Otteluseuranta (Mestis 2018–2019)

  • 141 377
  • 2 385

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ensimmäistä kertaa Elomon aikana Tutosta näkyy peli-ilo katsomoihin asti. Viime vuodet ja keväät peli ollut kauhean väkinäistä mailanpuristamista.

Joo mutta nyt näyttää kyllä tosi hyvältä. Vai onko SapKo nyt vaan oikein helvetin huono?
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Sapko vaikuttaa luovuttaneelta ainakin tän pelin osalta.. On tää kyll kummallista ku ei playoff kiekko kiinnosta..
 

Big Bear

Jäsen
Onpa uneliasta peliä Tampereella. Vaikka vauhtia ei hirveästi ole, niin jotenkin näyttää siltä että hokkilaiset pyörivät enemmän tai vähemmän isäntien jaloissa.
 

X-Stiff

Jäsen
On tuo Lainio kyllä tavan pelle. Ihan tahallaan ensin lumet maalivahdin silmille ja siitä lapaseksi kun tullaan muistuttelemaan. Jos siellä pitää rottailla niin luulisi kestävän seuraukset.
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Katsoin vähän aikaa KooVee-Hokki-ottelua. Hirveää kuraa. KooVee-pelaajien rinnalla näytti, että osa Hokki-pelaajista ei osaa edes luistella. KooVee pelaa ihan puolivaloin ja hokkilaiset ovat ihan jaloissa. Yllättää tuo noin iso tasoero.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Onhan tuossa Hokin ja KOOVEEn välissä aika suuri tasoero. Hokki on paljon hitaampi sekä luistelussa että kiekon siirtelyssä. Lisäksi Hokki tuntuu tekevän huomattavasti enemmän virheitä, kuin aiemmissa peleissä. KOOVEE voisi johtaa useammallakin maalilla, mutta Kukkohovi pitää Hokkia edes näennäisesti pelissä mukana.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Miten SaPKon peli voi noin paljon huonontua sarjan edetessä ja verrattuna runkosarjaan. Hengetöntä menoa.

En kyllä ymmärrä. Jokaisen pelin pitäisi näissä karkeloissa kestää 60min. Nyt tuntuu puuduttavalta katsoa. Toivottavasti SaPKo vielä nousisi paremmalle tasolle. Ei tietenkään Tuton tippumisen kustannuksella =)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Koovee vie kyllä, mutta Hokki roikkuu mukana. Jännä loppu tulee kyllä.

Tälä menolla näyttää kyllä siltä, että väsy tulee vielä iskemään Hokkiin ottelusarjan aikana. Siksi olisi tärkeää onnistua näissä ekoissa matseissa.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Meikäläinen sit diggaa tuota Ahoniemeä
Onkohan joukkueen sisällä asiat ihan kunnossa?

Tiedä sitten, mutta ainakin ihan perustellusti voi asiaa pohtia. On nimittäin silmiinpistävän hengetöntä meininkiä, ihan kuin unessa olisivat.

Nyt ne kampeaa kilpaa TUTOn ukkoja nurin ja ihmettelee suu auki kun jäähyjä tulee. Ihmeellistä puuhastelua.
 

Janne.L

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Onkohan joukkueen sisällä asiat ihan kunnossa?

En tiedä, oudon hengetöntä tekemistä.

Eihän SaPKon puolustus ole omasta mielestäni ollut kauden mittaan erityisen vahva. Eikä se ole ollut sitä nytkään. Hyökkäyspäässä ollaan oltu parempia, mutta hiukan pehmeitä ja enemmän taitavia kun fyysisesti vahvoja. Eiköhän tässä ole isosti kysymys siitä, että pelataan täysin TuTon haluamaa kiekkoa kykenemättä muuttamaan sitä sellaiseksi, jossa saataisiin tehoja. Ollaan fyysisesti heikompia eikä saada edes erikoistilanteista mitään aikaiseksi, jolloin tulos näyttää tältä.
 
Viimeksi muokattu:

X-Stiff

Jäsen
Minusta näyttää, että Tuto on riisunut Sapkon niin tyystin aseista, että Sapko näyttää melkoisen huonolle ja kun usko on mennyt nikn ei mikään onnistu eikä henkeä ole. Niinkuin ennakkoon epäilin niin Tuton fyysisyys on ollut Sapkolle liikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös