Mötley Crüe Suomeen!

  • 73 017
  • 414

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Itsekin pidin leffasta, melko paljonkin. Mutta tosiaan ainakin puoli tuntia olisi pituutta saanut olla lisää, tuntui että hieman kiireellä painettiin eteenpäin.
 

rpeez

Jäsen
Dirt katseltu Netflixiltä. Tylsä, typerä, juosten kustu, ylinäytelty puskafarssi täynnä sietämättömiä nilkkejä.
Hyvin sanottu, tämä on lähinnä minunkin tuntoja elokuvan nähtyäni. Kyllä sietämättömistä nilkeistäkin olisi pitänyt laadukkaampi elokuva saada aikaan.
Oli leffassa jotain hyvääkin; musiikki.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Oli kyllä heikkotasoinen tuo Mötley-leffa. Hyvin pintapuoliseksi raapaisuksihan tuo kyllä parhaimmillaankin jäi. Asteikolla 1-10 arvosanaksi tulee järisyttävän kova 2.5.

Schaibaahan tuo oli koko raina. Hyvää oli se, ettei tuo tekele onneksi kestänyt pidempään.
 
Viimeksi muokattu:

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Odotin leffalta paljon enemmän. Vuoden musaleffoista Queen oli paljon parempi. Juice-leffakin kiilas edelle vaikka pieni pettymys oli sekin. Noh, ei tämä elokuva-ketju ole..
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Ei tämä leffaketju ole, mutta kyllä tätä täällä sopii perata. Mielestäni riippuu vähän mitä odottaa. Olisihan tuosta voinut tehdä laadukkaan hyvin näytellyn elokuvat jossa kuvataan hahmojen muuttumista ja monien taustahenkilöiden vaikutusta siihen miten jäsenistä on tulleet juuri niitä ihmisiä ketä nyt ovat. Sekä hieman laajemmin myös pukea kuviksi tuota koko 80 luvun skeneä. No ei tehty tällaista, siihen nähden toki pettymys.

No se mitä tehtiin oli toki odotettavissa. Kun tiedetään millainen se kirja on, niin olihan tämä selviö. Aivotonta sex drugs ja rokkiroll meininkiä pienellä budjetilla mahdollisimman suurelle yleisölle ja rahat pois ja karkuun. Tällainenhan se kirjakin oli. Paljon musiikillista kirjallisuutta lukeneena se kirjahan olikin tarkoitus olla vain sekoiluviihdettä ja sellaista oli tämä elokuvakin. Aivot narikkaan tyylinen pläjäys. Ihan viihdyttävä katsottava jos haluaa vaan nähdä miten mötikät rokkaa ja dokaa ja nussii ja rännittää. Mikäli taas haluaisi nähdä jotain uutta ja syvempää näkökantaa yhtyeestä, tulee pettymään.
 

ace

Jäsen
Auts... Vielä on Törkytehdas katsomatta, mutta ainakaan täällä arviot ei mairittele. Jossain on eteen tullut myös hyviä arvioita. TOP5 bändi se on minulle kuitenkin koskaan, odotellaan mahdollisuutta katsoa leffa, mutta sitä odotellessa:

Mick Marsin kitarasoundi on jotain ihan parhautta. Nikki Sixxin kunto ei niinkään. Tässä kunnossa Mötikät lienee sen maineensa ansainneet, eikä siinä mitään. Nikin sekoilun lisäksi, tässä on yksi maailman kovin rokkibiisi.

Mötley Crüe - "10 Seconds To Love" 10/15/1987
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
No jos koko kirjasta tehdään Leffa, niin täytyyhän se juosta läpi. Toinen asia olisi ollut jos oltaisi tehty minisarja tai otettu joku tietty kohokohta ja sen ympärille tehty leffa. Sekoilu leffa kuten oli ilmeisesti kirjakin. Ei näillä raameilla mitään huippu leffaa voi tehdäkään ja turha sitä on odottaakaan. Kyllä tuo silti ihan kelpo viihteenä meni.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Kirjan lukeneena pidän leffaa kyllä mainiona. Eihän tuo nyt toki mikään täydellinen mestariteos ole, mutta vangitsee erinomaisesti kirjan annin, joka on yllätys käytännössä pelkkää sekoilua alusta loppuun. Näyttelijät oli hyvin valittu ja olivat rooleissaan ihan uskottavia. Ozzy-sedän pikavisiitti oli aivan huikea.

Toki leffan olisi voinut tehdä pidemmäksikin ja vaikka kolmessa osassa, mutta yhteen leffaan tuo sisälsi kaiken oleellisen. Vähän syvyyttä olisi saatu sillä, että mukaan olisi otettu myös kaikkien jäsenien omat elämänkerrat, mutta tämä leffa oli kuitenkin The Dirt.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ihan ok sekoiluleffa. Musiikki siellä jossain sivuroolissa. Yksi aikamoinen sivuutus, ja toki miksipä ei, kun bändin jäsenet saivat tuottajarooleissaan vaikuttaa sisältöön, eli Pamela Anderson ja Tommyn pahoinpitelyt + vankilatuomio sivuutettiin täysin. Eipä se 2019 ja #metoo-aikana paljon irtopisteitä toisi, jos muistutettaisiin, että btw bändissä oli ehta naistenhakkaajakin. Totuudenmukaisempi kuva toki olisi.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Eilen tuli katsottua ja 3+/5 täältä. Samat sekoilut hotelliriehumisineen ja telkkareiden paiskomisineen oli vaikka joku The Who tehnyt parikymmentä vuotta aiemmin. Eniten kiinnosti tuo Razzlen keissi ja niinhän se meni kuin Hanoin kirjassakin kerrotaan. Hanoin leffaa odotellessa. Joo ja Ossille peukku.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Tuli muuten mieleen sellainen juttu tämän elokuvan suhteen, että mikäli tämä olisi julkaistu muutama vuosi aiemmin, niin uskoisin leffan olleen melkoisesti rankempi. Nyt tuo sekoilukin oli jotenkin - minusta - paikoitellen hieman miedon oloista kirjaan verrattuna. Ajankuva on kuitenkin se, että 80-luvun sikailua ei varmasti katsella hyvällä - nykyään kun muusikon ura voi olla ohi huolimattoman Twitter-kommentin tai suurin piirtein nännin vilahtamisen jälkeen.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ihan ok sekoiluleffa. Musiikki siellä jossain sivuroolissa. Yksi aikamoinen sivuutus, ja toki miksipä ei, kun bändin jäsenet saivat tuottajarooleissaan vaikuttaa sisältöön, eli Pamela Anderson ja Tommyn pahoinpitelyt + vankilatuomio sivuutettiin täysin. Eipä se 2019 ja #metoo-aikana paljon irtopisteitä toisi, jos muistutettaisiin, että btw bändissä oli ehta naistenhakkaajakin. Totuudenmukaisempi kuva toki olisi.

Kyllähän se naistenhakkaaja leffassa esiintyikin varsin selkeästi. Tämän enempää en viitsi aihetta kommentoida, muttei aihetta siis todellakaan sivuutettu täysin. Toki tuota olisi voinut tuoda vielä pikkuisen enemmänkin esiin, muttei alle kahteen tuntiin vaan pysty kaikkea mahduttamaan. Yhtä lailla voidaan narista siitä, että Tommyn valtava kyrpä ei saanut leffassa mitään roolia, vaikka tuo on käsittääkseni noissa rokkipiireissä ihan jonkinlainen ilmiö. ;)
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Leffa oli mielestäni ihan mainio siihen nähden, miten tyhjänpäiväinen yhtye Mötley Crüe on. Sekoilua, hitunen draamaa ja vähän lisää sekoilua. Viihdyin.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Itsekin katsoin tuon ja se oli "ihan kiva".Hieno ajankuva.

Suurin anti elokuvassa oli erinomaisen Nicki Sixxiä esittävän Douglas Boothin roolisuoritus. Kaveri oli aivan huikea Netflixin toisessa tuotannossa Limehouse Golemissa.

Häntä katsoessa sitä vaan miettii mitenköhän hän olisi suoriutunut Freddie Mercurynä Boheamian Rhapsody-elokuvassa.
 

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Elokuva katsottu ja tällaiselle 'ei leffa friikille' sujuva ja helppo katselukokemus, tykkäsin. Rock musiikin ystävänä Mötikät toki on tuttu bändi, vaikka suosikkiyhtye ei ikinä ole lähellekään ollut. Tältä pohjalta elokuva olisi voinut olla hieman pidempi ja yksityiskohtaisempi. Ehkä tällaisella nopea tempoisella etenemisellä on haluttu miellyttää suurempaa yleisöä, joille bändi ei välttämättä ole ennestään tuttu.

Sen verran vielä ylempään viestiin, että samaa mieltä Douglas Boothista. Myös muut näyttelijä suoritukset olivat mielestäni onnistuineita.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Dirtin lukeneena ei tuo leffa kyllä oikein millään tasolla kyllä nouse samalle tasolle. Toki kyseessä on yksi huikeimpia rock-elämänkertoja, jossa ei tosiaan ole ollut kauheasti filtteriä kun tarinoita on kerrottu. Itse leffa on melkoinen pikakelaus, ja tuntuu että henkilöhahmoja ei rakenneta oikein kunnolla missään vaiheessa, tarina vaan etenee ihan älytöntä vauhtia eikä oikein eri levyjä ja biisejäkään käsitellä kunnolla. Kirjassa on todella hienosti rakennettu draaman kaari Nikkin ja Tommyn huumeisiin sortumisessa, nyt tuo vaan käsiteltiin nopeasti läpi ja sitten taas juonessa eteenpäin. Kenelläkään bändin ulkopuolisella ei oikein ollut mitään luonnetta, vaikka nuo sivuhahmot oli kuitenkin hyvinkin tärkeitä bändin dynamiikassa. Sarjana olisi toiminut varmasti paljon paremmin. Ohjaus ei myöskään toiminut, meininki oli koko ajan aivan liian iloista ja ihanaa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ongelmahan on tosiaan se, että leffassa on haluttu käydä läpi niin paljon asioita kuin mahdollista vajaassa parissa tunnissa. Asiasta toiseen hypitään sen vuoksi nopeasti ja bändin jäsenet jäävät etäisiksi. Nytkin on saanut lukea, kuinka ovat jättäneet olennaisia asioita pois, vaikka pelkästään jo tämä oli todella kiireellä edennyt versio. Olisi tunnilla voinut helposti lisätä leffan kestoa.

Silti leffa leffana ja kirja kirjana, sanon minä. Epärealistista odottaa yhtä yksityiskohtaista ja syvälle menevää. Kyllä tämän leffan ihan katsoi kuitenkin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Selkeestihän tuo leffa oli tehty suurelle yleisölle ja niille jotka ei välttämättä ole yhtyeseen niin paljon tutustunut. Sisältöä kyllä leffalle olisi voinut olla enemmänkin, nyt tosiaan vähän tuli mielikuva että lyhyeen aikaan yritettiin liian paljon mahduttaa. Melkein yhtyeen wikipediasivu kertoo laajemmin vaikka kovin pitkää tekstiä siinäkään suomalaisella sivulla ei ole.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiertuehuhuja on ilmassa. Mötiköiden huhutaan lähtevän ensi vuonna yhteisrundille Def Leppardin ja Poisonin kanssa. Näin kertoi Black Crowesin manageri Mark DiDia tuoreessa Howard Sternin haastattelussa. Paluuhuhut Mötley Crüen ympärillä kiihtyvät - nähdäänkö ensi vuonna melkoisten kasaritähtien yhteiskiertue? - Soundi.fi

Kuulostaa kyllä herkulliselta, mutta pitäisi vain tietää, onko kyse jenkkirundista vai jostain suuremmasta. Jenkkibändeille riittää usein se omakin maa. Mutta tottakai tervetuloa Eurooppaan ja mielellään vaikka Suomeen. Noista on Poison vielä näkemättä.

Silti kaikkein eniten kuumottaisi, jos The Black Crowes saataisiin tänne. Sitä tietty vähän ihmettelen, miksi toisen bändin manageri heittelee tuollaista, kun asiat eivät kai varsinaisesti omaa bändiä koske.
 

ace

Jäsen
Ohhoh, aika yllätys jos tapahtuu. Muistaakseni tyypit kirjoittivat jonkinlaisen sopimuksen etteivät enää yhdessä liveyleisölle soita, mutta onhan (rahan himossa) sopimuksia ennenkin rikottu. Tosin en kyllä tarkemmin tiedä mitä sopimus piti sisällään ja oliko siinä sanktioita ja kenelle ne muka menisivät.

Kivahan ne olisi vielä nähdä, mutta Vincen takia vähän siinä ja siinä kannattaako.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sopimus kuulemma sitoo viideksi vuodeksi, joka oli itselle uusi tieto. Vince kyllä jo kiisti tiedot.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ohhoh, aika yllätys jos tapahtuu. Muistaakseni tyypit kirjoittivat jonkinlaisen sopimuksen etteivät enää yhdessä liveyleisölle soita, mutta onhan (rahan himossa) sopimuksia ennenkin rikottu. Tosin en kyllä tarkemmin tiedä mitä sopimus piti sisällään ja oliko siinä sanktioita ja kenelle ne muka menisivät.

Jos neljä äijää ovat sopimuksen keskenään tehneet, ne samat neljä äijää voivat sen varmasti myös purkaa, jos ovat asiasta yksimielisiä. Mikään juridiikka ei varmasti sitä estä. Asiasta uutisointi on ollut hyvin ylimalkaista, mutta seuraavassa jutussa sanotaan, että sopimuksen mukaan kukaan bändin jäsenistä ei saa käyttää nimeä Mötley Crüe yksinään:

Blabbermouth: NIKKI SIXX On MÖTLEY CRÜE Calling It Quits: 'When It Ended, It Didn't End In A Good Way'

Tuossa on sentään jotain järkeä. Se estää sen naurettavuuden, että maailmalla kiertäisi useampi Mötley Crüe, joista mikään ei olisi originaali. Mutta tosiaan, jos äijät yksimielisesti haluavat taas keikkailla yhdessä, niin heidän ei tarvitse kuin repiä se paperi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vähän sama kuin Kissin kohdalla, että vokalistin nykykunto on ikävän kasvoille lyövä kylmä fakta, että nyt sen paidan kuuluisi olla yhä katossa vaikka muu bändi tamppaisi vähintääkin kohtalaisesti. Aika raskasta naukumista se Vincen leivonta jo alkoi olla, liekö äänihuulet vaihdettu? Mutta, juuri tämän yhtyeen kohdalla uskon mihinkään lopettamisiin yhtä vakavasti kuin Skorppareiden kohdalla.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän sama kuin Kissin kohdalla, että vokalistin nykykunto on ikävän kasvoille lyövä kylmä fakta, että nyt sen paidan kuuluisi olla yhä katossa vaikka muu bändi tamppaisi vähintääkin kohtalaisesti. Aika raskasta naukumista se Vincen leivonta jo alkoi olla, liekö äänihuulet vaihdettu?

Vince näyttää nykyään ihan floridalaiselta eläkeläiseltä, mutta mielestäni laulu kulkee vielä sen verran, että kiertueelle voisi lähteä, toisin kuin esimerkiksi Paul Stanleyllä. Mutta Mötiköiden raihnaisin tapaus lienee Mick, jolla on pitkäaikainen selkärankareuma. Mick näyttää todella hauraalta, mutta eiköhän äijä raahata lavalle vaikka pyörätuolilla. Jos soitto ei suju, niin Andy McCoy-tyyliin haamukitaristi jonnekin verhon taakse. Nikki ja Tommy ovat kyllä vielä ihan vedossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös