanut olla, vai täytyykö junnu-Räsäsen olla seitsemäntenä pakkina, jotta saa ylimääräisen hyökkääjän?
Niinhän se menee, että jos Jokerit haluaa peluuttaa 13 hyökkääjää ja 7 pakkia, niin kokoonpanossa täytyy olla sekä Vesalainen että Räsänen.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinhän se menee, että jos Jokerit haluaa peluuttaa 13 hyökkääjää ja 7 pakkia, niin kokoonpanossa täytyy olla sekä Vesalainen että Räsänen.
Ja käytännössä tämä sementoi Vesalaisen paikan myös huomiseen kokoonpanoon. Isoja muutoksia ei tule jollei joku yllättävä loukkaantuminen tule vielä. 12 hyökkääjällä ja 7 pakilla mennään aivan varmasti joiden joukossa ei ole Räsänen.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiliseen peliin tehdyt ketjumuutokset olivat mielestäni hyviä ja toi ketjuihin enemmän tasapainoa. Muutenkin joukkueelta paras peli tähän asti tässä pleijarisarjassa! En välttämättä lähtisi muuttamaan kokoonpanoa ollenkaan, mutta jos jotain muutetaan niin Platt Jormakan tilalle ja samalla ketjun sentteriksi. Anttilan ketjulle antaisin enemmän peliaikaa, eilenkin oli mielestäni paras kenttä. Eilen oli nähtävissä myös hieman agressiivisempaa pelaamista Jokereilta ja se heilutti heti muutaman itämaan poijjaan henkistä tasapainoa, mikä tietää hyvää jatkoa varten. Taklauksia siis myös lisää huomiseen peliin!
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Tuolla jossain ketjussa tuli puhuttua että haluaisin nähdä Jokerit "suomalaisempana" eli Parasta/Lähes parasta Suomalaista mitä Euroopasta on tarjolla + parit täsmäulkkarit. Tulipa tuossa sitten ajankuluks pyöriteltyä minkälaista kokoonpanoa haluaisin nähdä Jokereissa noilla spekseillä.
Eli kyseessä on täysin stigaukkoiltu fantasiarosteri mutta suuntaa-antava. Ulkkareiksi kelpuutin Nellin, N.Jensenin ja Oskun.

O'Neil - Kemppainen - Hartikainen
Vaikke Nelli Omarkin tasoinen taikuri ole, löytyy herralta silti mielestäni senverta juonikkuutta, käsiä ja pelisilmää että Omarkin vieressä Ufassa tuhoa tehnyt kaksikko toimisi ykköskenttänä Jokereissa.

Pulkkinen - M.Aaltonen - Jensen
Pulun kotiutus itsestäänselvyys, Aaltonen näyttänyt olevansa kova tekijä Kohelossa ja Jensen on Jensen.

Joko Palola - Kontiola - Savinainen TAI Puustinen - Ruohomaa - Nättinen.
Konna alkaa olla jo vanhempi valtiomies joten kolmoskentän rooli olisi mielestäni sopivin. Siihen viereen Opa heiluttamaan verkkoa ja Savimatti vääntämään. Tai sitten ottaa vaan toimivaksi todetun kokonaisuuden Neftestä.

Pihlström - Koskiranta - Anttila.
THE Nelonen jossa Niemi upgreidataan Koskirantaan.

Lepistö - Kivistö
Miksi mennä merta edemmäs kalaan?

Jokipakka - Lauridsen
Jokipakka oli käsittääkseni toisiksi tehokkain suomalaispakki viimekaudella Lepän jälkeen. Siihen Osku tuomaan tukea ja turvaa.

Joku kombinaatio nimistä Koivisto, HIetanen, Pokka,Järvinen, Hakanpää.

Metsola/Ortio
*nuorieteenpäimeneväliigassatasonsatodistanutkassari*
*A-junnuveska*

Jos Jokerirosteri näyttäisi tuolta, olisin tyytyväinen.
 

ardou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1988
Olisikohan mahdollista saada kolmosketjuun Växjöstä Brendan Shinniminiä!? Kaveri vaikuttaa sellaiselta pikkusikaa pelaavalta mulkulta, joka pääsisi sopivasti vastustajien ihon alle. Maalintekokin tuntuu onnistuvan. Parin vuoden takainen visiitti Astanassa ei tosin tainut ihan onnistunut olla?

Olisiko tällaiselle pelaajalle tilausta kokoonpanoon?

linkki vie eliteprospectiin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
@One#8 listaa huhuilla tai "huhuilla" täydennettynä.

Jensen - X - "Mäenalanen"
Joensuu - Norman - O'Neill
"Savinainen" - Regin - Moses
Pihlström - Niemi - Anttila
Ikonen - X - "Oksanen"

"Lepistö" - Kivistö
Grant - "Lindbohm"
Lööv - Lauridsen
X - Räsänen (?)

Kalnins
Zapolski
Ignatjev

Tää on nyt sieltä realistisemmasta päästä kun ketjuvirityksiä ja fantasiakokoonpanoja tehdään. Tuonnehan toki tekisi mielei sijoitella niitä Pulkkisia, Hännäikäisiä, Griffithejä, Lehteröitä ja vaikka Filppuloita. Todellisuus on, että muutamaa täsmähakua katsellaan enää, mikäli huhuihin on luottaminen.

Joku Mäenalanen alkaa toki näyttää yhtä epätodennäköisemmältä kun on saanut vakiosti vastuuta NHL:ssä.

Pakistoon ottaisin vielä sen yhden rightin tekijämiehen. Julius Honka voisi ottaa 50 pisteen kauden ja hoitaa itselleen kunnon mestan NHL:ssä. Minks omistaa oikeudet.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ensi kauden pakisto näyttää nyt tältä:

"Lepistö" - Kivistö
Grant - Lehtonen
Lööv - Lauridsen
"Lindbohm" - (Räsänen?)
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Tältä näyttää nyt:

Joensuu - Norman - O'Neill
Jensen - Regin - Moses
Savinainen - Kontiola - X
Pihlström - Niemi - Anttila
Oksanen, Ikonen, X, X

X - Lehtonen
Kivistö - Grant
Eronen - Lauridsen
Lööv - Räsänen

X ( ei voi olla Zapolski)
Kalnins

Hyökkäys on hyvin KHL-ajan-näköinen. Potentiaalia on hyvään hyökkäyspeliin. Tasonnostoa tarvitaan miehiltä Regin, Kontiola ja Moses. Yksi maalintekijä ala Pulkkinen ei olisi pahitteeksi. Ja muutama rotaatiohyökkääjä tuonne vielä tarvitaan. Mäelle voisi hyvin tehdä sopparin. Keskusta tällä hetkellä isoin kyssäri. Toki O'Neill ja Pihlström pystyvät paikkaamaan.

Puolustuksesta puuttuu Lepistö / Lepistön korvaaja. Lehtonen tulee olemaan loistohaku, Eronen iso kyssäri. Kaikenkaikkiaan puolustus näyttää ihan hyvältä.

Hyökkäyksellä ja puolustuksella ei ole mitään väliä, jos viime kauden veskat jatkavat. Huhuja on kuitenkin ollut, että Zapo saisi lähteä ja khl:n top 5 veskaa haettaisiin. Kalnins menee hyvin kakkosena.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Jensen- O'Neill- Moses
Joensuu- Norman- x
Savinainen- Kontiola- Oksanen
Pihlström- Regin- Anttila

Lepistö-Lehtonen
Kivistö- Grant
Lööv- Lauridsen
Eronen- Räsänen

x
Kalnins

JOS Regin ja Konna pelaavat parhaalla tasollaan ja saavat hyvän kesän alle, Lepistö jatkaa, löydetään maalintekijä ja ykkösveska niin ihan lupaavalta näyttää. Riskejä on, mutta myös mahdollisuuksia.
 
Ei tuo nyt huonolta näytä.

Joensuu - Norman - O'Neill
Jensen - Regin - Moses
Savinainen - Kontiola - Oksanen
Pihlström - Niemi - Anttila
Ikonen

Sentteristö itse asiassa varsin tasapainoinen. Ja myös ketjut mielestäni hyvin balanssissa. Nelosessa tuttu kolmikko ja kolme kärkiketjua kaikki sellaisia, että ratkaisupotentiaalia pitäisi löytyä. Oksasen tason riittäminen KHL:ään hieman arvoitus, mutta Ikosen voi heittää ihan hyvin siihen tilalle. Ihannetilanteessa Oksanen/Ikonen korvattaisiin paremmalla pelaajalla (Pulkkinen, Puljujärvi ym.), mutta kyllä näilläkin voidaan kausi aloittaa.

Eronen - Lehtonen
Kivistö - Grant
Lööv - Lauridsen
Räsänen

Varsin hyvin rakennettu tämäkin osasto. Kiekollista taitoa riittävästi Erosen, Lehtosen ja Grantin muodossa. Kyllähän tuohon yksi Lepistö menisi vielä jolloin puhuttaisiinkin jo todella tasokkaasta puolustuksesta.

Kalnins
Zapolski

Tämä osasto herättää eniten kysymysmerkkejä. Molemmat kyllä menisi kakkosmolareina ihan hyvin. Kalnins menisi hyvin myös tuollaisessa 1A/1B-tyylisessä peluutuksessa. Zapolskin kaveriksi tarvittaisiin kuitenkin parempi ykkönen. Onko siis helpompi hankkia Kalninsille Zapolskia parempi kaveri jakamaan vastuuta vai Zapolskille Kalninsia tasokkaampi kaveri pelaamaan ykkösenä? Siinäpä kysymys.

Kun Kurri&Vuorinen hoitavat vielä Lepistön jatkon, ratkaisevat jotenkin maalivahtitilanteen ja ovat hereillä kun Sakari Mannisen NHL:n valloitus menee puihin, niin saavat minulta täydet pisteet.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mun näkemys tämän hetken tilanteesta:

Joensuu - Norman - O'Neill
Savinainen - Kontiola - X1
Jensen - Regin - Moses
Pihlström - Niemi - Anttila
Oksanen - X2 - Ikonen

X3 - Lehtonen
Kivistö - Grant
Eronen - Lauridsen
Lööv - Räsänen
(X5)

X4
Kalnins

Hankinnat:

X1: Pulkkinen / Haapala / Mäenalanen / Hännikäinen / Griffith / Manninen
X2: Tomi Mäki / rotaatiosentteri / junnu
X3: Sami Lepistö
X4: Korpisalo / Säteri / Niemi / Rämö / Ortio
(X5: Petteri Lindbohm)

Vaikka yleinen konsensus täällä taas tuntuu olevan Reginiä ja Kontiolaa vastaan, niin yhdellä nappihankinnalla Jokereilla on kolme OK ykköskenttää ja KHL:n paras neloskenttä. Ilman hankintojakin kasassa on mielestäni todella kova hyökkäys, sillä oletan Oksasen olevan jo nyt ihan kelpo KHL-pelaaja.

Ja väite, ettei Jokereilla olisi sitä kovinta kärkiosaamista on ihan puppua; Brian O'Neill oli koko KHL:n pistepörssin viides, tehden vain 3 pistettä vähemmän, kuin täälläkin hehkutettu Kagarlitsky. O'Neill sitäpaitsi pelasi vähemmän.

Vaikka Steve Moses on saanutkin täällä turhan paljon lokaa, niin hän oli kuitenkin joukkueen 3. paras pistemies. Ja muistatteko miten vaikea alkukausi Stevellä oli? Jos olisi vetänyt samalla tahdilla koko kauden, niin olisi keikkunut koko sarjan pistepörssin top 10:ssä tai ainakin top 20:ssä.

Siihen vielä Nicklas Jensen, jolla on huippuominaisuuksia vedon, pelikovuuden ja kiekkotaitojen muodossa, niin meillä on oikeasti kolme pelipaikkansa huippupelaajaa KHL:ssä, kolmeen eri ketjuun.

Joensuu, Savinainen, ja Norman antavat tälle kolmikolle loistavaa taustatukea. Norman ja Joensuu tekivät viime kaudella 20 ja 19 maalia, enkä näe mitään syytä miksei Savinainen voisi päästä hätyyttelemään noita samoja lukemia.

Joukkuuen suurimmat riskit ovat sitten kahdessa kolmesta kärkiketjujen senttereista, Reginissä ja Kontiolassa. Parhaimmillaan molemmat ovat KHL:n parhaita pelaajia pelipaikallaan. Regin osoitti jo heräämisen merkkejä loppukaudesta ja Kontiolan potentiaalin tietävät kaikki. Näiden palasten loksahtaessa kohdalleen, on Jokereilla kasassa taas kaikkien aikojen kovin hyökkäys. Jos ja todennäköisesti kun, jompi kumpi näistä on loukkaantuneena kauden aikana, niin O'Neill pystyy olemaan ihan kärkitason äijä keskikaistallakin.

Ja tuosta nelosketjusta ei tarvitse edes puhua.

Pakistokin on Lepistöä vaille valmis. Jos Leppä ei jostain syystä esim. jatka uraansa tai lähtee vielä NHL:ään kokeilemaan, niin joku Lindbohmin tyyppinen haku täydentäisi pakistoa loistavasti. Eronen on ottanut steppejä pelissään vielä tälläkin kaudella ja Lehtonen näyttää NHL-tason pakilta. Asiat on hyvin. Jos Leppä jatkaa, niin asiat ovat täydellisesti. Siihen vielä Räsänen, jolla on valtava potentiaali. Ei kaihda kovia otteitakaan!

Suurin kysymysmerkki vielä toistaiseksi on maalivahtiosasto. On kuitenkin jo ihan yleisesti tiedossa, että Jokerit kaupittelee Zapolskia ja yrittää päästä sopparista eroon. Ja listaamani vapaiden (suomalaisten) veskarien lista puhuu sen puolesta, että hyvä ykkösveskari voisi olla jo kiikarissa. Kalnins tulee olemaan yksi KHL-aikakauden kovimmista kakkosveskoista.
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@powerplaymaker hyvä viesti ja osaltaan samaa mieltä. Nelosketjun suvereeniin tekemiseen ja koko sarjan parhaaseen nelosketjuun en täysin usko, mutta sanotaan, että top5 nelosketju sarjaan. Niemen viime kausi ei ollut mitenkään loistava, Pihlström oli rikki ja samoin Anttila, joten varaukseton hehkutus on aikamoista ylihypetystä. Kyllä siellä Tsskalla ja SKAlla löytyy myös kovat nelosketjut. Samoin Kazanilla ja Omskilla.

Muutoin tuossa kirjoitat ihan hyvin yllä, että on top-pelaajia KHL:ään. Samaa mieltä - runkosarjan osalta. Ongelma on se, että piippuun jää kun aletaan kamppailla enemmän, luistella enemmän, taistella enemmän, tila vähenee ja pitäisi silti pelata tuottavasti. Koskee erityisesti noista mainitsemistasi pelaajista Mosesta, mutta myös monia muita kun katsoo 5:ttä kautta taaksepäin.

Suurimmasta kysymysmerkistä samaa mieltä. Mv-osasto. Vähintään yhtä suuren kysymysmerkin heitän liikkeen riittävyydestä. Ikärakenne on hyökkäyksen osalta kokenut. Samoin viisikkopuolustaminen oli kauheaa pudotuspeleissä. Kuin myös erikoistilanteet. Mitä valmennus tekee erilailla ensi vuonna? Mitkä pelaajat nostavat tasoaan jotta yv paranee? Mitkä pelaajat nostavat tasoaan jotta av paranee?

Erosen jonkin tasoiseen onnistumiseen uskon runkosarjan osalta. Pudotuspeleissä en usko hetkeäkään. Oli aivan kassalla omissa kahdessa maajoukkuepelissä. Sama vanha Eronen siellä on joka meiltä lähti. Puhaltamalla menee nurin. Toivon mukaan näyttää luuloni vääräksi ja onnistuu.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Pakko olla kyllä täysin eri mieltä tuosta, että Jokereilla olisi joku sarjan paras neloskenttä. Jos siis nyt oletan oikein, että tässä puhutaan nimenomaan tuosta Pihlström - Niemi - Anttila - kolmikosta, joka vielä muutama vuosi sitten loistikin pidemmän pätkän.

Anttila nyt on ihan helvetin hyvä pelaaja neloskenttään ja siitä en lähde sen enempää vääntämään. Varmasti sarjan parhaita neloskentän pelaajia.

Mutta sitten Antti Pihlström. Viime kaudella yhteensä 47 peliä, jossa tehot 1+3. Kiekollisessa pelissä aivan täysi tyhjiö ja edelleenki ilmeisesti nuo terävännäköiset muutamat ekat potkut saavat porukan täysin hämääntymään. Ja kyllä, oli viime kaudella loukkaantuneena (tai siis enemmänkin edellisellä kaudella). Mutta ei poista sitä asiaa, että ollut jo 4 vuotta aikamoisessa alamäessä urallaan eikä tuo nyt tuosta enää syksyllä 35 vuotta täyttävänä suureen nousuun ole lähdössä. Tomi Mäkikin on jengille parempi pelaaja kuin vuoden 2019 Antti Pihlström.

Mika Niemi ei myöskään suuria hurraahuutoja aiheuta vaikkei nyt Pillun tapainen turhake olekaan. Ihan helvetin hidas kaveri mikä aiheuttaa oman rajoitteensa jo vähän kaikkeen tekemiseen. AV:lla jengin parhaita äijiä, mutta toisaalta Jokereiden AV taas sitten on vuoden 2019 otannalla ihan sarjan paskimpia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pakko olla kyllä täysin eri mieltä tuosta, että Jokereilla olisi joku sarjan paras neloskenttä. Jos siis nyt oletan oikein, että tässä puhutaan nimenomaan tuosta Pihlström - Niemi - Anttila - kolmikosta, joka vielä muutama vuosi sitten loistikin pidemmän pätkän.

Anttila nyt on ihan helvetin hyvä pelaaja neloskenttään ja siitä en lähde sen enempää vääntämään. Varmasti sarjan parhaita neloskentän pelaajia.

Mutta sitten Antti Pihlström. Viime kaudella yhteensä 47 peliä, jossa tehot 1+3. Kiekollisessa pelissä aivan täysi tyhjiö ja edelleenki ilmeisesti nuo terävännäköiset muutamat ekat potkut saavat porukan täysin hämääntymään. Ja kyllä, oli viime kaudella loukkaantuneena (tai siis enemmänkin edellisellä kaudella). Mutta ei poista sitä asiaa, että ollut jo 4 vuotta aikamoisessa alamäessä urallaan eikä tuo nyt tuosta enää syksyllä 35 vuotta täyttävänä suureen nousuun ole lähdössä. Tomi Mäkikin on jengille parempi pelaaja kuin vuoden 2019 Antti Pihlström.

Mika Niemi ei myöskään suuria hurraahuutoja aiheuta vaikkei nyt Pillun tapainen turhake olekaan. Ihan helvetin hidas kaveri mikä aiheuttaa oman rajoitteensa jo vähän kaikkeen tekemiseen. AV:lla jengin parhaita äijiä, mutta toisaalta Jokereiden AV taas sitten on vuoden 2019 otannalla ihan sarjan paskimpia.

Vaikka nelosketju-asia ei ollutkaan viestin oleellinen, osuus, niin otetaan silti kiinni tähän vielä.

Tuo ketju on enemmän, kuin osiensa summa. En väitä, että Niemi tai nykypäivän Pihlström olisi KHL:n parhaita nelosen pelaajia. Kärjessä ehkä, mutta eivät ykkösiä. Riippakivenä vielä Pihlströmin louklaantuminen, joka pilasi suuren osan kaudesta tuolta ketjulta.

Perustan väitteeni siihen, että

1) Anttila on jumalaisen hyvä pelaaja

2) Niemi on parantanut joka kaudella, enkä näe etteikö sama trendi voisi jatkua

3) Pihlström sai itsensä hyvään lentoon loppukaudesta ja oli yksi parhaista pelaajista playoffeissa. Tarkistakaa vaikka uusinnoista! Kaverin otteet keväällä saivat ihan liian vähän huomiota. Palauttivat ainakin mun uskon siitä, ett kyseessä on edelleen solidi KHL-pelaaja.

4) Tärkeimpänä, kuten sanoin: tämä ketju on enemmän kuin osiensa summa. Samat ukot ovat pelanneet nyt jo pidempään yhdessä, enkä näe miksei ketjun peli voisi tuosta ennestäänkin parantua.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
3) Pihlström sai itsensä hyvään lentoon loppukaudesta ja oli yksi parhaista pelaajista playoffeissa. Tarkistakaa vaikka uusinnoista! Kaverin otteet keväällä saivat ihan liian vähän huomiota. Palauttivat ainakin mun uskon siitä, ett kyseessä on edelleen solidi KHL-pelaaja.

4) Tärkeimpänä, kuten sanoin: tämä ketju on enemmän kuin osiensa summa. Samat ukot ovat pelanneet nyt jo pidempään yhdessä, enkä näe miksei ketjun peli voisi tuosta ennestäänkin parantua.

Otetaan näihin nyt kiinni. Aloitetaan ekana tuosta 4) kohdasta. Syksyllä Anttila on 34v, Niemi 31v ja Pillu lokakuussa 35v. Kyllä mä nään tossa jo tilanteen missä on enemmän kuin mahdollista, että tuo ketju ei tule joka vuosi vain parantamaan edelliseen nähden.

Ja kiva, että siellä on oltu Pihlströmin playoffs - otteisiin tyytyväisiä. Ehkä se kertoo jotain Jokereiden tilanteesta ja menestymisen mahdollisuuksista, jos 0+0 tehot ja oman 5vs5 pelinsä hävinnyt pelaaja on vetänyt helvetin hyvin. Tässäkin varmaan hämää ne muutamat jotkut puolittaiset läpiajot mitkä sai ja veti sen tavaramerkkinsä eli röpelölaukaus logoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös