To 4.4.2019 Tappara - HPK (välierien 1. ottelu)

• 11

vastaantulija

Määrätietoisesti HPK
Game 1

Tästä lähtee välieräsarja liikkeelle, eli HPK saapuu Hakametsään yrittämään kotiedun kaappaamista. Helppoa se ei todellakaan ole, eli kuten jo spekuloitu sarjaketjussa, niin pyöreä nolla on Pennasen pistesaalis kolmen kauden jälkeen runkosarjan osalta Tapparan vieraana. Tappara siis tässä valossa jättimäinen suosikki ja katsotaan onnistuuko Kerho tätä asetelmaa yhtään horjuttamaan tässä avausottelussa.

Kukko

Oho, selkeästi kiekkokevät väreilee myös jatkoajassa, kun oikein otteluketju jaksettu väsätä Tappara otteluun. No joskus vierasjoukkueen fanit aktivoituneet ennenkin vastaavaan. Mikäli hiljaisista Tamperelaisista olisi kiinni, niin mentäisiin ilman ketjuja. Toive tähän iltaa: perus Tapparan tiukka voitto, jossa lopun puolustus taistelu. Täten ketju pysyisi myös kivasti lyhyenä.

Introexpertti

KalPa, UKRAINA, LHF
Hyvin on äijä vetäny tähän asti.

Tylsä peli ja Tapparalle 1-0 voitto. Ei siis mitään uutta tarjonnut tämä peli, mutta näin on sarja avattu. Lauantaina sitten sarja toivottavasti herää kunnolla henkiin.

Bacon

Olihan tuo ihan kiva tiistaimarraskuun läpsyttely. Tunnetta kaukalossa ja katsomossa. Saatan vielä seuraavat puoli tuntia muistaa ton matsin.

Petrell#32

HIFK, Mikael Granlund

Olikohan yksi kaikkien aikojen tylsimmistä välieräotteluista? Menee vähintään tasoihin 2011 HIFK-Lukko-välierän avausottelun kanssa, mikä päättyi jatkoajalla 0-1 Lukon voittoon, eikä siinäkään ottelussa paljoa tapahtunut.

Blackie

Ässät
Torkahdin itse asiassa toisen erän aikana. Mutta sen minkä tästä asemasodasta näin, niin mielestäni Tappara oli selkeähkösti parempi. Eli vire on taas löytynyt oikeaan aikaan, sillä HPK ei ole ihan sukka joukkue sekään.

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL

Aika kässärin mukaan meni.

Ei toimi kyllä nämä pitkät tauotkaan. On se yhtä perkelettä, ennen ärsytti liian tiivistahtisten 7-pelin sarjojen otteluiden kasaantuminen loppupäähän, mikä toi väsymystä seuraaviin sarjoihin. Nyt sitten joku helvetin sweeppi tuo 8 päivän tauon, eikä sekään ole hyvä. Olihan sieltä pelituntuma molemmilla kateissa. Lauantaina varmasti parempi näytelmä.