Playoffs 2019 puolivälierät: Pelicans (3.) – HIFK (6.)

  • 116 834
  • 800

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Kyllähän Tyrväisten veljesten keskinäiset otatukset on näiden pelien suola ja sokeri. Pojat ottaa mittaa toisistaan veljellisellä otteella. Juuri näin, hampaita säästelemättä.

Toivottavasti jompi kumpi nostelee tänä keväänä kannua ja mahtuvat silti edelleen samaan joulupöytään.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Meni ekan pelin malliin, eli Pelsuille aivan ilmainen kahden maalin johto. 2 paikasta 2 maalia, joista jälkimmäinen ei tullut maalipaikasta ;) Tuohon vähän kaatui taas koko pelisuunnitelma, ja Pelicans samalla hengen päälle.

Toki Pelicans oli parantanut nyt paljon, mutta en loppulukemista vedä mitään johtopäätöksiä, tämä peli meni meiltä ohi. Kolmannessa oli oikeasti tarjolla jopa kirin paikkaa, mutta tyhmät jäähyt pilasi sitten sen viimeistään. Huomenna paras mahdollisuus meillä sarjan voittoon, mutta on se seiskassakin mahdollista.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kunhan kukaan ei kieltäisi Engreniä koskemasta kiekkoon ylipäänsä, niin huomisessa pelissä voisi olla jotain jännitettävää.
Tuossa tapauksessa jännittäisin lähinnä että rikkooko Pelicans 20 maalin rajan Engrenin väistellessä kiekkoja. Mikäli HIFK ei pysty huomenna lyömään arkkua naulaan niin en usko heidän pystyvän siihen maanantainakaan Lahdessa. Ei tässä malttaisi odottaa huomista, ihan älyttömän kova matsi tulossa.
 

Raakahanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelsut
Hienoa sarjaa pelataan, molemmissa halleissa ollut hyvä fiilis ja tilanteita ihan riittämiin. Toivotaan Game 7 niin saisi sarja arvoisensa päätöksen. Taitaa sataa tulevien vastustajien laariin, silti hienoa seurattavaa. Nautitaan tästä niin kauan kun kestää.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
No niin. Nyt oli omaa peliä taas mukana ja näkyihän se sitten tulostaulullakin. Lyytinen kävi kuumana kuin hellankoukku ja Mikkihiiri Åsten ilmeisesti yritti "asetelmien hakua" kun yritti tuloksetta vielä päätössummerin jälkeen hakea tanssiparia.

Päivän naurut sain hallissa paikanpäällä, kun pari Hifkifania takanani Engrenin hörpyn jälkeen vakuuttelivat toisilleen, ettei Atte olisi mitenkään mitään maalille voinut, kun pomppu oli niin paha.

Hienoa, että oli tunnetta mukana ja saadaan vielä yksi peli täydelle Nordikselle tässä sarjassa. Joo, siinä Åsten on mestari ja itseänikin ärsyttää kun se hymyillen lämmittää vastustajia raivon partaalle, mutta onneksi pelaa punaisissa. Ehei ollut paha pomppu ollenkaan, kaikkihan sen olisi kiinni saanut.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäinen erä oli molemmilta aivan mitään sanomaton. Tuloksena kuitenkin kaksi maalia Pelicansille joista molemmat olisi pitänyt veskan kyllä ottaa. Varsinkin se jälkimmäinen oli lamaannuttava. Tuollaista maalivahtipeliä IFK ei kestä. Jos peli olisi ollut ensimmäisen erän jälkeen 1-0 tai 0-0 niin tänäänkin olisi ollut mahdollisuudet voittoon. IFK:n kiekollinen peli ei ollut ottelussa riittävällä tasolla, kun parille pelaajalle sattui huonompi päivä. Tällä kaudella joukkue vaan on sellainen, että väärään suuntaan lähtevää ketjureaktiota ei saada käännettyä.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
OlkiJussi pelaa hyvää sarjaa maalissa mutta samalla aiheutta joka pelissä pari Hitchcockia.
Go Pelicans...Game7 vielä kotiin ja sen voitto on haussa.
Pelsut ansaitsi voittonsa ja tämä oli tähän astisista väännöistä selkeästi heikoin peli ifk;lta kaikin puolin. (Eka peli vääristi pahasti numeroisen valossa pelitapahtumiin nähden) Ifk ei saanut nyt samanlaista liikettä ja painetta aikaiseksi.
Mutta monta hyvää maalipaikkaakin pelicansilta hukattiin kun ei ollut tappajansilmää tarpeeksi. Välillä meni liikaa syöttelyksi kun olis jo voinut yrittää ratkaista. Oudot tsägä pomput on nyt aikalailla ”melkein” tasan.
No huomenna taas uusi matsi ja lähtökohdat meillä edelleen takaa ajajan rooli.
Voipi tulla kuuma peli...
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Ai vittu että huomenna ottaa päähän jos Pelsu taas muuttaa pelaamistaan siihen kolmen edellisen pelin tyyliin tästä mitä se perjantaina oli. Nyt näki jo alusta että pelistä tulee ihan erilainen, kun kolmessa aiemmassa jo alusta on tullut se fiilis että mitä hittoa tässä tapahtuu.
 

Parooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tänään näkyi jo koneessa heräämisen merkkejä. Haalarit on löytynyt ja homma alkanut taas maistumaan.
Jos ollaan aloitteellisia ja jätetään se älytön himmailu pois niin hoidetaan kyllä sarja himaan.

Usko että meillä riittää jalkaa leveemmällä rintamalla paineistamaan, onhan tässä pari matsia huilailtukin välissä..

Hyvää tunnetta jäällä ja mökit täynnä, oispa tää aina tämmöstä!

Menee miten vaan, niin kova jengi lähtee lomille.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Erittäin lupaava ottelu.
HIFK oli väsynyt, eikä jaksanut edes näyttää kovuutta murskalukemien häämöttäessä. HIFKin kannalta surullisen huonoa pelaamista. Kankaanaukkokaan ei jaksanut kiukutella. Erityistä hohdokkuutta iltaan toi imuri mallia Engren.
Pelsulla kunnossa sekä asenne että peli-ilme.
Kolmen sarjan ensimmäinen osa meni juuri niin kuin piti/ounastelin.
Tässä vaiheessa ei murskis enää aiheuta asennevammaa. Ensimmäisen ottelun jälkeen Pelicans toisaalta pelästyi HIFKin lopun kovuutta, toisaalta mukavoitui, kun runkosarjan heittopussi otti kohtuuttoman rumin luvuin turpaan. Taisi takaraivoon hiipiä kuvitelma, että tästä tosiaan voi selvitä hissutellen. No ei voinut. HIFK teki miehen työn ja käänsi ansaitusti sarjan katkolle. Kunnes Pelicans otti isännän otteen
Arvioni on, että Pelicans jaksaa huomenna paremmin kuin HIFK, siitä huolimatta, että HIFKillä on kotietu, joka kyllä tasoittaa paljon. Huomenna parin maalin voitto ja sitten G7. Sieltä tulee voitto.
On syytä muistaa, että tappiolla ollaan edelleen.
 

RedIsMyColor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit
Tätähän Pelican haluaa kun ei taito riitä. Katkoja ja katkoja. Ja nyt sen on kaikki nähnyt, jos Pelicansin pitää voittaa nin vaatii kaikki pomput heille. Onneton porukka. Huomenna varmasti sarja poikki ja saadaan kunnon vastus. Ei Tämmöistä onnetonta porukkaa, joka ainostaan pärjää pompuillla. Hyvää kesälomaa Pelicans. Yrittäkää edes pelata vuoden päästä. Onnettomat käyhät.

Ps. Huomenna jännä peli edessä ja hieno joukkue vastassa ;)
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Tätähän Pelican haluaa kun ei taito riitä. Katkoja ja katkoja. Ja nyt sen on kaikki nähnyt, jos Pelicansin pitää voittaa nin vaatii kaikki pomput heille. Onneton porukka. Huomenna varmasti sarja poikki ja saadaan kunnon vastus. Ei Tämmöistä onnetonta porukkaa, joka ainostaan pärjää pompuillla. Hyvää kesälomaa Pelicans. Yrittäkää edes pelata vuoden päästä. Onnettomat käyhät.

Ps. Huomenna jännä peli edessä ja hieno joukkue vastassa ;)

Kyllä minä ymmärrän, että ahistaa. Puhise ahistus pois niin helpottaa. Jaxuhali.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Seiskapeliltä haiskahtaa vahvasti. Toivotaan ainakin näin.

IFK:lla alkaa väsy tulla, olisi pitänyt jo saada sarja poikki mutta nyt sarja alkaakin kääntymään takaisin meille.

Parempi voittakoon tänään.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Katselin ton matsin tallenteena ja kaikki kunnia Hifkille, mutta kyllä se oli Pelicans joka teki Hifkistä huonon. Kovasti oli punanutuilla yritystä paineistaa, mutta ei yllättäen enää jalka riittänyt, kun Kaanit ei jäänyt paskomaan housuihinsa vaan aktiivisesti pelasi alta pois. Edelleen lopussa koitettiin näyttää sitä "kovuutta" hakkaamalla ja tökkimällä yms. epäolennaisella paskalla. Eipä onnistunut sekään. Malliesimerkkinä Tyrväisen aivopieru, yritys luikkia karkuun ja lopputuloksena tyylipuhdas klippari kun Nilssoni alkaa opettamaan tavoille. Kuvaa hyvin Hifkin tekemisen tasoa ja vituttaa nähdä millaiseksi kaveri on taantunut.

Odotan myös raitapaidoilta tilanteen vaatimaa tasonnostoa, koska samanlaisella perseilyllä loput matsit lähtee lapasesta satavarmasti. Paras olisi jos elilinen pari lähtisi keskenään päivätansseihin ja tilalle jotkut muut. Kaaneilla on iso riski, että joudutaan lähtemään Kärppiä vastaan jengillä, josta puolet on turhan takia paskana. Ei hyvä ollenkaan
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Tykkään Hifkin tyylissä siitä aktiivisesta taklaus pelistä ja fyysisyydestä jota se parhaimmillaan edustaa.
Pätkääkään en pysty arvostamaan eilisen ja ensimmäisen pelin "nakkikioskianmsviiksimopopoikanytsaatturpaanuhoankaikille"-perseilyä, jota osa paikalla olleista Hifk-kannattajista tuntui kovastikin arvostavan. Kun lopussa pilli viheltää, niin Mikkihiiri Åsten onkin luulisi ymmärtävän poistua jäältä eikä jäädä ärräänsä sorauttelemaan ja tanssiparia hakemaan voittaneesta joukkueesta. Sama homma oli eilen Lyytisen kanssa. Luistelee pää punaisena pitkin kenttää pelin ollessa pysähdyksissä ja ohimennen päättää sitten vastaanluistelijaa tuupata näköön. Ei näin.

Jos brändi haluaa näyttää kovuutta, niin kolmessa pelissä onnistui hyvin. Tää jälkitökkiminen nyt vaan on niin naurettavaa...

Eilen Hifkiä alistettu ja jatkukoon tänään samoin. Toivottavasti brändin hellankoukuilla pysyy kasetti edes jotenkin kasassa, ettei satu mitään ikävää ja porukka molemmista joukkueista ehjänä ja kaukalossa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Odotin eilisestä jatkoerätrilleriä, mutta se tuleekin sitten tänään. Pelicans on saanut taas juonesta kiinni, joten seiskapelin todennäköisyys on ihan kolikonheitto.

Näkisin Pelicanssin tod. näk. voittaa sarja 0,5 x 0,6 = 30%.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä pari alkaa jo kirjoittelun perusteella kuulostamaan siltä "moraaliselta finaalilta", vaikka tämä pari on ainoa jotka nyhjää ratkaisua enemmän kuin 5 peliä. Mielenkiintoista tässä on se, että molemmilta joukkueilta on nähny useammat mahalaskut tässä sarjassa ja tasaisuudesta ei ole tietoakaan. Mielenkiintoista nähdä että löytyykö sitä tasaisuutta sitten seuraavassa sarjassa, kumpi tästä eteenpäin nyt jatkaakaan.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä todella paljon on taas tänään kiinni Engrenin päivästä. Jos eilenkin olisi oltu 0-0 tilanteessa ekan erän jälkeen niin olisi peli ollut aikalailla erilainen. Semmosta se on kun on huono veskari.

Tänään Engrenin päivän kunnon lisäksi jänittää, kuinka IFK:lla riittää jalka. Eilen näytti jo vähän väsyneeltä ja tämä päivä tuli nopeasti vastaan. Pelityyli vaatisi aika raikasta jalkaa.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Täysi luotto on omiin, että punaisessa paidassa Nordiksella ei puhallella muniin kuten eilen Lahdessa.

Uskon että nyt painetaan taas sata lasissa heti alusta lähtien ja otetaan homma hanskaan jo ekassa erässä, sitten voidaan ottaa iisimmin.

Tulee ihan mahtava ilta. Ja ne Lahden jonne-spedet voi sitten jäädä tänään himaan, alkaa sedältäkin palamaan käämit jos joutuu vielä katselemaan sitä teinimeuhkaamista.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Tulta munille Pelsut! Täysi luotto teihin, että hoidatte homman kotiin ja G7ssä sitten hesalaiset lomille! Kylmä pää, lämmin sydän, ja hifkiä kakkoseen!
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista tässä on se, että molemmilta joukkueilta on nähny useammat mahalaskut tässä sarjassa ja tasaisuudesta ei ole tietoakaan.
Montako peliä olet sarjasta nähnyt? Ensimmäisen pelin 6-0 ja eilinen 5-1 tulos ei millään vastannut pelinkuvaa, Pelicans on ollut vaan tehokas omissa paikoissaan. Ja taas päinvastoin HIFK:n yhden maalin voitot ei ole vastannut pelinkuvaa. (Vaan olisi pitänyt olla selvempiä voittoja mutta Olkinuora pitänyt Pelicansin sarjassa mukana)

Jopa ensimmäisessä 6-0 pelissä oli laukaukset 25-33 HIFK:n eduksi. Eilinen peli oli sarjassa ensimmäinen missä Pelicans voitti laukaukset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös