Nicklas Jensen – maalitykki Tanskasta

  • 90 649
  • 400

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Cska oli muuten toudella isolla moukarilla Jensenin perässä.
Mielenkiintoista. Mistä moinen tieto? Venäläismedia? Sinällään ei mikään ihme. Eiköhän siellä Hansen, Platt ja Pihlström ainakin ole kertoneet elämästä Moskovassa. Tyttöystävä ainakin viihtyy täällä ja tällä lienee myös iso merkitys Niken jatkolle. Helsinki ei ole Moskova.
 

Pazix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
On kyllä Jokereilta oikeasti kovia temppuja pitää O'neillin ja Jensenin kaltaisia tähtipelaajia riveissään. Selkeästikään ihan kaikki jääkiekkoilijat eivät mene pelkän rahan perässä ja ne muut osa-alueet Jokereissa ovat kunnossa.

Todella hieno jatko. Jensen on paitsi joukkueen parhaita pelaajia, myös melkoinen taistelun ruumiillistuma.

Helsinki on kiva kaupunki.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ensimmäinen fiilis typistyy kahteen sanaan. Mitä vittua? Toinen kolmeen: mitä aktuaalista vittua? Kolmas sitten viiteen: mitä vittua ihan nyt oikeasti?

Kova teko toimistolta saada tämän Jensenin nimi paperiin. Olisin pistänyt ~70% mahdollisuudet uudelle yritykselle NHL:ssä, prosentin Jokereille ja loput eläkerahojen hakemiselle toisesta KHL-jengistä. Kun tuossa viimeisessä pleijarimatsissa teki maalin, niin olisin ollut tapojeni vastaisesti ollut valmis lyömään vetoa siitä, että se oli viimeinen maali Jokereissa. Ja taisin todeta, että se oli tämän Jensenin viimeinen maali meidän riveissä.

Mahtava homma jengin kannalta. Varmasti kantaa hedelmää, kun tämän tason hyökkääjä päätyy jatkamaan uraansa meillä. Ei varmasti ole huono homma, että Jensenin tasoinen jätkä maaliskussa päätyy Jokereihin. Enemmän tienaisi muualta, olisi voinut odotella vielä useamman kuukauden ihan rauhassa ja mitä näitä nyt onkaan.

Jotain on tehty oikein, kaikesta huolimatta.
 
Olisi mielenkiintoista tietää, millaisilla ehdoilla Jensenin sopimus on tehty. Kuinka paljon Jokerit maksaa Jensenille? Ottajia olisi ollut KHL:ssä, ja myös NHL-diilistä on meillä jokeritietäjillä ollut konsensus, että lähtee kokeilemaan mahdollisuuksiaan.

Eikä sillä, että jotenkin olisin pahoillani kun Jensen jatkaa. Päinvastoin aivan mahtavaa! Jokereiden tärkeimpiä pelaajia, joka lisäksi ei katoa kuvasta pudotuspeleissä, kuten mikkihiiret. Miinuksena tehojen lasku (muun joukkueen mukana) keväällä.
 

Buster

Jäsen
Jensenillä on ruuvit olleet melko kireällä MM-turnauksessa. Kahdessa ottelussa on viisi kertaa käynyt istumassa kakkosella ja varmaan kaikki on olleet ihan turhia jäähyjä kaukana omasta maalista. Jäähyt olleet sekoitus yliyrittämistä ja turhautumista. Viime ottelussa alkoi peittää jäähyaition kameraa pyyhkeellä. Yhden syöttöpisteen on kerännyt jostain ja molemmissa peleissä 1-2 tuttua kuljetusta, jotka päättyivät vahvaan maalille ajoon.

En muista ketjukavereita, mutta erikoistilanteissa ihan siellä ykkösylivoimassa pelaa Tanskalla vasemmalla puolella kuta kuinkin samaa paikkaa kuin Jokereissa. Peliä taisi oikealta laidalta tuossa ylivoimassa tehdä joko Eller, tai Boedker ja ei ole kiekkoa saatu Jensenille sillä lailla tyhjään tilaan toimitettua, että pääsisi ottaan haltuun ja pari potkua lähemmäs potkaisemaan. Yksi ongelma lienee se, että Tanskalla ei oikein ole yv-pakkeja edes vähää alusta ja viivalla pelaakin tuossa ylivoimassa Markus "Oliverin veli" Lauridsen, jonka kätisyys on vielä lefti.

Edellisessä pelissä Saksaa vastaan Jensenille tuli kolmen tyhmän kakkosen ohella 11 kiekon menetystä. Jensen on ollut hyvin tehokas MM-tasolla tavallisesti, mutta tällä hetkellä kone köhii aika isosti.

Yleisesti muutenkin vaikuttaisi Tanskan joukkueen summa olevan yksilöitään pienempi ja Heinz Ehlers on penkin päässä paljon Jukka Jalosta enemmän kyrsiintyneemmän näköisenä. Oliver Lauridsenillakin mennyt kiekollinen peli taas melko passiiviseksi laitojen kautta roiskimiseksi, mutta puolustaessa on ollut totutun varma. Jesper Jensen muuten vetänyt lähes puolta tuntia per. peli takalinjoilla. Regin ollut aika näkymätön ja mieleen on alkanut tulla Ville Leino vammakierteensä jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pitkälti samat mietteet kuin @Buster.

Nicklas Jensen ollut yllättävän vaisu kaikin puolin. Ettei vaan olisi taas muutama kesäkilo kropassa ja treenaaminen jäänyt vähän vähenmälle tauon aikana. Höntsäilkööt kisat ja kesän miten haluaa, kunhan kevään kynnyksellä vuoden päästä on iskussa.

Reginin liike on karmeaa edelleen, vaikka palaili jo joskus joulun paikkeilla (?) sen viimeisimmän pitkän saikun jälkeen. Kädet ristiin, että löytää edes vähän vauhtia kesän jälkeen.
 

Buster

Jäsen
Raportoidaan nyt vielä tähän perään ennen Suomen kohtaamista, että Nicklas Jensen oli nyt siirretty ylivoimassa Iso-Britanniaa vastaan oikealle siivelle ja Eller teki peliä vasemmalta. Jensen painoikin turnauksen ensimmäisen osumansa ylivoimalla Ellerin poikittaissyötöstä. Sitä seurasi pian 5 vs. 5 maali, jossa ketjukaverit Eller ja Storm namuttelivat ylivoimahyökkäyksessä kiekon Jensenille, joka pääsi veskarin längeistä uittamaan kiekon maaliin.

Tanska siis voitti 9-0 Iso-Britannian, jonka esitys oli heikko ja kuriton.
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT,FPS,NHL
Onko jollain tarkempaa tietoa miehen tilanteesta. Seurasin Jenseniä eilen Valkeakoskella ja kovin piti toista kättään kokoajan taskussa?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Onko jollain tarkempaa tietoa miehen tilanteesta. Seurasin Jenseniä eilen Valkeakoskella ja kovin piti toista kättään kokoajan taskussa?
Pelas bilistä?

Tokkopa tuolla mitään isompaa on. Olin jostain treenikuvista sen ainakin bongaavinani, joten messissä on. Valitettavan pulleat posket kaverilla kyllä edelleen. Toki on vahvistus pehmeänäkin, mutta jotenkin sitä haluaisi urheilijan ottavan itsestään kaiken mahdollisen silloin kun on prime-time menossa, niin ei tarvitse myöhemmin miettiä olisiko ollut vielä jotain parempaa varastossa, jos olisi virittänyt itseään enemmän äärirajoille. Lauridsen on helvetin hyvä esimerkki toisesta suunnasta. Kaveri on niin ajokoira kuin olla ja voi. 100 kiloa lihasta ja kyykyttää pienempiään kestävyystesteissäkin. Kompetenssi ja lahjakkuus lajitaitojen suhteen voi olla aika paljon rajallisempi kuin suurimmalla osalla pelaajista, mutta ei varmasti tarvitse koskaan miettiä että jättikö jonkun kiven kääntämättä saavuttaakseen parhaan mahdollisen tasonsa.
 

Vahamestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit sekä suomalaiset änärissä
On kyllä hyvä kirjoitus.
Tuntuu, että usein liian helpolla nuorena päässeet, taitavat tai ikäisiään isommat pärjäävät vähän löysemmälläkin asenteella. Se asenne voi helposti jäädä päälle.

Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.”]
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jensen on kyllä kova seppä. Naulaa varmasti kun paikka on ja välillä vaikkei oikein olisikaan. Tehokkuusero muuhun joukkueeseen esimerkiksi vaikkapa toiseen snaipperiimme Mosekseen on tällä hetkellä huimaava. Tänään pari häkkiä, joista ekassa 95% muista olisi ampunut logoon eikä maaliin ja toisessa 100% muista ei olisi ikinä osunut maaliin.

Pidän myös tosi paljon siitä että Jensen on kiekkovarma. Nyt alkukaudesta vähän jokainen kaveri menettää kiekkoa hyökkäyspään kulmissa, mutta Jensen saa pidettyä kiekon itsellään todella varmasti. Jyystää ensin nurkassa hetken ja sitten pyörähtää irti. Pakeille varmaan painajaismainen pelaaja puolustettavaksi.
 
Harmittavaan paikkaan loukkaantuminen. Ollut kauden peleissä paitsi kiekkovarma, myös maalivarma.

Loukkaantuminen todennäköisesti yhdistelmä huolimattomuutta ja väsymystä. Kolme eri kokoista kaukaloa kuuteen päivään, tilanteisiin meno eri luonteista ja nopeasti valittu tyhmä tapa ottaa kontakti vastaan. Näitä ei toivoisi kenellekään joukkueelle ja KHL:n pitäisi sarjana selkeämmin linjata, millaisissa kaukaloissa pelataan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jos tämä kaveri ei pelaa NHL:ssä ensi kaudella, niin syön hattuni ja vielä oikein mielelläni.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tämä kaveri ei pelaa NHL:ssä ensi kaudella, niin syön hattuni ja vielä oikein mielelläni.
Saa nähdä saako sen yksisuuntaisen lapun millä ainoastaan suostuu lähtemään. Ihmettelin hieman Jensenin kirjoittaman jatkosopimuksen ajankohtaa. Ei oikeastaan jäänyt edes odottelemaan tarjouksia kun allekirjoitti jatkosopimuksen jo maaliskuussa.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Kieltämättä tämänkin päivän perusteella näyttäisi, että Jokerit sai Jensenin pojasta ihan näppärän vahvistuksen. Nyt sujuu, kuten huomaa vaikkapa siitä, että maaleja syntyy monilla erilaisilla tavoilla.
 

gamlagubbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kova juttu että saadaan Jensen pidettyä neljäskin kausi täällä. Joka kauden jälkeen tulee mietittyä että joko nyt lähtee testaamaan uudelleen Nhl:ää tai rahan perässä muualle, mutta ei ja hyvä Jokereiden kannalta niin.
 

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Luulisi joo että ottajia isomman rahan kanssa olisi, mutta taitaa oikeasti viihtyä Jokereissa ja Helsingissä. Nyt vaan muut maamiehet poistui, mutta tuskin vaikuttaa juurikaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Aivan käsittämättömän hyvä pelaaja ja pieni ihme että pysyy Jokereissa. Jokohan tälle kohta löydettäisiin oikea sentteri vierelle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös