Positiivisuusketju 2018–2019

  • 114 597
  • 564

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Heitetään vitutuksen keskeltä tänne Tanskan Pate. Lukalta myös ensimmäinen edes kohtalainen esitys sitten lokakuun.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Heitetään vitutuksen keskeltä tänne Tanskan Pate. Lukalta myös ensimmäinen edes kohtalainen esitys sitten lokakuun.

Kyl! Lukka oli oikein hyvä. Kiekolla yllätti ja omassa päässä oli koomailut unohdettu. Tätä lisää. Paddy pelasi hienon matsin myös!
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Hävetkää saatana! Siellä on playoffit kesken ja jengi nillittää posiketjussa Kaskisesta. Selvää on, että kauden päätyttyä koutsikuviota pitää katsoa uusiksi tuloksen mukaan, mutta kun sitä tulosta ei ole tullut, niin mitä vittua täällä jauhetaan?
 

Korkea maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg
Tässä 10min ennen pelin alkua on vielä positiivista se, että tilanne on vielä auki ja kaikki on edelleen täysin mahdollista. Tilanne ei itseasiassa ole edes kovin paha, mutta tänään n. klo 20 se voi sitä jo olla. Muita Positiivisia asioita:

-Kakon otteet, kannattaa nauttia, viimeiset pelit TPS:ssä menossa. Itse odotan Kakosta vähintään Rantasen tasoista pelimiestä änäriin 3-5v sisään, ehkä parempaakin.
-Palven otteet, tätäkään taituria ei enää tämän kauden jälkeen nähdä Turussa.
-Otto Nieminen. Vielä kun saataisi jatkopahvin(taitaa olla kyllä jo soppari muualle)
-Jonne Virtanen
-Kevätaurinko Turussa sateisen aamun jälkeen
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
+Kakko
+Joko joukkue herää taisteluun ottelusarjan voitosta tai seurajohto tajuaa, että tämä valmennus on nyt katsottu ja voidaan siirtyä seuraavaan.
-Vituttaa, jos kausi pian ohi, mutta siitäkin pääsee ohi, koska onhan siitäkin jo vuosien kokemus.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ei tässä ole mitään hätää. Maanantaina kotivoitto ja Hämeenlinnassa sarja tasoihin. Mitä täällä panikoidaan? On saatu hyvää oppia ja kohta se jalostuu jäälle. Saa laittaa muistiin.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Olihan tänään erilainen peli-ilme, tunnetta ja taistelua. Kakko on käsittämätön kaveri, ja liiga käsittämätön venäjä. Huolestuttavaa on ehkä se, että tosi monet olivat sittenkin aika statisteja tänään mm Niemiseltä odotin enemmän kun vastassa ei vastustajan parhaat. Kakkoskenttä oli kyllä paska. Maanantaina uskon kuitenkin voittoon.
 

Comet

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Kuusamon Pallo-Karhut, #11, #29
Kaapo Kakko. Toivoisi että seuraavissa kotimatseissa hallille menisi porukkaa katsomaan Tepsin ja varsinkin Kaapon otteita. Vielä kun tästä käännetään HPK-sarja voitoksi ja edetään kohti mestaruutta niin Kaapo on ratkaiseva pelaaja, niin kuin Patrik Laine oli Tapparalle 2016. On todella hienoa nähdä oman joukkueen riveistä nousevan tällaisia timantteja.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Positiivisena näen sen että tätä kautta on enää 2 peliä jäljellä ja sitten loppuu tää touhu taas puoleksi vuodeksi.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaapo Kakko! Herranjumala mikä seppä.

Tähän asti ollut aivan helvetin hyvä, mutta tänään näytti että jos ei ole ykkösvaraus niin jossain muussa on vikaa kun pelaajassa.

Rantanen ja Koivut oli kovia, mutta tuossa on vielä pykälä päälle.

Yksin meinasi kaataa hyvää joukkuepeliä pelaavan HPK:n. Vielä kun olisi joukkue ympärillä niin ei meitä pysäyttäisi mikään.

MM-Kisoihin ehdottomasti koska tämä kasvutarina ei ollut kevään osalta vielä tässä!
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
HPKn fani, joka toivotti hyvää kotimatkaa ja sitten Kakko iski samalla hetkellä kavennuksen. Kaveri hiljeni suht nopeasti. :D
 

Pioni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja TPS Juniors
Se oli enää pienestä kiinni. Oranssi pojuilla oli 3.erässä jo piimää pohkeissa ja kaikenmaailman karjalaiset, Laatikaisen ym. Kohnot jo ihan valmista kauraa. Paikkoja oli ja mokken pois oton jälkeen, kustiin peli omaan näppäryyteen ja annettiin niskalaukauksen sijaan ”ritareille” armahdus. Jäi hieman kuti piippuun, odottamaan sitä tulevaa oikeaa hetkeä. Maanantaina yks pykälä lisää, nää Hämeen oranssit linnanneidot ei tästä enää petraa. Pitkässä juoksussa pomputkin tasoittuu. Nyt tulee se posi: tästä noustaan vielä!

Ja sit KAAPO! On se vaan hienoa kun Hämeen fanipojat ei keksi muuta kannustus huutoja ku meitin Kaapo.Kaapohan herrasmiehenä vastasi saamaansa hämäläiseen huomioon ja teki hatun (jostain syystä selvää eka maalia ei laskettu mukaan tähän leikkiin). Tämä KaaPo on vielä sellainen hulivili et, se parantaa peli peliltä. Nyt vähän jeesii muiltakin niin ei mittää hättää..
 

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jonkinlaista yltiöoptimistin vikaa tässä itsestäänkin löytää, kun koko kauden olen uskonut Tepsin mitaleista pelaavan, enkä vieläkään toivosta ole luopunut.

Syksyn ja talven ajan täällä palstalla haukuin porukkaa siitä, kun asenne oli se, että tappiot tulevat Kaskisen takia ja voitot Kaskisesta huolimatta. Nyt omakin asenne/toive on tämä: Ottakaa Kaapo ja Oula tuo joukkue reppuselkään, voittakaa maanantain matsi vaikka ihan vaan kahdestaan ja kääntäkää samalla koko joukkueen kelkka ympäri. Keskiviikkona muu jengi jo antaakin apuja, sarja tasoihin ja lopulta TPS jatkoon. Kaskisesta huolimatta.
 

Pioni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja TPS Juniors
Enjoy, just näin!! Vittuun ne kitinät ja vinkumiset mistä milloinkin. Eilen oli kaikki paremmin, huomenna toivottavasti kaikki vieläkin paremmin. Ei vaan nyt on maaliskuu vuonna 2019, tänään on tosi pelit käynnissä. Vittuun pelikirjat, vittuun ens kauden hankinnat/pois lähtijät. Nyt selittelyt topinojalle ja ruvetaan pelamaan/kannustamaan, kausi 18-19 on vasta parhaassa vaiheessa, paskanjauhannan aika on sit myöhemmin, jos on..cama!!
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Nyt on kuulkaas niin, että maanantaina menen hallille pojan kanssa. Syynä on se uusi valopilkku, joka ei ole kertaakaan tällä kaudella pettänyt odotuksia Gatoradella. Aina on saanut rahoille vastinetta, laatu on pysynyt tasalaatuisena pelistä toiseen. Sanoiko joku Kaapon nimen? Ei, puhun nyt Monniburgerista. Sellainen syödään vielä maanantaina viimeisen kerran!
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Aina on saanut rahoille vastinetta, laatu on pysynyt tasalaatuisena pelistä toiseen. Sanoiko joku Kaapon nimen? Ei, puhun nyt Monniburgerista. Sellainen syödään vielä maanantaina viimeisen kerran!

Kyl maar! Maalaisranujen kanssa oikeinkin hyvä halliruoka. Plussaa myös, että tiettävästi Gatoraden ravintolamyynnit ovat kohonneet kauden aikana. Kyse lienee enemmän ruoka- kuin juomapuolesta.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
On kiva, kun puitteet ovat kunnossa. Miten saadaan vielä valmennus ja pelaajistokin vastaamaan hallin olosuhteiden loistavuutta? Nyt nuo valuvat hukkaan, kuten sudenraiskaajakin aikoinaan jo totesi.
 

-TMA-

Jäsen
Kyl maar! Maalaisranujen kanssa oikeinkin hyvä halliruoka. Plussaa myös, että tiettävästi Gatoraden ravintolamyynnit ovat kohonneet kauden aikana. Kyse lienee enemmän ruoka- kuin juomapuolesta.

En ehtinyt viime peliin itse paikalle, joten kysytään täältä fiiliksiä uudesta Tex Mex -buffetista. Testasiko joku sitä, risuja vai ruusuja, parannusehdotuksia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös