• 2 385

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit

sorza

TuTo otti taktiset jäähyt tappaakseen SaPKon pelin ja eiköhän vielä erän oppuun kavenna.

Eesau_65

TuTo
Virtanen ei ole maalitykki. Ei ole noissa läpiajoussa onnistunut ja niitä on tässä sarjassa varmaan neljä jo.

Everton

KooKoo
Melkoisen löylynlyönnin siivittämänä lähtee Jokipojat kesälomille. 7-0!

Kapteeni-Lehikoisen puuttuminenko on katkaissut selkärangan kokonaan?

Mikäköhän muuten on Mestiksen pudotuspelien suurinumeroisin voitto?

sorza

Suuri sääli, että Nickerson otti kympin, kun siellä on seiskana parempi pakki.

The Rock

Ketterä suorittaa näemmä peruskanadalaista Imatralla kautensa paketoivalle Jokipojille. :)

Eesau_65

TuTo
Kolmas erä ja kaksi maalia vähintään tarvittaisiin. Pudotuspeleissä tuo on vaikea rasti ja kun nyt vielä SaPKo on päässyt virheistä rankaisemaan, niin todennäköisyys on pienehkö. Toisaalta ei tuo SaPKo:n oman pään pelaamisenkaan mitään erikoisen hyvää ole. Katsotaan miltä alku näyttää.. Ei tarvi. 5 -2,.

tosiasia

TuTo

Seinä alkaa nousta tänään pystyy TuTolla ja ykkösveskari vaihtoon.

SaPKolla tänään jäätävän kovat erien alut. 1,erä maali 5 minuutissa, 2.erä 2 minuutissa ja 3.erä alle minuutissa.